Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerezzek még (339 db)

Hogy szerezzek meg egy csajt?

Legjobb válasz: Ne szerezz meg egy csajt se.

Ne szerezz meg egy csajt se.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy a csajom legyen.
Az Xfaktorba volt egy csávó olyan pólóba hogy: Igen, Én fingottam. szerezz be egy olyat.. tuti siker! sok sikert!
xD, udvarolj neki vagy marad a póló :D
vegyél egyet...
Lepke fogóval !!!
Ügyesen!
Szemezz vele, szólítsd meg és kérd el a számát. Legyél kedves és érdeklõdõ, de nem túl erõszakos. Ha randiztok, legyél laza, ne stresszelj azon hogy mi lesz.

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm el?re is!!

Legjobb válasz: Tudom,hogy nehéz,de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba,hiába,és akkor tetszettem meg neki,mikor barátom lett,mert észrevette,hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá,elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni,ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki,akkor az a bunkóság magasfoka,nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat,talán csak még nem hiszel benne.

Tudom, hogy nehéz, de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba, hiába, és akkor tetszettem meg neki, mikor barátom lett, mert észrevette, hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá, elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni, ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki, akkor az a bunkóság magasfoka, nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat, talán csak még nem hiszel benne.
...Bocsánatot kérek....:((((
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nem vagyok túl jó nyelvtanból és nem a mekis kajától vagyok elhízva hanem a betegségem miat
Igazad van, tök mindegy milyen a helyesírásod....:(((((( Az is tök mindegy, hogy olyan sötét vagy mint egy európai uniós tagország nyugati mintára alapozott, mekis-menûn elhízott, degenerált kis pi..a!
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Onnan hogy ezt a kérdést nem kell senkinek se feltenned, érzed magadtól is.
A kérdező hozzászólása: de akkor honnan tudjam hogy melyiket szeretem?
A kérdező hozzászólása: oké
Aranyos vagy!:) De Te nem vagy szerelmes! Ugyanis, ha a haverja is tetszik, akkor ez csak egy fellángolás! Találsz ezerszer jobbat!Hidd el!
A kérdező hozzászólása: Nem tök mindegy a helyes írásom
A kérdező hozzászólása: Nam mondta igy hogy ciki vok csak azt hoogy kinevetnének minket és valahogy nem tudok belõle kiszeretni pedig van egy fiú aki most írogat nekem de nem láttuk még egymást meg 15 éves is , a suliba van még egy a fiú a szerelmemnek a barátja és õ tudja is hogy szerelmes vok a haverjába de õ is tetszik csak néha nagyon bunko.
Hogy érted, hogy szereted "egybe" ?! Darabokban nem?.....Vagy......áááááá......különben is, botrányos a helyesírásod....:((((((
A kérdező hozzászólása: oké

Hogyan szerezzem meg?

Nos, hosszú lesz, de azért leírom, mi a panaszom:))

Legjobb válasz: "nem szeret, mert a legjobb barátnõm mondta, hogy azt mondta a srác, hogy utál engem. " "Nem azt mondom, hogy szerelmes belém, mert az nem lehetséges. " Ezek után furcsa ilyet kérdezni, hogy: "Szerintetek most akkor engem szeret?" Lényeg, hogy a barátnõd ezt honnan veszi? Személyesen neki mondta ezt a srác, vagy õ hallotta ettõl meg ettõl, és õ is hallotta ettõl, az meg attól...? Ha valaki keresi a társaságod, az nem utál! :) Egyébként, meg lehet, hogy bejössz neki, de lehet, hogy csak barátkozni akar, és sajnos ez a valószínûbb...

"nem szeret, mert a legjobb barátnõm mondta, hogy azt mondta a srác, hogy utál engem. " "Nem azt mondom, hogy szerelmes belém, mert az nem lehetséges. " Ezek után furcsa ilyet kérdezni, hogy: "Szerintetek most akkor engem szeret?" Lényeg, hogy a barátnõd ezt honnan veszi? Személyesen neki mondta ezt a srác, vagy õ hallotta ettõl meg ettõl, és õ is hallotta ettõl, az meg attól...? Ha valaki keresi a társaságod, az nem utál! :) Egyébként, meg lehet, hogy bejössz neki, de lehet, hogy csak barátkozni akar, és sajnos ez a valószínûbb...
O.O 12 évesen ilyen dolgok vannak nálatok? te jó ég...
adok egy beutalót 2024-re


Hogyan szerezzem meg végre 21 év után?

