Találatok a következő kifejezésre: Hogy szokjam az állandó (5 db)

Hogyan szokjak le az állandó képezésről?

Legjobb válasz: Nem szívatni akarlak, hanem komolyan mondom: azt gondold végig, hogy milyen káros hatásai vannak. Jelen pillanatban arra sem vagy képes, hogy egy magyar mondatot helyesen leírj, mert állandóan a gép elõtt ülsz, és emiatt beszûkül az érdeklõdésed. (Konkrétan arra gondolok, hogy annyira igénytelen lettél a számítógép elõtt, hogy végig sem nézed, hogy mit írtál, ki, mert ha jól gondolom, nem képezést akartál írni, hanem gépezést. Újra mondom, nem bántani akarlak, segíteni szeretnék, ha kemény is, amit írtam.)

Nem szívatni akarlak, hanem komolyan mondom: azt gondold végig, hogy milyen káros hatásai vannak. Jelen pillanatban arra sem vagy képes, hogy egy magyar mondatot helyesen leírj, mert állandóan a gép elõtt ülsz, és emiatt beszûkül az érdeklõdésed. (Konkrétan arra gondolok, hogy annyira igénytelen lettél a számítógép elõtt, hogy végig sem nézed, hogy mit írtál, ki, mert ha jól gondolom, nem képezést akartál írni, hanem gépezést. Újra mondom, nem bántani akarlak, segíteni szeretnék, ha kemény is, amit írtam.)
Jól van fiam, semmi gond, nyugodj meg, nem nem jól látod, nem az elmegyogyiba megyünk...cseréld le a gépedet...a windows 95 már nem pálya.
Ne fényképezz.
gondolom gépezésre gondolsz. szerintem ne kapcsold be(ha pl olvasni szeretnél). vagy csinálj lakáson kívüli programokat. ha már be van kapcsolva onnantól nagyon-nagyon nehéz megállni, hogy ne üljön ott az ember folyamatosan.
Jöjj össze egy kellemes fehérnéppel, és kérd az õ segítségét.
A kérdező hozzászólása: én a képre értettem mert mert álladóan képeket töltök le és emiatt elszokott romlani a gépünk szóval nem elgépelés
A kérdező hozzászólása: nem is azt használok!!!

Hogyan szokjak le arról, hogy állandóan hazudozok az embereknek?

Állandóan hazudok az osztálytársaimnak,hogy pl. miért nem megyek el velük bulizni, vagy csak beülni valahova. Utálok velük találkozni, mert nincs mit mondanom nekik, nem történik velem semmi,nem vagyok egyetemista, nincs munkám és ezt elég cikinek tartom. Egyébként akik mindig elhívnak valahova, azok közül senkit nem kedvelek, sőt kifejezetten idegesítenek, mert sokszor nagyképűen viselkednek. Mivel nem akarom,hogy kiderüljön,hogy nem szeretem őket és ezért nem megyek velük sehova, mindig történeteket találok ki,hogy éppen mit csinálok, milyen más programom van, vagy beteg vagyok, vagy dolgozom a nem létező munkahelyemen, stb. Szilveszterkor is össze-vissza hazudozok,hogy ismerősökkel buliztam, csak,hogy ne nézzenek hülyének,hogy otthon ülök. Eddig nem nagyon zavart,hogy ennyit hazudok, de mostanában gondolkodtam el rajta, hogy miért "kell" nekem így élnem? Miért "kell" hazugságokat kitalálnom ahhoz,hogy elfogadjanak, ha nincsenek is barátaim, tehát értelmetlen az egész? Szóval miért hazudok számomra érdektelen embereknek? 19L

Legjobb válasz: Te magad írtad le, hogy nem kedveled õket, mondd meg nekik és nem kell velük foglalkozni. Ilyen egyszerû, mit tudnak csinálni, ha megmondod nekik, hogy nem érdekelnek? Semmit. Ha ezt megcsinálod meg is van oldva a problémát, nem kell többet hazudoznod nekik.

Te magad írtad le, hogy nem kedveled õket, mondd meg nekik és nem kell velük foglalkozni. Ilyen egyszerû, mit tudnak csinálni, ha megmondod nekik, hogy nem érdekelnek? Semmit. Ha ezt megcsinálod meg is van oldva a problémát, nem kell többet hazudoznod nekik.
Legyél egyenes!!Nehogy már te érezd magad szarul, azért, mert épp nincs kedved menni velük, mert nem szeretsz velük lenni.Nem hiszem, h te egy hatalmasat esnél a szemükben így...

Hogy szokjam le az állandó féltékenykedésről?

Az a helyzet h rettent?en féltékeny vagyok, ráadásul nincs is rá okom és tudom h szeret a barátom, mégis mindennap el kezdek vele veszekedni a semmiért ... :(

Legjobb válasz: Elõbb gondolkodj, és aztán cselekedj! Amikor megfordul a fejedben, hogy elkezd mondani a magadét, hesegesd el a gondolatot. Ha belekezdesz, inkább hagyd félbe, amit mondani akarsz. A párodnak is megmondhatod, hogy le akarsz szokni errõl a rossz szokásodról, mert tudod, hogy nincs okod a féltékenységre és tudod, hogy õt zavarja és szóljon rád, ha rákezdesz. Ezzel látni fogja, hogy miatta meg akarsz változni és nagyon fog örülni. Egy idõ után eszed ágába sem fog jutni féltékenykedni.

