Találatok a következő kifejezésre: Hogy tágítsam hogy (44 db)

ujjaddal, ujjazással.
A kérdező hozzászólása: dehiába csak 1 újjam fér be már hónapok óta ujjazom magam
Túl feszült vagy, nem engeded el magadat eléggé...
probáld felizgatni magadat..te tudod mire izgulsz be :) Aztán simogasd a csiklódat..stb :) Ahogy .éppen jól esik..és utána kezd el magad újjazni
Mondjuk ha közösülés elõtt egy fél órát nyalogatná a puncid, csiklód, hüvelybemenetet biztos kitágulnál.

Hogyan tágítsak az ánuszomon?

Üdv! Szeretnék tágítani az ánuszomon, hogy tudjam magam hátulról is izgatni, de eddig nem sikerült... elég kellemetlen, fájdalmas 10 perc után is. Mit tegyek, hogy tágabb legyen(2 ujj beférjen kb.)? Mit hogyan csináljak? Köszönöm a normális válaszokat előre is!

Legjobb válasz: Olvastam egy leírást, ami nekem bevált, de sajnos már nem találom meg, így leírom, mire emlékszem nagyjából. Az ánuszt "tágítani" nemigen lehet. Alapból elég tágulékony, de a tested szorosan összehúzva tartja az izomgyûrûket, amik megakadályozzák, hogy bármi ki- vagy bejusson engedély nélkül. Ezt kell megtanulni tudatosan kontrollálni. A külsõ záróizom egyszerû, ezt többé-kevésbé mindenki tudatosan kontrollálja. Amikor pl. nagyon wc-re kell menned, vagy szellentened kell, de visszatartod, akkor ezt az izmot használod. Ezt tudatosan elengedni általában könnyû. A belsõ záróizom nehezebb eset. Ezt általában ösztönösen kontrollálod, a tudatos kontrollt megtanulni idõ és gyakorlás kérdése. Ami nekem bevált, az az, hogy az ujjammal szép lassan behatolok a belsõ záróizomig, és ott tartom, miközben figyelek, hogy mennyire szorítja az ujjam. Ha érzem, hogy kicsit elenged, akkor arra koncentrálok, ha szorul, akkor arra. Így kapok egy tudatos visszajelzést arról, éppen mit csinál az az izom, amit egyébként nem tudatosan kontrollálok. Ez a "kapcsolat" egy idõ után kétirányú lett, azaz képes vagyok tudatosan is lazítani a belsõ záróizmon. És kb. ennyi a trükk :) Ha ott el tudod engedni magad, akkor könnyen becsusszan két ujjad, vagy más is :) Természetesen fontos, hogy nyugodt körülmények között, türelemmel csináld az egészet. Minél jobban stresszelsz, a tested annál jobban befeszíti a záróizmokat.

