Találatok a következő kifejezésre: Hogy tágítsam hogy az ne (2 db)

Hogy tágítsam magam, hogy az ne fájjon?

Még sz?z vagyok, és próbáltam már magam megujjazni, de iszonyúan sz?k volt, és nem mertem jobban bedugni.

Legjobb válasz: Nem a te dolgod! Én legalább is így gondolom, ugyanis én sosem ujjaztam magam! Ez is része a pároddal kialakulóban lévõ szexualitásnak! Márha van párod!

Nem a te dolgod! Én legalább is így gondolom, ugyanis én sosem ujjaztam magam! Ez is része a pároddal kialakulóban lévõ szexualitásnak! Márha van párod!
Sehogy ne tágítsd magad!! Mi a francnak?
Az elsõ így is úgy is kellemetlen kicsit. De ha elõre matatsz mgadban, és ezzel fájdalmat és esetleg sérülést, fertõzést okozol magadnak, csak azt éred el vele, hogy még jobban parázol a szextõl. Ez valami új, dinka divat lehet. Épp az érintetlenség varázsát veszed el az elsõ párodtól.
Ez az egést tágítgatás tudatlan és tapasztalatlan lányok találmánya, különben meg hülyeség az egész és semmi szükség rá!
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért csinálják ezt a mai lányok!! Ez valami "trendi módi"? Azt hiszitek, hogy ezzel, meg azzal hogy 11-12 évesen szexeltek, felnõttek vagytok? Hát tévedtek!!!
NE CSINÁLD!!! ezzel csak bajt okozol. ha lessz párod akár mit csinálsz is, fályni fog az elsõ, fõleg, hogy mondtad: szûk vagy. Ne matass lennt magadban csa azért hogy felkészülj. nem lessz jobb. Majd ha lessz párod, akkor vele ugyis fogtok pettingelni, és annak rész az, hogy elötte tágit, és felizgat, és ha fel vagy izgatva akkor nem lessz olyan rossz. FELEJCSD EL EZT A BAROMSÁGOT!!! igen, fájni fog, de bele nem fogsz halni. és ha valaha terhes eszel akkor elötte vázákat dugdosol majd magadba, hogy a baba kiessen?? NEM VAGY KOMMPLETT!!! tágítani.... pff ez abszurd
Nem hiszem, hogy azért kéne leszúrni õt, mert próbálkozott a tágítássaL vagy legalábbis szeretett volna. Elvileg ennek a helynek az a lényege , hogy mindent meg lehet kérdezni, amit máshol nem merünk.Én pl sehol nem láttam, hogy oda lett volna írva a lány kora , tehát azért nem kellene ezt a "11-12 éves kislányok 'trendi' szokásai" témát elõhozni ezzel kapcsolatban...szerintem.Viszont azért van igazság abban, amit elmondtak az elõttem szólok: tényleg nem kell neked ilyesmivel törõdnöd.Nem lesz probléma majd, ha a pároddal együtt lesztek.Csak nyugi!
Pff, uborkaval... Minek tagitanad magad? Majd a baratod gondoskodik errol. Amugy a hulye picsas valaszolo, tok lol volt:D Nevettem egy jot, koszi neki.
Az nem komplett aki a fáj szót ly-nal írja!!!!!! Úgy tudjátok osztani az észt, amikor nektek sincs!Hülye picsa! A lényeg, hogy én is ismerem azt az érzést amit most te átélsz.Nekem is olyan szûk volt, hogy tampont sem tudtam felhelyezni. Elmentem orvoshoz, de azt mondta minen rendben és oldanom kell a feszültségemet.Eljött az elsõ alkalom és a bizalomtól oldattam, meg persze a nedvességtõl sikerült. Elõször keresd a lelked mélyén a problémát. Ha valaki be van "fszülve, akkor testileg is befeszül.Csak nyugi!
ERIGGYÉ MÁ... TÁGÍTANI(?!) MIT ÉS MINEK?!
Ne akardd magad tágítani, leszel még majd túl tág is az idõ elõrehaladtával:D Én is szûk voltam, mikor még szûz voltam...Tampon se fért belém:D Vigyázz az ujjdugdosással, nehogy megsértsd a szûzhártyádat!!
Normális vagy te hülye! Vegyél vibrátort!
Naná, hogy szūk :) )) KOMOLY VÁLASZ.
Az a baj, hogy a síkosítóról megfelejtkeztek. Az az alapvetõ probléma. Viszont, az is tény, hogy pár napig általában szokott kellemetlen lenni a wczs pl... ez egyénfüggõ.. ha annyira nem tetszik a dolog, legyél csak aktív, én is az ilyenek miatt állok az aktív oldalon.
ne legyen olyan vad a partnered:D nekem nem szokott ilyen porblémám lenni.
Szerintem elsõ sorban kérd meg a partnered hogy csinálja óvatosabban, meg ujjazzon meg elõtte vagy valami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!