Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerettessem a 8 éves (1 db)

Hogy szerettessem meg a 8 éves gyermekemmel a verstanulást?

Legjobb válasz: olyan könyvet kell venni neki,amiben olyan rimek vannak amik érdeklik õt.Vagy viccesen találj ki te valami rimes vicces verset és bohockodj egy kicsit vele hátha beválik.

olyan könyvet kell venni neki, amiben olyan rimek vannak amik érdeklik õt.Vagy viccesen találj ki te valami rimes vicces verset és bohockodj egy kicsit vele hátha beválik.
Weöres Sándornak vanak nagyon kedves gyermekversei (is), szinte énekelhetõ.Kutyatár, Száncsengõ, Galagonya stb. Úgy tudom "Bóbita" cimmel jelent meg válogatás ezekbõl. Próbálkozz ezekkel, hátha felkelti az érdeklõdését. Ha ráérez a ritmusra, talán a kötelezõ versekkel is szívesebben foglalkozik.
Hallgattasd vele úgy a mondókákat, gyerekdalokat, hogy korabeli gyerekek éneklik, szavalják.Neten találsz.
bár én nem vagyok szülõ, pedagoiai osztályba járok van egy 10éves öcsém akivel már 1osztály ota tanitom verset tanulni mert nagyon nem szeret, és a tanulsban is segitek neki pl: mutogatok neki ugy jobban eszébe jut vagy amikor Petõfi Sándortól a Nemzeti dalban ahhoz a részhez értünk hogy :, , Hol sirjaink leborulnak unokáink leburulnak és áldó imádság mellet mondják el szent neveinket"-> a sirjainkat jelképezte hogy a kezemmel dombot mutattam neki a levegõbe, az unokáuinknál rámutattam az imánál miára kulcsoltam a keze és a szent neveinknél keresztet mutattam a két mutatóujammal...én ezt használtam sokkal jobban meg tudja tanulni valamilyen képhez mindig kötöm hogy segitsek neki ezzel igy amikor ehhez a részhez ér akkor eszébe jut a mutogatás, nekem bevált probáld ki te is hátha sikerül bár nem mondom 100%osra de megprobálni meg lehet :) :)
bocs az imánl imára kulcsoltam a kezem
Megtanult vers / 1 csoki :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S. Holnap írok ezekből. Valaki aki valamelyiket tudja, és megoldaná azt megköszönném?

http://kepfeltoltes.hu/view/131016/K_perny_felv_tel__4__www...

<http://kepfeltoltes.hu/view/131016/K_perny_felv_tel__9__www...

3

Valaki átváltja ezt az algebrai alakú komplex számot trigonometrikusba?

Z=-gyök6+3*gyök2j
nem vagyok benne biztos hogy jól csináltam, és nem tudom ellenőrizni :S

3

1, A Kiskacsa 8 perc alatt úszta körbe a 20m átmérőjű kacsaúsztatót. Mennyi a sebessége ill. a szögsebessége? 2, Helo Kitty 3m magasról leesett. Milyen sebességgel ért földet ha a tömege 0, 729kg?

0

A kommunikációkutatásnak milyen iskolái vannak?

0

Mi az anyag fogalma?

Hogy definiálják az anyag fogalmát

2

Hogyan kell megoldani az ilyen típusú feladatokat?

http://kepfeltoltes.hu/131015/igazolsas_www.kepfeltoltes.hu_..

0

Fizika házi: futási sebességek?

Az állatok nevét kell a lehetséges futási sebességgel összekapcsolni:

nyúl, farkas, versenyló, agár
50, 110, 65, 43 km/h

(A gondom, hogy az összes állat sebessége 65-76 közötti, a net szerint)

1

1, 16' hány perc és szögmásodperc?

1

Egy 32 lapos magyar kártyából négy lapot találomra kihúzunk. Mennyi a valószínűsége, hogy a kihúzott lapok között legalább egy ász van?

Sziasztok!
Nem értem a fenti feladatot. Valaki tudna segíteni, lehetőleg nem csak végeredménnyel? Nem értem, at sem tudom, hogy néz ki egy mgayar kártya. Négy ász van összesen?

Köszönöm, ha valaki segít!

5

Hogy kezdjek a fizika házihoz? Hogy kell megoldni mert nem tudom. A feladat lent van.

Egy autó 54 km/h sebességről 6 másodperc alatt lassult le és állt meg. Egy motor kerékpáros álló helyzetből indulva 6 s alatt érte el a 18 m/s sebességet. Melyiknek volt nagyobb a gyorsulása abszolút értéke?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!