Találatok a következő kifejezésre: Hogy tüntessem a (458 db)

Hogyan tüntessem a gyantázás utáni bevérzést a lábamon?

Legjobb válasz: Sehogy,megsértettél egy eret.Felszívódik majd.Legközelebb feszítsd ki rendesen.

Sehogy, megsértettél egy eret.Felszívódik majd.Legközelebb feszítsd ki rendesen.

Az önéletrajzomban hogyan tüntessem fel a jelenlegi munkahelyemet? Vagy ne is tüntessem fel? (Nem tudják, hogy el akarok jönni)

Tehát ha be is írom,az hogy nézzen ki dátum ügyileg? I. 2012 máj. - /és ezt a rész üresen hagyom/ VAGY II. 2012 máj. - 2013 febr. /beírom a mostani hónapot/ Az I.verziónál az a dilemmám,hogy mi van ha azért nem részesítenek előnyben,mert van munkahelyem? De ha lezárnám a mostani hónappal nem lenne egyértelmű, hogy még megvan a munkahelyem...azt később kimagyaráznám ha eljutnék az állásinterjúig...Nem?

Legjobb válasz: sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd,az az egyértelmû.

sokan keresnek munka mellett másik munkát az elsõ verziót írd, az az egyértelmû.
Ezt úgy szokták, hogy beírod az I. verzióban, tehát az utolsó dátum üresen marad. Majd a kísérölevélben megadod, hogy a felmondási idöd jelenleg, ennyi meg annyi nap a felmondás napjától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez nem egy olyan "menõ meló"(kereskedelem), amihez kísérõlevél is kell, de akkor megfogadom a tanácsotokat, és az I. verzió marad.

Miert jelent meg a tabletem képernyõén egy vonal és nem tudom eltüntetni hogyan tüntessem el?

Csak akkor látszik ha a tablet be van kapcsolva!

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egy teljes pixel sor "gajra ment"? Ha van gar, akkor szerviz, s reménykedj, hogy nem fognak köcsögösködni.

Nem lehet, hogy egy teljes pixel sor "gajra ment"? Ha van gar, akkor szerviz, s reménykedj, hogy nem fognak köcsögösködni.
DomeTray! Mióta van rajta a vonal? Nem igen, hogy egy alkalmazás vagy egy játék miatt van? Ha ez se válik be akkor szervíz. Sok szerencsét!

Hogyan tüntessem el a frufrumat?

Már mindent kipróbáltam a világon amit csak lehet vele kezdeni. Oldalra csatoltam,fel csatoltam,hajpánttal hátra toltam, tupíroztam, befonva oldalra csatoltam,és már mindegyiket nagyon unom,ezért szeretném eltüntetni a frufrumat. Tudnátok rá megoldást? Tövestül nem szeretném levágni,mert akkor kiállnak,felállnak kis tincsek,ami számomra undorító. Arra gondoltam esetleg,hogy a hajamat felül megszedetném,és bele szedetném a frufrumat is. Szerintetek ez bevállhat,jó ötlet? Vagy tudtok esetleg mást mondani?

Legjobb válasz: hogy érted hogy eltüntetni? O-o növeszd le és kész.

hogy érted hogy eltüntetni? O-o növeszd le és kész.
Hõillesztéssel.
Akkor mégis hogy akarod eltüntetni? Lenöveszteni nincs türelmed, levágatod hülyén áll, ha kiborotválod még hülyébben, ráadásul megint ugyanott lesz 1-2 hónap után, hogy nõ a frufrud. Jobban jársz, ha türelmes leszel és hozzánöveszted a többihez, vagy tetess fel póthajat, bár az elég gagyi, mert messzirõl látszik, hogy nem a sajátod.
Ebbõl is látszik hogy egy IRTÓ TÜRELMETLEN EGYÉNISÉG VAGY . -.-
ha nincs türelmed a te bajod/hibád . -.- Vágd le vagy növeszd meg. Éngemet is idegesítet , de megnöveszettetm egy kis idõ alatt.Inkább megnövesztem mert ha levágtam volna, akkor ujra meg ujra le kell vágatni, akkor a többi hajjal eggyütt nõ tovább -.-
A kérdező hozzászólása: Úgy látom sajnos senki nem volt figyelmes a kérdésemmel kapcsolatban. Írtam a magyarázatban, hogy EL SZERETNÉM TÜNTETNI, ami azt foglalja magában, hogy nincs türelmem, se idõm le növeszteni. Sürgõsen el kéne tüntetni
Várj, hogy megnõjjön.
Növeszd le, én is azt tettem az enyémmel. Idõ kérdése az egész, légy türelemmel, addig meg csináld azokat, amiket eddig. Néha pár centit vágj vissza belõle, hogy egészséges legyen a vége és gyorsabban nõjön.
esetleg borotváld le
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Engem leginkább 17:08 válasza elégített ki. Ilyesmi választ vártam. Úgy látom sajnos muszáj lesz lenövesztenem, mert ahogy írta is levágva nagyon csúnya.

A hónaljam fekete, olyan mintha koszos lenne és ez nagyon zavar, de egyszerűen fogalmam sincs, hogy mitől lehet ez és, hogy hogyan tüntessem le!?

Már régóta ilyen,szóval nem most alakult ki!

Legjobb válasz: Pigmentproblémára tippelnék,vagy májfoltra,ezektõl lehet olyan,ezt nem tudod leszedni,esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni,ha látná mi is az pontosan.

