Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerezzem a pasimat (28 db)

Hogyan szerezzek magamnak pasit? Persze olyan aki egy varosban lakik velem. Mert a tavkapcsolatokbol mar elegem van es az nem is jo legalabb is nekem nagyon nem

nem jarok el sehova..sem szorakozo helyekre...se sehova...csak a suliban es a varosban es a neten tudnek part talalni... elegge visszafogott vagyok...de ha jobban megismerek valakit akkor kinyilok es akar az allat is elojon belolem persze nem vagyok egy orult szeretem ha szeretnek es ha husegesek hozzam a pasik. en huseges tipusu csaj vagyok es nagyon tudok szeretni.

Legjobb válasz: Basszus, hát ki kell mozdulnod! A 10nm-es szobádban nem fog teremni egy pasi a semmibõl! Én is visszafogott vagyok általában. 18 évesen kezdtem buliba járni a barátnõkkel, minden hétvégén. Volt több kapcsolatom is, de fél év után rátalátam a mostanira, akivel 7 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, és õ sem suliból hazafelé menet jött velem szemben, hanem a buliban a koeadukált wc-ben. Szóval szedd össze magad, ne siránkozz, irány az éjszaka!

Basszus, hát ki kell mozdulnod! A 10nm-es szobádban nem fog teremni egy pasi a semmibõl! Én is visszafogott vagyok általában. 18 évesen kezdtem buliba járni a barátnõkkel, minden hétvégén. Volt több kapcsolatom is, de fél év után rátalátam a mostanira, akivel 7 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, és õ sem suliból hazafelé menet jött velem szemben, hanem a buliban a koeadukált wc-ben. Szóval szedd össze magad, ne siránkozz, irány az éjszaka!
A kérdező hozzászólása: koszi az oszinteseget :) igazabol nem nagyon vannak baratnoim sem ugy akivel igazan elmennek szorakozni...jo lenne neki vagni az ejszakanak. neked meg gratulalok :)
Város, életkor? HÁtha bekopogok... ;)

Honnan szerezzek elég erõt és energiát ahhoz, hogy ejtsem a pasit, akiért nagyon odavagyok!?

3 hónapja ismerkedünk, én nagyon belehabarodtam, szinte szerelmes vagyok. Viszont rá kellett jönnöm, hogy õ csak szédít, szórakozik velem, valószínûleg csak valami pótlék vagyok. Állandó bizonytalanságban és kételyek között tart, ha beszélni akarok ezekrõl a dolgokról vele, akkor csak tereli a szót. A barátaim szerint már régen le kellett volna zárnom ezt az ügyet vele, többek szerint sincs annyira oda értem. Lehet, hogy csak én képzelem be magamnak, bár ha józan ésszel gondolkodnék, akkor én magam is belátnám, hogy ez tényleg van.

Legjobb válasz: Valahogy nem tudlak sajnálni. Ne haragudj.