Olvastam egy leírást, ami nekem bevált, de sajnos már nem találom meg, így leírom, mire emlékszem nagyjából. Az ánuszt "tágítani" nemigen lehet. Alapból elég tágulékony, de a tested szorosan összehúzva tartja az izomgyûrûket, amik megakadályozzák, hogy bármi ki- vagy bejusson engedély nélkül. Ezt kell megtanulni tudatosan kontrollálni. A külsõ záróizom egyszerû, ezt többé-kevésbé mindenki tudatosan kontrollálja. Amikor pl. nagyon wc-re kell menned, vagy szellentened kell, de visszatartod, akkor ezt az izmot használod. Ezt tudatosan elengedni általában könnyû. A belsõ záróizom nehezebb eset. Ezt általában ösztönösen kontrollálod, a tudatos kontrollt megtanulni idõ és gyakorlás kérdése. Ami nekem bevált, az az, hogy az ujjammal szép lassan behatolok a belsõ záróizomig, és ott tartom, miközben figyelek, hogy mennyire szorítja az ujjam. Ha érzem, hogy kicsit elenged, akkor arra koncentrálok, ha szorul, akkor arra. Így kapok egy tudatos visszajelzést arról, éppen mit csinál az az izom, amit egyébként nem tudatosan kontrollálok. Ez a "kapcsolat" egy idõ után kétirányú lett, azaz képes vagyok tudatosan is lazítani a belsõ záróizmon. És kb. ennyi a trükk :) Ha ott el tudod engedni magad, akkor könnyen becsusszan két ujjad, vagy más is :) Természetesen fontos, hogy nyugodt körülmények között, türelemmel csináld az egészet. Minél jobban stresszelsz, a tested annál jobban befeszíti a záróizmokat.
Hát jó akkor piszkáld, majd bedagad pávián méretûre :D vagy elfertõzõdik
Annak az a feladata, hogy szûk maradjon..:) használsz valami sikosító anyagot?
A kérdező hozzászólása: Jójó... akkor maradjon szûk, mikor kell:P Igen használok... Durex vagy masszázsolaj.
Ja...hát inkább ne piszkáld ha úgy se mûködik...am kor, nem? :D
A kérdező hozzászólása: 17/F. De ha ki akarom próbálni, muszály piszkálni.
Ja, és "MUSZÁJ"! Bocs, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

Az esküvőmre vettem egy magassarkút. Hordjam előtte hogy tágítsam?

Anyukám és a párom is azt mondja hogy hordanom kéne az esküvő előtt hogy hozzá szokjon a lábam, és a lábamra formáljam úgy mond.. Itthon is hordjam és mászkáljak az utcán is benne. Szerintem nincs értelme, egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon. Ti hordtátok/hordanátok esküvő előtt a cipőtöket?

Legjobb válasz: Vettél magadnak egy kényelmetlen magassarkút? Na, be fogsz pisilni a fájdalomtól, még mielõtt az eseménynek vége lesz... Én megpróbálnék mindent: szerintem hordd, sõt vegyél egy bõrtágító sprayt is, ha meg semmi se sikerül, legalább tudni fogod, hogy hol töri fel a lábad és le tudod ott ragasztani ragtapasszal a nagy nap elõtt.

