Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi orvos képzésre (1 db)

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek van ilyen?

Nincs sok pénze a családomnak és nekem se. Viszont jó lenne kimenni külföldre tanulni.Az átlagom olyan közepes de angolból jó vagyok. Szerintetek van esély rá , hogy valahol külföldön tanuljak tovább?

2

Mit jelentenek ezek? és hogy tudnám elérni?

http://www2.cao.ie/app_scoring/BonusPointsMathsWithExamples... ezt az oldalt olvastam és szeretném megtudni hogy itthon ez mit it jelent ha itthon érettségizem...köszi előre is.:)

0

Mit tegyek ha az az álmom hogy a harvardra járjak de nem tudom hogy lehet bekerülni?

8 éves lány vagyok szeretném ha a jövőben a harvardra járhatnék.De nem tudok semmit hogy mi kell hozzá.Kivétel pár dolog mondjuk angolul meg kell tanulnom és az meglesz.De mást nem tudok és nagyon messze lakok.Magyarországon Somogy megyében.

3

Mennyi esélyem van rá, hogy Londonba járják egyetemre?

Most kezdem a 11.-et és külföldön szeretnék egyetemre menni. Londonra gondoltam de sok olyat hallottam hogy nehéz mrgállni a helyet ott. Mondjuk szerintem ez nem csak oda vonatkozik. Középfokú angol nyelvvizsgára idén megyek ki, és jó tanuló vagyok. Szerintetek van rá esélyem vagy ne is próbálkozzak kint. Ha nem is London akkor hova tudnék még menni?

3

Ha cserediák szeretnék lenni, akkor az én családomnak is fogadnia kell egy cserediákot?

7

A Nagyváradi Egyetemen magyarul vagy románul zajlik az oktatás?

Van egyátalán Romániában olyan egyetem, ahol magyarul?

3

Finnországban van, olyan egyetem ahol angolul lehet tanulni a Bölcsész szakon?

2

A kérdésem az hogy közép iskola után milyen fokozat jön?

pl:általános iskola-középiskola aztán,hogy folytatódik?

4

Svájcban, Lucerne-ben szeretnék tanulni szakácsként. Ki mit tud róla?

A Business & Hotel Management School-ba szeretnék jelentkezni. Semmi komoly információval nem rendelkezem. Nagyon örülnék ha egy ott végzett vagy ami még jobb még ma is ott tanuló személlyel beszélhetnék.
Köszönöm
20/F

7

Szerintetek mennyivel gyorsabban tanulnek meg Angolul Londonban mint itthon?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!