Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik el akarunk (14 db)

Mit jelent az, hogy a kicsi el/leválasztja magát? Hogy történik? Nem ijedtetek meg először h nem akar enni?

sokszor olvasom hogy x hónaposan elválasztotta magát a kicsi egyik napról a másikra. hogy kell ezt elképzelni? mellre tennéd de nem hajlandó bekapni és szopizni egymás után többször? én szerintem megijednék hogy nem akar...meddig kell ilyenkor probálkozni-kinálni? 7hós a kicsim,még elég sokat szopizik.köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: 7 hónapos volt, amikor elhagyta. Nem fordult el, csak játszadozott vele, de nem szívta.

7 hónapos volt, amikor elhagyta. Nem fordult el, csak játszadozott vele, de nem szívta.
Nekem fokozatosan hagyott el egy-egy szopizást, kb. 7 hónapos kortól kezdõdõen, aztán 9 hónaposan egyszer csak teljesen elfordult a cicitõl. Párszor még próbálkoztam, de nem kért. Addigra már szerencsére jól álltunk a hozzátáplálással, szinte mindent evet, így nem kellett tápszereznünk (párszor megpróbáltam, de nem kérte azt sem), hanem csak átálltunk szépen a szilárd ételekre.
Az egyik lányom 9 hónaposan, a másik 6 hónaposan kiköpte a cicit. Akkor már mindketten elég sok mindent ettek, és kaptak helyette tejet.
Ha hirtelen választja el magát, azt szopási sztrájknak nevezzük. Igény szerint szoptatott babák 1 éves kor alatt inkább sztrájkolnak, nem választódnak el. Az elválasztás lassabb folyamat, még akkor is, ha az anyuka forszírozza. Az elválasztódás (amikor a gyerek irányít) pedig még lassabb lehet, évekig is eltarthat.

Hogy történik amikor el akarunk vetetni egy gyereket?

onnanstol mikor megtudjuk hogy terhesek vagyunk mit kell tenni? az aborzusz hogy történik és milyen áru?

Legjobb válasz: Menj el dokihoz és õ majd elmond mindent.

