Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi orvos képzésre (1 db)

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi egyetem nyelvvizsga nélkül?

Még egy évem van hátra a középiskolából és sajnos csak a második nyelvem az angol. Nagyon keményen tanulom de kizárt dolog,hogy jövőre leteszem a a toefl vagy az ielts felsőfokú vizsgáit. Viszont minden egyetemen ezeket kérik. Mit tegyek??

4

Németországban tehetek előrehozott érettségit?

Csak magyar állampolgárságom van, jövőre Németországban fogok tanulni. Ott létezik olyan, hogy előrehozott érettségi? (Baden-Württemberg)

0

Volt már valaki Erasmus programmal az Adnan Menderes egyetemen Törökországban, Aydın városban?

Próbáltam már keresni Google-n beszámolókat, de semmit nem találok. A mi fősulinkról, a nemzetközi kapcsolatok iroda szerint, senki nem volt még ebben a suliban. Az elhelyezkedése pedig jó, nyugati vidéken van, tengerparttól annyira nem messze, turistaközpont közelében. A másik lehetőségem Trabzon lenne Törökországban, de Aydın jobban tetszene. Természetesen nem csak Törökország érdekel, csak a megélhetési költségek itt kedvezőbbek, mint máshol Európában.

0

Milyenek az angol gimnáziumok?

Elég jó vagyok angolból, (nem arra értem, hogy 5-ös vagyok, hanem jól is beszélek) és a külföldi tanuláson gondolkozom. Most 17 éves vagyok, és még 2 évem hátra van a gimiből. Mennyibe kerülnek az ilyen iskolák, milyen a tanítás, és milyen tantárgyak vannak kint?

2

Cserediaknak szeretnék menni 1 teljes évre. (USA, Kanada) kb Mennyi koltsegre szamithatok zsebpenzzel egyutt?

3

Volt itt valaki cserediak USA-ban?

7

Írországban ír vagy angol nyelven folyik az oktatás?

2

Melyik (melyek) a legjobb cserediák szervezetek?

Szóval árban is és szervezésben is (gimnáziumi programra gpndolok).A válaszokat előre is köszönöm!

14

Mi a véleményetek a cserediák programokról?

Volt már kint valaki? Hogy működik ez az egész dolog?

3

Mit csinál az, aki cserediák?

Tudom, hogy kimegy külföldre tanulni, de hogy pontosan hogy is megy ez? Csak néhány hónapra vagy egy egész tanévre megy ki? Menyit kell befizetni érte? Lehet kint egyáltalán barátokat szerezni? Nagyon érdekelne a dolog. Aki volt már, az írhat privit is, és ott részletesebben is leírhatja, de ide is írjatok :)) Köszi előre is :))

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!