Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerezhetném a (115 db)

Hogy szerezhetném vissza a League of Leguends accom?

Ideges voltam 2 hónapja és random átírtam a jelszót és az e-mailt, hogy ne játszhassak többet. Most viszont nem találok más játékot ami lekötne/akadás nélkül elfutna néha eljátszogatnék vele... Nem tudom hogyan szerezhetném vissza.

Legjobb válasz: Nem is teljesen nyilvánvaló hogy egy ember accountját akarod ellopni.

Nem is teljesen nyilvánvaló hogy egy ember accountját akarod ellopni.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért kell egybõl rosszra gondolni... Visszakaptam egyébként :)
Mert nem létezik olyan idegesség amelybõl fakadóan megváltoztatod a jelszavad és az e-mailed. Akkor inkább a játékot töröm, teljesen értelmetlen ezeket megváltoztatni amiatt mert felb*sztak.

Hogy szerezhetném vissza a barátnőmet? 2 hétig jártunk 1 éve és azt mondta hogy keveset foglalkoztam vele .

És szakítottunk, facebookon letiltott, de én még mindig szeretem, és olyan jó lenne vele újra összejönni, de ő is néz mindig amúgy engem suliba is, lehet hogy én is tetszek neki, de mind2en szégyenlősek vagyunk, nem merünk odamenni egymáshoz ! Mit csináljak hogy mégis legyen valami ?

Legjobb válasz: Próbálj erõt venni magadon és menj oda hozzá.

Próbálj erõt venni magadon és menj oda hozzá.
Korotok?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy most mondta egyik haverom hogy kapcsolatban van 1 sráccal a suliból !
Egy évig mit csináltál?
A kérdező hozzászólása: Semmit, mer szégyenlõs vok 4 De am 1 napig mi 2en voltunk ügyeletesek és akkor odabújt hozzám meg megsimogatott !!! De most sajna van 1 pasija :SS Segítsetek !
Keresd meg a pasit: http://www.vadaszat-vadaszbolt.hu/?oldal=14&q=9mm%20fegyvere.. Tudod mit kell tenned! >:D
A kérdező hozzászólása: Ma pedig mellém ült, és jókat beszélgettünk :) )

Elhagyott a szerelmem. Hogy szerezhetném vissza?

Két hónapja voltunk együtt és tegnap közölte, hogy csak barátilag szeret és ez miatt elhagyott. Én szeretem, és nem akarom, hogy ennek ilyen vége legyen. Esetleg valahogy lehet rá mód, hogy megint visszatérjünk a szerelembe?

Legjobb válasz: Sajna rossz hírem van. Ha két hónap után nem szeretett beléd, akkor tényleg az van, hogy csak barátilag szeret (bár ezt általában rámondják akkor is, ha még ez sincs meg). Nem tudsz mit csinálni, csak józan eszedre hallgatni és továbblépni.

Sajna rossz hírem van. Ha két hónap után nem szeretett beléd, akkor tényleg az van, hogy csak barátilag szeret (bár ezt általában rámondják akkor is, ha még ez sincs meg). Nem tudsz mit csinálni, csak józan eszedre hallgatni és továbblépni.
ha õ nem érez semmit akkor reménytelen az egész.Inkább felejtsd el, ne rohanj utána.Kár lenne annyi energiát belefektetned.Már táplálnál magadban reményt.Ami miatt még jobban fog fájni.
A szerelemhez ket ember kell. Ne eroltesd a dolgot, ha nem szeret ugyis csak magadnak okozol szenvedest.
Ami nem megy, nem szabad erõltetni, mert mindkettõtöknek rossz lenne! Hagyd akármennyire is fáj.
Már nem azért, de sz.ros két hónap volt, nem húsz év...


Nem azt akarom tudni, hogy van-e még esélyem, a negatív vélemények sem érdekelnek, csak az, hogy hogyan szerezhetném vissza?

A barátom egy hete szakított velem, és igen, vissza akarom szerezni, mert érzem, tudom, hogy itt még nem zárhatjuk mi le, ebben a kapcsolatban van még valami. Azóta csak egyszer beszéltünk, általános témákról, kett?nk kapcsolatát nem érintettem, hagytam neki id?t. Az lenne a kérdésem, hogy legyek-e "csak jófej" vele, vagy azért éreztessem vele, hogy kell még nekem, pl. mondjam-e, hogy hiányzik? Vélemények és tapasztalatok is érdekelnek. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Miért lett vége?