Menj el dokihoz és õ majd elmond mindent.
szörnyü árú, egy életre elkísér. ahogy kiderül a terheség rögtön elmenni orvoshoz, minél kisebb a magzat annál kevesebb nyoma marad és annál kevésbé fáj. én külföldön éltem mikor tehres lettem és tudtam nem tarthatom meg. egy magán dokihoz bejelentkeztünk a klinikájára. ott idöre mentünk megvizsgáltak, de annyira pici volt hogy még az ultrhang szinte nem is látta. elaltattak és mikor felébredtem zokogtam pedig nem akartam. a doki azt mondta hogy mivel kb 2 hetes lehettem ezért szinte olyan volt mint egy egészségügyi kaparás. én rögtön felálltam és mentem volna haza de a doki nem engedett így plussz félórát ott ücsörögtem. fájt mindenem de onnan csak szabadulni akartam, nyomasztó volt és sokszor gondolok rá. de 19 éves au-pair lány voltam.
A nõgyógyász elméletileg meg is kérdezi mikor megállapítja a terhességet, hogy megtartod-e. Ha nem , akkor õ elmond mindent. Kapsz egy idõpontot, befekszel a kórházba, ha még nem szültél elõzõ este kapsz egy méhnyaktágitót, ami általában igen kellemetlen fájdalommal és görcsökkel jár. Elaltatnak , megcsinálják a mûtétet és másnap hazamehetsz, ha nincs probléma. biztos, hogy fáj, testileg, lelkileg, talán még vérzés is van utána, ebben nem vagyok biztos. Valami ilyesmi, de én még nem estem át rajta, csak hallottam másoktól, mikor bent voltak a kórházban, ezt látták...
Ha fiatal korú vagy, szülõi beleegyezés is szükséges. De gondold meg szerintem jól.
Szia! Nagyon gondold át azt javaslom, hisz hányan szeretnének bébit és mégsem sikerül. Nehogy pár év múlva megbánd! Ugyan én emiatt nem ítélek el senkit, mindenki maga tudja mit vállal be. Én soha nem tudtam volna/tudnék ilyet csinálni. Egyik ismerõsöm épp nemrég vetette el a 12!!hetes bébijét, elõzõleg már mozgott szépen az uh-n, és mégis úgy döntött, hogy nem kell neki! Ha így vagy minél elõbb vetesd el, amíg az a pici sem érzi "annyira", elõzõ este kap tágítót, majd másnap megmûtenek, azt hiszem darabokba szívták le õneki!!! Szerintem azért, mert már nagy volt! Utánna pedig még egy darabig vérzel! 6 hetes kismama
onnastól? milyen árú? Vagy namvagy magyar, vagy nagyon buta vagy, de az már abból kiderült, hogy nem védekeztél. Nem akarlak bántani, nem te vagy az egyetlen, de el kell menni a nõgyógyaszhoz és neki szólni, hogy nem szeretnéd, vagy nem tudod megtartani. Ha még nem vagy 18, csak apa vagy anya engedélyével(vagy gyámod) együtt kell menni. Kb 50 000 ft. Meg amitegész életedben viselhetsz fájdalom , de remélem még nagyon korai , mert 12. hét után már nem veszik el csak ha beteg a magzat vagy életveszélyben vagy.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes nem is élek nemi életet még csak tudni szerettem volna.
A kérdés írója kommentben az imént közölte, hogy nem is terhes! Akkor miért kell letámadni, mint egy utolsó bûnözõt? Csak kíváncsi, tudni szeretné, hogy hogyan is mûködik ez az egész, gondolom azért, hogy minél kevesebb valószínûséggel jusson késõbb ebbe a helyzetbe! Egyébként akkor sem kéne, ha terhes lenne, de nem tudja megtartani a gyerekét, mert elõfordulhat az ilyen. Szerencsére velem nem fordult elõ, de voltam már olyan helyzetben, amikor egy esetleges bébit nem tudtam volna megtartani, mert nem voltak meg a körülmények. Aki születésétõl fogva gazdag, jó családi háttere van, jó állása, az könnyen ítélkezik, mert nem is került, nem is kerülhetett volna soha ilyen szörnyû helyzetbe. Onnan könnyû ítélkezni. Jobb az, ha valaki egy WC-ben megszüli a gyerekét és utána megfojtja?? Próbáljatok meg egy kis empátiával gondolkozni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a váalszokat meg mindnet

Feltelepítettem a Fifa 14et, mikor el akarom indítani, kijön az eleje, rámegyek, hogy Játék és semmi. Nem történik semmi. Mi lehet a gond?

Régebben játszottam a Fifa 13-ast is, ráadásul originál CD volt és az is ugyanezt csinálta, pár hónapig ment gond nélkül, utána meg nem lehetett elindítani, mert rámentem és nem történt semmi ... A 14est nem vettem meg, viszont becrackeltem, szal nem az a baj. Hiába törlöm le és telepítem megint, semmi változás. Előre is köszi a segítséget! :)

Mi történt akkor ha el akarom indítani a minecraftot és azt írja ki hogy az alkalmazás incializálása nem megfelelő?

Legjobb válasz: Nekem ezt a telóm írja ki ha meghekkelem a google play áruházat

Nekem ezt a telóm írja ki ha meghekkelem a google play áruházat
A kérdező hozzászólása: hát köszi de nekem a gép csinálja nem tudod mit lehet vele csinálni?

Megvan az EREDETI Medal of Honor Airborne, fel is telepítem, meg minden, de amikor el akarom indítani, semmi sem történik. Hogyan tudnám elindítani?

Pedig többször is leellen?riztem, és a gépem megfelel a játék rendszerkövetelményeinek.Valami tipp az indításhoz?

