Találatok a következő kifejezésre: Hogy szokjam a féltékenykedésről (2 db)

Hogy szokjak le a féltékenykedésről?

Manapság egyre jobban féltékeny vagyok s ez nagyon befolyásolja a kapcsolatomat . Mit tegyek, s szerinted hogy gy?zzem le a féltékenységemet ?

Legjobb válasz: Fogd fel így a dolgot: ha megcsal akkor nem érdemel meg téged, és jobb is, hogy ez kiderül.

Fogd fel így a dolgot: ha megcsal akkor nem érdemel meg téged, és jobb is, hogy ez kiderül.
A féltékenység mögött önértékelési zavar van.Önmagadban kellene megtalálnod azt, amivel nem vagy megelégedve.Leértékeled magad, emiatt nem hiszed, hogy Te kellesz Neki és nem más.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy ebbe igazad van !

Hogy szokjam le a féltékenykedésről?

Nekem ? a nagy Õ és kikészitem magamat és ?t is.Szinte mindíg 1ütt vagyunk,lehet ezért sem foglalkozik velem már annyit, pedig csak több mint 1 éve járunk.Nekem nagyon szarul esik amikor mással szemezget,amikor mellette vagyok csak épp lese szar.Ilyenkor meg csodálkozik ha ideges vagyok,mert nem érti meg milyen lealázó,h.ott vagyok azt ráadásul 1 nálam bénább krossztehénnel szemezget!vagy én viszem túlzásba?Miért van h. én meg rá se nézek másra,mert engem nem érdekel más??

Legjobb válasz: hello, szerintem a féltékenység legtöbbször abból adódik, hogy nem tudod saját magadat elfogadni. én is az voltam nagyon sokáig és rájöttem hogy igazából saját magammal nem vagyok tisztában. pl sokszor úgy gondoltam hogy csúnya vagyok, sokszor megkérdeztem tõle h miért is jár velem. stb. de egy kis idõvel le lehet róla szokni, csak akarni kell. gondold az h neked hogy esne ha õ lenne állandóan a nyakadon.. azért csinálja ezt amit csinál mert úgyérzi megfullad melletted. engedd el egy picit, mert akit szeretsz azt el kell engedned, ha tényleg szeret visszamegy hozzád nyugi :) remélem segítettem

hello, szerintem a féltékenység legtöbbször abból adódik, hogy nem tudod saját magadat elfogadni. én is az voltam nagyon sokáig és rájöttem hogy igazából saját magammal nem vagyok tisztában. pl sokszor úgy gondoltam hogy csúnya vagyok, sokszor megkérdeztem tõle h miért is jár velem. stb. de egy kis idõvel le lehet róla szokni, csak akarni kell. gondold az h neked hogy esne ha õ lenne állandóan a nyakadon.. azért csinálja ezt amit csinál mert úgyérzi megfullad melletted. engedd el egy picit, mert akit szeretsz azt el kell engedned, ha tényleg szeret visszamegy hozzád nyugi :) remélem segítettem
A féltékenység azt mondják, hogy az önbizalomnak a hiánya.Bízzál kicsit jobban magadban.Veled van egy éve, nem mással, gondolj erre. Lehet, nem kellene annyit együtt lennetek, néha jót tenne, ha pár napig nem találkoznátok.A túlzott féltékenységgel, meg csak el fogod magad mellöl marni idõvel.Hagyj neki és magadnak is néha szabadidõt.
Tudod rengetek kapcsolatot a feltekenyseg mergez meg...az enyemet is a mindennapokban...kivel messz? hova messz? miert messz? miert vagy otthon? miert kell a bnodhoz menj? stb stb...az idom 99% at vagyok vele, es sokszor neki ez sem eleg es ok nelkul kezdi es vegzi a magaet...mostanaban plane es majdnem szakitottunk...fontos minel tobbszor megbeszelni h mennyire fontosak vagytok egymasnak...Veled van egy eve es nem egy masik csajjal akinek (allitolag) kacsintgat... ezt uljetek le es beszeljetek meg, hogy zavar teged...remelem leszoksz errol, minden oke lesz:) sok sikert
És amikor a bnõm aztmondja, hogy elment otthonról bnõivel és máshonnan tudom meg, hogy valami köcsöggel smárolgatott akkor mit csináljak? Egyfolytában a nõk csalnak és a fasz kivan velük..minden nõ kurva
szia, legelsõ kérdés: adott e valaha okot arra hogy féltékeny legyél? Ha igen megértelek, ha nem akkor azonnal állj le, mert TE FOGOD EBBE BELEKERGETNI! Miért zavar ha megnéz mást? Férfiból van , és azéret van a szeme hogy lásson vele, ez még nem egyenlõ sem a dugással, sem a szerelemmel. Ezeket te kapod meg. Akkor meg mi a baj? nem kell bazárkózni attól még hogy pasid van, te is ugyanúgy megnézhetsz egy jó kinézetû férfit. Nincsen abban semmi, csak nõvelné az önbizalmadat, ha szemezgetnél egy jóképû pasival. Te magad mondod hogy egy nálad bénább krossztehén. Akkor meg, mi a baj? Én a helyedben csak ennyit mondanék. Apukám, neked nincs izlésed, de ciki! És ezzel máris elterelted a figyelmét.
Gondolj arra, hogy a féltékenység valójában birtoklási vágy.. ebbe pedig szerintem borzalmas belegondolni, hátha így már másképp látod. Azonkívül, gondolj bele fordított esetbe, mi lenne? Õt sem érdekelné. Vágj vissza, Te is szemezgess mással.. vannak helyes pasik bõven :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!