Vettél magadnak egy kényelmetlen magassarkút? Na, be fogsz pisilni a fájdalomtól, még mielõtt az eseménynek vége lesz... Én megpróbálnék mindent: szerintem hordd, sõt vegyél egy bõrtágító sprayt is, ha meg semmi se sikerül, legalább tudni fogod, hogy hol töri fel a lábad és le tudod ott ragasztani ragtapasszal a nagy nap elõtt.
Mindenképpen hordjad! Én minden nap 1-2 órát benne voltam itthon, így lett kis rásegítéssel (zselés talpbetét) kényelmes... Ha nem töröd be, jó, ha a szertartást ki fogod bírni benne :S
Én kivétel nélkül az összes magassarkúmat így avatom be: Legvastagabb zokni vizesen felvesz, rá magassarkú, otthon 1-2 órát billegek benne (lehetõleg ne lásson senki!). Utána sosem töri fel a lábam :)
Igen, nem árt ha "betöritek" egymást. Én akárhányszor veszek magassarkút, ami amúgy kényelmes, az elsõ pár viseletnél mindig az én lábam marad alul, vízhólyagok sora lesz a lábfejemen tõle mindenfelé. Javarészt minden cipõ ugyanott tör, úgyhogy gyanús, hogy az én lábammal van baj. :) A lényeg, hogy utána viszont abszolút kényelmes viselet lesz, ha fáj is a lábam/bokám benne, mert hétköznap nem rohangálok magassarkúban, de nem tojom össze magamat, amiért mindenhol dörgöl, ég.
Én nem hordtam, és várandósan volt az esküvõ, a lábam is dagadt picit, szinte sírni tudtam volna, annyira fájt a lábam benne! Mindeképp baráti, hasznos tanács, hogy hord és tágítsd! :)
a vizes sokni azért kell, hogy jobban táguljon, igazodjon :) ha valahol nagyon tör, ott be kell pálinkázni! :) és mindenképp vedd fel otthon, hogy betörd, ha meg nagyon kényelmetlen 1-2 óra után is, érdemes elgondolkodni egy másik cipõn, vagy váltócipõn (mondjuk ez meg a szoknya hossza miatt nem mindegy), mert meg fogja keseríteni az egész napodat!
Vizes zokniról nem hallottam még, de igen, hord elõtte otthon, mászkálj benne hogy a lábadra formálodjon, mert másképp az egész napot el lesz cseszve :) Én száraz vastag zoknit szoktam felvenni, és úgy a cipõt.
Nem hordtam elõtte, de eleve kényelemes volt, pedig magassarkú.
Szerintem is mindenképpen törd be elõtte. Nekem is minden cipõ feltöri a lábam (nem csak a magassarkú), de 1-2 héten belül már teljesen jó. Nem rég vettem egy magassarkú szandált, elsõ pár használat szörnyû volt, tiszta vízhólyag volt a lábam. Elmúlik.
"Utolsó, értsd már meg. A terhelésrõl van szó. " Te meg azt értsd meg, hogy a jó cipõt ennek figyelembe vételével tervezik. Úgy oszlik el a súlyod, hogy nem fogod a falat kaparni akkor sem, ha nem mindennap hordod. Milliméterek számítanak ennél, hiába divatos, meg viszonylag drága valami, ha szarul van tervezve.
A jó magassarkú nem kényelmetlen. Ha mûbõr akkor tök mindegy milyen vizes zoknit húzol bele, semmit sem ér. Ha bõr, akkor meg nem tesz jót neki. De tényleg hordhatnád, mert ha kényelmetlen, akkor legalább kiderül. Elég kellemetlen, ha déltõl (vagy még korábbtól) éjfélig abban kéne lenned és egy óra múlva már csak sántikálsz.
Hát nekem nem sokat segít speciel. Mondjuk az én lábam speciális, a legkényelmesebb (de új) és márkás, vagy noname cipõ (akár sport, akár balett) feltöri, és valahol tuti nyomja. Na magassarkúnál, még a kis talppárnám is fáj. Nem tudom milyen a kérdezõ lába, de ha hasonlóan rossz, akkor nem fogja bírni magassarkúban. Szerencsére leveti.
16: a 13-asban te magad írod, hogy nyom a cipõ. Most akkor mi a probléma vele tulajdonképpen? Hol fáj? Ha a talpad csontjai fájnak elöl, azon a zselés párnácska segíthet.
Utolsó, értsd már meg. A terhelésrõl van szó. Én aki 22 évig csak ünnepekkor vettem fel magassarkút, ahhoz vagyok szokva (mármint a lábam) hogy a teljes talpamra nehezedik az összes súly. Egy magassarkúnál ugyanez a lábfejre nehezedik. Akármilyen magassarkút hordok, 10 perc múlva sírva tudnám kaparni a falat. Nem azért, mert bevág valahol, hanem mert az a terhelés annyira fáj.