Eléggé hosszú sztori, ha elmesélném az egészet, lehet azt hinnétek könyvből másoltam:) A lényeg, hogy együtt nőttünk fel, egy idősek vagyunk, eleinte ő próbálkozott nálam (még kislány voltam), én nem akartam tőle semmit ezért kerültem. 15 éves lehetett mikor összejött az első komoly barátnőjével, én kb 12-13 éves koromban jöttem rá, hogy kedvelem, és nem csak mint barátot. Pont ebből adódóan mindig tartottuk a távolságot egymástól, nem is lettek soha kimondva a dolgok, csak 1-2 alkalommal éreztette velem és én is vele, hogy többet jelentünk egymásnak. Azt tudni kell, hogy jelenleg van barátnője (nem az akivel 15 évesen összejött) kb 2 éve vannak együtt. Eljutottam arra a szintre, hogy nem bírom tovább, felőrli az idegeimet ez az egész helyzet. A barátnőjét egyszerűen nem lehet elviselni, kihasználja a fiút, érzelmileg zsarolja, a fiú szülei is utálják, mert tönkre teszi a fiukat lelkileg teljesen. Elég komoly dolgok is voltak a lány hülyeségéből adódóan köztük (életveszélyes dolgok is, a fiúra nézve), többször szakítottak is. Félre ne értsétek, én nem akarok áskálódni bár azt nem állítom, hogy nem vagyok féltékeny. Tudom, hogy én is elszúrtam, ő is sokszor próbálkozott, akkor nekem volt barátom, vagy még túl kicsi voltam hozzá, én is nála, akkor meg neki volt barátnője. Mit lehetne csinálni, hogy ráeszméljen az a lány tönkreteszi teljesen, és hogy esetlegesen én ott vagyok neki? Nem akarom magam ráerőltetni, de szeretném ha tisztába lenne vele, hogy szeretem. Megmondani így konkrétan nem merem neki mivel mint mondtam sose lett semmi kimondva és mindig tartottuk a távolságot. Ha valakit még érdekelnek részletek, akkor megírom privátban mivel nem akarok mindent közkinccsé tenni. Mindketten 21 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Saját hibájából kell rájönnie a srácnak arra, hogy a barátnõje mit csinál vele. Nem lehet annyira buta, hogy nem látja! Ha meg nem látja, akkor szerelmes elvakultan, ha látja, akkor is valószínûleg az, mert akkor nem viselné el a lányt. Tudom, hogy ezt nem könnyû olvasni neked, viszont amit tehetsz az az, hogy megvárod amíg szakítanak, ha nem akarsz belepiszkítani. A második, hogy elmondod neki, de ez lehet nem a legjobb ötlet, egy rossz idõzítés elcseszheti az egészet. 21 év várakozás után még várj egy kicsit! Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor már nem tart soká.

Saját hibájából kell rájönnie a srácnak arra, hogy a barátnõje mit csinál vele. Nem lehet annyira buta, hogy nem látja! Ha meg nem látja, akkor szerelmes elvakultan, ha látja, akkor is valószínûleg az, mert akkor nem viselné el a lányt. Tudom, hogy ezt nem könnyû olvasni neked, viszont amit tehetsz az az, hogy megvárod amíg szakítanak, ha nem akarsz belepiszkítani. A második, hogy elmondod neki, de ez lehet nem a legjobb ötlet, egy rossz idõzítés elcseszheti az egészet. 21 év várakozás után még várj egy kicsit! Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor már nem tart soká.
Tisztességtelen az amit Te csinálsz, ne szólj bele a magánéletébe, csak Te képzeled be magadnak azt, hogy boldogtalan.Keress magadnak más partnert, és felejtsd el azt a fiút.
A kérdező hozzászólása: Tényleg ilyen rossz a helyzet. A fiú barátai, és az egész családja utálja a lányt mert amelett hogy kikészíti a fiút még bunkó is. Egy kapcsolatban a 2.-3. év a rizikós szakításilag, nem? Ezt saját tapasztalataim után gondolom. Elmondani tényleg nem akarom neki, sokszor voltam már a közelébe de nem megy. Nem akarom elrontani. Köszönöm a válaszod!!
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Nem csinálok semmit se, tisztázzuk.
Engem érdekelnek a részletek, hátha változik jelenlegi véleményem (azért is nem írom meg addig)
A kérdező hozzászólása: Írtam!