Pigmentproblémára tippelnék, vagy májfoltra, ezektõl lehet olyan, ezt nem tudod leszedni, esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni, ha látná mi is az pontosan.
Hogyhogy fekete? Olyan, mintha lebarnultál volna, és lekoptál volna de a hónaljban sötétebb maradt? Mert nekem a köldököm ilyen. Egy ruhával le szoktam dörzsölni a legfelsõbb bõrréteget, és akkor már egyszínû a testem többi részével.
A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha koszos lenne, ezt nem tudom jobban leírni, jóval sötétebb itt a bõröm, mint a testem többi részén! Sajnos nekem nem segített a dörzsölés...én már dörzsöltem, sikáltam, mindent csináltam vele és mégis ugyan olyan maradt! Kérlek, hogy segítsetek és írjatok minél többen!
Nincs esetleg túlsúlyod? A gyakori erõs izzadás is okozhatja.
Szia! Nekem is ilyen én voltam vele bõrgyógyásznál, azt mondta teljes normális, egyszerûen csak alapból barnább a bõröm és ez a hajlatokban még barnábbnak látszik. Sajnos semmit nem lehet vele kezdeni, de a kreol bõrû nõknél gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerintem nincs túlsúlyom, 176 cm vagyok és 58 kg! És igen, kreol bõrû vagyok! Akkor ezek szerint ezt sehogy nem lehet eltüntetni, még orvos segítségével sem? Kérlek írjatok, köszi! Üdv!
szerintem ha rendesen tisztálkodsz nem lehet kóros dolog. Nekem például a nagyajkaim bõre olyan sötétebb :S de tisztálkodok rendesen, ápolt vagyok, kicsit néha zavar-de a volt barátom például észre se vette :)
El kell menni egy bõrgyógyászhoz.

A belsõ combomon csíkok vannak, hogyan tüntessem el õket?

13 éves vagyok, 160 cm és 60kg. Mindenki azt mondja, hogy tök jó alakom van, de én ezzel nem értek egyet. Hogyan tudnám valami sporttal vagy testápolóval eltüntetni õket??

Legjobb válasz: Ezek striák és nem tudod eltüntetni õket, csak halványodni fognak.

Ezek striák és nem tudod eltüntetni õket, csak halványodni fognak.
Elsõ vagyok. Ez a serdülõkor természetes velejárója.
Eltûnni nem fog, a bõr megnyúlásával jár. Maximum halványodik majd.
A kérdező hozzászólása: ha naponta kenem testápolóval halványodik majd??

Hogyan tüntessem el a hegeket?

Vagdostam magam egy ideig.Maradtak hegek.Azokat,hogyan lehet halványitani?(nem kérek kioktatást.nem szégyenlem öket)

Legjobb válasz: alapozó +púder, de évek múlva elhalványul

alapozó +púder, de évek múlva elhalványul
A gyógyszertárban kapható egy Contractubex nevû krém, az jó hegkezelésre.Nem túl olcsó, de állítólag nagyon jó. Aztán van még egy Nobel-díjas termék is a Culevit. Ez kapható krém formában is. Ezt is nagyon dicsérik. Remélem tudtam segíteni.

Hogyam tüntessem el a tokám? :D

Úgyértem mit hogy sportoljak hogy eltünjön? Meg a hasamról is le szeretnék 1 kicsit dolgozni :D 14/F Elõre is köszönöm a válasszokat! :D

Legjobb válasz: Szikével!

Szikével!
Hát ezen de jót rö(f)högtem... Istenem...
Tegyél fel képet. Akkor meg tudom mondani mennyi a felessleg és hogy mennyit kell leadni és hogyan.
Szerintem rossz témákat írtál be, csak egy picit.

Kutya pisijének szagát hogyan tüntessem el a szõnyegbõl?

most mûtötték ezért bent van a házban. hiába raktam le neki rongyokat, nejlont, a szõnyeget pisilte össze elég nagy helyen. már kisúroltam hypós mosószeres vízzel, ezt át tiszta vízzel, ugyanúgy érezni a szagát. mit tegyek? a szõnyegrõl el fog tûnni a nyoma?

Legjobb válasz: Szódabikarbóna csodákra képes, próbáld ki!

Szódabikarbóna csodákra képes, próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: már azóta ecetet is próbáltam de ugyanolyan még mindig.
Pedig az ecet a legjobb szagtalanító... Átmosod bõ ecetes vízzel, meg mondjuk én lecsöpögtettem teafa olajjal. De mûtét után az nem is pisi szag, inkább ilyen vegyszeres pisi szag a sok gyógyszertõl...
A kérdező hozzászólása: ment rá mosószer, fertõtlenítõszer, hypó, ecet, szódabikarbóna, nem is tudom hányszor ugyanolyan büdös, pedig alatta is felsúroltam a betont, a szõnyeg alját is. most azt fogom hogy teszek oda egy másik szõnyeget a szõnyegen a foltot lefedem egy nejlonnal és úgy rá a másik a szõnyeg, remélem így elviselhetõ lesz
Ha van rá lehetõséged akkor ne úgy súrold hogy a földön van. Valahova rakd fel, és úgy tisztítsd át. Ha a földön hagyod és ennyire erõs a szaga, akkor meg fog maradni, mert bedohosodik. Aztán fel'lógatva' hagyd megszáradni, és kiszellõzni. Ha van rá lehetõséged esetleg takarító gépel is kitakaríthatod. Az elég szépen áttakarítja.
A kérdező hozzászólása: sajnos kivinni nincs lehetõségem
Esetleg erkélyre vagy valahova? A lényeg hogy szabadon legyen. Hogy szellõzni is tudjon. Vagy takarító géppel is átmehetsz rajta, ha van. De egyébként a leírásból nem benti kutya. Amíg bent van a lakásban szedd fel a szõnyegeket. Padlóról könnyebb feltakarítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!