Találatok a következő kifejezésre: Hogy tüntessem az (144 db)

Gyúrtam a hasamra, izmosabb is lett, de még van fölötte egy kis hájréteg. Hogy tüntessem azt el onnan?

Értelmes válaszokat várok. Nem ilyet, hogy fűrésszel, meg hasonlokat. :D

Legjobb válasz: aerob edzés..

aerob edzés..
ez engem is érdekelne, én hónapok óta rendszeresen csinálok haspréseket, ki is tudom tapintani a "kockákat" :) , de nem látszik, mert van felette kb 1 centi zsírréteg. fogytam is pedig, amióta edzek kb. 6-7 kilót, de igazából tovább már nem nagyon akarok, de jó lenne ha valahogy célzottan onnan le tudnám még adni.
Nincs célzott fogyás, a tested dönti el, honnan fogsz legközelebb fogyni, mindenkinél más. Ahogy egy elõttem szóló mondta, aerob edzés, futás, bicikli stb.
Aerob edzés(vagy akár kardió) heti 2x, 3x 45-60 perc plusz diéta. Helyi zsírégetés pedig nem létezik, mindenhonnan fogsz fogyni
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudtok ajánlani jó aerobic filmet?

Az önéletrajzomban hogyan tüntessem fel a jelenlegi munkahelyemet? Vagy ne is tüntessem fel? (Nem tudják, hogy el akarok jönni)

Tehát ha be is írom,az hogy nézzen ki dátum ügyileg? I. 2012 máj. - /és ezt a rész üresen hagyom/ VAGY II. 2012 máj. - 2013 febr. /beírom a mostani hónapot/ Az I.verziónál az a dilemmám,hogy mi van ha azért nem részesítenek előnyben,mert van munkahelyem? De ha lezárnám a mostani hónappal nem lenne egyértelmű, hogy még megvan a munkahelyem...azt később kimagyaráznám ha eljutnék az állásinterjúig...Nem?

Legjobb válasz: sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd,az az egyértelmû.

sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd, az az egyértelmû.
Ezt úgy szokták, hogy beírod az I. verzióban, tehát az utolsó dátum üresen marad. Majd a kísérölevélben megadod, hogy a felmondási idöd jelenleg, ennyi meg annyi nap a felmondás napjától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez nem egy olyan "menõ meló"(kereskedelem), amihez kísérõlevél is kell, de akkor megfogadom a tanácsotokat, és az I. verzió marad.

Hogy tüntessem el az AVS Video Editorban, amikor már elmentettem és felraktam youtubera ott lesz az elején egy kis szöveg, azt hogy tüntessem el?

Már sok mindennel próbálkoztam az AVS Editorban de sehogy se sikerül eltűntetni a youtubes vidim elejéről a szöveget.


Hogyan tüntessem el a mitesszereket az arcomról, orromról? Lehetõleg valami házi tippet adjatok!

Legjobb válasz: A legjobb házi tipp, ha nem magadnak akarod kinyomkodni õket, hanem elmész szépen kozmetikushoz aki szépen kitisztítja a bõröd és olyan kozmetikumokat használsz, amik nem képeznek mitesszereket, nem tömítik el a pórusokat és napi 2x tisztítod a bõröd rendszeresen. A saját próbálkozásoknak lehet olyan vége, hogy maradandó hegeket okozol az arcodon... Persze vannak mitesszer eltávolító tapaszok, de nem éppen hatásosak...

A legjobb házi tipp, ha nem magadnak akarod kinyomkodni õket, hanem elmész szépen kozmetikushoz aki szépen kitisztítja a bõröd és olyan kozmetikumokat használsz, amik nem képeznek mitesszereket, nem tömítik el a pórusokat és napi 2x tisztítod a bõröd rendszeresen. A saját próbálkozásoknak lehet olyan vége, hogy maradandó hegeket okozol az arcodon... Persze vannak mitesszer eltávolító tapaszok, de nem éppen hatásosak...

Az aon ronda ha van pár szeplõm. Hogy tüntessem el?

Legjobb válasz: Nem ronda! Nekem is van néhány, és én se szerettem, de azt mondták hogy a fiúk imádják (cukinak tartják:D)..