Igen, tudom elõre. Már felvéterkor érzem, hogy melyik az a része, ami nyomna. A pánt nyomhatja a lábfej bármelyik pontját, de van cipõ, ami a lábujjaim tetején sérti fel a bõrt a rossz kialakítás miatt. Van rosszul kiképzett sarok, amit akármeddig hord az ember, nem lehet betörni. Ezt általában már ránézésre tudom, de a próba meg szokott erõsíteni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: hol írtam olyat hogy nyom a cipõ vagy feltöri a lábam?! Egyébként te tudod elõre, ha egy cipõ feltöri majd a lábad? Áruld már el hogy csinálod.. :) Ma felvettem utcára, igazából az volt a baj vele hogy nekem magas. Egyéb gond nincs. A szertartás alatt rajtam lesz, aztán leveszem. Egyébként gyakran hordok magassarkút. De ennyire magasat nem.
Az egy dolog, hogy nincs hozzászokva a láb, és maga a láb, a csontozat fáj. De egy olyan cipõt miért vesz meg valaki, ami nyom itt, nyom ott, bevág, feltör, stb.? Nem mondtam, hogy az én lábam sosem fárad el, DE olyan fájdalmaim még sosem voltak, amit a cipõ okozott azzal, hogy rossz volt a kialakítása. Itt a különbség.
Már ne haragudj de ez hülyeség, hogy nem tud normális magassarkút venni. Nyilván, aki megszokta a magassarkút annak kényelmes. Nekem például van egy hiper-szuper magassarkúm, ami tartja a lábamat és még mezítláb sem töri fel, de mivel csak ünnepnapokon hordok magassarkút, ezért fáj benne a lábam, ugyanis máshol van terhelve, mint ahol megszoktam. A menyasszonynak: a kérdésbõl azt veszem ki, hogy te sem vagy nagy magassarkú viselõ, így azt javaslom (az elõbbiek tanácsain túl persze), hogy vegyél egy másik hasonlóan magas cipõt, és hordd azt nap mint nap, így hozzászokik a lábad ehhez a terheléshez. Ha nem akarod ezt csinálni (én nem tenném) akkor legyen egy szintén csinos váltócipõd, hogy amikor már kényelmetlen, kicserélhesd.
A kérdező hozzászólása: Jólvan utolsó, akkor neked szerencséd van. Tudod.. nem vagyunk egyformák. A te lábad bírja, az enyém nem. Egyébként nem egész nap lesz a lábamon, és nem klasszikus esküvõi cipõ. Csak polgári szertartás lesz, utána pedig 2-3 órás vacsi, de ott valószínûleg át is veszem. Bár ma volt rajtam 1 órát, és marhára nyomott, úgy hogy nem jósolok neki nagy jövõt. Azért még hordom természetesen, biztos jobb lesz.
"egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon" - erre csak annyit, hogy nem volt még kényelmetlen magassarkúm. A 13-14 centis sarkú cipõkben is legyaloglok kilométereket (munkahelyemre néha BKV-zok, ilyenkor kénytelen vagyok sokat sétálni is). Aki nem tud normális cipõt venni, az szenvedjen a tágítással, bár valószínûleg az esküvõd alaphangulatát már így is meg fogja adni, hogy dek**vakényelmetlen ez a cipõ.
Szoktál magassarkút hordani? Bírod pár órán át? Csak mert én sose hordok, és nem bírja a lábam csak 10 percig (3-szor mûtötték, de amúgy is feltör) Én ilyet veszek majd: http://image.dhgate.com/albu_216763432_00-1.0x0/fashion-shoe.. Akinek nem fog tetszeni az esküvõn egyrészt nyaljon be, másrészt nem érdekel. Ha bírod, akkor is járasd be legalább otthon (utcán ne, megsérülhet), de ha nem bírod, vagy nem szoktál hordani, vagy nem bírsz benne legalább 4-6 órát állni, akkor próbálj alterntívát keresni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: miért kell vizes vastag zokni? :D Én most egy vékonyabb zoknival vettem fel, de ennek van jelentõsége? 1.: Nem volt kényelmetlen amikor megvettem, de ha megyek benne 1-2 órát BÁRMELYIK magassarkúmban, akkor fáj a lábam. Köszi a válaszokat, örülök hogy feltettem a kérdést. Igazatok van, ha feltöri a lábamat esetleg, akkor tudom hogy hol. :) Külön köszi a zselés talpbetét tippet! :)
Figyelj, én hordanám napi rendszerességgel az esküvõig (utcán nem)és kétlem, hogy addig nem szoknád meg kérdezõ! Nem tudom hány napod van az esküvõig, de valamennyire hozzálehet szoktani a lábat az "új" dologhoz.