Felajánlottam egyik nap hogy ha sikerül a fellépése (tánc) akkor majd megölelem. Õ meg annyival elutasított hogy nincs hozzá kedve. Nem értem a viselkedését. Eddig jól alakultak a dolgok. Hogy szerezzem meg a csajt? Mit csináljak?

Van egy csaj akivel régóta jóban vagyok. Moziban is voltunk régebben. Nem volt még pasija és nagyon távol áll t?le ez a szex téma

Legjobb válasz: 1. Kérdezd meg ez miért volt. 2. Mond meg , hogy te jóindulatbólé akartad 3.DUGD MEG!!!!!

1. Kérdezd meg ez miért volt. 2. Mond meg , hogy te jóindulatbólé akartad 3.DUGD MEG!!!!!

Suliban nagyon tetszik egy srác, hogy szerezzem meg?

A helyzet az, hogy eggyel fölöttem jár, egy óránk sincs közösen, nem is ismerjük egymást... (sem beszél?, sem köszön? viszony) sajnos.:( de nagyon tetszik több éve, és szeretnék vele megismerkedni! milyen jeleket adjak? vagy menjek oda hozzá beszélgetni..? (valószín?leg tetszek neki mert szokott nézni:)

Legjobb válasz: Hát nézd õt a szünetben meg mosolyogj ha rádnéz. De fontos hogy egyedül legyél. Én is így bäsztam rá. Volt egy csaj, a barátnõjével folyton engem néztek. Egyik nap odaküldték hozzám egyik osztálytársukat hogy kérdezze meg tõlem ki tetszik nekem, én gyökér meg a barátnõjét mondtam annak a csajnak akinek bejöttem, a csaj azóta is kivan rám:D idegbajos egy p.unci az egyszer biztos:D

Hát nézd õt a szünetben meg mosolyogj ha rádnéz. De fontos hogy egyedül legyél. Én is így bäsztam rá. Volt egy csaj, a barátnõjével folyton engem néztek. Egyik nap odaküldték hozzám egyik osztálytársukat hogy kérdezze meg tõlem ki tetszik nekem, én gyökér meg a barátnõjét mondtam annak a csajnak akinek bejöttem, a csaj azóta is kivan rám:D idegbajos egy p.unci az egyszer biztos:D
Egyszer titokban kövesd õt. De úgy hogy senki se lásson és amikor már távolabb.vagytok, akkor köszönj oda neki, mintha csak összefutottatok volna. Kérdezd.meg tõle, hogy mennyi az idõ. Kérdezd meg, hogy merre megy haza...
kérdezd meg h lenne e a pincsikutyád?de jó lenézõen mond, arra bukni fog.ha meg akar szólalni kiabálj rá h nem mondtad h beszélhet.ezután hagyd ott de a vállad felett szólj vissza h holnap megkereslek.
nyerd el pókeren
Mindenesetre köszönj neki ha meglátod, vagy akár beszélgetést is kezdeményezhetsz vele valami hétköznapi témáról :)
A kérdező hozzászólása: 1. és 3. komolyan fárasztóak ezek a kommentek, ezekben örömötöket lelitek? mert engem kikészítenek, tehát aki ilyet akar ide írni, kérem mellõzze... 2. köszönöm a válaszodat, de nem ismerjük egymást, mégis furcsán nézne rám ha random rá köszönnék... mit csináljak?:(
szerintem nem nézne ki furán... egy suliba jártok, igaz?? akkor simán köszönhetsz neki :) 2-es voltam
Fogadj fel albánokat, hogy vágják be egy lesötétített furgonba.

Mit tegyek? Hogyan szerezzem meg? Hogyan viselkedjek vele?

