Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerezzek egy fiút (21 db)

Hogyan szerezzek egy fiút magamnak?

13 éves vagyok, és az egyik barátnõm azt mondta, hogy nézzek körül a világban.

Legjobb válasz: ISKOLA

ISKOLA
Szemelj ki egyet, osonj mögé és hirtelen ordíts rá.
13 évesen még a tanulásra kellene gondolnod. Pasikban lesz még részed bõven, meg is fogod unni õket.
Imádkozzál sokat a jó Istenhez mit ahogy a Szûz Mária tette és várjad az Angyalt hátha hozza a jó hírt, hogy fút fogsz kapni.
A 13 évesen korodbeli srácokat? Könnyû... Szerezz 1 dobozt egy botot egy hosszú madzagot és a GTA-t.

Hogyan szerezzen egy fiú barátnőt akinek még nem volt és nem csókolózott?

Legjobb válasz: elõször én ajánlanám neked a vírtuális ismerkedéset ha félénkebb vagy, viszont ha nem akár oda si mehetsz vhol 1 csajhoz nekem se volt bnõm soha és nem is smárotlam pedig 17 vagyok :/ még most is félek kezdeményezni, de neked sok sikert

elõször én ajánlanám neked a vírtuális ismerkedéset ha félénkebb vagy, viszont ha nem akár oda si mehetsz vhol 1 csajhoz nekem se volt bnõm soha és nem is smárotlam pedig 17 vagyok :/ még most is félek kezdeményezni, de neked sok sikert
nem tudom, hogy hány éves vagy. Ha elég nagy vagy menj el bulikba és igyál meg 1-2 sört. Annyit, hogy érezd a hatását de ne látszódjon rajtad. Úgy már mindent másképp fogsz látni. Mindenkinek nehéz a kezdeményezés. Menj oda egy lányhoz mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga. Nem baj ha bénázol, a lányok szeretik. De a bénázás után ne kérj egybõl bocsánatot, hanem próbáld viccesre fordítani a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: de én nem találok sehol semmilyen oldalt mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: ajánlana valaki egyet-kettõt
A kérdező hozzászólása: amúgy 13
13? xD elõtted van az élet... 33 évesen már gáz lenne, de 13? :D Hidd el h minden jönni fog, ahogy jönnie kell:)
én 22 vagyok. az már gáz?
Bazzeg, 13 évesen már aggódsz hogy nincs csajod? Még gyerek vagy, ne csajozz, arra még lesz idõd. A végén még aggódni kezdesz hogy szûzen halsz meg. :) Azt már el sem akarom képzelni hogy mi lesz ha becsajozol végül és nemi életet is akartok majd élni, na ott lesznek még nagy hibák. Nekem 20 évesen volt az elsõ barátnõm, hidd el te is várhatsz még. 21\F V.D.

Hogyan szerezzek fiú barátokat? Eddig ha úgy viselkedtem egy fiúval, mint egy lány baráttal, akkor az agyára mentem. (lelkizés stb. ) Ha úgy viszonyultam hozzá, mint fiúhoz, akkor nyomulásnak vette.

Legjobb válasz: Érdekmentes fiú-lány barátság nemigazán létezik (kivéve ha együtt nõttek fel amolyan szomszédok 4 éves koruk óta) mert amúgy mindig legalább az egyik fél többet akar. (Bár nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének)

