Találatok a következő kifejezésre: Hogy tüntessem az (147 db)

Gyúrtam a hasamra, izmosabb is lett, de még van fölötte egy kis hájréteg. Hogy tüntessem azt el onnan?

Értelmes válaszokat várok. Nem ilyet, hogy fűrésszel, meg hasonlokat. :D

Legjobb válasz: aerob edzés..

aerob edzés..
ez engem is érdekelne, én hónapok óta rendszeresen csinálok haspréseket, ki is tudom tapintani a "kockákat" :) , de nem látszik, mert van felette kb 1 centi zsírréteg. fogytam is pedig, amióta edzek kb. 6-7 kilót, de igazából tovább már nem nagyon akarok, de jó lenne ha valahogy célzottan onnan le tudnám még adni.
Nincs célzott fogyás, a tested dönti el, honnan fogsz legközelebb fogyni, mindenkinél más. Ahogy egy elõttem szóló mondta, aerob edzés, futás, bicikli stb.
Aerob edzés(vagy akár kardió) heti 2x, 3x 45-60 perc plusz diéta. Helyi zsírégetés pedig nem létezik, mindenhonnan fogsz fogyni
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudtok ajánlani jó aerobic filmet?

Hogy tüntessem el az AVS Video Editorban, amikor már elmentettem és felraktam youtubera ott lesz az elején egy kis szöveg, azt hogy tüntessem el?

Már sok mindennel próbálkoztam az AVS Editorban de sehogy se sikerül eltűntetni a youtubes vidim elejéről a szöveget.

Az önéletrajzomban hogyan tüntessem fel a jelenlegi munkahelyemet? Vagy ne is tüntessem fel? (Nem tudják, hogy el akarok jönni)

Tehát ha be is írom,az hogy nézzen ki dátum ügyileg? I. 2012 máj. - /és ezt a rész üresen hagyom/ VAGY II. 2012 máj. - 2013 febr. /beírom a mostani hónapot/ Az I.verziónál az a dilemmám,hogy mi van ha azért nem részesítenek előnyben,mert van munkahelyem? De ha lezárnám a mostani hónappal nem lenne egyértelmű, hogy még megvan a munkahelyem...azt később kimagyaráznám ha eljutnék az állásinterjúig...Nem?

Legjobb válasz: sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd,az az egyértelmû.

sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd, az az egyértelmû.
Ezt úgy szokták, hogy beírod az I. verzióban, tehát az utolsó dátum üresen marad. Majd a kísérölevélben megadod, hogy a felmondási idöd jelenleg, ennyi meg annyi nap a felmondás napjától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez nem egy olyan "menõ meló"(kereskedelem), amihez kísérõlevél is kell, de akkor megfogadom a tanácsotokat, és az I. verzió marad.


Hogyan tüntessem fel az egyetemeimet az önéletrajzomban?

BGF bsc-n tanulok még jövõ nyárig. Viszont most kinn voltam erasmuson Angliában, és az itteni egyetemet is szeretném beleírni az önéletrajzomba. Ugye minél aktuálisabb az egyetem, annál feljebb kell írni. Na most akkor melyik legyen az elsõ helyen? Amit még nem fejeztem be, vagy az angol, mert késõbb kezdtem?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, hogy ebben az esetben milyen sorrendben írod, a lényeg, hogy az egyetemek és a szakok teljes nevét kiírd. Mint HR-es mondom, hogy a guta ütöget, amikor olyan életrajzokat kapok, amelyek rövidítésekkel vannak tele. Írd ki szépen a BGF bsc-t úgy, hogy az is tudja mirõl van szó, akinek semmi köze hozzá. Életrajzhoz mindig csatolj motivációs levelet, amelyikben bõvebben leírod mit és hol tanultál Angliában, ill. mit és meddig tanulsz még Magyarországon.

