Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi orvos képzésre a felvételi (1 db)

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Finnországban van, olyan egyetem ahol angolul lehet tanulni a Bölcsész szakon?

2

A kérdésem az hogy közép iskola után milyen fokozat jön?

pl:általános iskola-középiskola aztán,hogy folytatódik?

4

Svájcban, Lucerne-ben szeretnék tanulni szakácsként. Ki mit tud róla?

A Business & Hotel Management School-ba szeretnék jelentkezni. Semmi komoly információval nem rendelkezem. Nagyon örülnék ha egy ott végzett vagy ami még jobb még ma is ott tanuló személlyel beszélhetnék.
Köszönöm
20/F

7

Szerintetek mennyivel gyorsabban tanulnek meg Angolul Londonban mint itthon?

1

Ha érettségi után kimemnék egy évig külföldre gyakorolni nyelvet, és következő évben kezdeném itthon az egyetemet akkor újra le kéne érettségiznem, vagy az 1 évvel azelőtti eredményem számítana?

Köszi előre is a válaszokat!

3

Valki volt már EF nyelvtanfolyamon külföldön?

Ha igen, akkor kérem írjatok üzenetet vagy válaszoljatok. Jövőre én is készülnék ha fog rá telni, csak nemtudom mivel jár. Köszönöm előre is :-)

3

Mennyibe kerül egy nyelvtanfolyam Manchesterben?

19 éves vagyok és kiszeretnék menni Manchesterbe nyelvet tanulni. Mennyi lenne a költség, ha kollégiumba mennék?

4

Kitűnőre végeztem egy műszaki szakközépiskolában, de egyetemre nem vettek fel, hol van Ausztriában olyan egyetem ahová mehetnék tovább tanulni? /Magyarországon nincs szándékom tovább maradni! /

1

Milyenek az angol középiskolák?

3

Mi a véleményetek a Wirtschaftuniversitat Wien-ről?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!