Elõbb gondolkodj, és aztán cselekedj! Amikor megfordul a fejedben, hogy elkezd mondani a magadét, hesegesd el a gondolatot. Ha belekezdesz, inkább hagyd félbe, amit mondani akarsz. A párodnak is megmondhatod, hogy le akarsz szokni errõl a rossz szokásodról, mert tudod, hogy nincs okod a féltékenységre és tudod, hogy õt zavarja és szóljon rád, ha rákezdesz. Ezzel látni fogja, hogy miatta meg akarsz változni és nagyon fog örülni. Egy idõ után eszed ágába sem fog jutni féltékenykedni.
Szerintem is az a legjobb, ha szólsz errõl a barátodnak, hogy tisztában vagy vele, és zavar, próbálsz változtatni. Arra is megkérheted, hogy amikor hülyeségek miatt veszekszel vele, akkor ne kapja fel a vizet, hanem ölelgessen meg egy picit, meg ne vegye komolyan, hanem poénkodja el a dolgot. :) Önkontrollal lehet csökkenteni a féltékenységet, de teljesen elmúlasztani nem. Nem is biztos, hogy az jó. :)
Bizalom?

Hogy szokjak le az állandó masztiról?

Ha otthon van a családom akk bemegyek a wcbe,egész nap masztizok,1 órát nem birok ki h nem nyulnék magamhoz..bele döglök is,állandóan kivánom a szexet,hiába vagyok szüz...Csak a pornókra tudok gondolni,na meg arra hogy ha hazajövök akk milyen jólesz simogatni a sunám..De utálom magam mert nálam nincs kontroll,ha a suliba nem engednek ki wcre,akk én 2 perc alatt lezavarom ott ahol vagyok. (Igaz h nyilvánosan izgatobb de állandóan kanos vagyok) nincs vmi potencia csökkentő modszer h ne masztizzak egész nap? 12/L

Legjobb válasz: Ja...sexuális tanácsadó,mi? Nem veszem be.

Ja...sexuális tanácsadó, mi? Nem veszem be.
Szia! Szexuális tanácsadó vagyok, ha gondolod írj erre a címre: [email protected]

A kutyám állandóan kiszökik valahogy az útcára, és kiugrik a kocsik elé, vagy megkergeti őket. Hogyan lehetne leszoktatni arról hogy ne szökjön ki az útcára?

Nem akarom megkötni vagy bezárni.Minden lehetséges helyet ahol ki tud szökni, elbarikádoztam, berácsoztam, de van hogy jön hozzánk valaki, vagy épp megy el, és akkor a kapun szempillantás alatt kioson....a rohatt. Az a legnagyobb baj hogy elütteti magát a kocsival. Ma is kis híján múlt hogy túlélte az incidenst egy spoilerrel való talállkozáskor.

Legjobb válasz: Én azt tudom neked tanácsolni, amit mind a 4 kutyámmal megcsináltam: Amikor nyitom a kaput, akkor ugrásra készen, várja a pillanatot, hogy kisprintelhessen. Ahogy elrugaszkodott, elkaptam, kicsit elvertem, pont annyira, hogy elmenjen a kedve a szökéstõl. Ezt 2-3x eljátszottam minden kutyámmal, nah ne aggódj, egész nap nyitva lehet a kapu, akkor sem mennek el. Amúgy amilye gyakran csak tudom, viszem õket sétálni, meg rengeteget játszom velük, szóval nem unatkoznak, jól érzik magukat a kertben is. De mindegyi megtanulta, hogy a kapu az tabu, tilos rajta átmenni engedély nélkül.