Valahogy nem tudlak sajnálni. Ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: 20 km-re lakik.Ha élõben akarok errõl a témáról beszélni, akkor mindig tereli a szót...
Mert nem tudom elképzelni hogy csak ez játszik közre. Akarom mondani nem beszélitek meg élõbe. Ezért kérdeztem meg a távolságot.
A kérdező hozzászólása: 9# Ez miért számít?
Messze laktok egymástól? Hány éves vagy?
Ne agyalj! Szedjel fel mast, majd akkor konnyebb lesz.
Nincs mit! :) Azért szorítok, hogy ne legyen nehéz neked. 5 válaszló voltam.
A kérdező hozzászólása: 5# Bulizni eljárok, barátaimmal találkozok, dolgozok, stb., de így is van szabadidõm és szabadidõmön kívül is csak rá gondolok sajnos. Köszi azért a tanácsot. :)
Huhhh hát én sajnállak és együtt érzek veled. Én a helyedben terelném a gondolataimat róla, menj el bulizni, találkozz a barátaiddal, olvas és élj a hobbidnak. Ha fontos vagy neki úgy is keresni fog, de ne hagyd, hogy hülyének nézzen! Legyen tartásod és egy kis büszkeséged. menni fog! ;):) 22/L
A kérdező hozzászólása: Mivel komolyabb? Érzelmileg engem is eléggé megvisel.
Ismerõs, csak nekem komolyabb valamivel a dolog.
A kérdező hozzászólása: 1# Nem is kell senkinek a sajnálata. Az érzelmeimrõl nem tehetek... túl korán estem belé, és a gödör alján vettem észre, hogy... Mindegy.
Pontosan aterzem a helyzetedet , ezert gondoltam leirom a tapasztalataimat. Az mar nagy elony, hogy eljutottal arra a pontra , nem jo ez neked. En 3evig voltam ilyen 'kapcsolatban' rendesen hazavagott. Igy visszagondolva bar mar az elejen masok tanacsara veget vetettem volna az egesznek. De nem volt eleg erom. Neked legyen! Ha ezt hagyod tenyleg csak egyre melyebbre jutsz. Tudom hogy nehez de meg most kell meglepned.. jelenleg van parom , de ez a multbeli dolog nagyon hatassal van ram azota is, teljesen sose tudtam elfelejteni. De mar sokkal jobb:) tenyleg szivbol remelem , hogy veled mashogy alakul.

Hogyan szerezzek magamnak pasit? :$ (egyszerűen nincs a falumban olyan fiú aki helyes. ) mitt tegyek? Hova menjek? :$$ Még annyit elárulok Rózsaszentártonban lakok.

13 éves lány vagyok..és még egyszer sem volt paasim :/. De már nagyon szeretném..olyan jó lenne valaki olyat megölelni akit szeretek stb.. De hogyan?.És hol?-Hova menjek? Az én iskolámban senki senki senki nincs olyan aki tetszene,se ott a faluba ahol lakok.. hova menjek hogy találjak??? hol vannnak helyes fiúk..? segítseteek! A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Bocsi,:Rózsaszentmártonban lakok!.-(ezt azért mondom,hogy így hátha jobban tudtok segíteni..vagy talán ti magatok is....)

A kérdező hozzászólása: Bocsi, :Rózsaszentmártonban lakok!.-(ezt azért mondom, hogy így hátha jobban tudtok segíteni..vagy talán ti magatok is....)
(V)egyél kutyát.
Hahó, még csak 13 vagy! Hatalmas problémák...
A kérdező hozzászólása: ezzel ink. nem is folalkozok -.-' ha nem érted..így jártál..
20 vagyok én nincs normális barátom sõt szingli vagyok ... még se rinyálok :D
Figyelj ellötted az élet! Még ráérsz pasizni.. Tanulj most az a dolgod majd egy 2-3 év múlva ráérsz pasizni. És persze ne akard görcsösen a szerelmet. Majd jön egyszer, egy srác, aki neked az igazi lesz.

Nem vagyok az a tipikus tökéletes szépség, alacsony vagyok, széles a csípõm (örököltem anyum is ilyen, mamám is stb. ) rövid a nyakam, kerek a fejem. Hogy szerezzek így pasit?

Nem tettem magasra a lécet, legyen kedves,és megértõ, ennyi, mégis miért nem találok már senkit? lassacskán minden barátnõmnek van pasija, csak nekem nincs... :/

