Találatok a következő kifejezésre: Hogy szoktassam 2 hetes kisfiam a (2 db)

Hogy szoktassam rá 2 hetes kisfiam a szopizásra?

A kisfiam 2 hetes lesz, a kórházban amíg nem volt tejem, illetve csak rengeteg fejés után, pohárból leöntötték a tejet hihetetlen gyorsan a torkán. Ha szoptatni próbálom, azonnal elutasítja a cicit, csak cumisüvegb?l hajlandó inni, mert abból is "d?l a lé". Nagyon szeretném, ha szopizna, de csak ordít a cicire. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sok türelem, és kitartás. Próbáld meg, mikor elég éhes. Ismerõsöm sajnos ugyanígy járt, és fejhette a mellét azért, hogy üvegbõl megigya a pici. :( A babának azért kényelmesebb , mert a cicibõl meg kell "dolgoznia" a tejcsiért. Ha nem válik be, próbáld meg akkor, mikor viszonylag jóllakott. Bújjatok össze, aztán próbáld cicire tenni. Ha sikerül rátenned a cicire, akkor már csak pár perc, vagy másodperc, és rájön, hogy onnan is jön a tejcsi. Mikor cicin van, keresd a tekintetét, beszélj hozzá halkan. Sok sikert! És kitartást!

Sok türelem, és kitartás. Próbáld meg, mikor elég éhes. Ismerõsöm sajnos ugyanígy járt, és fejhette a mellét azért, hogy üvegbõl megigya a pici. :( A babának azért kényelmesebb , mert a cicibõl meg kell "dolgoznia" a tejcsiért. Ha nem válik be, próbáld meg akkor, mikor viszonylag jóllakott. Bújjatok össze, aztán próbáld cicire tenni. Ha sikerül rátenned a cicire, akkor már csak pár perc, vagy másodperc, és rájön, hogy onnan is jön a tejcsi. Mikor cicin van, keresd a tekintetét, beszélj hozzá halkan. Sok sikert! És kitartást!
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM A KEDVES VÁLASZODAT!
Nekem egy olyan cumisüveg vált be, aminek a cumiján alig van lyuk. Jól meg kell szívnia szegénynek, így ehhez képest a cicibõl dõl a lé. Próbálj szétnézni a boltokban. (az enyém amerikai "evenflo" márkájú tök egyszerû latex cumis)
Szia nekem 4 hetes a kislányom és hasonló problémával küzdök.Nekem se fogadja el a mellem.Én most már cumisüvegbõl adom neki kis lyukut vettem neki nem akarok erre a kérdésre rágörcsölni nehogy elapadjon a tejem. Neked is ezt tanácsolom, nem minden gyerek tud cicizni én annak is örülök, hogy nem tápszeres.De azért próbálkozz hátha neked megtanulja, nekem nem sikerült megtanítani.De a rosszban is van valami jó igy az apa is tudja etettni és õ ezt nagyon élvezi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom a kis lyukú cumit!

A 2 hetes kisfiam csak hason tud elaludni. Nem lesz ebből baj, amikor babakocsiban szeretném vinni? Hogyan szoktassam rá, hogy háton is el tudjon aludni?

Legjobb válasz: Nem kell rászoktatni,ugy aludjon ahogyan neki jó.És a babakocsiban is lehet hasalni,nem? Az én fiacskám is hason alvós,de a babakocsiban ha már nagyon fáradt a hátán is el tud aludni.Ne félj,ha álmos igy is ugy is elalszik.

Nem kell rászoktatni, ugy aludjon ahogyan neki jó.És a babakocsiban is lehet hasalni, nem? Az én fiacskám is hason alvós, de a babakocsiban ha már nagyon fáradt a hátán is el tud aludni.Ne félj, ha álmos igy is ugy is elalszik.
Én is aggódtam, mert itthon az én babám is csak hason alszik! A legelsõ hetekben nem élvezte a babakocsizást, úgyhogy kendõztünk, aztán pár hét múlva egyszer csak elaludt benne. Azóta sincs probléma. A kocsiülésben rögtön elaludt.
Szia az én fiam 5hónapos és születése óta hason alszik a babakocsiban is hason van amikor elindulunk sétálni mindig kipróbálom, hogy na most a hátára fektetem, de addig szirénázik amíg megnem fordítom:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!