Nem ronda! Nekem is van néhány, és én se szerettem, de azt mondták hogy a fiúk imádják (cukinak tartják:D)..
Nem dehogy ronda. Ne akard eltüntetni lehet az kifejezetten vonzó is
A kérdező hozzászólása: ok én nem neon szeretem de ok :)
tantum verde és körömvirág kenõcs
A kamilla tea jót tesz a toroknak.Én a tantum verdét nem szeretem, nekem nem használ.Én a strepfen-ben bízok.Az orrodat meg kenegesd, a körömvirág kenõcs valóban jó.
Az orrból a seb egy nap alatt nem múlik.Az egy hosszú folyamat, egyszer nekem is baromira kisebesedett , nem használt rá semmi vény nélküli szer, fülorrgégész írt rá megfelelõ krémet. Körömvirág krémet semmi esetre se kenj rá ha belül van a seb, írják is hogy külsõleg. Amikor ének szakra jártam és fellépéskor torok fájás és hang gondok voltak akkor fellépés elõtt kb 20-30 perccel korábban megittunk egy ampullás calcimust és az akkor arra a kis idõre rendbe tett, de csak annyira amíg elénekeltük az a pár mûvet. Tehát ez csak kényszer megoldás. Ha pár nap alatt nem múlik el akkor orvos.
A körömvirág krém tényleg jó de csak akkor ha a seb az orron kívül van, a bõrön. Ha belül van akkor ne kend rá.
Ne köhögj, és ha ilyen (na most gusztustalan leszek bocs), szóval ha ilyen sleim van a torkodban, azt se köhögd, krágokd fel! Hanem csak nyelj ilyenkor! Igyál nagyon sok meleg-forró teát, vagy bármit, csak jó meleg legyen tényleg! Ha gyógytea, akkor mégjobb. És egyél meg magában néha-néha pár kanál mézet, de úgy hogy ne gyorsan nyeld, hanem hagyd, hogy lassan folyjon le a torkodon! Ez is nagyon jó a hangszálaknak állítólag! A forró leves délre, estére ki ne maradjon! Fokhagymaleves nagyon gyógyító tud lenni pl! És a fellépés elõtt is ígyál meg egy csésze forró teát, az jó!!! Lényeg, hogy a hangszálaidat addig ne erõltesd krágkogásfélékkel, és ne is énekelj a fellépésig! Próbálni is keveset próbálj elõtte, hogy nehogy berekedj idõ elõtt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkineek!de egy gond van h egyiksincs itthol:( de van itthol: Hustensaft és isoprinosine a torkomra az orromra meg van speciális krém:unguentum nasale vagymi..

Angol középfokú komplex C típusú nyelvvizsgát, hogy tüntessem fel az önéletrajzban?

Legjobb válasz: Vannak ugye olyan külön részek az önéletrajzban, hogy TANULMÁNYOK ELÕZÕ MUNKAHELYEK / MUNKATAPASZTALAT és szokott egy ilyen is lenni, hogy nyelvtudás. Ez alá kell úgy beírni a nyelvismereteid, mint ahogy a tanulmányok alá, hogy milyen végzettségeid vannak.

Vannak ugye olyan külön részek az önéletrajzban, hogy TANULMÁNYOK ELÕZÕ MUNKAHELYEK / MUNKATAPASZTALAT és szokott egy ilyen is lenni, hogy nyelvtudás. Ez alá kell úgy beírni a nyelvismereteid, mint ahogy a tanulmányok alá, hogy milyen végzettségeid vannak.
A kérdező hozzászólása: Az meg van, hogy hova, csak az nem, hogy mit. Mi legyen maga a szöveg, amibõl minden kiderül. Legyen ez, hogy: - angol B2 típusú komplex - angol komplex középfokú - B2, komplex, C Az a lényeg, hogy egyértelmû legyen az, hogy ez egy kétnyelvû, szóbeli és írásbeli vizsga volt.
Nekem így szerepel az önéletrajzomban: Felsõfokú angol (C1-es nyelvvizsgával igazolva) Ha ennél többre kíváncsiak, úgy is megszólaltatnak angolul az állásinterjún vagy elkérik magát a papírt.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló Az egyéni készségekhez (számtech ismeret stb.) vagy az egyéb képzésekhez (B kat. jogsi, OKJ tanfolyam, stb. írtad. Én akkor írhatnám, hogy: középfokú angol (B2 vizsgával) A válaszodat köszi.

Hogyan Tüntessem el az ütödéseket a bicikli vázamról?

EL akarom adni a biciklit és könnyebben találok vevöt ha nincs rajta kopás nyoma 1.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt egy karcolásom a bicómon és azt a ws teleshop fix IT Pro-val tüntettem el egész szépen.Igaz hogy volt utánna egy csík de ha nem keresték mondjuk az ismerõseim nem vették észre még 5 perc nézés után sem.Szóval csak ajánlani tudom.

Szia! Nekem volt egy karcolásom a bicómon és azt a ws teleshop fix IT Pro-val tüntettem el egész szépen.Igaz hogy volt utánna egy csík de ha nem keresték mondjuk az ismerõseim nem vették észre még 5 perc nézés után sem.Szóval csak ajánlani tudom.
Esetleg fesd le???
Próbáld meg valami olcsó zománcfestékkel lekenni a kormányszárat, a váznál nehéz lesz elérni, hogy ne látszódjon a korrigálás nyoma. Ahol tudod, vázvédõ matricával vagy egyéb dolgokkal takard el a lekopott festék helyét. Ne költs sokat a festékekre, jó lesz a gagyi is, elég ha akkor néz ki jól a bicikli amikor eladod, utána már mindegy. Jobbak az esélyeid, ha nem egy kerékpárhoz értõ személynek adod el a biciklit, ezt észreveheted a kérdéseibõl és abból, mennyi szakkifejezést használ.

Albérletben lakom és vettem egy kiskutyát! A főbérlőnek nem tetszik és azt mondta hogy 3-4 napom van hogy megoldjam! Ezzel arra gondolt hogy tüntessem el! Köteles vagyok elvinni?