Legjobb válasz: Találni fogsz te is, ne görcsölj rajta! 17/F

Találni fogsz te is, ne görcsölj rajta! 17/F
A kérdező hozzászólása: Magyarországon kívül :D
Hát, akkor tényleg messze laksz. :)
Garfield? o.o Csak vicceltem, de a leírásod alapján õ jutott az eszembe :D (rövid a nyakam, kerek a fejem) Bocs ha megbántottalak. Egyébként, majd biztos találsz valakit, csak NE görcsölj rá.
Elõször el kéne fogadnod magad...ha ez nem megy, akkor ne várd hogy mások is megtegyék. -Az elsõ szabály
Csinàlj magadnak kamu hirnevet hogy pl olyan a szàd mint a porszìvó. Özönleni fognak meglàsd.
A kérdező hozzászólása: kösz a tippet, de ha valaki szeretni akar, akkor azt önmagamért szeressen, ne a kamu hírnevemért, meg a "poszívó számért"....
fogyj le
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam, hogy kövér vagyok, hanem hogy a csípõm széles, ami azt jelenti, hogy a csontozatom [link] innen nem a 2., hanm az elsõhöz hasonlít...
Várjál, kitalálom! Debrecen vagy Szeged! :D
A kérdező hozzászólása: nem lakom Bp közelében., kicsitsem :D
Képet! !!!
õseidnek is volt, neked is lesz
Hány éves vagy? Mert ha még fiatal vagy, akkor bõven van idõd alakulni...
jó helyen jársz
Én pont ilyen vagyok :D Kedves megértõ romantikus :D
A kérdező hozzászólása: 16, de akkor is zavar :/
Óh hát 16 éves. Még rengeteget fogsz változni és alakulni és barátod is lesz hamarosan. Nem érdemes ezen görcsölni.
5-ös na ne már
elõbb utóbb biztos találsz valakit, szerintem lányoknak könnyebb, de ha szeretnél ismerkedni, Budapest közeli vagy nekem írhatsz, 19 éves vagyok
az a legjobb pedig, ilyen hátsóba a legjobb pakolni :)

Olyan pasi kell nekem, akit óriási csalódás ért és emiatt nem nagyon kapkodott a lányok után? Hogyan szerezzem meg?

Sziasztok! 18/L vagyok és van egy édes 23 éves pasi, aki nagyon tetszik nekem. Közös a baráti körünk, így sokat vagyunk együtt. Sokat szemeztünk, de nagyon félénknek éreztem, ha véletlenül kettesben maradtunk feszült volt. Megkérdeztem a haverjait, hogy miért ilyen vagy nem tetszem neki, s azt mondták, hogy a volt barátn?je eléggé kikészítette, az önbizalmát a padlóra küldte, s azóta nem mert más lánynál próbálkozni, mert azt mondta nem akar mégegy csalódást vagy megalázást. De nekem nagyon tetszik, nagyon aranyos, rendes, értelmes, csak nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezt a dolgot.

Legjobb válasz: Nyomulj te, ha úgy érzed, hogy képes vagy kezelni az ilyen úgymond "elesett" embert. Egyszer biztosan kiheveri. Bár megértelek. Én is imádom az ilyen kis érzelmileg sérült csajokat. Olyan gyámoltalanok. :D Zabálni valók. :) 22/f

Nyomulj te, ha úgy érzed, hogy képes vagy kezelni az ilyen úgymond "elesett" embert. Egyszer biztosan kiheveri. Bár megértelek. Én is imádom az ilyen kis érzelmileg sérült csajokat. Olyan gyámoltalanok. :D Zabálni valók. :) 22/f
Légy vele türelmes és apró jeleket mutass felé, mindig legyél felszabadult amikor vele vagy hogy lássa nem kell neki se feszültnek lennie, és nem kell elsietni semmit lehet csak sok sok beszélgetésre van szüksége hogy megnyíljon elõtted:) Sok sikert!:)
Nem Ádámnak hívják a fiút?

Hogyan szerezzem meg A pasit?

14 éves vagyok...tudom fiatal, meg ilyenek...de nagyon tetszik valaki...ugyanazt a sportot ûzzük, de még nem is nagyon köszöntünk a másikra....de nagyon oda vagyok érte...és mi lehetne az elsõ lépés, mert oké én szemeznék, mosolyognék rá meg minden de alig látom.... ez így még nehezebb...de kérlek ne írjatok olyan kommenteket, hogy menj oda hozzá és mond hogy belé estél...kérlek segítsetek!! :) 14/l

Legjobb válasz: össze kell ismerkedned vele valahogy, más módja nincsen

össze kell ismerkedned vele valahogy, más módja nincsen
A kérdező hozzászólása: és mi legyen az a mód...mert én még sosem szedtem fel senkit...