Teljesen mindegy, hogy ebben az esetben milyen sorrendben írod, a lényeg, hogy az egyetemek és a szakok teljes nevét kiírd. Mint HR-es mondom, hogy a guta ütöget, amikor olyan életrajzokat kapok, amelyek rövidítésekkel vannak tele. Írd ki szépen a BGF bsc-t úgy, hogy az is tudja mirõl van szó, akinek semmi köze hozzá. Életrajzhoz mindig csatolj motivációs levelet, amelyikben bõvebben leírod mit és hol tanultál Angliában, ill. mit és meddig tanulsz még Magyarországon.
Hát ha mondjuk valaki HR-es létére annyit sem tud, hogy mi a BGF Bsc, akkor mondjuk tessen inkább kapálni, mert a munkájához alapvetõen szükséges dolgokat sem tudja.
a lentõl-felfele, fentrõl-lefele nem számít, csak idõrendileg legyen helyes. Mármint a régebbivel vagy az újabbal kezdesz, te döntöd el.
Kedves második, itt konkrétan nem a BGT-re gondoltam, hanem arra, amikor mindenféle kisebb fõiskolákat, külföldi egyetemeket és a szakokat is csak rövidítésekkel tüntetik fel. Pl. a múltkor kaptam egy szlovákiai egyetemet végzett jelentkezõtõl önéletrajzot, amiben ez volt: UPJS-FF-NJLAA-Mgr. Nincs az az ember, aki kapásból vágja az összes európai iskola összes szakának az összes rövidítését. Önéletrajzba nem teszünk rövidítéseket, ennyi a dolog lényege.

Hogyan tüntessem el a párologtatóból a szagot? Kis kerámia, ahogy égett a gyertya megrepedezett és azután hogy elfújom a gyertyát, az olaj benne maradt és beszívta az összes olaj illatát.

Vasárnap óta valami büdöset éreztem a szobámban, de csak a szekrény körül, ahol a kerámia illóolaj párologtató van. Elõször azt hittem, hogy valami rohadásnak indult a szobámban, de aztán elvetettem a gondolatot, mert szombaton takarítottam, és nem találtam semmit. Na nem mintha olyan ember lennék, aki bármi olyat tart a szobájában. Hétfõn reggeltõl estig nyitva volt az ablak, mamám szerint az öntetõbõl jön a dögszag(??)... Aztán körbe szaglásztam mindent, és megtaláltam a szag forrását. Hipóval ma jól kisikáltam, de a kerámiában még mindig érezni.

Legjobb válasz: nekem még klóros tisztítószert ajánlottak ilyen esetekben, hátha segít

nekem még klóros tisztítószert ajánlottak ilyen esetekben, hátha segít

Hogyan tüntessem el a mitesszereket az arcomról, orromról? Lehetõleg valami házi tippet adjatok!

Legjobb válasz: A legjobb házi tipp, ha nem magadnak akarod kinyomkodni õket, hanem elmész szépen kozmetikushoz aki szépen kitisztítja a bõröd és olyan kozmetikumokat használsz, amik nem képeznek mitesszereket, nem tömítik el a pórusokat és napi 2x tisztítod a bõröd rendszeresen. A saját próbálkozásoknak lehet olyan vége, hogy maradandó hegeket okozol az arcodon... Persze vannak mitesszer eltávolító tapaszok, de nem éppen hatásosak...

A legjobb házi tipp, ha nem magadnak akarod kinyomkodni õket, hanem elmész szépen kozmetikushoz aki szépen kitisztítja a bõröd és olyan kozmetikumokat használsz, amik nem képeznek mitesszereket, nem tömítik el a pórusokat és napi 2x tisztítod a bõröd rendszeresen. A saját próbálkozásoknak lehet olyan vége, hogy maradandó hegeket okozol az arcodon... Persze vannak mitesszer eltávolító tapaszok, de nem éppen hatásosak...

Az aon ronda ha van pár szeplõm. Hogy tüntessem el?

Legjobb válasz: Nem ronda! Nekem is van néhány, és én se szerettem, de azt mondták hogy a fiúk imádják (cukinak tartják:D)..

