Találatok a következő kifejezésre: Hogy szerettessem a (72 db)

mennyi idõs? ha 1 éves elmúlt, esetleg ízesítsd
A kisfiam pont fordítva van ezzel. :) 2 évesen gondoltam leszoktatom a cumisüvegrõl, ezért csõrös pohárba adtam neki a tejitalt (ugyanazt, amit addig cumisüvegbe). Még öklendezett is tõle! :) Szóval maradt a cumisüveg. Mert egyébként imádja! Minden este elmondja, hogy milyen finom és, hogy Õ mennyire szereti! Pohárból is próbáltam, úgy sem kellett neki. A tej és a kakaó sem ízlik neki, még cumisüvegbõl sem. Szóval én is azt mondom, hogy esetleg próbáld meg csõrösbõl, vagy rögtön pohárból adni a tejet. Hátha úgy ízlene neki. Ha pedig nem megy, ne erõltesd. Amennyit megiszik, annak örülj! Ha a joghurtot megeszi, akkor kapjon 1-1 tízóraira és uzsonnára + a kevéske tej, fedezi már a szükségletet.
Nálunk a hõmérséklettel volt gond, kiderült, hogy hidegen szeretné inni, illetve Nestlé vaníliás ízesítõvel ízesítem, bár az enyém gyerekitalt iszik, de lehet, hogy Nálatok is hasonló lehet a probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Akkor próbáld másból adni, mint a cumisüveg! Ha õ azt iváshoz kéri, akkor tartsd tiszteletben! :) Lehet másból elfogadna valami tej-félét...csõrös pohár, szívószálas, sima pohár, vagy ki tudja mik vannak még! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Tápszert is próbáltam adni neki, nézett rám furcsán, hogy ez meg mi akar lenni :) amiket próbáltunk: beba pro, humana banános, milupa, egyik sem kellett neki. Szerintem eleve az a baja, hogy megszokta, hogy a cumisüvegbõl csak vizet iszik, így aminek íze van, az nem kell neki. Gondolom, mert a teát és a gyümölcslevet sem issza. Igen, szeretném, hogy igyon, szerintem ez nagyon-nagyon fontos lenne, fõleg ilyen pici korban még. Tejtermékekbõl csak a joghurtot eszi, néha sikerül csempésznem a fõzelékébe egy kis sajtot, kb ennyi. Most 2x kap joghurtot és 1x tejpépet, de jó lenne, ha mellé még sikerülne a tejet is beiktatni. Olyan szépen indult a hozzátáplálása, meg úgy minden annyira könnyû volt vele, hát most kifog rajtam :)
Az én lányom sem itta meg, miután elválasztotta magát, 14 hónaposan. Volt tápszer mintám azt is próbáltam, azt sem itta, én sem vettem meg a drága tejitalokat. Esetleg próbálj kismamáktól kérni egy adagra való tápszert, kóstolni. Ha nem issza nem tudod erõltetni. Joghurtot, kefírt stb eszik? A napi 0, 5 l norma miatt tartod fontosnak a tejet gondolom, én is így voltam vele.. de ezen ne idegesíts magad.. Egyébként az én gyerekeim az actimelt nagyon szeretik, próbáld meg azt.
Próbálj tápszert adni neki. Valami jó édes gyümölcsöset vagy banánosat, hátha az ízlik neki.
Ha akrod, válaszd el, egyáltalán nem kell neki tejet innia, fõleg, ha nem kéri. Az én fiam sem itta meg. Felébredt, és reggelizett. Sajt, szõlõ, abonett, stb.
A kérdező hozzászólása: 14 hónapos. Próbáltam kis kakaóval is, így sikerült megdönteni az addigi 10 ml-s csúcsot, így lett 40. Hiába próbálkozom minden nap, többször is, egyszerûen nem kell neki. Most rendeltünk kecsketejet, de szerintem ugyanez lesz azzal is. Láttam még ilyen junior italt a dm-ben, de nagyon drága és ki tudja, hogy azt meginná-e?! Már el vagyok keseredve, mert keveset is szopizik és nem is rajong a tejtermékekért, egyedül a joghurtot eszi meg és néha a sajtot, ezzel kifújt :(
Szerintem meg el kell fogadni, hogy nem szereti, és két joghurt, meg egy tejpép bõven elég egy napra tejalapúból. Inkább a zöldség-gyümölcsre tenném a hangsúlyt a 2 joghurt, meg a tejpép mellé. Ráadásul az új kutatások is azt mutatják, hogy nem is annyira fontos nekünk tejet inni... Fõleg nem ilyen kis korban.