Hogyan szerezzem meg ezt a szegyenlos pasit?

Egyszer voltunk egyutt furodni akkor ismertem meg..beszelgettunk,de csak vizzel kapcsolatos dolgokrol akkor ugy veletlenul nehanyszor megfogta fenekem..meg tanitott uszni..nem mintha nem tudnek :D tudok,csak o nem tudja meg a derekamat fogta meg,Aztan valameik nap egy hete megint furodtunk kerdezte hogy tanitson uszni mondom most nem..beszelgetni akartam,de nem jott oda hozzam..aztan odajaott az egyik srac bevagott a vizbe o meg mondta(aki tetszik)hogy ha nem megy szep szoval..Na es 2 napja elkezdet bokdosni a facebokkon bokdosodtunk aztan ram irt..de nagyon gyenge beszelgetes volt..hamar elment mert dolga volt..Tudom fb..Soha nem ismerkedtem meg fb on meghogy a fb hulyeseg en is annak tartom,de vannak emberek akikkel csak ott tudok beszelni??Hogyan szerezzem meg?

Legjobb válasz: ha szégyellõs már alapból nem jó, nem mûködne jól/sokáig

ha szégyellõs már alapból nem jó, nem mûködne jól/sokáig
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kerdes!!De amugy koszonom a valaszod 17L o 20F
Kezdeményezned kell!
szerintem is kezdeményezned kell. kicsit méllyebb témákról beszéljetek mint a víz. kérdezd meg mi a véleménye errõl arról. kérdezd meg sétáltok e egyet, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Igen de, ahhoz hogy talalkozzunk nekem egy helyre el kell mennem mert olyat hogy csak ketten me nem mernek megkerdezni mert nem is tuti hogy tetszem neki

Hogyan szerezzek oromot a pasimnak? XD 15. L

O mindig vesz nekem rozsat, fagyit , csokit stb...En mit vagyek neki , fogalmam sincs ...xDD

Legjobb válasz: Hívd el te is fagyizni. Vegyél te is csokit neki.

1: hagyd abba az XD-zést mert nagyon idegesít és nem leszel menõbb tõle.;) 2: Hívd el fagyizni te is, mi a hobbija? Vehetsz neki kulcstartót is vagy valami ilyesmit 3: Ha már nem a párkapcsolatok kategóriába írtad akkor gondolom megvan a válasz.. 13/L
Hívd el te is fagyizni. Vegyél te is csokit neki.
Gondolom ha már a szerelem, szex kategóriába írtad akkor meg is van a válasz, nem ?
XD-tõl menõbb leszel, muszáj volt? Így nem foglak komolyan venni.
xDDD XD X"D Ha élõben is ilyen mosolygós vagy, akkor szerintem felvidítod a jelenléteddel. :D
Vegyél neki egy könyvet, ami érdekli, hívd meg te is fagyizni, süss sütit. Hívd át közösen fõzni, menjetek együtt templomba vagy bulizni. Ha úgy érzed, hogy többet költ rád, mint kellene, akkor a következõ randin fizess te. Menj el bevásárolni, és fõzettek együtt kaját belõle. stb. mondjak még tippeket? :)
15 evesen inkabb tanulj!
Ja 3. vegyél neki könyvet hogy jól fejbe verje vele ezt a libát.
ma 10:16 mi bajod van 70%-os? Te vagy az erkölcsi felsõbbrendû nemszexelõ 29 éves a tegnapi kérdéstõl? Ha igen nem csodálom miért nem kellesz a nõknek.
XD az egy nevetõ smiley.. X a szeme, D a szája :D
32 evesen lehet maradi vagyok, de mi a franc az az XD? 15 evesen sem emlekszem ilyenre.
A kérdező hozzászólása: Ne az "xD"-n lovagolkatok hanem maga a lenyegen...koszi! :)
a gyerekes meg a folytonos xd-zés ami idegesítõ nem ugyanaz.
Csak én nem értem, hogy miért vagytok kiakadva, amiért egy 15 éves picit gyerekes? Még nem felnõtt, fogadjátok már el! Szerintem az az ember, aki itt a gyerekes stílusa miatt szid egy gyereket, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
VIP kártya a sztriptízbárba. vagy intézd el neki te és spórolsz vele
A kérdező hozzászólása: Mar vettem neki , nagyon sokszor, de valami mast is szeretnek...csak nem tudom mit...
Szerintem semmit nem kell venned... meg neki se kéne! A lényeg, hogy legyetek sokat együtt boldogságban! :)

