Találatok a következő kifejezésre: Hogy tágítsam hogy az (8 db)

Hogyan tágítsam az ereimet?

akármikor vérvételre megyek kb. az 5-7. szúrásra sikerül csak vért venni t?lem, mert soha nem találnak vénát az orvosok.. azt mondják, hogy igyak sok folyadékot és attól tágul, de én iszok is rendesen.. milyen megoldás van még? hogyan tágítsam?

Legjobb válasz: Vérvétel elõtt igyál, az a lényeg. Valamint azt is szokták kérni, hogy az öklöddel "pumpálgass" elõtte, de ezt már csak akkor, ha beültél a székbe. A vizet ihatod már elõtte 1-2 órával is, hogy legyen hatása. Ja, és lehetõleg lazítsd el magad, mert ha izgulsz, félsz, attól is összeszûkülnek az erek.

Vérvétel elõtt igyál, az a lényeg. Valamint azt is szokták kérni, hogy az öklöddel "pumpálgass" elõtte, de ezt már csak akkor, ha beültél a székbe. A vizet ihatod már elõtte 1-2 órával is, hogy legyen hatása. Ja, és lehetõleg lazítsd el magad, mert ha izgulsz, félsz, attól is összeszûkülnek az erek.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm :)
Én múlthéten voltam dokinál, nekem napi 2 deci vörösbort és sötét színû gyümölcsöket (szeder, szilva, ribizli, kékszõlõ...) ajánlottak értágítás céljából.
Öltözz melegen, a fázás is érszûkítõ.
Vörösbort elsõsorban nõknek szoktak tanácsolni, ha az ereken kívül még mást is kell széthúzni.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm szépen :)
Gyúrjál

Hogyan tágítsak az ánuszomon?

Üdv! Szeretnék tágítani az ánuszomon, hogy tudjam magam hátulról is izgatni, de eddig nem sikerült... elég kellemetlen, fájdalmas 10 perc után is. Mit tegyek, hogy tágabb legyen(2 ujj beférjen kb.)? Mit hogyan csináljak? Köszönöm a normális válaszokat előre is!

Legjobb válasz: Olvastam egy leírást, ami nekem bevált, de sajnos már nem találom meg, így leírom, mire emlékszem nagyjából. Az ánuszt "tágítani" nemigen lehet. Alapból elég tágulékony, de a tested szorosan összehúzva tartja az izomgyûrûket, amik megakadályozzák, hogy bármi ki- vagy bejusson engedély nélkül. Ezt kell megtanulni tudatosan kontrollálni. A külsõ záróizom egyszerû, ezt többé-kevésbé mindenki tudatosan kontrollálja. Amikor pl. nagyon wc-re kell menned, vagy szellentened kell, de visszatartod, akkor ezt az izmot használod. Ezt tudatosan elengedni általában könnyû. A belsõ záróizom nehezebb eset. Ezt általában ösztönösen kontrollálod, a tudatos kontrollt megtanulni idõ és gyakorlás kérdése. Ami nekem bevált, az az, hogy az ujjammal szép lassan behatolok a belsõ záróizomig, és ott tartom, miközben figyelek, hogy mennyire szorítja az ujjam. Ha érzem, hogy kicsit elenged, akkor arra koncentrálok, ha szorul, akkor arra. Így kapok egy tudatos visszajelzést arról, éppen mit csinál az az izom, amit egyébként nem tudatosan kontrollálok. Ez a "kapcsolat" egy idõ után kétirányú lett, azaz képes vagyok tudatosan is lazítani a belsõ záróizmon. És kb. ennyi a trükk :) Ha ott el tudod engedni magad, akkor könnyen becsusszan két ujjad, vagy más is :) Természetesen fontos, hogy nyugodt körülmények között, türelemmel csináld az egészet. Minél jobban stresszelsz, a tested annál jobban befeszíti a záróizmokat.