Megteheti hogy ezért kidob a lakásból? A szerzödésem dec-ig szól és én nem emlékszem hogy kitért volna a kutya tiltásra! Az se baj ha elküld csak a kaukciot kérhetem e, mivel ő mond fel idön belül?!

Legjobb válasz: Nekem a szerzõdésben le volt írva, hogy nem tarthatok kutyát vagy macskát, de alapul véve a józan észt és a gyakorlatot, akkor is elõre kell megkérdezni. A kutya más, mint egy hörcsög, mivel az akármilyen jólnevelt a gazdi szerint, ugatásával zavarhatja a szomszédokat és ha bizony hasmenése van, akkor igenis odarottyant a parkettára/szõnyegre akármilyen szobatiszta. Egyik barátomék németjuhász kutyakölyke pl betonig rágta az ajtófélvát és feltépte a linóleumot. A tulajdonosnak emiatt van döntési joga, értékében ugyanúgy kárt tehet egy "biztos jólnevelt lesz és odafigyelek rá" kutya.

Nekem a szerzõdésben le volt írva, hogy nem tarthatok kutyát vagy macskát, de alapul véve a józan észt és a gyakorlatot, akkor is elõre kell megkérdezni. A kutya más, mint egy hörcsög, mivel az akármilyen jólnevelt a gazdi szerint, ugatásával zavarhatja a szomszédokat és ha bizony hasmenése van, akkor igenis odarottyant a parkettára/szõnyegre akármilyen szobatiszta. Egyik barátomék németjuhász kutyakölyke pl betonig rágta az ajtófélvát és feltépte a linóleumot. A tulajdonosnak emiatt van döntési joga, értékében ugyanúgy kárt tehet egy "biztos jólnevelt lesz és odafigyelek rá" kutya.
A kaució minden esetben visszajár a bérlõnek (*), attól függetlenül, hogy eljött e a szerzõdés vége, vagy valamelyikõtök elõbb felrúgja. És itt jön a csillagos rész: a kaució arra való, hogy ugyanolyan állapotban add át a tulajnak a kecót ahogy átvetted, magyarán nem történt semmi kár, nem tettél semmit tönkre, illetve minden amit fogyasztottál (víz, villany, gáz, telefon, stb.) ki is fizesd. Ha ez oké akkor a kauciót teljes egészében visszakapod. Mondjuk érdemes lenne megpróbálni beszélni vele, már ha szeretsz ott lakni, hátha meggyõzhetõ. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy valóban illett volna kutyavásárlás elõtt engedélyt kérni a tulajtól, és az nem mentség, hogy nem volt a szerzõdésben. Mondd el neki, hogy nagyon vigyáznál a lakásra továbbra is, : a kutya az elsõ perctõl kezdve szobatisztaságra van szoktatva, és meg fogod nevelni, hogy amikor egyedül hagyod otthon akkor se tegyen kárt a lakásban. Ne rágjon, semmit, ne kaparja az ajtót, illetve folyamatos sírással, nyüszítéssel, vonyítással, ugatással ne zavarja a többi lakót.
Az állattartás egy fontos kérdés, amit bele kellett volna foglalni a szerzõdésbe. Alapból a tulaj joga meghatározni, hogyan szeretné kiadni a lakását. Ha kifejezetten nem kaptál erre engedélyt, akkor neki van igaza. Akár rendkívüli felmondással is élhet. Ha egy évet aláírtál és nem telt még le, akkor buktad a kauciót is.
Igen, megteheti, az engedélye nélkül nem lehet semmi ilyesmit tenni, például még dohányozni sem, ha korábban nem állapodtatok meg arról, hogy lehet.
Az ajtóra szerelhetsz valamit, ami megvédi. Elsõ körben ragassz rá papírt, azon látod a kaparásnyomokat, mielõtt még az ajtón is nyoma lenne, így idejekorán észreveszed, ha a kutya kezd erre rászokni.
A kérdező hozzászólása: ez igaz szólhattam volna!:) nem szeretnék megválni a kutyustol, jo lenne itt maradni de ha mégse megy bele, akkor a kaukciot jo lenne visszakapni hogy egy másikba tudjak menni!egyébként minden butor az enyém, de az ajtót tényleg megkaparhatja!
nincs olyan szó, hogy kaukció kaució van...

Tudtok mondani jó módszert arra hogy hogyan tüntessem el a pattanásokat az arcomról?

Legjobb válasz: nem. én már feladtam :( egy hányadék az amugy szép arcom :(

nem. én már feladtam :( egy hányadék az amugy szép arcom :(
Én elmentem a bõrgyógyászhoz, aki kiért két tonikot, mind a kettõ a gyógyszertárban kapható receptre, az egyik (ami a pattanásokra van) 300 Ft, a másik (ami a nagy, vörös aknékra van) 2100 Ft. Január óta használom õket és kb. 2 hónapja makulátlan a bõröm. Én azt javaslom, hogy menj el a bõrgyógyászhoz, õ tudni fogja, hogy neked mi kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!