Hogyan szerezzem meg a kiszemelt pasit?

16 vagyok..úgyérzem halálosan szerelmes..a pasi 17 éves.Minden héten látom egyszer,szakkör után,de ? jön én meg megyek szakköre XD tehát mindig szépen elkerüljük egymást...Felvettem msnre,de nincs nagyon meg nemis ír(persze nem azért mert kerül,a többieknek sem szokott írni,szal nem valami netes...)A gond csak az,hogy én nem merek lépni él?ben,meg lehet?ség sincs rá..úgyérzem mindenképp meg kell szereznem mert nagyon tetszik.Valami jó ötlet?írjatok kérek(LLL) tanácstalan Lau

Legjobb válasz: Amikor fent van akk próbáld elérni vh h visszaírjon. vagy ha ez nem jön be az 1ik haverján keresztül sugald neki h bejön neked vagy ha van huga és nem oylan kicsi akk rajta keresztül.v írj neki iwiwen v vipen h lenne e kedve találkozni ,sétálni... amit akarsz azt írsz bele. Sok szerencsét;) szurkolok:)=)

Amikor fent van akk próbáld elérni vh h visszaírjon. vagy ha ez nem jön be az 1ik haverján keresztül sugald neki h bejön neked vagy ha van huga és nem oylan kicsi akk rajta keresztül.v írj neki iwiwen v vipen h lenne e kedve találkozni , sétálni... amit akarsz azt írsz bele. Sok szerencsét;) szurkolok:) =)
Én is nagyon drukkolok neked, de ha írsz neki, vigyázz kicsit jobban a helyesírásodra...
ha nem lépsz semmit akk hiába vársz akármeddig...
Sok szerencsét a továbiakban remélem tudtam segiteni 14/F
A kérdező hozzászólása: örülök neki hogy ilyen jóindulatu kommentek érkeznek..igaz, lehet hogy improvizálnom kéne :D
Figyelj ha eltervezel valamit az sose fog sikerülni :D tapasztalat fö az improvizálás pl találkozol vele odamész köszönsz stb ha az 1. szó megvan feloldódsz és sokkal könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy sok van belõlük, de benne valami nagyon megragadott és nem bírom kiverni a fejembõl..:$$
A kérdező hozzászólása: húha :D a pasik tényleg szeretik ha kezdeményezünk...tudom hogy nem vesztehetek semmit, de mégis annyira félek :S...nemtom milegyen
Figyelj neten ne beszélj vele gyakran inkább élõbe kellene. Nincs bátorságod hát ez mindig így van ha valakit szeretünk akk nehezebben lépünk mert félünk a következményektõl jelen esetben vagy vissza utasít vagy pozitív választ ad. De semmit nem vesztesz max asztmondja h nem jösz be neki de akk keresel mást. Pasiból sokvan ugyan ugy mint csajból. Találkozni meg ugy tudtok megvárod vagy leszolitod beszélgettek. Megismeritek egymást. És ha kicsit is vonzódik irántad akk szeretne veled többet találkozni inen meg egyenes az út. (És ha már bisztos h vonzódik irántad akk csóklold meg én legalábbis imádom ha egy csaj kezdeményez) 14/F És ha negativ a válasz ne feledd " Pasi/Csaj és villamos után sosefuss ugyis mingyárt jön a következõ"
A kérdező hozzászólása: Felejtsd ott a füzeted az asztalán, hogy utánad kelljen hoznia. *** ez az ötlet is nagyon tetszetõs :DD nem is gondoltam volna rá..a probléma csak az, hogy a tanárnõ a szomszédban lévõ tanárral küldené be az 100%...egyszer volt hogy otthagytam valamit..nade mind1..tuti hogy ottfelejtem x) kitudja mi lesz belõle :)