Nemrég kilyukasztották a fülemet tul kicsi lett a lyuk, ezért másikat kellet belerakni. Hogyan tágítsam ki, hogy beleférjen a másik is?

4 napja lett kilyukasztva ezért még nem fort be. Próbáljam belerakni a vastagabbat? Vagy várlyam meg amíg begyógyul és utánna? Most karika van benne aztmondták az malyd kitágítja tényleg? Bocsi, hogy ilyen sok kérdést teszekfel. Előre is kösz!

Legjobb válasz: míg be nem gyógyul a füled addig ne állj neki tágítani. 4-6 hét múlva már nekiállhatsz, fokozatosan, szépen lassan. már a gyógyulás is eléggé "megterheli" a fület, nem még mellé a tágítás, amihez szintén gyógyulnia kell a fülednek. a jót akarsz, akkor most vársz egy darabig.

míg be nem gyógyul a füled addig ne állj neki tágítani. 4-6 hét múlva már nekiállhatsz, fokozatosan, szépen lassan. már a gyógyulás is eléggé "megterheli" a fület, nem még mellé a tágítás, amihez szintén gyógyulnia kell a fülednek. a jót akarsz, akkor most vársz egy darabig.
Nem értem hogy lehet karika a füledben, soha nem raknak elsõre karikát, mert az könnyen beakad. Na mindegy. Amíg teljesen nem gyógyult be, ne nyúlj hozzá.

Hogy tágítsam a fülemet?

8 milliméteresre szeretném házilag szeretném hogy kezdjek hozzá ? mivel kezdjem ?

Legjobb válasz: Elõször nézd meg a fülbevaló furatot hogy középen van-e szúrva, ha igen, akkor valami vékony cuccot beleteszel, mondjuk fogpiszkálót érdemes celluxal körbetekerni hogy ne rohadjon bele Ha jól haladsz, lehet növelni nyalókás pálcával, én sokszor celluxxal egészítettem ki egy mûanyag darabot ami kicsi volt 21/F

Elõször nézd meg a fülbevaló furatot hogy középen van-e szúrva, ha igen, akkor valami vékony cuccot beleteszel, mondjuk fogpiszkálót érdemes celluxal körbetekerni hogy ne rohadjon bele Ha jól haladsz, lehet növelni nyalókás pálcával, én sokszor celluxxal egészítettem ki egy mûanyag darabot ami kicsi volt 21/F
Szerintem teljesen felesleges, nem szép, és késõbb megbánod.. Na mindegy nem ez volt a kérdés! Nekem nincs , de egyik ismerõsöm vett valami csigát amit mindig egy picivel beljebb kell fordítani, és úgy tágította ki. Nem tudom mi a pontos elnevezése, de mindjárt utána nézek hátha találok valamit, de ez kifejezetten erre való. :)
Megtaláltam ! fültágító csiga a pontos neve Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget
FÁT SOHA NE RAKJ BELE! mert belerohad. csak mûanyag, acél stb. házilag ugy írom le ahogy én csináltam. megvan a fülbevaló lyuk. abba fülpiszkáló pálcika. utána nyalóka pálcika. utána a nyalókapálcikára 2-3 réteg cellux, szigszalag amelyik van otthon. ez kb 4 mm. utána tollkupak. stb stb stb ami van othon és egy kicsit nagyob tedd bele.
én is egyénileg csináltam 1.egy nyelv pc 2.egy nyelv pc és egy fülbevaló 3.kettõ nyelv pc és így tovább a claire's-be lehet venni olcsón nyelv pc-t és úgy én igy csináltam remélem hasznos tanácsot tudtam adni

Hogyan tágítsam az ereimet?

akármikor vérvételre megyek kb. az 5-7. szúrásra sikerül csak vért venni t?lem, mert soha nem találnak vénát az orvosok.. azt mondják, hogy igyak sok folyadékot és attól tágul, de én iszok is rendesen.. milyen megoldás van még? hogyan tágítsam?

