Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi orvos képzésre a (1 db)

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ausztriában a zenetanulás melyik intézményben lehetséges magyarok számára?

Ausztriában szeretnék tanulni. Lehetőleg Grazban esetleg Salzburgban vagy Bécsben, mindenképppen zenei területen.
Van esetleg valakinek tapasztalata a tanulás mikéntjéről és a feltételekről? ..milyen teendők vannak? meddig kell jelentkezni?...mi a menete? milyen tandíj van?...

Ill. munkát, a tanulás mellett, hogyan lehet vállalni?

1

Ti mit tennétek a helyemben?

Elsős gimis vagyok és anyáék szeretnék, hogy kimenjek egy évre külföldre tanulni. A nővérem barátnője 16 évesen egy évet töltött Finnországban, ezt adta nekik az ötlete. A keresztapám amerikai, New Yorkban él és ott tanít egy helyi iskolában, ahova kaptam ösztöndíjat. Az angollal nincs bajom, középfokúm van belőle, de mivel egy év ott kint rengeteg pénzbe fog kerülni, nem tudom, hogy elfogadhatok- egy ilyen lehetőséget. Tudom, hogy hatalmas dolog lenne, ha kimennék, márcsak a nyelvtanulás miatt, de félek, hogy annak ellenére, hogy a szüleim jól keresnek, rengeteg pénzt kell rám költeniük, hiszen mégiscsak válság van, és ott a húgom meg a nővérem is. Ti mit tennétek a helyemben? Elfogadnátok ezt a lehetőséget?
15/L

5

Ismeri valaki a Santiago de Compostela-i egyetemet? És van ott társadalom tudományi kar? És ott lehet kulturális antropológiát tanulni? Milyen szintű spanyoltudás kell ehez?

Azt olvastam, hogy megbízható spanyoltudás, az mit takar pontosan? középfokú nyelvvizsga, vagy esetleg több? És mindehhez föci-biosz-magyar fakton jó leszek? Kérlek segítsetek, mert már minden maradélk önbizalmam elment.

0

Mennyibe kerül Angliában (Londonban) egy Egyetem?

Leginkább a mérnöki, de másmilyen egyetemek is érdekelnek. (Kivéve az orvostudományi, nem igazán bírom a vért, rosszul leszek tőle). Lehet hogy kapok majd ösztöndíjat, mert 1 osztály óta (kivéve a 7. és a 8. osztály) kitűnő vagyok. Most gimnázium 4. osztályba járok (még lesz egy évem, mert ez igazából csak a 3. mert 5 évfolyamos gimibe járok). Mennyibe kerülne amúgy az egyetem, ha nem kapok ösztöndíjat? És a megélhetés? (enni, inni, rezsi.....) (támogatást kapnék a szüleimtől)Meg lenne rá esélyem hogy találok majd magamnak élettársat (angol felsőfokú nyelvvizsgám van ! )

4

Ausztiában a zenetanulás melyik intézményben lehetséges magyarok számára?

Ausztiában szeretnék tanulni. Lehetőleg Grazban esetleg Salzburgban vagy Bécsben, mindenképppen zenei területen.
Van esetleg valakinek tapasztalata a tanulás mikéntjéről és a feltételekről? ..milyen teendők vannak? meddig kell jelentkezni?...mi a menete? milyen tandíj van?...
Ill. munkát, a tanulás mellett, hogyan lehet vállalni?

0

Miképp járhatnék külföldön suliba, vagy egyátalán van-e esélyem (nekem)?

Mint ami a legtöbb embernél gond,az nálam is, a pénz..
Illetve sajnos a(z)(angol)nyelvtudásom sem a legjobb.
tudom hogy fontos a jó nyelvtudás mert ott olyan nyelven is tanulnak,de folyamatosan "képzem magam"

Valakinek valami ötlete,javaslata,tapasztalata,tippje? :)

5

Ha egy angol ember elvégzi Angliában az Anglisztika szakot, mit kezd vele?

Ez ugyanolyan, mint itthon elvégezni a magyar szakot? Tegyük fel, ha itthon szerzek egy diplomát orosz szakon (példa), akkor Oroszországban taníthatnék orosz szakosoknak? Vagy én az orosz szakon nem kapnék ehhez kellő tudást? (Tudom, sima BA diplomával nem taníthatnék egyetemen, de tegyük fel, utána még doktorálok is meg minden fisfos.)

2

Angliába hogy járnak suliba?

Mármint, hogy hánykor mennek, és mikor jöhetnek haza?

2

Szerintetek milyen lenne az hogyha a gimnáziumot Londonban végezném el? Többi lent.

Nagyon szeretnék majd kint élni, és ezt tanulàs szempontjából jónak tartom. Van kint ismerösöm aki 8. osztàly félévekor (tavaly) ment ki és mára mondhatni tökéletesen megy neki a nyelv. Vagy arra is gondoltam hogy (mivel még nem olyan jó az angolom) elöször nyelvi elökészítön leteszem a középfokú nyelvvizsgát és aztán megyek ki gimibe. Bocsi, hogy hosszú voltam de ez nagyon fontos! Véleményeket kérnék.:)

1

Ti kimennétek külföldre egyetemre tanulni?

Hisz nem csak előnyös oldalai vannak, sokszor elég nehéz megszokni...

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!