Van egy fiú akit nagyon szeretek, 3 éve jártunk, de vége lett.Egy suliba járunk, de nem tudjuk elfelejteni egymást.Látom rajta hogy érdeklem, és fordítva is így van. Mióta szakítottunk nem szakadt meg miden kapcsolat közöttünk.Volt olyan hogy kacérkodtunk egymással, olyankor ölelgettük egymást, puszikat adtunk egymásnak, és elcsattant 1-1 csók is. Tegnap is így történt, délután suli után találkoztunk.És mondta nekem h van egy lány a szomszéd falujában akivel most ismerkednek, mutatta is nekem a telefonjában a lány képét.Annyira nem néztem mert rosszul esett. Aztán este kérdeztem t?le msn-en, hogy komoly a szándéka azzal a lánnyal szemben?!Erre ? mondta, hogy nem tudja, mivel alig ismeri, csak most ismerkednek.Arról is tudok, hogy húsvétkor a lány átment a sráchoz, és találkoztak egy presszóban, és sztem csók is volt közöttük. Szeretem ?t nagyon, mondta h nem tud engem elfelejteni.Azt szeretném elérni, hogy újra az enyém legyen, de sajnos ? egy kalandor típus.Kell nekem, nem tudok nélküle élni! Már próbáltam elfejeteni, de nem ment.Jöv?héten suli után elmegyünk valahová, kolázgatunk, beszélgetünk.Csak úgy félek, hogy az a lány lesz a barátn?je! A fiúról még annyit jó tudni, hogy szereti ha a lányok megnézik, tudja magáról h helyes, és van önbizalma.20/L

Legjobb válasz: Szerintem várj egy kicsit. Úgyis választani fog. Ha nem is téged, semmi nem tart örökké, összeveszik a csajával és megint a tiéd, bár Én az ilyenekkel nem kezdenék! Tudom hogy nehéz meg minden de eltudnád viselni mert egy csomó fiú van még a földön. Ha úgy érzed, akkor próbáld meg megkérni hogy válasszon, mert neked ez így nem megy! Biztosan tudja Õ is, hogy ez neked nem esik jól, lehet hogy csak féltékennyé akar tenni. Sok sikert!

Szerintem várj egy kicsit. Úgyis választani fog. Ha nem is téged, semmi nem tart örökké, összeveszik a csajával és megint a tiéd, bár Én az ilyenekkel nem kezdenék! Tudom hogy nehéz meg minden de eltudnád viselni mert egy csomó fiú van még a földön. Ha úgy érzed, akkor próbáld meg megkérni hogy válasszon, mert neked ez így nem megy! Biztosan tudja Õ is, hogy ez neked nem esik jól, lehet hogy csak féltékennyé akar tenni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem lesz erõm hozzá, és még tudok várni.
Hát igen, de ha nem jönne össze, hidd el vannak jobb pasik is!!! Szerintem a féltékennyétevés áll a háttérbe, mert külömben minek mutogatná a képét? :D (Amúgy elõzõ vok)
A kérdező hozzászólása: Remélem én is h csak az áll a háttérben.De találkozgatnak.És tuti h most is.De nem bizti! Lehet már én is magamba beszélem:S
Megint Én vagyok :) . Lehet, hogy tetszik neki a csaj, de akkor sem gondolja szerintem komolyan. Tudom hogy kicsit dedós de ha Te is járnál egy másik fiúval és Õ is féltékeny lenne..... Bár az a másik fiúnak esne rosszul! Szerintem Õ sem szeretne semmi komolyat attól a lánytól!
Mondd meg neki hogy bejön neked és próbálkozz :) De azért nem árt tudni, túl van e a fiún. Kérdezd meg tõle, tetszel e neki!
Óóóóóóvatosan, óóóóóvatosan azokkal a lányokkal, akik tanácsot kérnek Tõled.
A kérdező hozzászólása: he hogy mondjam meg hogy bejön(ugy hogy hé te bejössz nekem járunk?)nemtom hogy mondjam meg neki hogy és nekem bejön
Próbálj meg kettesben beszélgetni vele (személyesen). Ha van valami közös témátok pl.: sport, zene és hasonlók, kezdj el beszélgetni vele, a többi kialakul. Miután már egy idej beszélgettek meghívhatnád valahova pl.: buliba, akár ebédelni, vacsizni, moziba.

Olyan szerencsétlen vagyok a szerelemben: ) hogyan szerezzem meg a fiút és hogyan tartsam is meg! Szval hogyan jussak el a második randiig legaláb? . : ) szánalmas.