Legjobb válasz: Esetleg nem vírusos a géped? Hirtelen ez jutott eszembe. :)

Esetleg nem vírusos a géped? Hirtelen ez jutott eszembe. :)
A kérdező hozzászólása: kizárt dolog... amúgy köszi, hogy írtál!
Tölts le hozzá egy Cracket, próbáld + úgy! Bár akkor már nem eredeti...
A kérdező hozzászólása: eredetihez szerintem nem segít a crack.de azért köszi.

Hogy ha megszivattak és aláírattak velem olyan papírt, amin igazolom az elszámolási papír és a pénz átvételét (ami persze nem történt meg), azzal tudok valamit csinálni akár jogi úton is? (tudom, hogy én voltam a hülye, hogy nem olvastam el)

Legjobb válasz: Elméletileg van lehetõség jogi úton vitatni, hiszen a szerzõdéseket is a bíróság utólag felülvizsgálhatja, pl. nyilatkoztatja a szerzõdõ feleket, hogy az volt-e a szándékuk a szerzõdéssel, amit írásba foglaltak stb. Természetesen az ügyvéd el fogja kérni a pénzét, és nem garantál semmit. Egy kisebb munkabér elszámolási vitánál legolcsóbb, ha nem jogi úton keresel megoldást, mert az jó eséllyel többe fog kerülni, mint amennyivel megrövidítettek.

Elméletileg van lehetõség jogi úton vitatni, hiszen a szerzõdéseket is a bíróság utólag felülvizsgálhatja, pl. nyilatkoztatja a szerzõdõ feleket, hogy az volt-e a szándékuk a szerzõdéssel, amit írásba foglaltak stb. Természetesen az ügyvéd el fogja kérni a pénzét, és nem garantál semmit. Egy kisebb munkabér elszámolási vitánál legolcsóbb, ha nem jogi úton keresel megoldást, mert az jó eséllyel többe fog kerülni, mint amennyivel megrövidítettek.
Ügyes vagy.... jól megszívtad! :((
A kérdező hozzászólása: Jol...raadasul tuloraztam is...azt mondjuk megmondtsk hogy nem lesz kifizetve.... Jogi uton van megoldas erre?
Nem hinném hisz aláírtad, de érdeklõdj valami munkaügyi ügyvédnél!
Nem nagyon, hisz ott az aláírásod...

Az történt velem néhány nappal ezelőtt, hogy borzasztó sokáig vissza kellett tartanom a pisilést, és mikor végre már elmehettem, akkor meg percekig el sem akart indulni. Nagyon megijedtem. Miért nehéz ilyenkor pisilni?

Külföldr?l jöttem haza vonattal, már délben kellett volna pisilni, de abba a förtelmes wc-be be nem mentem volna semmi pénzért, és a csomagokra sem vigyázott senki. Gondoltam inkább tartogatom, hátha kibírom. Borzalmas volt, este 9-re ért be a vonat, addigra azt éreztem a hólyagom menten szétreped. Felállni is alig tudtam, de még elvonszóltam magam a wc-ig. Ott viszont mégsem ment a pisilés, mintha begörcsöltek volna az izmaim. Megijedtem mi lesz most? Arra gondoltam, ha nem sikerül, talán ment?t kéne hívni, mert komolyan azt éreztem szétszakad a hólyagom. Majd pár perc múlva megindúlt, hálistennek, de csak nehezen jött egy kevés, és csak otthon tudtam rendesen, mikor mazaéretem. Azel?tt sose történt velem ilyen. Néha még most is fáj a hólyagom, talán orvoshoz kéne még mennem?

Legjobb válasz: Szerintem az az oka, hogy sokáig arra készteted a záróizmot, hogy ne engedjen ki semmit. És ilyen megfeszített állapotban olyan mintha begörcsölne és ilyen hosszú idõ után nehezen oldódik a görcs. Velem is volt már ilyen, és nagyon kellemetlen volt, de szerencsére megszûnt a probléma, mikor végre tiszta wc-re tudtam menni.