Érdekmentes fiú-lány barátság nemigazán létezik (kivéve ha együtt nõttek fel amolyan szomszédok 4 éves koruk óta) mert amúgy mindig legalább az egyik fél többet akar. (Bár nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének)
Minek neked fiú barát?Sosem fog mûködni.Vagy ismerkedj melegekkel.
Én szívesen megismernélek és lennék a barátod. Engem például nem zavar a lelkizés mert szeretem meghallgatni mások problémáit és néha jól esik valaki akinek én is eltudom mondani mi a gond. Ha gondolod írj privátot! :) 16/F
Ismerkedjél.
"nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének" Úgy, hogy nem feltétlen szeretnének többet. Hihetetlen, mi? :D Én lány vagyok, és a problémám pont az, hogy fiúk közül még az is csak havernak képes tekinteni, akinek a legkevésbé kéne. Legalábbis azt erõsen kétlem, hogy 5-10 emberbõl mind azért számol be a szoknyaügyleteirõl, hogy féltékenységre ébresszen, és ennek érdekében olyan messzire elmegy, hogy az orrom elõtt össze is jön az illetõvel... lehet velem vitatkozni. (Magamról tudom, hogy nagy részüktõl semmit nem akarok, köszönöm szépen.) Kérdezõ, csak azért, mert "jó és hasznos érintkezni az ellenkezõ nemmel" szerintem fölösleges erõltetned a dolgot. A fiúkkal való kijövés titka a személyiség (részleges) maszkulinsága, azaz nem árt, ha nem testesíted meg a nõi sztereotípiákat minden téren. Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy szabadon elbaromkodsz velük. A probléma csak az, hogy a leírásodból nem tûnsz éppen erre természeténél fogva hajlamos típusnak. Persze én nem tudhatom...
Nem értek egyet, van fiú-lány barátság. A legjobb barátom fiú. Az elején tetszettem neki, akart tõlem valamit, de egy-másfél év után olyan szinten megismertük egymást, hogy egy nagyon mély barátság alakult ki közöttünk. Kérdezõ, szerintem ez amgától jön, hogy hogy viselkedsz, barátkozol a fiúkkal. Nekem 90%ban fiú barátaim vannak, azért mert én ilyen tipus vagyok. Valaki meg csak lányokkal van jóban. Ez ilyen, szerintem ezen nem lehet változtatni.
Szerintem meg létezik fiú-lány barátság. Csak LEGJOBB barátság nem minden esetben. Nekem a baráti társaságom 80-90%-a fiúkból áll, én bevallom, sokkal jobban szeretek fiúkkal barátkozni. A maradék lány barátom se ez a tipikus cicababa, hanem õk abszolút szót tudnak érteni baráti szinten a fiúkkal, egyszóval normálisak. Viszont a "baj" ott kezdõdik, ha az egyik fél többet akar. Biztos lesznek olyan fiúk a környezetedben, ha haverkodsz valamelyikükkel, aki elfantáziálgat majd rólad, mint nõrõl. Több mint valószínû, hogy ezt én nem sem tudtam idáig elkerülni, a legtöbb esetben... meg kell tanulni csak haveri kapcsolatokat kialakítani velük, valahogy el kell érned azt, hogy többet ne akarjanak. Tehát a kérdésedben lévõ köztes megoldás. Tudod, nekem annyival könnyebb a helyzetem, hogy én már szinte gyerekkorom óta ismerem õket. Így max õk is úgy tekintenek rám, mint a kishúgukra, én meg bátyáimra.
A kérdező hozzászólása: 16l
leszünk haverok?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: mert alapvetõen egy embernek, esetemben, ha lány, nem csak egy nemû barátokra van szüksége, mivel életünkben sem csak a saját nemünkkel érintkezünk, nem csak szerelembõl jó szeretni egy fiút
itt leszek ha vered?
Barátkozni akarsz? :D oké leszek én a haverod :D de ett függetlenül megjegyzem, egy férfi se szereti ha a nõ jobban ért a férfi dolgokhoz ! :D


Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm el?re is!!

Legjobb válasz: Tudom,hogy nehéz,de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba,hiába,és akkor tetszettem meg neki,mikor barátom lett,mert észrevette,hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá,elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni,ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki,akkor az a bunkóság magasfoka,nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat,talán csak még nem hiszel benne.