A kérdező hozzászólása: hát igen, de nagyonfélek :$$
Ez természetes. bátroság csaj vagy nektek mindig könnyebb :D
A kérdező hozzászólása: hogyérted hogy könnyebb?:D
A pasikba mindig ottvan h mivan ha és nincs sok fegyverünk. Nektek nöknek a szép formás hátsó és mellek ha kidobot egy kicsit öket és jó csaj vagy akk mindenki téged akar majd ;)
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom XD inkább olyan átlagvagyok..de mért kéne minden fiúnak a miss tökély?
Sokat nézünk pornót :D Amugy nem tudom egy genetikust kérdezél meg ezzel :D
És az átlagok a legjobbak nem nyafognak mindenért és nekem igazából nem jönnek be azok a csajok akik így nagyon jól néznek mi mert napi 7 órát sminkeléssel töltenek.. (de egy KEVÉS smink sose árt)
Tudom, hogy ez csúnya dolog, de vedd fel egy kamu-msn címmel, és kérdezd ki, hogy mi érdekli! :P Ha már jól ismered, akkor tudsz majd mirõl beszélni vele az msnen keresztül(és nem is tûnsz majd tolakodónak) és jobban megjegyez majd magának. Esetleg ha kiderül, hogy rajong valami filmért, gyorsan töltsd le a legújabb részét, és ajánld fel, hogy kölcsön adod neki ;)
utsó válaszoló:ez tök jó ötlet !!!
Felejtsd ott a füzeted az asztalán, hogy utánad kelljen hoznia.
A kérdező hozzászólása: úgy nyomoztam hogy rengeteg mindent tudok róla..persze hogy látja hogy felvettem msnre de õ nem az a gépezõs típius tehát a való életben kell lépnem, és ezaz amit nemtudok hogy tegyem meg.
Nyomoztál? Dehát látja, hogy felvetted msn-re, nem?
A kérdező hozzászólása: jó én szívesen lépnék, de nemmerek..ez a gond :DD ezt az elsõ embernek írom
A kérdező hozzászólása: köszönöm...hát bocsánat...a helyesírásom elég jó csak már kicsit fáradt vagyok és nincs kedvem nagybetûvel kezdeni a mondatokat...
Ha fent van msn-en írj neki valami olyat mintha nem neki akartad volna írni! Aztán meg, hogy "jajj, bocs nem neked akartam írni... :) egyébként mizu? jössz legközelebb is szakkörre? "
A kérdező hozzászólása: ez a nem neked akartam volna írni vicces :DD
A kérdező hozzászólása: egyébként írnál egy példát is rá?mi az amit nem neki akartam írni..pl
Próbáld ki! Én kamaszkoromban megtettem csak mobillal... nem téged akartalak hívni! :)
Mintha félrenyomtad volna: pl. Szia Vera! Mizu? Jössz holnap?
A kérdező hozzászólása: wáá XD mobillal..és hogy zajlott...érdekes lehetett :P
vagy: igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott?
A kérdező hozzászólása: vagy: igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott? ****** ezt nem értem :S
Mobillal: ahogy felvette mondtam is, hogy jujj, ne haragudj nem téged akartalak hívni... utána meg amikor találkoztunk újra elmondtam, hogy olyan ciki, hogy megcsörgettelek erre õ mondta, hogy nem baj, legalább megvan a számom neki :) aztán írt sms-t és ...
"vagy: igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott?" vagy írd ezt neki: - igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott?- mintha benne lennél egy beszélgetésben és másnak válaszolnál valamire