Hogy szerettessem meg magamat jobban? (osztályban) azt mondjákviszahúzódó vagyok.12 éves lány, szeretek festeni, rajzolni, énekelni, írni verseket, meg könyveket, ha kell még a válaszhoz adat szólj!

Legjobb válasz: hát annyi az egész beszélgetsz velük próbálsz velük egy olyan témát keresni amit mindketten érdekeltek és kész ne légy visszahúzódó mert akkor nem fognak megszeretni!

hát annyi az egész beszélgetsz velük próbálsz velük egy olyan témát keresni amit mindketten érdekeltek és kész ne légy visszahúzódó mert akkor nem fognak megszeretni!
Ne legyél visszahúzódó, próbálj beszélgetni velük.

Hogyan szerettessem meg egy kölyökkel az úszást és a vizet?

Legjobb válasz: Milyen fajta, mennyi idõs? Írd meg privibe!

Milyen fajta, mennyi idõs? Írd meg privibe!
Nem kell azt megszerettetni. A legtöbb kutyában benne van a víz élvezése. Arra figyelj, amíg nem biztos a kutya a vízben, legyél mellette, hogyha süllyedni kezd a feneke, alányúlva megtartsad. Rá fog jönni gyorsan a technikájára.
Ha eleve csak pozitív élmények érik víz közelében, akkor valószínûleg szeretni fogja. Csinálj mindent úgy, hogy ne érezze rosszul magát, és ha meg is ijed valamitõl, ne hagyd, hogy "úgy maradjon", változtasd pozitívvá a negatív élményeit, így lesz magabiztos a vízben. Konkrétumokat nem mondanék, mert minden a kutya konkrét reakcióitól függ :)
Hát ne erõszakkal vidd be a vízbe magától majd belemegy vagy csak hívd bele mert ha erõszakkal csinálod akkor megijed és nem fogja szeretni a vizet mert a vízhez egy rossz élmény köti majd.A miénk már belejön tud úszni elõször azt hitte hogy majd végig sétál a vízen hozzám.De nem sikerült a vízen járást megcsinálnia :) . Elmerült és elkezdet bugyogni a víz felette gondolom õ volt és gyorsan kiemeltük.Aztán már úgy belejött hogy ki se lehetett vinni a vízbõl. :D (Egy tacsi volt)
Mi úgy szoktattuk hozzá, hogy velünk együtt jött bele a vízbe. Szépen fokozatosan, ameddig õ akart, csak addig. Mára már imád úszni, folyton a víz alatt búvárkodik. Ja, és azt hozzá teszem, hogy angol bulldogról van szó. Mindenki azt mondta, hogy ezek a kutyák még úszni sem tudnak. Nem azon múlik, hogy milyen fajta, hanem a szoktatáson. Nekem eddig az összes kutyám szeretett és szeret is úszni.


Babám nem eszi meg a tejpépet, hogyan szerettessem meg vele?

Korábban szerette, f?leg a banán ízesítés?t, de most egyenesen "rosszul" van t?le. Próbáltam több ízt, egyik sem. Most kenyeret+vmit szokott vacsizni, de inkább adnék neki tejpépet vagy valami neki való sok vitaminos vacsorát. 13és fél hós

Legjobb válasz: Ha ízesíted neki valamivel, esetleg gyümölccsel, úgy sem jó?

Ha ízesíted neki valamivel, esetleg gyümölccsel, úgy sem jó?
13, 5 hónaposan már tökéletes neki a kenyér valamilyen feltéttel (házilag csinálhatsz körözöttet, májkrémet, tojáskrémet), és persze boltban vásárolt sonka, sajt, tonhalkrém, hozzá zöldségfélék tökéletesen megfelelnek, nem kell feltétlenül tejpépet erõltetni (kisfiam kb. 6 hónaposan kapott utoljára tejpépet - most 20 hónapos, szerintem már azt sem tudja, mi az).
Ne adj már neki tejpépet, csinálj joghurtot, körözöttet, adj zöldséget gyümpölcsöt. Az való már neki nem a tejpép. És az vitaminos, nem a tejpép
Én tejbegrízt vagy tejberizst szoktam neki készíteni, de van, hogy kenyeret kap zöldséggel, hússal.
Szia! Az én kislányom soha nem ette meg a tejpépeket, csak a gabonapépet, de azt imádja, most 10 hónapos, de én már alig várom, hogy egy éves legyen és végre tudjak neki mást is adni, pl. tejbedara. De ha ilyen pépet szeretnél, akkor próbáld ki, 7 gabonás gabonapép amirõl én beszélek, Dm-be lehet kapni.