Tudom, hogy nehéz, de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba, hiába, és akkor tetszettem meg neki, mikor barátom lett, mert észrevette, hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá, elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni, ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki, akkor az a bunkóság magasfoka, nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat, talán csak még nem hiszel benne.
...Bocsánatot kérek....:((((
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nem vagyok túl jó nyelvtanból és nem a mekis kajától vagyok elhízva hanem a betegségem miat
Igazad van, tök mindegy milyen a helyesírásod....:(((((( Az is tök mindegy, hogy olyan sötét vagy mint egy európai uniós tagország nyugati mintára alapozott, mekis-menûn elhízott, degenerált kis pi..a!
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Onnan hogy ezt a kérdést nem kell senkinek se feltenned, érzed magadtól is.
A kérdező hozzászólása: de akkor honnan tudjam hogy melyiket szeretem?
A kérdező hozzászólása: oké
Aranyos vagy!:) De Te nem vagy szerelmes! Ugyanis, ha a haverja is tetszik, akkor ez csak egy fellángolás! Találsz ezerszer jobbat!Hidd el!
A kérdező hozzászólása: Nem tök mindegy a helyes írásom
A kérdező hozzászólása: Nam mondta igy hogy ciki vok csak azt hoogy kinevetnének minket és valahogy nem tudok belõle kiszeretni pedig van egy fiú aki most írogat nekem de nem láttuk még egymást meg 15 éves is , a suliba van még egy a fiú a szerelmemnek a barátja és õ tudja is hogy szerelmes vok a haverjába de õ is tetszik csak néha nagyon bunko.
Hogy érted, hogy szereted "egybe" ?! Darabokban nem?.....Vagy......áááááá......különben is, botrányos a helyesírásod....:((((((
A kérdező hozzászólása: oké

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm ek?re is!!

Legjobb válasz: Egy oras jaras kb.annyit jelent, hogy tudja, hogy letezel. Ha akar valamit, szol.Legjobban a raakaszkodast, kovetelozest utaljak a pasik.Ha cikisegbol szakitott, szerintem szegyen, hogy egy egesz orat egy ekkora barommal toltottel es orulj, hogy otthagyott.Igy egy nala erettebb es teged jobban becsulo srac szamara meg szabad vagy.Ami legjobban segit a csabitasban, ha normalis az onbizalmad.Nehogy fogyokurazz miatta!Legyel olyan,amilyennek jol erzed magad.

Egy oras jaras kb.annyit jelent, hogy tudja, hogy letezel. Ha akar valamit, szol.Legjobban a raakaszkodast, kovetelozest utaljak a pasik.Ha cikisegbol szakitott, szerintem szegyen, hogy egy egesz orat egy ekkora barommal toltottel es orulj, hogy otthagyott.Igy egy nala erettebb es teged jobban becsulo srac szamara meg szabad vagy.Ami legjobban segit a csabitasban, ha normalis az onbizalmad.Nehogy fogyokurazz miatta!Legyel olyan, amilyennek jol erzed magad.

Szeretnék 3 hónapos kiskutyám mellé egy másik kiskutyát ugyanolyan fajtát (bishon havanese), de nem tudom, hogy lányt vagy fiút szerezzek mellé?

Legjobb válasz: Egyenlõre semmilyent! Jobb õt elõbb megneveled, ha 110%-osan szófogadó lesz és túl növi a gyerekkori csínytevéseit, akkor majd gondolkozz el rajta bírnál-e még egy kutyát anyagilag és idõvel is.