Miért lett vége?
Jah és 13:13 voltam:D meg az elsõ is az enyém :D
Hát megbeszéltek egy találkozót legyen valami séta ha lehet ahol van alkalmatok beszélgetni. Leültök és elmondod neki hogy Nagyon hiányzol szeretném ha folytatódna a kapcsolatunk. Aztán pedig lesmárolod hogy érezze mit hagyott ki :D Hajrá szerintem menni fog ez.
A kérdező hozzászólása: 13:13 Nincs másik, kifejtenéd bõvebben?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!:)
nem érzi ugyanazt mint az elején... Ha nem egy másik lány miatt lett vége sima az ügy:)
én is ezzel értek egyet csak kiváncsi voltam mért lett vége.
A kérdező hozzászólása: Hullámvölgy, nem érzi ugyanazt, mint az elején. Meg nyáron elengedtem barátaival "kanpartyra", nem történt ott semmi, csak jól érezte magát egyedül. Õ 17/F, én 17/L
Szerintem mindenképpen mondd neki, hogy hiányzik és szeretnél találkozni vele, vagy menjetek el egyet sétálni. Mond el neki, hogy miben hibáztál és, hogy nagyon szeretnéd, ha újra mûködnének kettõtök között a dolgok, mert az életed sivár és boldogtalan nélküle. Persze, ha ezt a mondatot megalázónak éreznéd neki elmondani, akkor ne mond.
amikor mi szakitotunk, 1 nap mulva visza jöt magátol aztán májusba szakitotunk, azota probálkozok de reménytelen, én aztmondom, másodjára már nem ugyan az mint elöször =|

Hogyan szerezhetném meg a pasit?

pár tanácsot léci..:P

Legjobb válasz: Menj oda hozzá, kezdeményezz beszélgetést, elõbb utóbb így biztosan kiderül, hogy összeilletek-e. De légy nõies, kedves, vonzó. Vesd be magad:)

Menj oda hozzá, kezdeményezz beszélgetést, elõbb utóbb így biztosan kiderül, hogy összeilletek-e. De légy nõies, kedves, vonzó. Vesd be magad:)
szia pár támpont hogy ismere de e? esetleg egy helyen dolgoztok/sulibajártok vagy valami ilyesmi meet igy elég nehéz megválaszolni
A kérdező hozzászólása: ja háát egy buszon járunk reggel!!
A kérdező hozzászólása: meg esetleg délután hazafelé is!!
A kérdező hozzászólása: de mégis mit modjak neki??jó mogyuk én igen sokat beszélek mikor valakivel beszélgetni, hülyülni akartam (csak mint haver) akkor bedobta valamit váratlanúl (úgy h nem voltunk beszélõ viszonyba) mogyuk h szia Norbi mi van veled??vagy milyen szép idõnk van??XD...tehát valami baromságot!!
Akkor légy kezdeményezõbb egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: és mi a jobb ha úgy mutatom ki hogy jellezzem tetszik nekem vagy jobb ha elõbb csak mint haver??
Bírom a tinik felfogását, hogy "megszerezni":S Mintha csak egy tárgyról volna szó... Ha belédszeret, akkor úgyis egymáséi lesztek, ha meg nem, akkor abszolút felesleges teperni utána.
A kérdező hozzászólása: háát jóvan elõzször csak fle akarom kelteni a figyelmét, beszélgetni vele lehet nem is lesz blõle semmi!!eddig úgy voltam ha tetszett egy srác nem léptem semmit (igaz késõbb már más tetszett)nem akarok rátapadni csak beszélni vele (és aztán ki tudja mi lesz...)a fiúk mogyák mindig hogy mért mindig õk kezdeményeznek??egy próbát csak megér mégha nem is jön össze lehet csak barátok leszünk de ezt a fiúk biztos tudják velük ez többször is megtörénhet!!(a kezdeményezésre gondolok)

Hogyan "szerezhetném" meg ezt a lányt?

Van egy lány aki tetszik nekem. Már tud róla, de ahogy észrevettem a természetét tekintve kicsit félénkebb. Mit csináljak, mit mondjak neki, hogy talán mégis összejöhessek vele? Sajnos az nehézkesen jöhet szóba hogy elhívni valahova, de megoldható ha arról van szó. Mit kellene nekem mondanom neki, hogy talán próbáljuk meg?