A barátom anyukája utál. Pedig még nem is ismer. Hogyan szerettessem meg magam? 16/L

Legjobb válasz: Az elején én is így voltam, minden ok nélkül utált de viszon nem mondta ki de éreztem én is azért meg más is észrevtte, most meg már olyan mintha az egyik legjobb barátnõm lenne. Jobb lesz talán, csak idõ kell neki :D

Az elején én is így voltam, minden ok nélkül utált de viszon nem mondta ki de éreztem én is azért meg más is észrevtte, most meg már olyan mintha az egyik legjobb barátnõm lenne. Jobb lesz talán, csak idõ kell neki :D
Elõször is jó lenne tudni hogy miért utál.
Nem kell vele foglalkozni. Mindenesetre mindig legyél vele tiszelet tudó, ne bunkóskodj vele, egy idõ után megbarátkozik veled. De viszont ne állíts be elé ajándékokkal, meg stb-stb. Ha látja, hogy ti szeretitek egymást, egy idõ után elfogad...csak idõ kell hozzá.
Óó...ne aggódj, nem vagy egyedül:S engem is utál...bár nem mondta, se õ sem pedig a barátom, de érzem amikor találkozunk. csak hûvösen köszön és ennyi:S még a kedvem is elmegy tõle, h. bármirõl is beszélgessünk:S
Eleinte ez nálunk is így volt, meg sem akart ismerni. Aztán egy idõ után azzal állt elõ a mára már férjemnek, hogy: Be sem mutatod nekem azt a kislányt? Aztán elvitt, bemutatott és beszélgettünk egyett, megismert. A beszélgetésünkkor valamivel úgy megnyertem, hogy a vitt (általam készített) ajándék is kitüntetett helyre került. Azóta nagyon jóban vagyunk, pl.fõzni tanított olyan ételekre, amit mi nem ismertünk ill. a férjem kedvencei. Szóval lehet te is így jársz. A lényeg, hogy mikor a párod elvisz, hogy bemutasson neki, akkor vigyél valami kedves kis ajándékot. Nekem pl. a párom mondogatta, hogy nem kell semmi, de én nem engedtem...és nagyon örült neki.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tudom miért utál... Ma mutatot be neki a barátom és egyszerûen utál... Bármit mondtam belekötött, elkezdett veszekedni a barátommal hogy miért van mindíg nálam ( a mindíg kb napi 3 óra...) Elég kis városban lakunk és hát a barátom anyukája a helyi boltban dolgozott... És kérdezgette kik a szüleim és láttam hogy húzta a száját, pedig nem lehet rájuk panasz... Szeretem a családom, õk a mindenem és hát aki õket egy szóval is bántja.. számomra nem létezik... jófej voltam... egy rossz szót sem szóltam
Lehet hogy gazdag lányra vágyott aki majd eltartja. Lehet, hogy a fiát akarja 40 éves koráig otthon tartani... Olvasd el amit írtál: Ha egyszer nem is ismer, nem azért utál, amilyen vagy. Ebbõl következõen megszeretni sem ezért fog. Amit tudok javasolni, hogy elõször is barátkozz meg azzal, hogy bizony van aki nem szeret, és ne legyél ezért dühös rá, de ne is próbáld meg kétségbeesetten tenni ellene, ezeket csak ellened fogja használni. Legyél vele udvarias, de tartsd meg tõle a távolságot, ne hagyd hogy megismerjen: Akármilyen vagy, csak rossz lehetsz, hiszen ezt már az elõtt eldöntötte, hogy ismert. A legjobb, ha konkrétumokat nem tud társítani hozzá. Aztán vagy megváltozik, ahogy fent is írták, vagy lesz egy új családod, amibe nem beleszülettél, hanem te választottad. Ezután pedig próbáld meg ezt a barátoddal is megértetni, hogy szeretnéd ha a kapcsolatotokban (meg amúgy is) õ független lenne, mert késõbb ha talál valamit az anyós, amivel hatni tud rá, ez már csak nehezebb lesz. Ugye az nem csak rajtad áll, hogy tönkre tudja-e tenni a kapcsolatodat. Semmiképpen ne várd meg, még elkezd szidni a hátad mögött, vagy tesz valamit a kapcsolatotok ellen, akkor már késõ lesz erre felkészítened! Ajánlott irodalom: Pink Floyd - Mother
én nagyon ritkán hallok olyat, hogy egyik-másik szülõnek tetszik a gyerek barátja (barátnõje) soha nem elég jó :) amikor a tesóm bemutatta a barátnõjét anyuék egybõl azzal nyitottak (persze már nem voltak õk itt), hogy a lány vékony, hülyén röhög, nincs "rendes" végzetsége (eladó) sbt. Most Õ a tesóm felesége már majdnem 10éve kétgyerek azaz szüleinknek unka és imdádják a lányt :) ))
unka = unoka

