Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik repülőjegy-vásárlás (2 db)

Hogyan történik az online repülőjegy vásárlás? Elengedhetetlen hozzá a dombornyomott bankkártya?

Ryanairnél szeretnék Budapest-Dublin-Nizza viszonylatra (oda-vissza) repül?jegyet foglalni. A Ryanair hivatalos website-ján már a megfelel? id?pontokat is megtaláltam márciusra. Annyit szeretnék tudni, hogy mindenképp be kell-e szereznem egy dombornyomott bankkártyát, hogy a jegyeket kifizethessem, vagy létezik más alternativa is? Sajnos nem találtam semmilyen Ryanair magyarországi elérhet?séget, ahonnan ezt megtudhatnám. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Szia! Sajna igen. Ugyanakkor ne feledd, hogy a jegy megvàsàrlàsakor pàrszàz forintnyi " kàrtyadijat" is felszàmolnak majd. Ha nem tudod megoldani, hogy dombornyomott kàrtyàs ismerost megkérj, vegye meg neked, utazàsi irodàban is megoldhatod, bàr ott van, hogy akàr 5000 ft "kezelési koltséget" is hozzàadnak a szàmlàhoz :( A Ryanairnél arra figyelj, hogy nàluk a feladhato poggyàsz max sulya 10 kilo lehet ha jol emlékszem, ismerosmék utaztak màr veluk)!! ( màs tàrsasàgoknàl ez 20 kilo)

Szia! Sajna igen. Ugyanakkor ne feledd, hogy a jegy megvàsàrlàsakor pàrszàz forintnyi " kàrtyadijat" is felszàmolnak majd. Ha nem tudod megoldani, hogy dombornyomott kàrtyàs ismerost megkérj, vegye meg neked, utazàsi irodàban is megoldhatod, bàr ott van, hogy akàr 5000 ft "kezelési koltséget" is hozzàadnak a szàmlàhoz :( A Ryanairnél arra figyelj, hogy nàluk a feladhato poggyàsz max sulya 10 kilo lehet ha jol emlékszem, ismerosmék utaztak màr veluk)!! ( màs tàrsasàgoknàl ez 20 kilo)
A kérdező hozzászólása: Hahó! Köszi a gyors választ! A Ryanair üzletszabályzatát elolvasva 15kg a megengedett poggyász. Amit az idõpontok kiválasztásakor láttam elég érdekes... Bp-rõl Dublinba 2 óra az út, visszafelé meg már 4. Dublinból Nizzaba 3:40perc az út, vissza már csak másfél óra.. Ez hogy lehet? Még ha az idõeltolódást is figyelembe veszem, akkor sem nagyon értem!
hali, ujra én vagyok :D a poggyàszt illetoen tévedtem 5 kilot :) Valoszinuleg azért tobb a hazaut, mert Bp-Dublin rovidebb (????) utvonal. Dublin -Nizza elég hosszu ut, mi osszel Marseille-bol repultunk Londonba, és ugy gondoltam, egy ora alatt ott vagyunk, hàt nem, tobb mint màsfél ora volt. Mégiscsak àt kell repulni egész Franciaorszàgon... Nem is tudtam, hogya Ryaniarnek van jàrata Nizzàba...
Nem feltétlenül kell dombornyomásos. Érdeke hogy a barátnõm sima kártyáját nem fogadta el a Wizzair én viszont tudtam használni...érdekes..
Szerintem mar nem kell dombornyomott kartya, sot biztos hogy nem kell, most jut eszembe hogy en is vettem mar otthon jegyet sima kartyaval. Bar az angol kartya volt, de meg nem is volt visa sem. Amugy ittkint veszem a jegyet angol nem dombornyomottal, es nem is visa, csupan maestro a kartya. Szerintem probald meg a sima kartyaddal. Nem tortenik semmi, ha nem mukodik, akkor kiirja, hogy nem jo a kartya. Mindenkepp probald meg a gondolom visa kartyaddal.
lehet maestro vagy visa is.
en mindig Ryan airral szoktam utazni es tudomasom szerint 15kg a feladhato csomag (10kg a kezipoggyasz) (osszesen 25kg), tobb is lehet csak az extra koltseg

Hogy történik a repülőjegy-vásárlás? Mi kell hozzá? Hol lehet intézni?

Lehet?leg mindent tudni szeretnék. :)

Legjobb válasz: En vagy a ryanair oldalan vagy a skyeurope oldalan veszem egyenesen a jegyet....kell a neved az utlevelszamod, no meg a bankartyad, hogy fizessel...meg az email cimed, amire kuldik a jegyedet, amit szepen kinyomtatsz, (vagy felirod azt a kodszamot amit kuldenek) es a check-in-nel bemutatsz es kesz...

En vagy a ryanair oldalan vagy a skyeurope oldalan veszem egyenesen a jegyet....kell a neved az utlevelszamod, no meg a bankartyad, hogy fizessel...meg az email cimed, amire kuldik a jegyedet, amit szepen kinyomtatsz, (vagy felirod azt a kodszamot amit kuldenek) es a check-in-nel bemutatsz es kesz...
Én interneten szoktam. Személy szerint vagy a malev.hu-n, vagy go.hu-n. Az elsõnél csak útlevélben szereplõ név kell, a másodiknál asszem már útlevélszám is. Ha nem akarod neten, menj be egy utazási irodába, ott segítenek.
A repülõjegy-vásárláshoz elsõsorban pénz szükséges :) Amúgy ma már nem divat a papírjegy még "nemfapados" légicégnél sem. Úgyhogy a legegyszerûbb, ha interneten keresel elfogadható árú jegyet (én pl. az aerovivától szoktam vásárolni) és foglalod, vagy egybõl ki is fizeted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!