Legjobb válasz: Vérvétel elõtt igyál, az a lényeg. Valamint azt is szokták kérni, hogy az öklöddel "pumpálgass" elõtte, de ezt már csak akkor, ha beültél a székbe. A vizet ihatod már elõtte 1-2 órával is, hogy legyen hatása. Ja, és lehetõleg lazítsd el magad, mert ha izgulsz, félsz, attól is összeszûkülnek az erek.

Vérvétel elõtt igyál, az a lényeg. Valamint azt is szokták kérni, hogy az öklöddel "pumpálgass" elõtte, de ezt már csak akkor, ha beültél a székbe. A vizet ihatod már elõtte 1-2 órával is, hogy legyen hatása. Ja, és lehetõleg lazítsd el magad, mert ha izgulsz, félsz, attól is összeszûkülnek az erek.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm :)
Én múlthéten voltam dokinál, nekem napi 2 deci vörösbort és sötét színû gyümölcsöket (szeder, szilva, ribizli, kékszõlõ...) ajánlottak értágítás céljából.
Öltözz melegen, a fázás is érszûkítõ.
Vörösbort elsõsorban nõknek szoktak tanácsolni, ha az ereken kívül még mást is kell széthúzni.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm szépen :)
Gyúrjál

Anális sex? Hogyan csináljuk? Hogyan tágitsuk és csináljuk, hogz ne okozzon fájdalmat?

A barátommal ki szeretnénk próbálni.Nagyon fel is izgultunk multkor és akartuk mindketten.Elöször izgatott elürül és az ujjával meg az anuszomba nyult és ott is csinálta.Ezt igy csináltuk kb 10percig és mivel az nem fájt gondoltunk szépen óvatosan belekezdünk,de nagyon fájt és nem is birta betenni...Hogyan toább?Mit csináljunk?

Legjobb válasz: 15 éves vagy?

15 éves vagy?
Nyelvtan könyv.
Lazítás, türelem, síkosító!
lessz az jobb is de mondom hogy elsõ pár alkalmat erõsen csak próbálkozásnak lehet majd nevezni másnak nemigen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utolsó válaszoló.Ezekkel nincsen gond, meg a kellö izgatással se.Csak avval, hogy ujjon kivül a többi nem megy, mert fáj.Ez lesz máshogy és csak gyakorlás kérdése???
Nem árt ha elõtte elmész wcre, és kiüríted azt, amit ki kell üríteni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat.Nem nem 15 vagyok, hanem 25 és nyelvtan hiba is csak azért van az irásomban, mert ez angol billentyü és se ékezet és a betük is össze vannak keverve rajta.Viszont köszönöm aki igy is értette és segitökész volt.
barátnõmet 20-30 percig is szoktam tágítani törcsi nem árt alátok mert igen tetemes mennyiségû sikosító elfojdogál 1 majd 2 és végül 3 ujjal matatom lényeg a türelem ezt nem lehet csitt-csatt dirr-durr mûvelni próbáljátok hogy lassan csinálja a péniszésel az elejeén ha elég tág vagy bele lehet húzni de szábíts rá hogy az elsõ pár alkalom nem lessz 100%siker csak próbálkozás
A titka a rengeteg síkosító!! Meg persze (jól írta az elõttem szóló) fontos a lazítás! Sok sikert! :)
Ja és óvszert mindenképpen használjatok!

A fültágítás hogy működik? Hogy tágítsam a füllyukam?

tudom, hogy röhejes, és sokaknak nem tetszik.. nem pohártartót sem tálcát nem akarok a fülemb?l csinálni.. nem vagyok semmilyen zenei stílus sem csoport tagja, hogy kiközösítések ellenére csináltatnám. egyszer?en szeretnék, és tetszik. érdekel hogy ezt hogy kezdjem el? mit kell a fülbe tenni?