Legjobb válasz: Mond meg neki!:D

Mond meg neki!:D
Mintha nem egy nyelvet beszélnétek.. Kérdezd meg, mondjuk, egyenesen... TÕLE. Hihetetlen, nemde?
Tüzes kiscsaj? Akkor Bulbasaurt válaszd POKEMON! Szerezd meg hát mind!!!
Csak kerdezd meg!
Ja es sok sikert, ha majd osszeszeded magad hozza!
A kérdező hozzászólása: Nos hát akkor egyenesen kell odaállnom, akármennyire is félek. Hát meglátom majd. Csak keríteni kellene egy olyan napot amikor ráérek. (juhász vagyok) 16/f
Olyan vadakat terelõ-fajta..? :D
A kérdező hozzászólása: Nem, rendes birkajuhász. Emiatt nehéz az eljövetel akár egy randira is, de megoldom ha kell.

Hogyan szerezhetném vissza a poum-at?

A teleómra ''véletlenül,, valaki rátette azt a rajzos zárat és én nem tudtam felnyitni a telómat. (Samsung Galaxy Mini) Valahogy az egyik ismim feloldotta de minden visszaállt a gyári állapotba.És a pou-m is eltûnt. :( Nem értem.Anno amikor kivettem a memó kártyát a telóból eltûnt a pou és amikor beraktam elõjött.Amikor csinálták a telómat akkor se volt benne a kártya de a poum nincs sehol.Hogy állíthatnám vissza? A többi ilyen játékot vissza lehetett...Tudom a pou nevét és emailcímét is az segíthet!? S.O.S. Köszi szépen,minden választ elõre is!

Hogyan szerezhetném meg a kiszemelt srácot?

nagyon tetszik,olyan elérhetetlennek tûnik...

Legjobb válasz: Nyújtózkodj addig, amíg mégis eléred.

Nyújtózkodj addig, amíg mégis eléred.
Hívd fel magadra a figyelmét, ha bejössz neki nyert ügyed van, ha nem akkor esélytelen hogy megszerezd. Hajrá 26f
Menj oda hozzá sok fölösleges indokkal, pl.elkéred tõle a leckét, amit te már rég megcsináltál, kérdezgeted, mi újság vele, hogy sikerültek a dogái, stb.stb...Próbálj szemezni, de ne durván, mert el is ijesztheted, s beszélgess vele, barátkozz a haverjaival is(ha külön társaságban vagytok).20/L

Szakitott velem a baratom, hogyan szerezhetnem vissza?

Egy honapja szakitott velem a baratom es tudom hogy szeret de nem jelentkezett eddig, sajnos az utcan ismertuk meg egymast igy sosem igy fogunk talalkozni. O sajnos nincs fent kozossegi portalon se :( Megis hogyan tudnam visszaszerezni ha nem beszelhetek vele mert o szakitott velem eleg csunyan :(

Legjobb válasz: Telefonszáma sincs meg?

Telefonszáma sincs meg?
nálad jobbat nem talál??? ó igen jó naivak az emberek. Te meg jónagy hülye vagy ha te keresed õt, jajj vegyél vissza jajj vegyél vissza. Szóval olyan lennél mint egy levetett ing, amit már kidobtak mert túl elhasznált már de az ing reméli h visszaveszik és nem kerül a kukába mert régen még is csak jó ing volt.
hát hivd fel elküld megint sírsz 3 napig és elfelejted sajnálom
Mivel nem kellesz neki, nem keres, így nem szeret.Elég egyértelmû.Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel!
A kérdező hozzászólása: De azt hitte hogy en nem szeretem, bonyolult kapcsolatunk volt. Tudom hogy nalam jobbat nem fog talalni ezt anno o mondta
neked kell akkor lépj te õ nem fog
ha csúnyán szakított veled, akkor nem valószínû hogy akarna folytatást vagy ha mégis, akkor majd õ lép
ha nem jelentkezett akkor miért gondolod hogy szeret? ha szeretne akkor keresne meg a címét sem tudod?
A kérdező hozzászólása: De mindene megvan csak ugye en nem kezdemenyezhetek meg durvan elkuldott :( tok megalazo lenne ha o keresne
miért hitte h nem szereted? miért szakított? miért durván?

Hogy szerezhetném meg XBox 360-ra a Kinect Party-t?

Az a helyzet, hogy a húgomnak venném meg karácsonyi ajándék gyanánt, mert nagyon tetszett neki a demo. Már mindenhol merestem, de nem találok semmilyen oldalt, ahol eladó lenne ez a játék. Kérlek segítsetek, mert nagyon szeretném meglepni a kiscsajt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!