Olvastam egy leírást, ami nekem bevált, de sajnos már nem találom meg, így leírom, mire emlékszem nagyjából. Az ánuszt "tágítani" nemigen lehet. Alapból elég tágulékony, de a tested szorosan összehúzva tartja az izomgyûrûket, amik megakadályozzák, hogy bármi ki- vagy bejusson engedély nélkül. Ezt kell megtanulni tudatosan kontrollálni. A külsõ záróizom egyszerû, ezt többé-kevésbé mindenki tudatosan kontrollálja. Amikor pl. nagyon wc-re kell menned, vagy szellentened kell, de visszatartod, akkor ezt az izmot használod. Ezt tudatosan elengedni általában könnyû. A belsõ záróizom nehezebb eset. Ezt általában ösztönösen kontrollálod, a tudatos kontrollt megtanulni idõ és gyakorlás kérdése. Ami nekem bevált, az az, hogy az ujjammal szép lassan behatolok a belsõ záróizomig, és ott tartom, miközben figyelek, hogy mennyire szorítja az ujjam. Ha érzem, hogy kicsit elenged, akkor arra koncentrálok, ha szorul, akkor arra. Így kapok egy tudatos visszajelzést arról, éppen mit csinál az az izom, amit egyébként nem tudatosan kontrollálok. Ez a "kapcsolat" egy idõ után kétirányú lett, azaz képes vagyok tudatosan is lazítani a belsõ záróizmon. És kb. ennyi a trükk :) Ha ott el tudod engedni magad, akkor könnyen becsusszan két ujjad, vagy más is :) Természetesen fontos, hogy nyugodt körülmények között, türelemmel csináld az egészet. Minél jobban stresszelsz, a tested annál jobban befeszíti a záróizmokat.
Hát jó akkor piszkáld, majd bedagad pávián méretûre :D vagy elfertõzõdik
Annak az a feladata, hogy szûk maradjon..:) használsz valami sikosító anyagot?
A kérdező hozzászólása: Jójó... akkor maradjon szûk, mikor kell:P Igen használok... Durex vagy masszázsolaj.
Ja...hát inkább ne piszkáld ha úgy se mûködik...am kor, nem? :D
A kérdező hozzászólása: 17/F. De ha ki akarom próbálni, muszály piszkálni.
Ja, és "MUSZÁJ"! Bocs, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

Az esküvőmre vettem egy magassarkút. Hordjam előtte hogy tágítsam?

Anyukám és a párom is azt mondja hogy hordanom kéne az esküvő előtt hogy hozzá szokjon a lábam, és a lábamra formáljam úgy mond.. Itthon is hordjam és mászkáljak az utcán is benne. Szerintem nincs értelme, egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon. Ti hordtátok/hordanátok esküvő előtt a cipőtöket?

Legjobb válasz: Vettél magadnak egy kényelmetlen magassarkút? Na, be fogsz pisilni a fájdalomtól, még mielõtt az eseménynek vége lesz... Én megpróbálnék mindent: szerintem hordd, sõt vegyél egy bõrtágító sprayt is, ha meg semmi se sikerül, legalább tudni fogod, hogy hol töri fel a lábad és le tudod ott ragasztani ragtapasszal a nagy nap elõtt.

