Találatok a következő kifejezésre: Hogy történik írországi (3 db)

Baratok kozt: Miert akarja Miklos, hogy Kristof elkoltozzon a Matyas kiraly terrol? Laci elettarsa, Orsi mit titkol? Mi tortent Írorszagban vele?

Legjobb válasz: Kristóf nagyon jóba lett Nórával ez szúrja Miki szemét...sok szemétségérõl tud a srác,így 'tart' tõle.. Orsi meg nem akarja h.kiderüljön h.Noémi apja nem az, akit eddig annak hittek,és félt h. a rokonok Írországban lebuktatják õt Noémi elõtt....(aki családfa-kutatásba kezdett)

Kristóf nagyon jóba lett Nórával ez szúrja Miki szemét...sok szemétségérõl tud a srác, így 'tart' tõle.. Orsi meg nem akarja h.kiderüljön h.Noémi apja nem az, akit eddig annak hittek, és félt h. a rokonok Írországban lebuktatják õt Noémi elõtt....(aki családfa-kutatásba kezdett)
Basszus kicsit lemaradtam.. ki a f**szom az a Kristóf? xD Nem is csoda, hiszen már fél éve bele sem néztem a sorozatba...:D

Hogy történik az írországi orvos képzésre a felvételi?

Írországba költözöm júliusban, ott szeretnék fogorvosira menni. Véletlen nem tud valaki az ottani orvosiról információt adni? (ár, hány éves képzés pl. )

Legjobb válasz: Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!

Bocsi, nem vagyok szakmabeli. Csak azert irok, hogy tudd, nagyon sajnalom, hogy a szerecsetlen magyar vegzos orovosknak Nyugat-Europaban kell a kenyeret keresniuk, ahelyett, hogy szaktudasukkal a magyar egeszsegugy helyzetet javitanak. NEM ti tehettek rola. Respect!
azért mert a köcsög oep nem fizet nekik, csõdbe van magyarország, csak a zsidó média ezt nem reklámozza

Mi történt Franciaországban, hogy ott a legmagasabb a szülési kedv az EU-ban Írország után?

Hogyhogy a franciák termékenyebbek? A német társadalom pl. nagyon durván el van öregedve, ráadásul csökken is a népesség. Ez a jöv?ben akár fordulópontot is jelenthet? Tehát jelenleg Németország a vezet?, és Franciaország az "örök második", ez a jöv?ben megfordul, ha így halad, vagy el?bb-utóbb Németországban is ismét n?ni fog a szülési kedv?

Legjobb válasz: Nekem csak Írországról van infóm, ismerõstõl, akinek 4gyereke van: Nagyban támogatják a nõket, hogy szüljenek. Magasabb a családi pótlék, a nõk visszamehetnek dolgozni a szülés utána, ahol dolgozott kötelesek visszavenni. A gyerekek az iskolában mindent ingyen kapnak, a szülõknek egy ceruzára sem kell költeniük.

Nekem csak Írországról van infóm, ismerõstõl, akinek 4gyereke van: Nagyban támogatják a nõket, hogy szüljenek. Magasabb a családi pótlék, a nõk visszamehetnek dolgozni a szülés utána, ahol dolgozott kötelesek visszavenni. A gyerekek az iskolában mindent ingyen kapnak, a szülõknek egy ceruzára sem kell költeniük.
Franciaországban nem a "született franciáknak" nõtt meg a gyermekvállalási kedvük hanem a bevándorló muzulmán vallású arab és néger családokban születik több gyerek. Ez kb. olyan mintha azt mondanánk hogy:"Olaszliszkán nagy a magyarok gyerekvállalási kedve", mert az országos szintet meghaladja.De mindenki tudja hogy Olaszliszkán nem a magyarok szülnek sokat, hanem a magyar állampolgársággal rendelkezõ cigányok szaporodnak.
Több a bevándorló, a franciák töltenek legkevesebb idõt munkával az unióban, és támogatják is a gyermekvállalást. "Csak" ezért.
Hát egyre kevésbé. Sok olyan európai város, és még több kerület van, ahol többségbe kerültek a bevándorlók. Sajnos ez a világ nem nekünk kedvez. Sem az EU. Sem a „nemzeti” kormányok.
Több lett a bevándorló.
Sajnos azoknak van igazuk, akik a bevándorlókat írják. A fehérek egy felmérés szerint máris kisebbségbe kerültek Párizsban (!), és a feketék körében továbbra is nagyobb a 'szaporodási kedv'. Ha így haladunk, Európa már nem lesz fehér kontinens, az száz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!