Találatok a következő kifejezésre: Hogy szoktassam hogy ne harapja (2 db)

Szerintetek hogy szoktassam le a kiskutyámat, hogy ne harapja meg a kezem?

Fontos lenne, mert már fáj! Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, a bunkók meg kíméljenek!

Hogy szoktassam le, hogy ne harapja a tesóját?

Két gyerk?c között kicsit több mint 2év a korkülömbség. A nagyobb mindig elkezdi puszilni a kicsit aztán egyszer csak megharapja(ez kb.a kicsi 3hónapos kora óta megy). Ötleteket várnék,mert már nem tudom hogy szoktassam le.

Legjobb válasz: Hát, amikor kicsi voltam és erõszakos, anyukám mindig visszaharapott, visszaszúrt, visszahúzta a hajam stb, azt mondta azért mert a kicsik nem tudják hogy az nem jó amíg nem érzik a saját bõrükön, aztán tényleg abbahagytam nagy sebességgel a harapást, dobálást stb. (anyukám óvónéni). Nem tudom ez segített-e... Meg lehet hogy féltékeny, nem? Lehet hogy ezt az érzést is csökkenteni kellene nála és akkor nem is harapná a tesóját. Van egy csomó könyv ami ezzel foglalkozik.

Hát, amikor kicsi voltam és erõszakos, anyukám mindig visszaharapott, visszaszúrt, visszahúzta a hajam stb, azt mondta azért mert a kicsik nem tudják hogy az nem jó amíg nem érzik a saját bõrükön, aztán tényleg abbahagytam nagy sebességgel a harapást, dobálást stb. (anyukám óvónéni). Nem tudom ez segített-e... Meg lehet hogy féltékeny, nem? Lehet hogy ezt az érzést is csökkenteni kellene nála és akkor nem is harapná a tesóját. Van egy csomó könyv ami ezzel foglalkozik.
jo nagy pofon neki hogy kiköpje a pirosat és már készen is vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!