Egyenlõre semmilyent! Jobb õt elõbb megneveled, ha 110%-osan szófogadó lesz és túl növi a gyerekkori csínytevéseit, akkor majd gondolkozz el rajta bírnál-e még egy kutyát anyagilag és idõvel is.
A kérdező hozzászólása: Bocsika, de szerintem 38 évesen biztos sikerülni fog, hisz nem õ az elsõ kutyám, és nem is az utolsó, azt szeretném megtudni, hogy fiút vagy kislányt szerezzek e mellé?
Nekem egy fiúm volt, utána én is hoztam mellé még egy fiút. Nagyon jól kijöttek az elsõ perctõl fogva, és már 6 éve olyanok mint a testvérek, együtt esznek, alszanak, játszanak, néha ment egy kis dominancia harc, de imádják egymást :) Az elsõvel ellentétben én tapasztalatból azt mondom, két kutyát ugyanolyan könnyû nevelni, mint egyet, sõt néha még könnyebb is.
Ha elárulod, a mostani milyen nemû, akkor könnyebb lenne javasolni a másik nemét.
A kérdező hozzászólása: fiú kutya
Ha nem lesznek ivartalanítva, akkor mindenképp kant hoznék mellé.Nem egy domináns fajta, szerintem nem ölnék egymást.Akkor sem, ha nem vagy 100%os falkavezér.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Nah hoztunk a kiskutyám mellé egy kis kan ugyanolyan fajtájú kiskutyát, igaz 1 hónap a korkülömbség.Hát nem ment zökkenõmentesen elsõ nap úgy ölték egymást, erre mi odaadtuk ajándékba édesanyáméknak a 3 hónapost, hogy ugysem jönnek ki.Lányom ragaszkodott az új 2 hónapos kis kutyához.Két napig volt anyáméknál, és olyan szinten hiányzott nekünk az elsõ kutyánk, hogy visszahozuk haza a kicsihez.elkerítettük az udvart a kicsi elörõl ment ki a nagy hátulról.Aztán a férjem összeengedte õket, és láss csodát csak játszottak szaladgáltak, és a végén még egy fekhelyen is aludtak, mára egy hét telt el, úgy imádják egymást, jó néha azon összezörrennek ha a kicsi aludna és a nagy nem hagyja mert játszani akar, de úgy látom, hogy a kicsi az úr a háznál.De a végén jól sült el a dolog, tényleg jó, hogy bevállaltunk két kiskutyát.Nekik is jót tett, nem unatkoznak mikor nem vagyunk itthon.

Hogyan szerezzem vissza a szeretett fiút, akit egy csaj fondorlattal, hazugságokkal, engem lejáratva úgy elszakított tőlem, hogy nem áll szóba velem a srác?

Letiltott, letörölt mindenhonnan. Engem könyvelt el rossznak, pedig a csaj kavart. Nem hisz nekem. Tévúton jár és azoknak hisz, akik a háta mögött támadják. Március óta voltunk együtt, nagyon szeretem ?t. Vissza akarom kapni. Bármit megtennék, hogy felnyissam a szemét, hogy milyenek valójában azok, akiket a barátainak hisz.

Legjobb válasz: Ha ez igaz, akkor tisztázd magad, bizonyítsd az igazad, és hogy a másik csaj a rosszindulatú.

Ha ez igaz, akkor tisztázd magad, bizonyítsd az igazad, és hogy a másik csaj a rosszindulatú.
A kérdező hozzászólása: nehéz, de próbálom nagyon bánt a dolog és nagyon hiányzik a srác
Voltam ilyen helyzetben, nekem sajnos nem sikerült bizonyítani, hogy én ártatlan vagyok, a "rosszak" sokkal többen voltak :( De azért kitartás!
A kérdező hozzászólása: eléggé "széllel szemben" megyek én is...
Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy biztos olyan baromira nagy szerelme voltál-e te is a srácnak, ha egy hülye kis k*rva szarkeveréseinek hisz..? Ha az én páromat akarná valaki mocskolni elõttem, alap, hogy a páromnak hinnék és az illetõt meg együtt szerelnénk le.

Hogyan szerezzek meg egy fiút? Milyen jeleket küldjek felé? Mit tegyek, hogy ő is érdeklődjön felém?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, h tetszik neked! Az "egyértelmû" jelek általában csak nektek lányoknak egyértelmûek.

Mondd meg neki, h tetszik neked! Az "egyértelmû" jelek általában csak nektek lányoknak egyértelmûek.
Vidd végig a diabló 3-ba azt a pályát amit nem tudott megcsinálni :D garantált hatás
Szia ^^ Sokat legyél a közelében és vesd be a nõies vonz erõd. Hidd el ez egy férfit sem hagy figyelmen kívül :P Egyéb kérdésed lenne írj privibe nyugodtan ^^
A kérdező hozzászólása: Hogyan kelthetném fel magamra a figyelmét?
A kérdező hozzászólása: De ha nem merem vagy nincs alkalmam megmondani neki, hogy tetszik nekem? Nem szeretném elmondani neki, hogy tetszik nekem, csak jeleket küldeni neki, de nem tudom, hogy hogy és, mikor és milyen jeleket küldjek neki.
Próbálj meg szemezni vele

Hogyan szerezz meg magadnak egy fiut?

