Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi orvos képzésre a (1 db)

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi egyetemre szeretnék menni. Ezekben az országokban ingyenes a felsőoktatás? (Ausztria, Norvégia, Svédország, Dánia) Szerintetek melyik érné meg legjobban?

Milyen árak vannak, mennyire nehéz megélni, lakást találni? Van-e lehetőség egyetem mellett dolgozni?
Hallottam több országról még, hogy eu-s diákoknak ingyenes a felsőoktatás, de ez a négy ország érdekelne igazán. Még nem döntöttem melyiknek nézek utána jobban, melyik nyelvhez keresek tanárt stb. Szüleimre ebben nem tudok hagyatkozni, mert szerintük a szomszéd város egyeteme ugyanannyit ér, mintha vmi puccos külföldiben végeznék... :D Szóval tőletek kérdezem, hogy ti melyik országot választanátok, és miért?
Esetleg személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék :)

2

Ausztriában jog?

Jogot szeretnék tanulni elsősorban német nyelvterületen, tehát Ausztriában vagy Németországban. Azt kérdezném, hogy mennyi esély lenne arra, hogy középszintű (B2 nyelvvizsga) nyelvtudással felvesznek, illetőleg utána az adott országban alkalmaznának is?

3

Az amerikai gimnáziumokban vannak osztályfőnökök?

A szótár a form-mastert dobja ki a szóra, de tudom, hogy ott nem osztályok vannak, hanem csoportok, ezért arra lennék kíváncsi, hogy náluk mi az osztályfőnök megfelelője?

0

Mennyire nehéz külföldi egyetemen tanulni? Hol érné meg a legjobban?

Angol, vagy esetleg német nyelvű egyetem jöhetne nálam szóba. Leginkább Skóci vonz, Edinburgh, de nem tudom, hogy jó döntés lenne-e. Pszichológus vagy újságíró szeretnék majd lenni. Szerintetek?

1

Bécsben van gólyatábor?

5

Németországban vagy Ausztriában vannak jó egyetemek/fősulik marketing-kereskedelmi szakirányzatban? Bővebben lent!

Olyan emberek segítségét szeretném kérni akik kint tanultak/élnek németben vagy ausztriában, mert szeretnék tovább tanulni külföldön. 11-es gimnazista vagyok, és marketing-kereskedelmi(menedzsment) téren szeretnék tovább menni, de nem nagyon találtam még ilyen szakirányú egyetemeket.Az is jó lenne h ha konkrét sulit nem tudtok, de az "elinduláshoz" egy két tanácsot tudnátok adni.

0

Valaki tanul (t) Ausztriában művészeti szakon, nehéz a felvételi?

Főleg az Angewandte-ra vagyok kíváncsi, média design, design, grafikus, textil és "divat" szakra, de bármi hasonló tapasztalatnak is örülnék, az egész felvételi/1. tanév menetével kapcsolatban, hogy élesben milyen volt.

0

Lehetséges? Van esély rá? (többi lent. )

Arra gondoltam hogy kimegyek 1 évre az USA-ba(cserediákprogram) és megpróbálok ott ,,megragadni".De hogyan?Hogyan kéne elérnem azt hogy ottmaradhassak?Mit kell tennem?

0

Hogyan kerülhetek be amerikai egyetemre?

SAT, TOEFL, kitünõ jegyek. Mire van még szükség egy sikeres felvételihez pl a Stanfordra, Hopkinsra?

0

Külföldön hány év a bűnügyi antropológiai egyeteme?

Ha elvégezném,akoor bisztos kapnék munkát?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!