Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerezhetném a tőlem (3 db)

Hogyan szerezhetném vissza a menyasszonyomat? 5 évig voltunk együtt. Sajnos ittam és emiatt hagyott el kaptam rengeteg lehetőséget tőle. Már 1 hónapja nem iszom! Nem haraggal váltunk el de ő azt mondja lehet visszajön de egy fél év kell neki.

Az otps számlánkat is közösben hagyta csak a levelezési címet változtatta meg.

Legjobb válasz: hát 1hónap, az még semmi. szóval vlhogy tényleg azt kéne bizonyitanod, hogy "jó" vagy/leszel... szerintem gyûjts sok pénzt, dolgoz rendesen és akkor majd látja hogy megállsz a saját lábadon, és nem csak rá "tehénkedve" tudsz létezni... szóval a nõt/férfit nem kihasználni kell, hanem együtt élni vele...

hát 1hónap, az még semmi. szóval vlhogy tényleg azt kéne bizonyitanod, hogy "jó" vagy/leszel... szerintem gyûjts sok pénzt, dolgoz rendesen és akkor majd látja hogy megállsz a saját lábadon, és nem csak rá "tehénkedve" tudsz létezni... szóval a nõt/férfit nem kihasználni kell, hanem együtt élni vele...
hagyj neki idot ha mondta he erre van szuksege, mert kulonben lehet csak elvadul ha fojtogatod az sms-ekkel, telefonokkal..bizonyisd be neki h nagyon szereted es megbantad h csunyan bantal vele..lehet csak rendezni akarja a fejeben es a ssziveben a dolgokat.en ugy gondolom nincs veszve a dolog..turelem rozsat teremt..:)
Én is legalább fél évet mondanék. Ha a fél év alatt bizonyítod, hogy megváltoztál és egyáltalán nem iszol, akkor biztos ad még egy esélyt. Egy hónap az még semmi, de már jó úton haladsz. Ne zaklasd, max annyit mondj neki, hogy akár fél évig is várni fogsz rá. Ha közben megismerkedik mással, akkor pedig azt el kell fogadnod. Nem tudom miért mindig a szakítás után jönnek rá egyesek, hogy másképpen kellett volna.
Türelem. Haladj azon az úton, amit 1 hónapja elkezdtél, tartsátok a kapcsolatot, mint most. Lássa, hogy fontos vagy neki, és hajlandó vagy jó útra térni. És bízz a lányban, hogy keresni fog személyesen, ha elérkezettnek látja az idõt.
én biztos nem mennék vissza hozzád. kutyából nem lesz szalonna, saját sógoromról tudom.
szerintem ez már magában nagy dolog hogy így bírod ital nélkül csak így tovább.Lássa hogy rendben van az életed nem iszol van munkád és hogy tényleg megváltoztál.Várj hagyd gondolkodni és csak lassan közeledj hozzá hogy ne ijedjen meg és utána meg tényleg felejtsd el az ivást inkább sportolj az sokkal jobb hidd el:) sok sikert

Hogy szerezhetném meg a tőlem pár évvel idősebb pasit?

nagyon szeretem ?t és találkozgatni is szoktunk néha. bár akkor is én kérdeztem meg...

Legjobb válasz: Mennyi az a pár év és te hány éves vagy?..azután segítünk:D

Mennyi az a pár év és te hány éves vagy?..azután segítünk:D
Ne megszerezni akard, egyszerûen csak légy õszinte vele.
A legfontosabb, hogy légy határozott, érezze, hogy tudod mit akarsz az élettöl, ne hisztizz és ne kicsinyeskedj elötte. Ezt qrvára nem birják! Ja, és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 5 évvel idõsebb :) én 17 vagyok
A kérdező hozzászólása: õszinte vagyok vele csak nem akarom õt elijeszteni sem. :S
A kérdező hozzászólása: köszi(:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!