Nem ronda! Nekem is van néhány, és én se szerettem, de azt mondták hogy a fiúk imádják (cukinak tartják:D)..
Nem dehogy ronda. Ne akard eltüntetni lehet az kifejezetten vonzó is
A kérdező hozzászólása: ok én nem neon szeretem de ok :)
tantum verde és körömvirág kenõcs
A kamilla tea jót tesz a toroknak.Én a tantum verdét nem szeretem, nekem nem használ.Én a strepfen-ben bízok.Az orrodat meg kenegesd, a körömvirág kenõcs valóban jó.
Az orrból a seb egy nap alatt nem múlik.Az egy hosszú folyamat, egyszer nekem is baromira kisebesedett , nem használt rá semmi vény nélküli szer, fülorrgégész írt rá megfelelõ krémet. Körömvirág krémet semmi esetre se kenj rá ha belül van a seb, írják is hogy külsõleg. Amikor ének szakra jártam és fellépéskor torok fájás és hang gondok voltak akkor fellépés elõtt kb 20-30 perccel korábban megittunk egy ampullás calcimust és az akkor arra a kis idõre rendbe tett, de csak annyira amíg elénekeltük az a pár mûvet. Tehát ez csak kényszer megoldás. Ha pár nap alatt nem múlik el akkor orvos.
A körömvirág krém tényleg jó de csak akkor ha a seb az orron kívül van, a bõrön. Ha belül van akkor ne kend rá.
Ne köhögj, és ha ilyen (na most gusztustalan leszek bocs), szóval ha ilyen sleim van a torkodban, azt se köhögd, krágokd fel! Hanem csak nyelj ilyenkor! Igyál nagyon sok meleg-forró teát, vagy bármit, csak jó meleg legyen tényleg! Ha gyógytea, akkor mégjobb. És egyél meg magában néha-néha pár kanál mézet, de úgy hogy ne gyorsan nyeld, hanem hagyd, hogy lassan folyjon le a torkodon! Ez is nagyon jó a hangszálaknak állítólag! A forró leves délre, estére ki ne maradjon! Fokhagymaleves nagyon gyógyító tud lenni pl! És a fellépés elõtt is ígyál meg egy csésze forró teát, az jó!!! Lényeg, hogy a hangszálaidat addig ne erõltesd krágkogásfélékkel, és ne is énekelj a fellépésig! Próbálni is keveset próbálj elõtte, hogy nehogy berekedj idõ elõtt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkineek!de egy gond van h egyiksincs itthol:( de van itthol: Hustensaft és isoprinosine a torkomra az orromra meg van speciális krém:unguentum nasale vagymi..

Angol középfokú komplex C típusú nyelvvizsgát, hogy tüntessem fel az önéletrajzban?

Legjobb válasz: Vannak ugye olyan külön részek az önéletrajzban, hogy TANULMÁNYOK ELÕZÕ MUNKAHELYEK / MUNKATAPASZTALAT és szokott egy ilyen is lenni, hogy nyelvtudás. Ez alá kell úgy beírni a nyelvismereteid, mint ahogy a tanulmányok alá, hogy milyen végzettségeid vannak.

Vannak ugye olyan külön részek az önéletrajzban, hogy TANULMÁNYOK ELÕZÕ MUNKAHELYEK / MUNKATAPASZTALAT és szokott egy ilyen is lenni, hogy nyelvtudás. Ez alá kell úgy beírni a nyelvismereteid, mint ahogy a tanulmányok alá, hogy milyen végzettségeid vannak.
A kérdező hozzászólása: Az meg van, hogy hova, csak az nem, hogy mit. Mi legyen maga a szöveg, amibõl minden kiderül. Legyen ez, hogy: - angol B2 típusú komplex - angol komplex középfokú - B2, komplex, C Az a lényeg, hogy egyértelmû legyen az, hogy ez egy kétnyelvû, szóbeli és írásbeli vizsga volt.
Nekem így szerepel az önéletrajzomban: Felsõfokú angol (C1-es nyelvvizsgával igazolva) Ha ennél többre kíváncsiak, úgy is megszólaltatnak angolul az állásinterjún vagy elkérik magát a papírt.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló Az egyéni készségekhez (számtech ismeret stb.) vagy az egyéb képzésekhez (B kat. jogsi, OKJ tanfolyam, stb. írtad. Én akkor írhatnám, hogy: középfokú angol (B2 vizsgával) A válaszodat köszi.

Hogyan Tüntessem el az ütödéseket a bicikli vázamról?

EL akarom adni a biciklit és könnyebben találok vevöt ha nincs rajta kopás nyoma 1.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt egy karcolásom a bicómon és azt a ws teleshop fix IT Pro-val tüntettem el egész szépen.Igaz hogy volt utánna egy csík de ha nem keresték mondjuk az ismerõseim nem vették észre még 5 perc nézés után sem.Szóval csak ajánlani tudom.

Szia! Nekem volt egy karcolásom a bicómon és azt a ws teleshop fix IT Pro-val tüntettem el egész szépen.Igaz hogy volt utánna egy csík de ha nem keresték mondjuk az ismerõseim nem vették észre még 5 perc nézés után sem.Szóval csak ajánlani tudom.
Esetleg fesd le???
Próbáld meg valami olcsó zománcfestékkel lekenni a kormányszárat, a váznál nehéz lesz elérni, hogy ne látszódjon a korrigálás nyoma. Ahol tudod, vázvédõ matricával vagy egyéb dolgokkal takard el a lekopott festék helyét. Ne költs sokat a festékekre, jó lesz a gagyi is, elég ha akkor néz ki jól a bicikli amikor eladod, utána már mindegy. Jobbak az esélyeid, ha nem egy kerékpárhoz értõ személynek adod el a biciklit, ezt észreveheted a kérdéseibõl és abból, mennyi szakkifejezést használ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!