Legjobb válasz: ha már van furat a füledben, akkor lehet erre alkalmas karikákat kapni ékszerboltban, inkább plázákban keresd. Ezeket kell x idõ után váltogatni kicsitõl a nagy átmérõjûig.Attól függõen mekkora lukat akarsz.

ha már van furat a füledben, akkor lehet erre alkalmas karikákat kapni ékszerboltban, inkább plázákban keresd. Ezeket kell x idõ után váltogatni kicsitõl a nagy átmérõjûig.Attól függõen mekkora lukat akarsz.
Most olvastam:tollbetéttel kezdték sokan, szerintem próbáld meg azzal.
Szerintem próbálj meg elõször egy fogpiszkálót beledugni.Nekem nincs, szóval ez csak tipp. 13/L
arany fülbevalót tegyél bele, így az egész lyuk nem fog összeforrni. semmi képpen ne hagyd üresen mert ilyenkor még erõsebben, gyorsabban akar összeforrni és nincs beleprogramozva hogy fülbevaló vastagságnál megálljon a forrásba :) betadine vagy valami más fertõtlenítõ el ne maradjon:D
A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon köszönöm a hozzászólásokat, de nagy baj történt.. este a 4 mm-es kicsúszott a fülembõl, összefort 0, 5-re a fülem, és begyulladt, bedagadt, csomós lett a lyuk. Ennél jobban nem szívhatnék vele, azt hiszem. Remélem nem forr össze teljesen... de azt hiszem több hét, vagy hónap mire meggyógyul, addig pihenõ van :) am se tetszett Páromnak, bár nem igazán érdekelt; ne a fülem miatt szeressen vagy utáljon... :)
Aaasszem, a szemceruza kupakja pont 8 mili.
21:22-rd vagyok elírtam, 10mili egyébként a testápoló is tökéletes, de vigyázz, hogy kisebesedett, vérzõ fülre semmi képpen ne tedd:) én a betadine krémes fajtáját használom, ez sikosítja is és sebes felületre is tehetem, csak jobb lesz tõle:)
Egy-egy méret között kell várni kb négy hetet. Egy méret egy milimétert jelent. Ezt azért fontos betartani, mert különben begyullad, ki kell venni, és az egész munkáds oda. Ja, és ha méretet cserélsz, érdemes betadinnal kenegetni, úgy kezelni, mint egy frissen szúrt pc-t. És használj valami síkosítót, ha más nincs, egy kis szappant vagy szíros natúr krémet. VAzelin az igazi, de az meg nincs csak úgy, minden háztartásnban. 22/l
szerintem kár minden mm-nél új fültágítót venni, ha úgyis otthoni dolgokkal tágítod. én is benne vagyok most egy tágításba, 1 milinél járok és rendes fültágítót még nem érzékelt a fülem:D fogpiszkálót és egyéb olyan fát, ami nincs lelakkozva semmi képpen ne rakj bele, mert begyullad, gennyesedik, vérzik, fáj. én scoobydooval kezdtem, tökéletes volt. biztos ismeritek, karkötõket megmindenféle állatokat fûznek belõle. aztán jött a tollbetét, fültisztító, nyalókás pálcika, szívószál. itt van 6milinél, azt hiszem
A kérdező hozzászólása: ííí az kellemetlen. mennyi idõ alatt nyújtsam 6-8-asra? még fáj a fülem, 2 napos a cucc. kicsit levedzett is, de nem vérzett be. azt olvastam 1-2 hetente lehet 2 mm-ert nyújtani, így nem roncsolódik a fülszövete. vélemény?
Hát, ha a másik füledben is van lyuk, akkor úgy tudom, nincs jelentõsége. Amúgy a legjobbak azok a spirál alakú fokozatosan vastagodó tágeszek, de abból fontos, hogy mûanyagot vegyél, ami könnyû. Én elõször egy vasból készülttel próbálkoztam, és olyan nehéz volt, hogy majd leszakadt a fülem tõle. Be is gyulladt, ki is kellett venni az egészet a francba. 22/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bementem apacsba venni mûanyag 2 mm-es fültágeszt. szerintetek mindegy melyik fülbe rakom? :) csaj vagyok, most a jobba van, nem láttam jelentõségét, h melyikbe teszem, ez volt szimpi. de egyébként lényeges?
Fülbevaló, piercing, fogpiszkáló, és mm-ként mész felfele. Szerintem ne lakkozd, inkább kicsit reszeld meg körömreszelõvel.
*Mármint nem szabad. =]
Én úgy kezdtem, hogy beleraktam egy körölakkal lakozott fogpiszkálót, ami persze nem akart elõször belemenni, úgyhogy óvatosan, fájdalom árán, fotgatva beleerõltettem. Aztán próbáltam tollbetéttel, nem sikerült, így beleraktam egy nagy, fehér gemkapcsot, és az maradt. Jobban tetszik. ^^ Fõleg az miatt is hagytam abba a fültágítást, mert van néhány ismerõsöm, akiknek mínuszban van az IQ-juk, de a fültágító ott a fülükben... Persze tudom, hogy szabad általánosítani, de errõl sokan megfeledkeznek. 15/L
Sokat késtem ezzel a válasszal:$$$ Remélem még aktuális.. Nekem 8milis a fülem. Én fültisztitóval kezdtem. Igen már alapból fültisztítót dugtam bele.:D Ha nagyon kezdõ akkor hullámcsattot érdemes húzogatni benne. Levágok minden egyes dolgot átlósan hogy beletudjam csavarni:D Utánna nyalóka pálcika, amit cserélgettem sokszor de ennek nincs jelentõsége. Azután jött a szívószál. Igen azt is beleeröltettem.:D Nagyon fájt mindegyik de megérte mert nagyon szép most.:) Sok sikert továbbra is.:)