Szerintem az az oka, hogy sokáig arra készteted a záróizmot, hogy ne engedjen ki semmit. És ilyen megfeszített állapotban olyan mintha begörcsölne és ilyen hosszú idõ után nehezen oldódik a görcs. Velem is volt már ilyen, és nagyon kellemetlen volt, de szerencsére megszûnt a probléma, mikor végre tiszta wc-re tudtam menni.
Én pont így jártam multkor, vonaton voltam, egyedül a csomagokkal, egy rakás cigány volt körülöttem, akik ki-be jártak dohányozni meg a wcre. Semmi pénzért nem mentem volna oda. De nekem nem kellett olyan borzasztóan sokáig várni mint neked, nekem "csak" másfél órát kellett tartogatnom de nagyon rossz volt mert nagyon sokat ittam, csak a vonaton egy két literes körtelevet benyakaltam. A barátom várt a peronon, addigra mire beérkezett a vonat már kínomban röhögtem. Az elsõ kocsmáig elverekedtük magunkat, bementem a wcbe és AHHHHHH :) De ez volt az elsõ és utolsó, nem szabad ezzel játszani mert nagyon veszélyes, az összes méreganyag feltódul a szervezetben ilyenkor, fõleg neked ha déltõl 9ig tartani kellett!! Ha jól értelmezem lány vagy, mert egy fiúnak ugymond "mindegy" hol pisil mert sehova nem kell leülni, leguggolni hozzá, szóval ilyet ha tudsz kerülj el mindenképpen mert mikor szülsz majd, akkor elfogod csepegtetni magad az ilyenek miatt :( Vagy megoldás lehet az is ha IC-re szállsz fel, múltkor IC wc-re kellett mennem mert ugy éreztem megjött, muszáj voltam pisilni és ellenõrizni magam (pedig még sosem pisiltem vonaton, pedig 21 multam már) és képzeld tiszta volt, wc-védõ papír, kéztörlõ, folyóvíz, szappan, tükör. És ez Intercity 2.osztályú kocsi volt. (ha jól emlékszek). És emiatt nem érdemes mentõt hívni, csak megijedtél :)
a hugyhólyag egy iszonyatosan rugalmas és erõs izom.tényleg begörcsölhetett a hosszú "tartástól", de szerintem annyi idõ alatt maximum, ameddig visszatartottad, el is fog múlni a fájdalom.olyan, mint egy izomláz.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: Köszi a választ! Tudod az volt a furcsa, hogy egy pillanattal elõtte még nagyon kellett szorítanom, hogy egyáltalán kibírjam a wc-ig, és azért brukkoltam még rá tudjak ülni, ott pedig egy csepp se jött, hiába nyomtam. Nem is tudtam nagyon nyomni, mert csak nagyon fájt. Igazad van a záróizom görcsölhetett be, mert nem tudtam elengedni. De valami olyat is éreztem, mintha valami szelep ott bezárt volna, és akkor nyílt meg kicsit, mikor már sokat izegtem-mozogtam kínomban. De addig borzasztó volt, nem kivánom senkinek.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak: Neked is köszi a választ. Abban a néhány percben én tényleg nagyon kétségbe voltam esve. Képzeld, hogy pukkanásig tele van a hólyagod, (éreztél már ilyet) de tényleg nagyon-nagyon! Én eddig ilyet még sosem éreztem, úgy fel volt dagadva a hasam, mintha 5 hónapos terhes lettem volna, és kemény volt, ha kicsit megnyomtam iszonyúan fájt. Na és ekkor képzeld el, hogy leülsz, és egyszerûen nem történik semmi, és egy idõ után már úgy tünik nem is fog történni. Akkor nagyon kétségbeesetem, hogy mit csináljak, kinek szóljak, csomagokkal voltam stb. Tényleg mentõt akartam hívni a mobilomról, hogy jöjjenek, és katéterezzenek meg, vagy nem tudom... Biz isten azt éreztem szét fogok ott helyben repedni, bár olyat még nem hallottam, hogy szétrepedjen az ember húgyhólyagja. Szerinted, szerintetek megtörténhet ez, ha mégsem sikerül pisilni?
