Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi orvos képzésre a felvételi (1 db)

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hova érdemes kimenni? (sos)

Hova lenne érdemes kimenni egyetemre?Állatorvosira szereték.Olyan országba szeretnék,ahol jobb élni,mint itthon.

1

Kanadába, hogyan tudnék kikerülni középiskolába, mint középiskolás? Jelenleg 16 vagyok, de laknak kint rokonok Calgaryban, de nem feltétlen szeretnék pont Calgaryban a rokonokhoz menni, kolesz is jó lenne suliba járni?

3

Rendőr képzés Hamburgban?

Az lenne a kérdésem, hogy egy rendőr képzési tanfolyamhoz mi szükséges, illetve, hogy Hamburgban is vannak-e ilyen képzések.
Válaszokat előre is köszönöm.

2

Tanulás Skóciában? Mit kell tudnom erről?

Az edinburg-i egyetem gépész karára szeretnék menni.(11-es vagyok, gépész iskolában tanulok)
A suli honlapján próbáltam szétnézni, de nem minden világos.
Milyen feltételeket kell teljesítenem ahhoz, hogy bekerülhessek a suliba? Gondolok itt arra, hogy elfogadják-e a Magyarországon szerzett érettségit? Minden tantárgy jegye számít? Úgy gondoltam, hogy matekból emeltet csinálnék, fizikából pedig közép(esetleg, ha nagyon muszály akkor abból is emelt). Ha jól tudom elvileg fizetik a tandíjat, nekem csak a lakást és az étkezést kell megoldanom, aminél szerintem havi 800-1000 fonttal számolhatok(írjátok meg ha nem ennyi).
A magyarországi jogosítványt tudom kint használni, vagy ott is meg kell szerezni külön? Ha dolgozok az egyetem mellett abból elvileg fizetek adót, igaz? Ez azt jelenti, hogy elkezdődik a kinti életem, számolhatok arra, hogy X év múlva megkaphatom az állampolgárságot, vagy az csak az egyetem elvégzése utántól kezdődik?
Nagyjából ezek a kérdések merültek fel elsősorban.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és, hogy végigolvastad a kis "regényemet".

2

Úgy is megtudnék csinálni 1 évet az egyetemen, hogy közben külföldön vagyok?

Teljesen elvagyok keseredve, mert több hónapja nem találok munkát diákként (tudom, másnak is vannak ilyen problémái). Azon gondolkoztam, hogy meg-e tudnék csinálni egy évet külföldön levelezősként? Persze tanulnék könyvekből, meg lenne Skype-os segítségem, de azért mégsem az igazi.
Ti mit gondoltok erről? Meg lehet ezt oldani?
Hisz ha belegondolok, most is vannak olyan tárgyaink, amit kb csak könyvből tanulunk meg, mert nem magyaráz jól a tanár. Ill. a levelezősök sem járnak be minden alkalomra, sőt, van olyan aki sose megy be, mert nem kötelező és mellette dolgozik.

1

Erasmus pályázathoz az Europass önéletrajzba a 'Szakmai kézséghez" lehet diákmunkát írni?

... vagy mivel még nincs a jelenleg tanult szakomban/szakmámban szakmai tapasztalatom, ezért ne írjak semmit?

1

Milyek érdemes Londonban kipróbálni, hol érdemes vásárolnom?

Nyáron megyek 2 hónapra Londonba nyelvtanulás céljából. Középszinten beszélek jelenleg de célom a felsőfok ugyanis 1 év múlva szeretnék menni Londoni egyetemre.Szállásomat és az iskolát sikerült a központban (Russel Square-nél) elég olcsón kifognom de szeretnék még többet spórolni és szeretném tudni hogy hol kellene vásárolnom magamnak? Mit érdemes megnézni? 2 éve voltam már Londonban ugyhogy kérlek ne az ilyen fő attrakciókat mondjátok mint pl. A london eye.. Különlegesebb helyeket,boltokat,parkokat emlitsetek ahova érdemes elmenni. Szivesen veszem a tanácsokat is hogy ha van 1-2 fontos dolog amit jó ha tudok adott helyzetekben:)

0

Telc nyelvvizsga Amerikában elfogadott?

5

Nyáron szeretnék Németországban;egy kis városban tanulni. (17 éves vagyok) Van valami ötletetek?

4

Nyelvvizsga nélkül nincs Erasmus?

Egy német egyetemre szeretném beadni a pályázatomat, ősztől kezdődöen egy fél éves tanulmányi időszakra. Közel középfokon tudom a németet, de sajnos (B2) nyelvizsgával még nem rendelkezem. (de tervezem, hogy mielőbb letegyem).

A pályázati űrlap nyelvvizsga bizonyítványt kér, ám én előzetesen az egyik egyetemk tanáromtól (aki ért az Erasmusos témához, ill. volt kint külföldön ezzel) azt hallottam, mikor beszélt erről a lehetőségről, hogy nem felétlenül szükséges a nyelvvizsga.

Valaki tud valami érdemi infóval szolgálni?
Előre is köszönöm! :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!