Legjobb válasz: ha tetszel a pasinak és nincs senkije akkor elég ha megkérdezed tõle, hogy lenne e kedve meginni vagy enni veled valamit aztán utána már a tied.

ha tetszel a pasinak és nincs senkije akkor elég ha megkérdezed tõle, hogy lenne e kedve meginni vagy enni veled valamit aztán utána már a tied.
O nos en ebben nem vagyok tapasztalt, de tudok nehany jo tanacsot adni. Az egyik szemed mindig rajta legyen , de ne tul feltunoen. Ha nezed, es talan meglat lehet odamegy hozzad, es az annak a jele, hogy erdekled. Ha elhiv valahova mondj igent, ragadd meg az alkalmat, es probalj fejjebb jutni
A fiúknak is inkább az jön be, ha õk hódítanak meg. Legalábbis legyen meg ez az illúziójuk. :) Sokkal szerencsésebb megkérni arra, hogy segítsen valamiben (akár mindig másban) házi, cipelés, kísérés, útbaigazítás - amiben lehetsz egy kicsit értetlen, és talán elkísér. :) Ilyenkor legyél mindig nagyon kedves, dicsérd meg, hogy milyen okos, stb, de ne ajnározd. Figyeld, hogy hogyan reagál, ne legyél túlzottan ragadós se, mert az visszataszító.
Szerinem meg feltûnõen bámuld, meg kisértesd magad el mindenhova vele lehetõleg kettesben... én utálom ha nem egyértelmû a jel...
akárhogyis, ne add olyan könnyen magad, mégha szeretnéd akkor se... amiért nem küzd az ember, azt nem fogja értékelni...
Látom az össze válaszadó lány volt :D A legjobb módszer ha nem köntörfalazol, mert akár hiszed akár nem ha egy fiú el akar hívni randira, az éppen annyira lesz neki is "kellemetlen" beszélgetés mint neked. Amit fiúként tudok neked, mondani, hogy légy õszinte a srácokkal, és magaddal szemben is azzal, hogy odamész, elhívod valahová! Férfi és nõ között ebbõl a szempontból semmi különbség nincs. Ja és az hülyeség hogy egy férfi akkor szeret ha õ hódít meg... ezt ti akarjátok lányok, és ebben hisztek... Nekünk is jólesik ha egy lány próbál minket meghódítani!!! (és érzelmileg, simán elképzelhetõ, hogy jobban beléd fog esni, mintha úgy intéznéd hogy folyamatosan õ küzdjön érted... úgy hogy még csak te vagy szerelmes... te kedveled a srácot, és a srác még nem is ismer... Kérdés: te küzdenél azért hogy összegyere valakivel akit még nem vagy csak futólag ismersz???) 21/fiú
én pasi vagyok csak asszonyéról nyomom.... :D

Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?

Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)