Vettél magadnak egy kényelmetlen magassarkút? Na, be fogsz pisilni a fájdalomtól, még mielõtt az eseménynek vége lesz... Én megpróbálnék mindent: szerintem hordd, sõt vegyél egy bõrtágító sprayt is, ha meg semmi se sikerül, legalább tudni fogod, hogy hol töri fel a lábad és le tudod ott ragasztani ragtapasszal a nagy nap elõtt.
Mindenképpen hordjad! Én minden nap 1-2 órát benne voltam itthon, így lett kis rásegítéssel (zselés talpbetét) kényelmes... Ha nem töröd be, jó, ha a szertartást ki fogod bírni benne :S
Én kivétel nélkül az összes magassarkúmat így avatom be: Legvastagabb zokni vizesen felvesz, rá magassarkú, otthon 1-2 órát billegek benne (lehetõleg ne lásson senki!). Utána sosem töri fel a lábam :)
Igen, nem árt ha "betöritek" egymást. Én akárhányszor veszek magassarkút, ami amúgy kényelmes, az elsõ pár viseletnél mindig az én lábam marad alul, vízhólyagok sora lesz a lábfejemen tõle mindenfelé. Javarészt minden cipõ ugyanott tör, úgyhogy gyanús, hogy az én lábammal van baj. :) A lényeg, hogy utána viszont abszolút kényelmes viselet lesz, ha fáj is a lábam/bokám benne, mert hétköznap nem rohangálok magassarkúban, de nem tojom össze magamat, amiért mindenhol dörgöl, ég.
Én nem hordtam, és várandósan volt az esküvõ, a lábam is dagadt picit, szinte sírni tudtam volna, annyira fájt a lábam benne! Mindeképp baráti, hasznos tanács, hogy hord és tágítsd! :)
a vizes sokni azért kell, hogy jobban táguljon, igazodjon :) ha valahol nagyon tör, ott be kell pálinkázni! :) és mindenképp vedd fel otthon, hogy betörd, ha meg nagyon kényelmetlen 1-2 óra után is, érdemes elgondolkodni egy másik cipõn, vagy váltócipõn (mondjuk ez meg a szoknya hossza miatt nem mindegy), mert meg fogja keseríteni az egész napodat!
Vizes zokniról nem hallottam még, de igen, hord elõtte otthon, mászkálj benne hogy a lábadra formálodjon, mert másképp az egész napot el lesz cseszve :) Én száraz vastag zoknit szoktam felvenni, és úgy a cipõt.
Nem hordtam elõtte, de eleve kényelemes volt, pedig magassarkú.
Szerintem is mindenképpen törd be elõtte. Nekem is minden cipõ feltöri a lábam (nem csak a magassarkú), de 1-2 héten belül már teljesen jó. Nem rég vettem egy magassarkú szandált, elsõ pár használat szörnyû volt, tiszta vízhólyag volt a lábam. Elmúlik.
"Utolsó, értsd már meg. A terhelésrõl van szó. " Te meg azt értsd meg, hogy a jó cipõt ennek figyelembe vételével tervezik. Úgy oszlik el a súlyod, hogy nem fogod a falat kaparni akkor sem, ha nem mindennap hordod. Milliméterek számítanak ennél, hiába divatos, meg viszonylag drága valami, ha szarul van tervezve.
A jó magassarkú nem kényelmetlen. Ha mûbõr akkor tök mindegy milyen vizes zoknit húzol bele, semmit sem ér. Ha bõr, akkor meg nem tesz jót neki. De tényleg hordhatnád, mert ha kényelmetlen, akkor legalább kiderül. Elég kellemetlen, ha déltõl (vagy még korábbtól) éjfélig abban kéne lenned és egy óra múlva már csak sántikálsz.
Hát nekem nem sokat segít speciel. Mondjuk az én lábam speciális, a legkényelmesebb (de új) és márkás, vagy noname cipõ (akár sport, akár balett) feltöri, és valahol tuti nyomja. Na magassarkúnál, még a kis talppárnám is fáj. Nem tudom milyen a kérdezõ lába, de ha hasonlóan rossz, akkor nem fogja bírni magassarkúban. Szerencsére leveti.