Legjobb válasz: ha már megvan az elsõ randi, akkor nincs nagy gáz :) arra ügyelj h elõször csak mindennapi témákról beszélgessetek, puhatolózzátok ki mi a másik érdeklõdési területe. ne mondj arról véleményt, amiben tudod, hogy radikálisan gondolkodsz, mellõzd a nagyon személyes kérdéseket. a legfontosabb h mosolyogj rengeteget és ne csak te vagy õ beszéljen, legyen meg a párbeszéd-jelleg. ha nagy a csend akkor bedobhatsz egy új témát pl film, zene ilyesmi... ha elbúcsúztok, utalj rá h jó volt együtt lógni vele és szívesen vennél egy 2. alkalmat. ha nem mondja h akkor felhívlak vagy ilyesmi, akkor csak lazán kérdezz vissza: akkor a számomat ugye tudod? hogy hosszútávon hoyg kell megtartani? ...ez a legizgalmasabb az egészben, magadtól rájönni :) sok sikert hozzá! :)

ha már megvan az elsõ randi, akkor nincs nagy gáz :) arra ügyelj h elõször csak mindennapi témákról beszélgessetek, puhatolózzátok ki mi a másik érdeklõdési területe. ne mondj arról véleményt, amiben tudod, hogy radikálisan gondolkodsz, mellõzd a nagyon személyes kérdéseket. a legfontosabb h mosolyogj rengeteget és ne csak te vagy õ beszéljen, legyen meg a párbeszéd-jelleg. ha nagy a csend akkor bedobhatsz egy új témát pl film, zene ilyesmi... ha elbúcsúztok, utalj rá h jó volt együtt lógni vele és szívesen vennél egy 2. alkalmat. ha nem mondja h akkor felhívlak vagy ilyesmi, akkor csak lazán kérdezz vissza: akkor a számomat ugye tudod? hogy hosszútávon hoyg kell megtartani? ...ez a legizgalmasabb az egészben, magadtól rájönni :) sok sikert hozzá! :)

Volt szerelmemmel hatalmasat buliztunk a hét végén, és smároltunk, meg szeretgettük is egymást, lehet ebből még valami? Hogyan szerezzem meg?

ölelgetett folyton, meg mondta, hogy nagy hiba volt szétmennünk, és azóta mindennap rámír msnen...meg elhívott a jöv? hét végére bulizni...viszont az érzéseir?l nem képes beszélni, meg én se nagyon...hogyan jöjjek vele össze rendesen?

Legjobb válasz: Igenis beszéljetek arról, hogy mi legyen. Vagy pedig várd meg a hétvégét, és akkor látod, hogy mit lép. De hogyha nagyon szeretnéd, akkor szerintem érdemes picit faggatni, de ne menj az agyára...

Igenis beszéljetek arról, hogy mi legyen. Vagy pedig várd meg a hétvégét, és akkor látod, hogy mit lép. De hogyha nagyon szeretnéd, akkor szerintem érdemes picit faggatni, de ne menj az agyára...
Vár meg mit hoz a hétvége! Ha megint egyutt lesztek egyszeruen kérdez rá, hogy most akkor mi lesz? Leszte e egyutt vagy csak ennyi volt! Ha elkezd hebegni habogni akkor nincs semmi értelme, mert o se tudja mit akar és nagyon sokáig elhuzodhat igy a dolog, hogy hol egyutt hol nem. MEg mikor egyutt mentek bulizni egyutt vagytok de a hétkoznapokban meg nem. Mondja el mit akar, mert ez neked igy nem jo és szeretnéd tudni, hogy mire számitsál tole!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:) nem tudok nélküle élni..már lassan másfél éve...=/:) jó volt újra magamhoz ölelni...
A bulikon való szerelem, és hiánybevallással egy a baj...Egy buliban gyakran van alkohol, ami felerõsíti az érzelmeket...Én is mindig úgy járok, hogy össze-vissza szerelmet vallok minden volt exemnek, másnap meg foghatom a bucim:) Lehet belõle valami persze, sõt! remélem sikerül is neked... Amit ajánlani tudok:a múltat hagyjátok, induljatok tiszta lappal...Az már eleve rossz omen, ha valamelyik fél a régi sérelmeit hozza fel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!