A kérdező hozzászólása: Mobillal: ahogy felvette mondtam is, hogy jujj, ne haragudj nem téged akartalak hívni... utána meg amikor találkoztunk újra elmondtam, hogy olyan ciki, hogy megcsörgettelek erre õ mondta, hogy nem baj, legalább megvan a számom neki :) aztán írt sms-t és ... *** tetszik az ötlet lehet hogy kipróbálom :DD de még kicsit tartok ettõl is..persze, bátraké a világ tudom..de mindig azokhoz merek leginkább beszélni, akik iránt nem érzek semmit :( ha vki megtetszik..dimenziót váltok XD
Azért jobb az msn mert nem látszik, hogy zavarban vagy... meg ott nem kell magyarázkodni, hogy honnan van meg a telefonszáma.
Milyen szakköre jártok együtt?
A kérdező hozzászólása: Azért jobb az msn mert nem látszik, hogy zavarban vagy... meg ott nem kell magyarázkodni, hogy honnan van meg a telefonszáma. ***igaz, deha félretárcsáztam akkor.. :DD csak msnen nemigazán tudok neki mit írni, mert akkor megtudná mennyit nyomoztam felõle :D amúgy egyszer beszéltm már vele, de kicsit féltem kérdéseket feltenni ne legyek túl feltûnõ..de annak örültem hogy visszakérdezett Milyen szakkörre jártok együtt? ***német
szia! Olvastam az egyik válaszadónál, hogy írjak rá úgy, mint ha nem neki szántam volna... Na most én tegnap én ezt pont elsütöttem (és még csak nem is olvastam a hozzászólást ;)) és utána egész jól elbeszélgettünk... Mondjuk õ még nem igazán tudja ki vagyok.. :/ Viszont úgy terveztem, hogy ma odamegyek hozzá bocsánatot kérni a tegnapiért.. erre a sors nekem nem is kicsit betett.. Reggel hasmenéssel indítottam.. tegnap meg mikor beszélgettünk a netem (ami ritka szar) egyszerûen felmondta a szolgálatot... majd Õ bele unt a várakozásba és eltûnt... :S Amúgy nekem is hasonló problémáim vannak mint neked. Félénk vagyok.. és kb a helyzet is hasonló... A srác mindössze pár nappal idõsebb nálam én meg 14 vok.. jobban mondva 15 leszek májusban. Szóval én sem merek csak úgy odamenni hozzá meg stb... De most én is többet érzek mint eddig... és õszintén megvallva ez csak 4 napja megy így, de szörnyen szerelmesnek érzem magam. Nekem õ lesz az elsõ ha összejön, márpedig nagyon szeretném, hogy összejöjjön. De én is csak azt tudom legyen egy kis bátorságod. :) ) Nekem is lett :) ) és hát.. nem is sült el olyan rosszul :D Hajrá! :)

Hogyan szerezzem meg a pasit? :D

Érdekes helyzet,a srác a fagyis felénk,és nagyon jól néz ki.De valahogy nem tudom hogyan kezdjek az ismerkedésbe..semmit nem tudok róla.Lehet bn?je is van,és nem szeretném túlságosan beégetni magam:P Vmi nem túl átlátszó trükk? szöveg? ötlet? akármi:D:D

Legjobb válasz: Korok ?

Korok ?
A kérdező hozzászólása: Én 18. Õt fogalmam nincs, de olyan 20körül lehet:P
Mondd neki hogy szívesen nyalogatnál valamit.. :P
Kérj egy kis pisztáciát...
kérdezd meg hogy van-e barátnõje és utána hogy mikor ér rá...randi azt kész:D
Vegyél tõle fagyit és dicsérd utána meg kezdj el vele beszélni!
Szopppj le elõtte egy tölcsért és nyögj nagyokat, az bejövõs
A kérdező hozzászólása: Milyen kedvesek vagytok:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!