Én azt tudom neked tanácsolni, amit mind a 4 kutyámmal megcsináltam: Amikor nyitom a kaput, akkor ugrásra készen, várja a pillanatot, hogy kisprintelhessen. Ahogy elrugaszkodott, elkaptam, kicsit elvertem, pont annyira, hogy elmenjen a kedve a szökéstõl. Ezt 2-3x eljátszottam minden kutyámmal, nah ne aggódj, egész nap nyitva lehet a kapu, akkor sem mennek el. Amúgy amilye gyakran csak tudom, viszem õket sétálni, meg rengeteget játszom velük, szóval nem unatkoznak, jól érzik magukat a kertben is. De mindegyi megtanulta, hogy a kapu az tabu, tilos rajta átmenni engedély nélkül.
"a rohatt".. ejha .. szépen becézgeted.. Amugy meg tedd azt amit én.. kennelbe vannak és mindennap délután viszem õket 1 orás sétára.. nemhiszem hogy neked ez gondot jelentene..
ivartalaníttasd!
A kérdező hozzászólása: Rendesek vagytok hogy ennyire segíteni akartok, sok hasznos tanáccsal bombáztok tíz percenként. Itt fekszik a szõnyegen a kis Dongóm. A kis tappancsai az égnek mered, a golyóival együtt. A cipõmön fekszik, aminek az orrára ráragadt a nagy nokedli.
Még egy dolog eszembe jutot, kicsit költséges, meg macerás, de csak egyszer kell befektetni. Villanypásztorral körbe kell zárni a kerités mentén az udvart és a kapunál úgy megcsinálni, hogy elõszõr kimész a villanypásztoron, visszazáros, utána nyitod csak a kaput. Az én kutyámat is csak egyszer csapta meg az áram a lovardában (6000 V), utána a drót közelébe se mertek menni!
utolsó: 6000 V???!!!! abba belehal, nem??????
Nem lehet a villanypásztor rázásba belehalni, mivel az áram erõssége kb 0.000001 Amper. (Gondolom Te is tanultál fizikát középiskolában, igy tudod jól, hogy gyenge amper mellett megrázhat nagyfeszültség)
A kutya elõl nincs elzárt kerités, hisz ha az egyik helyen becsinálod a lukat, legközelebb másutt fog utat keresni, ugy hogy nem érdemes vele kisérletezni. Gondolom, még játékos, gyerek kutya és jobban igényelné a mozgást, a törõdést. Igyekezz vele sokat játszani, botot dobálni stb. hátha jól lefárad. Gondolom nem akarod pórázra kötni, igy más lehetõséged nem nagyon van.
A kérdező hozzászólása: A kutyám egy éves, még elég játékos. eddig négy helyet találltam ahol ki tudott szökni, de megcsinnálltam úgy hogy ne tudjon onnan kijutni az útcára. Nyílván ezért is várja hogy nyíljon a kapu, mert tudja hogy az az egyetlen kiszökési lehetõsége már. Megkötni természetesen nem akarom. A szomszéd kutyája szerencsétlen meg van kötve. Nyomorúságos élete vann a láncon csórikámnak. Csak az igénytelenek kötik meg a kutyájukat, azért hogy ne kelljen nekik foglalkozni vele. Néha-néha kap kaját, meg vizet, aszt csókolom. A kutya szabadnak született.
Szoktad sétáltatni? Szerintem szabadságra vágyik, azért szökik. Minden nap vidd el egy órát és szerintem le fog szokni róla!
A kérdező hozzászólása: Foglalkozom a kutyámmal. Rendesen adok neki enni, játszok vele, naponta dögönyözöm. Olyan élete van neki, amilyenrõl mi emberek nem is állmodhatnánk....Csak azon a kapun ne szökne ki néha.
A kutya fajtájától is függ, hogy mennyire engedelmes.Van olyan akit agyonvernél akkor sem engedelmeskedik.
A kérdező hozzászólása: Nem engedhetem ki. Ajjaj. Akkor nagy felfordulást csinállna. Az Ûrdongót csak a gyomra húzza haza. Addig amíg meg nem éhezik, kint szemtelenkedik az útcán a rendes kukaborogató állampolgároktól kezdve a szippantós traktorokig mindennel.
A kutyával is foglalkozni kell. Nekünk is 2 kutyánk van, de ha a kapu nyitva van nem mennek ki.Párszor megtették, kikaptak érte. Nem nagyon, de hatott.
Talán néha vidd ki sétálni vagy engedd ki kicsit nézelõdni. Az enyém is kimegy a kapun de már megszoktam, mindig hagyom is neki. Fél perc alatt körbeszalad aztán magától vissza be is jön a kapun, rá se kell szólni. Egy idõ után nem lesz már neki újdonság.
A kérdező hozzászólása: Ûrdongó a neve na! rosszul írtam.
A kérdező hozzászólása: Ûrdongónak a neve amúgy. De amikor kiszökik akkor kicsit haragszom rá, mert csináll akkora felfordulást az útcába hogy haajaj!
A kérdező hozzászólása: Ha anyám jön haza két szatyorral, és amire megfordul velük hogy maga mögött becsukja az ajtót, addigra a kutyámat már rég kivasalta egy autó. Ivartalanítsam? kéne ja. köszi a válaszokat.
Normális kerítésen, bezárt kapu mellett nem megy ki a kutya. Ha meg épp nyitjátok a kaput, meg kell fogni addig a kutyát.
Buksi kiszökött :D Addig fogja meg valaki amíg nyitva van a kapu
Azt írtad hogy 1 éves a kutyus.Ebben a korban olyanok a kutyák mint embereknél a 14-16 éves kamaszok, próbálgatják mit lehet megtenniük.Az enyém is engedetlen volt de már kinõtte.Rendben van hogy foglalkozol vele, kényezteted de hidd el néha nem árt egy kis dorgálás.Azt tanácsolnám hogy vidd el néhányszor sétálni, de mielõtt elindultok álljatok meg a nyitott kapu elõtt és addig ne is lépjetek ki rajta amíg megnem nyugszik.A lényeg hogy te lépj ki elõbb a kapun.Tudom nem könnyû tapasztalatból mondom, de ha mindennap eljátszod vele ezt egy idõ múlva már nem fogja érdekelni a nyitott kapu, sem a szökés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!