16: a 13-asban te magad írod, hogy nyom a cipõ. Most akkor mi a probléma vele tulajdonképpen? Hol fáj? Ha a talpad csontjai fájnak elöl, azon a zselés párnácska segíthet.
Utolsó, értsd már meg. A terhelésrõl van szó. Én aki 22 évig csak ünnepekkor vettem fel magassarkút, ahhoz vagyok szokva (mármint a lábam) hogy a teljes talpamra nehezedik az összes súly. Egy magassarkúnál ugyanez a lábfejre nehezedik. Akármilyen magassarkút hordok, 10 perc múlva sírva tudnám kaparni a falat. Nem azért, mert bevág valahol, hanem mert az a terhelés annyira fáj.
Igen, tudom elõre. Már felvéterkor érzem, hogy melyik az a része, ami nyomna. A pánt nyomhatja a lábfej bármelyik pontját, de van cipõ, ami a lábujjaim tetején sérti fel a bõrt a rossz kialakítás miatt. Van rosszul kiképzett sarok, amit akármeddig hord az ember, nem lehet betörni. Ezt általában már ránézésre tudom, de a próba meg szokott erõsíteni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: hol írtam olyat hogy nyom a cipõ vagy feltöri a lábam?! Egyébként te tudod elõre, ha egy cipõ feltöri majd a lábad? Áruld már el hogy csinálod.. :) Ma felvettem utcára, igazából az volt a baj vele hogy nekem magas. Egyéb gond nincs. A szertartás alatt rajtam lesz, aztán leveszem. Egyébként gyakran hordok magassarkút. De ennyire magasat nem.
Az egy dolog, hogy nincs hozzászokva a láb, és maga a láb, a csontozat fáj. De egy olyan cipõt miért vesz meg valaki, ami nyom itt, nyom ott, bevág, feltör, stb.? Nem mondtam, hogy az én lábam sosem fárad el, DE olyan fájdalmaim még sosem voltak, amit a cipõ okozott azzal, hogy rossz volt a kialakítása. Itt a különbség.
Már ne haragudj de ez hülyeség, hogy nem tud normális magassarkút venni. Nyilván, aki megszokta a magassarkút annak kényelmes. Nekem például van egy hiper-szuper magassarkúm, ami tartja a lábamat és még mezítláb sem töri fel, de mivel csak ünnepnapokon hordok magassarkút, ezért fáj benne a lábam, ugyanis máshol van terhelve, mint ahol megszoktam. A menyasszonynak: a kérdésbõl azt veszem ki, hogy te sem vagy nagy magassarkú viselõ, így azt javaslom (az elõbbiek tanácsain túl persze), hogy vegyél egy másik hasonlóan magas cipõt, és hordd azt nap mint nap, így hozzászokik a lábad ehhez a terheléshez. Ha nem akarod ezt csinálni (én nem tenném) akkor legyen egy szintén csinos váltócipõd, hogy amikor már kényelmetlen, kicserélhesd.
A kérdező hozzászólása: Jólvan utolsó, akkor neked szerencséd van. Tudod.. nem vagyunk egyformák. A te lábad bírja, az enyém nem. Egyébként nem egész nap lesz a lábamon, és nem klasszikus esküvõi cipõ. Csak polgári szertartás lesz, utána pedig 2-3 órás vacsi, de ott valószínûleg át is veszem. Bár ma volt rajtam 1 órát, és marhára nyomott, úgy hogy nem jósolok neki nagy jövõt. Azért még hordom természetesen, biztos jobb lesz.
"egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon" - erre csak annyit, hogy nem volt még kényelmetlen magassarkúm. A 13-14 centis sarkú cipõkben is legyaloglok kilométereket (munkahelyemre néha BKV-zok, ilyenkor kénytelen vagyok sokat sétálni is). Aki nem tud normális cipõt venni, az szenvedjen a tágítással, bár valószínûleg az esküvõd alaphangulatát már így is meg fogja adni, hogy dek**vakényelmetlen ez a cipõ.
Szoktál magassarkút hordani? Bírod pár órán át? Csak mert én sose hordok, és nem bírja a lábam csak 10 percig (3-szor mûtötték, de amúgy is feltör) Én ilyet veszek majd: http://image.dhgate.com/albu_216763432_00-1.0x0/fashion-shoe.. Akinek nem fog tetszeni az esküvõn egyrészt nyaljon be, másrészt nem érdekel. Ha bírod, akkor is járasd be legalább otthon (utcán ne, megsérülhet), de ha nem bírod, vagy nem szoktál hordani, vagy nem bírsz benne legalább 4-6 órát állni, akkor próbálj alterntívát keresni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: miért kell vizes vastag zokni? :D Én most egy vékonyabb zoknival vettem fel, de ennek van jelentõsége? 1.: Nem volt kényelmetlen amikor megvettem, de ha megyek benne 1-2 órát BÁRMELYIK magassarkúmban, akkor fáj a lábam. Köszi a válaszokat, örülök hogy feltettem a kérdést. Igazatok van, ha feltöri a lábamat esetleg, akkor tudom hogy hol. :) Külön köszi a zselés talpbetét tippet! :)
Figyelj, én hordanám napi rendszerességgel az esküvõig (utcán nem)és kétlem, hogy addig nem szoknád meg kérdezõ! Nem tudom hány napod van az esküvõig, de valamennyire hozzálehet szoktani a lábat az "új" dologhoz.
Szerintem dugj bele két colos csövet
A kérdező hozzászólása: nyalókapálcikát akartam írni:D
elsõnek inkább csak fogpiszkálót, utána nyalókapálcika, utána nyalókapálcika duplán, aztán szívószálat tegyél bele, úgy hogy összehajtod, aztán egyre inkább kör alakú legyen a szívószál :)
A kérdező hozzászólása: azt hallottam a fogpiszkálóról, h nehéz ki-be tenni..és h a körömlakkozott is rossz......szal nem tom
én tudok egy egyszerûbb és jobb módszert:D szigetelõszalaggal mindig tekerd körbe pl a nyalókapálcát, és akkor egyre vastagabb lesz:) igy tudod szépen fokozatosan tágitani, és nemkell olyantól tartanod, hogy nem kör alaku lesz a kitágitott cimpád, hanem ilyen hosszúkás, vagy akármi:D remélem érted hogy értem :D^^
Ha nem ez az elsõ szexuális együttléted hogy vagy szûz? /:)
A kérdező hozzászólása: nem szûz, hanem szûk;)
Szerintem csak tágul annyi idõ alatt:) Próba cseresznye. Elõzõnek...próbálj meg figyelmesebbe olvasni:) Nem szûz, hanem szûk:)
Jajj bocs=)) nem olvastam el figyelmesebben:) ) Ne haragudj :D
Nekem is ez volt a gondom elõször, ráadásul száraz is vagyok :S Elõbb-utóbb tágulni fogsz, de fontos, hogy a barátoddal beszéld ezt meg, és akkor majd õ is jobban fog vigyázni, hogy ne fájjon.
Elõször én is félreolvastam :D
nem elég hosszú az elõjáték/nem ujjaz eléggé "keményen" a barátod
Ha nem mûködik a lelkitényezõ része, akkor nem fog menni, be sem nedvesedsz. A krvák erre olajat használnak.. Ha majd rágerjedsz a pasidra, kitágulsz és belucskosodsz, de ezt nem lehet erõltetve csinálni!!
Erogén zónáidra nyomuljon rá a csávó rendesen xD Személyszerint én a nyakam csokolgatására nagyon betudok indulni!.. Próbáld ki xD