Ki lehet tágitani egy csizmát ha kicsi? Ha kilehet hogy tágítsam? Visszaváltják a csizmát ha kicsi rám és alig használtam?

Van egy csizmám ami kicsirám most vettük 33-mas pedig 36-os a lábam de egy kicsi rés van a lábam és a csizma között!!köszönöm a válszokat!

Legjobb válasz: hosszában nem tudod kitágítani csak akkor ha szélességében kicsi(mondjuk mert szélesebb a lábad..De egy 33-as méretû cipõt soha nem fogsz tudni 36-ra tágítani...Visszaváltani meg csak akkor szokták ha a garancia még érvényes(ha megvan a blokk),és tiszta állapotban viszed vissza.Ha látni rajta,hogy használtad akkor elég problémás lehet..

hosszában nem tudod kitágítani csak akkor ha szélességében kicsi(mondjuk mert szélesebb a lábad..De egy 33-as méretû cipõt soha nem fogsz tudni 36-ra tágítani...Visszaváltani meg csak akkor szokták ha a garancia még érvényes(ha megvan a blokk), és tiszta állapotban viszed vissza.Ha látni rajta, hogy használtad akkor elég problémás lehet..
Egek, hogy vehettél 33- mas csizmát, ha 36- os a lábad? Ennyivel nem szokták elszámozni, itt 3 számnyi a különbség!!! Ha már használtad akkor nem fogják visszavenni, mert ugyebár az már nem eladható. Csak ha tök új, címkével stb. akkor veszik vissza, de akkor is inkább levásárlásra, pénzt nem nagyon adnak vissza. Ági

Gumigyűrűt kaptam a fogamra, hogy tágítsa a rést a fogak között, viszont annyira fáj, hogy nem tudok rágni?

Mit egyek? Fáj a rágás rendesen, eddig ilyen gyümölcspépeket próbáltam. Egyéb ötlet?

Legjobb válasz: tejberizs, tejbedara, jughurtok, levesek én ezeket ettem, amikor nekem volt:)

tejberizs, tejbedara, jughurtok, levesek én ezeket ettem, amikor nekem volt:)
fõzelékeket is ehetsz, összetöröd vagy leturmixolod hogy már csak nyelni keljen.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ilyesmiket ettem én is:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!