Legjobb válasz: Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L

akkor õ egy tirpák és meg sem érdemli, hogy szóba állj vele...de mit veszíthetsz? :) 19L
Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L
akkor ne rohand le elõször csak beszélgess vele edzés alatt után (kezdj el vele beszélgetni facebookon vagy bárhol) onnan könnyebb lesz. Lehet a végén õ hív el:)
Hát ha vhogy kitaláltad h melyik az, akk menj oda hozzá, mert telepatikusan még egy embernek sem sikerült összejönnie egy másikkal ;) 19L
nem a 1800 években vagyunk már nem ciki ha lány kezdeményez...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Amúgy meg nem úgy kell beszélgetni vele egybõl, hogy szia tetszel, csak simán mint egy másik lánnyal, avgy akárkivel, aztán majd alakul ahogy heteken át beszélgettek, így szokott ez menni.
A kérdező hozzászólása: jó, oké.... utsó kérdés :) edzõ ruhába menjek oda, vagy mikor megjövök, utcaiba? és mikor menjek oda hozzá?
az teljesen mindegy, nem befolyásol semmit milyen ruhában, az hogy mikor azt meg a helyzet adja, ahogy neked kényelmesebb, remélem sikerül, az a fontos, hogy gyõzd le a félelmeidet, igen, lehet, hogy nem jössz majd be neki vagy valami, de utána jól fogod érezni magad, mert nem fogsz arra gondolni, hogy mi lett volna ha... és még nem is vesztesz semmit, kit érdekel más mit gondol, fõleg ha egy ismeretlen
sztem elõbb a beszélõviszonyt kéne kialakítani. semmi nem történik még ha néha szólsz hozzá egy-egy szót, csak úgy, õ meg folytathatja a beszélgetést. és idõvel kezdeményezhet is pl. talit.
Ha meg elküld akk kapja be üzenem neki :) 14/F de nem lesz ott semmi, ja és írd meg pls h mi lett a végkifejlet :P
Ritka az olyan 14 éves fiú, aki tudna csajozni :D Ha összejön egy pár ilyen korban akkor hatalmas szerencséjük volt. Hidd el, ha 1-2 évig szívod magadba az észt, akkor könnyebben fog menni a pasizás Na de ez nem számít, te most akarsz pasizni. szóval.. jól mondják, hogy kezdj el beszélgetni vele, ezt bárhol bármikor lehet. Ha nem vagy nagyon csúnya, akkor teljesen biztos, hogy a pasi örülni fog a társaságodnak. Olyan nem létezik, hogy elküldjön :D Az egyáltalán nem ciki, ha elhívod valahová, sõt, ez azt mutatja, hogy belevaló csaj vagy aki képes cselekedni is nem csak várni a csodára. Inkább a pasinak ciki, hogy nem neki jutott hamarabb eszébe :D Nem kell semmi különösebb elcsábítást csinálnod, a pasik szívesen összejönnének veled :D
Valószínûtlen, hogy ezt mondja, az emberek nem ilyen bunkók, ezek csak a te félelmeid :) Nyugi, szeretnek beszélgetni az emberek, ha jókedvûen mész oda nem fog máshogy reagálni.Most legalább tudod mit éreznek a fiúk:P
A kérdező hozzászólása: jó oké.... de még kérek válaszokat! az eddigieket köszi :)
Ha bunkó, akkor még mindig ott az ikertesója, hátha õ nem az! :DDDDD
miért mondana ilyent?? ha pedig ilyent mondana akkor már felesleges vele foglalkozni még mosolyogni is rá...
A kérdező hozzászólása: oké, mindenképp megkérdezem! és ha azt mondja, hogy menjek a f*szba a hülyeségemmel?
A kérdező hozzászólása: oké.... és ha nemet mondd? hogy érjem el, hogy ne mondjon nemet? hogy csábitsam el?
A kérdező hozzászólása: hát... de az olyan ciki... én hivjam talira???
edzés után odamész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni és megkérded nincsen kedve valami közös programot csinálni onnan már simább ügy. Elmentek jól érzitek magatokat és látni fogod kellesz-e neki.
A kérdező hozzászólása: de félek... és ha mégsem tetszek neki, csupán csak kedves velem??? leégetném magam... de nagyon tetszik! hatékony módszer kéne :)
Nekem is ugyan ez van. Én úgy próbálok jeleket adni, hogy pl. melegítésnél mellé állok, rámosolygok, majd folytatom a bemelegítést. Kézizek, én játékos vagyok ő kapus. így nem sokat tudunk beszélgetni, de azt próbáld meg, hogy a szemébe, majd a szájára viszed a tekintetedet olyan 3 mp-ig aztán megint a szemébe nézel...Ha nem veszi a fiú akkor folytasd , jelöld be facebookon és írjatok egymással...Remélem összejön :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!