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak: Köszi, de képzeld még az elöbb is fájt kicsit, biztosan attól van, és egy kicsivel még mindig gyengébben jön a vizelet. Dokihoz azért sem mennék, mert cikinek érzem elmondani, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: És még az elõbbiekhez annyit, hogy át tudom érezni, hogy milyen lehetet Neked a vonaton, mert Te tényleg nem tudtál volna elmenni. Én csak finnyásságból nem mentem, de ezútán inkább megyek, mert nem akarom, hogy legközelebb ilyen történjen.
nincs.
A kérdező hozzászólása: Milyen köze van az én helyesirásom a témához?Én valaszt kértem nem komentet hogy én milyen vagyok .
NYELVTANKÖNYV ÉS HELYESÍRÁSI SZÓTÁR :D
ha hiba nélkül leírsz neki pár mondatot egymásután, akkor lehet azt mondja: Itt az idõ! :D Ha nem akkor inkább felejtsd el, pótlék vagy neki
kérdezõ, hány éves vagy? ez fontos infó ahhoz, hogy válaszolni tudjak....
nah idefigyelj. két dolgot tehetsz ha már annyira okos vagy. vagy maradsz az ügyeletes szeretõje (nah persze csak addig hidd el amíg õ nem talál jobbat). vagy szépen kilépsz ebbõl a kapcsolatnak koránt sem nevezhetõ dologból. lehet nyafogni hogy szereted, ettõl még nem fogsz neki komolyan kelleni. sõt. lehet azt írogatni hogy te milyen okos vagy "meee" összejöttetek. ettõl még mindenki tudja (csak épp te nem) hogy hitegetve vagy hiszen az "ingyen luk" sokak számára mindig is kedvelt lehetõség volt. nem mellesleg tanulj meg helyesen írni ha már ahhoz elég okosnak érezted magad hogy kefélj!
A kérdező hozzászólása: Mit tok csinalni h nekem se legyen csalodas ebbol.
A kérdező hozzászólása: Ahoz nagyon szeretem h ijent kerjek tole. Inkab elturnem ezt minthogy felejtsuk el egymast.
A kérdező hozzászólása: Hat szerintem neki konyen mene de en nem tok ilyent kerni h felejtsuk el egymast ez nekem nem megy.
A kérdező hozzászólása: Sokszor beszeltem vele erol de semire se jutok es nyagatni sem akarom me ak megharagszik es elvesziteni sem akarom
Állítsd válasz út elé. Vagy összejöttök vagy akkor felejtsétek el egymást. Így semmi értelem csak a te idõdet pazarolja. Simán kereshetnél te is mást.
A kérdező hozzászólása: Anyira en sem vagyok huje hogy lefekugyek vele ha nem jotunk ossze . Edig az volt a gond hogy a legjobb baratnom is szerelmes volt bele most pedig semi akadaly. De meg se mit tegyek?
Csak szexre vagy jó neki.:D Ember 4 év alatt simán összejöhetettek volna.
A kérdező hozzászólása: Seeegitsetek
A kérdező hozzászólása: Nem költözésröl van szo csak vele akarok lenni me szeretem. És amikor együt vagyunk ö sem ellenkezik.
4éve vele akarsz járni? csak akarsz? akkor, ha nem vagytok együtt akkor, hogy akarsz vele össze költözni. plus: vagy kamu a kérdés? mert a helyesírás mondjuk úgy: nem valami jó!
Kb ugyanigy voltam egy sraccal tobb honapon keresztul. Meguntam amit csinalt es aztmondtam hogy felejtsen el. 5 napja nem beszelunk de latom a valtozast, azthizem eszhez tert es rajott mit veszitett, de varok meg hogy bebizonyosodjon a valtozas. Nagyon szeretem es hianyzik de meg tettem mert van buszkesegem. Legy eros!!! L/17 F/21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!