Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerettessem a 8 éves gyermekemmel (1 db)

Hogy szerettessem meg a 8 éves gyermekemmel a verstanulást?

Legjobb válasz: olyan könyvet kell venni neki,amiben olyan rimek vannak amik érdeklik õt.Vagy viccesen találj ki te valami rimes vicces verset és bohockodj egy kicsit vele hátha beválik.

olyan könyvet kell venni neki, amiben olyan rimek vannak amik érdeklik õt.Vagy viccesen találj ki te valami rimes vicces verset és bohockodj egy kicsit vele hátha beválik.
Weöres Sándornak vanak nagyon kedves gyermekversei (is), szinte énekelhetõ.Kutyatár, Száncsengõ, Galagonya stb. Úgy tudom "Bóbita" cimmel jelent meg válogatás ezekbõl. Próbálkozz ezekkel, hátha felkelti az érdeklõdését. Ha ráérez a ritmusra, talán a kötelezõ versekkel is szívesebben foglalkozik.
Hallgattasd vele úgy a mondókákat, gyerekdalokat, hogy korabeli gyerekek éneklik, szavalják.Neten találsz.
bár én nem vagyok szülõ, pedagoiai osztályba járok van egy 10éves öcsém akivel már 1osztály ota tanitom verset tanulni mert nagyon nem szeret, és a tanulsban is segitek neki pl: mutogatok neki ugy jobban eszébe jut vagy amikor Petõfi Sándortól a Nemzeti dalban ahhoz a részhez értünk hogy :, , Hol sirjaink leborulnak unokáink leburulnak és áldó imádság mellet mondják el szent neveinket"-> a sirjainkat jelképezte hogy a kezemmel dombot mutattam neki a levegõbe, az unokáuinknál rámutattam az imánál miára kulcsoltam a keze és a szent neveinknél keresztet mutattam a két mutatóujammal...én ezt használtam sokkal jobban meg tudja tanulni valamilyen képhez mindig kötöm hogy segitsek neki ezzel igy amikor ehhez a részhez ér akkor eszébe jut a mutogatás, nekem bevált probáld ki te is hátha sikerül bár nem mondom 100%osra de megprobálni meg lehet :) :)
bocs az imánl imára kulcsoltam a kezem
Megtanult vers / 1 csoki :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok segíteni?

Kaptam egy olyan feladatot amelyben egy foglamazást kell írni: "Hogyan tervezem sikeres jövőmet?" címmel. Az már megvan hogy mit fogok bele írni de sehogysem tudom elkezdeni. Mit írjak a bevezetésbe?

0

Jól csináltam meg az egyenlőtlenséget?

8-14x+4>x-2-18x

1

Angolból az a házim hogy a barátságrol kell irnom, és bele kell foglalnom hogy milyennek látok egy igazi barátot. Valaki nem irna nekem erről 10 sort? , mindegy hogy mit.

2

Hogyan kell kiszámolni?

Ez egy munka ajánlat ahol brutto alap bért adtak meg,és rájönnek a kötelező tulórák + a műszakpotlékok

1

Hogyan kell egy szabadon válastott sajtóműfajt elemezni?

Én úgy gondoltam,hogy egy National Geographic újság lenne a legegyszerűbb,de fogalmam sincs,hogy hogy kedjek hozzá.14 éves vagyok,házifeladatnak kaptuk,de semmilyen támpontot nem adtak.

1

Mária Terézia és a hatalmi ágak?

Az lenne a feladatom, hogy megkeressem a Mária Terézia idején lévő hatalmi ágakat

4

Fizika megoldá egyszerűen?

Ezt egyszerűen elmondaná nekem valaki? :)

0

Mi a mellérendelő összetett mondatnak a szabálya?

4

Polinomok, összeg szorzattá alakítása kiemeléssel?

Nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom.

3

Honnan tudom meg az alábbi adatokat egy molekuláról?

Helló!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!