Hogy tágítsam magam, hogy az ne fájjon?

Még sz?z vagyok, és próbáltam már magam megujjazni, de iszonyúan sz?k volt, és nem mertem jobban bedugni.

Legjobb válasz: Nem a te dolgod! Én legalább is így gondolom, ugyanis én sosem ujjaztam magam! Ez is része a pároddal kialakulóban lévõ szexualitásnak! Márha van párod!

Nem a te dolgod! Én legalább is így gondolom, ugyanis én sosem ujjaztam magam! Ez is része a pároddal kialakulóban lévõ szexualitásnak! Márha van párod!
Sehogy ne tágítsd magad!! Mi a francnak?
Az elsõ így is úgy is kellemetlen kicsit. De ha elõre matatsz mgadban, és ezzel fájdalmat és esetleg sérülést, fertõzést okozol magadnak, csak azt éred el vele, hogy még jobban parázol a szextõl. Ez valami új, dinka divat lehet. Épp az érintetlenség varázsát veszed el az elsõ párodtól.
Ez az egést tágítgatás tudatlan és tapasztalatlan lányok találmánya, különben meg hülyeség az egész és semmi szükség rá!
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért csinálják ezt a mai lányok!! Ez valami "trendi módi"? Azt hiszitek, hogy ezzel, meg azzal hogy 11-12 évesen szexeltek, felnõttek vagytok? Hát tévedtek!!!
NE CSINÁLD!!! ezzel csak bajt okozol. ha lessz párod akár mit csinálsz is, fályni fog az elsõ, fõleg, hogy mondtad: szûk vagy. Ne matass lennt magadban csa azért hogy felkészülj. nem lessz jobb. Majd ha lessz párod, akkor vele ugyis fogtok pettingelni, és annak rész az, hogy elötte tágit, és felizgat, és ha fel vagy izgatva akkor nem lessz olyan rossz. FELEJCSD EL EZT A BAROMSÁGOT!!! igen, fájni fog, de bele nem fogsz halni. és ha valaha terhes eszel akkor elötte vázákat dugdosol majd magadba, hogy a baba kiessen?? NEM VAGY KOMMPLETT!!! tágítani.... pff ez abszurd
Nem hiszem, hogy azért kéne leszúrni õt, mert próbálkozott a tágítássaL vagy legalábbis szeretett volna. Elvileg ennek a helynek az a lényege , hogy mindent meg lehet kérdezni, amit máshol nem merünk.Én pl sehol nem láttam, hogy oda lett volna írva a lány kora , tehát azért nem kellene ezt a "11-12 éves kislányok 'trendi' szokásai" témát elõhozni ezzel kapcsolatban...szerintem.Viszont azért van igazság abban, amit elmondtak az elõttem szólok: tényleg nem kell neked ilyesmivel törõdnöd.Nem lesz probléma majd, ha a pároddal együtt lesztek.Csak nyugi!
Pff, uborkaval... Minek tagitanad magad? Majd a baratod gondoskodik errol. Amugy a hulye picsas valaszolo, tok lol volt:D Nevettem egy jot, koszi neki.
Az nem komplett aki a fáj szót ly-nal írja!!!!!! Úgy tudjátok osztani az észt, amikor nektek sincs!Hülye picsa! A lényeg, hogy én is ismerem azt az érzést amit most te átélsz.Nekem is olyan szûk volt, hogy tampont sem tudtam felhelyezni. Elmentem orvoshoz, de azt mondta minen rendben és oldanom kell a feszültségemet.Eljött az elsõ alkalom és a bizalomtól oldattam, meg persze a nedvességtõl sikerült. Elõször keresd a lelked mélyén a problémát. Ha valaki be van "fszülve, akkor testileg is befeszül.Csak nyugi!
ERIGGYÉ MÁ... TÁGÍTANI(?!) MIT ÉS MINEK?!
Ne akardd magad tágítani, leszel még majd túl tág is az idõ elõrehaladtával:D Én is szûk voltam, mikor még szûz voltam...Tampon se fért belém:D Vigyázz az ujjdugdosással, nehogy megsértsd a szûzhártyádat!!
Normális vagy te hülye! Vegyél vibrátort!
Naná, hogy szūk :) )) KOMOLY VÁLASZ.
Az a baj, hogy a síkosítóról megfelejtkeztek. Az az alapvetõ probléma. Viszont, az is tény, hogy pár napig általában szokott kellemetlen lenni a wczs pl... ez egyénfüggõ.. ha annyira nem tetszik a dolog, legyél csak aktív, én is az ilyenek miatt állok az aktív oldalon.
ne legyen olyan vad a partnered:D nekem nem szokott ilyen porblémám lenni.
Szerintem elsõ sorban kérd meg a partnered hogy csinálja óvatosabban, meg ujjazzon meg elõtte vagy valami.
pedig nem véletlen találták ki azokat
Van olyan 1 centis tésztaféle is. :P Vagy fakanál nyelét megrövidíted és azt a levágott részt rakd be. Ennyi ötletem van.
fúúújj!!!!!!
ecsetvég, szemhéjtus kupakját méretre vágod, süthetõ gyurmából csinál tüskét stb. a lényeg, hogy sterilizáld.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!