Kisfiam utálja a hajmosást, nincs valakinek jó ötlete, hogyan szerettessem meg vele?

mostanában nagyon tiltakozik,pedig pancsolni imád.próbáltam játékosan,beültem mellé,zuhannyal,kis locsolóval-de csak kapaszkodik belém-és sir.ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: nem írtad,hogy mekkora de ha õ próbá magának bevizezni behabozni v.tiédet õ habozná be cserébe te az övét.sok sikert.

nem írtad, hogy mekkora de ha õ próbá magának bevizezni behabozni v.tiédet õ habozná be cserébe te az övét.sok sikert.

Hogyan szerettessem meg férjemmel a zöldségeket?

Más férfi szereti ?ket? Semmilyen formában nem eszi meg, sem rántva, sem párolva, egyszer?en utálja a zöldségeket. Évek alatt odáig eljutottam vele, hogy ha salátát csinálok vmilyen öntettel azt szívesen megeszi. Már nem tudok mit kitalálni, ma töltött cukkinit csináltam ebédre, de közölte, hogy inkább ilyet ne csináljak többet :)

Legjobb válasz: jéééééé Én csak zöldségeken és gyümölcsön élek, szó szerint ;) 28/F.

jéééééé Én csak zöldségeken és gyümölcsön élek, szó szerint ;) 28/F.
Szerintem sehogy sem tudod. Az én párom is ilyen, szinte semmilyen zöldséget nem eszik meg. Én a legelején megmondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó kétfélét fõzögetni állandóan. Ezért fogta magát, és összeszedett nekem egy csomó receptet, amit megeszik. De ettõl függetlenül igyekszem úgy fõzni, hogy kombinálható legyen. Például a múltkor készítettem magamnak brokkolifõzeléket (persze neki nem ízlett), ezért sütöttem ki natúr szeletet, ez jó volt a fõzelék mellé is, és fõztem mellé rizst. Szerintem csak ezzel a kombinálgatással lehet megoldani a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, kétfele én sem vagyok hajlandó fõzni, fõleg hogy még pici a lányunk. Kombinálgatással próbálom én is megoldani. Minden mást megeszik a drágám csak a zöldségeket nem. A kertben pedig egy csomó minden van, de neki csak a hús kell :) azért imádom...
Elsõ vagyok. Igen, az enyém is ilyen, csak a tészta meg a hús. A fõzeléket azért nem eszi meg, mert "milyen állaga van", de a krumplifõzeléket megeszi. Meg a másik, hogy nem szereti a hagymát, miért kell mindenbe hagymát rakni. Én meg reszeljem le, vagy tanuljam meg milliméteres darabokra vágni. Persze ha nem látja, akkor nem veszi észre... De az a szakácskönyv nálunk bevált, fõleg azért, mert én is most tanulok sok mindent fõzni. Meg van amikor õ is beáll a konyhába. Ez van, így szeretjük õket.
Egyszer ültesd fel, úgysem értik kívülállók amíg nem tapasztalják meg az érzést..
A kérdező hozzászólása: nekem nem fontos, csak azt szeretném ha nem nézné le a lovas dolgokat. annyit szeretnék csak elérni hogy ne tegyen negatív megjegyzéseket.
Ha nem érdeklik a lovak, szerintem "szépen, fokozatosan" sem kéne. Az oké, hogy nem erõlteted rá egybõl, de ha teljesen hidegen hagyja, szerintem kis mértékben sem kéne. De amúgy miért ilyen felettébb fontos, hogy szeresse a lovakat?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! igen, én is annak vagyok a híve hogy nem kell erõltetni, csak szépen fokozatosan, és ha télleg érdekli akkor érdemes csinálni, ha meg nem akkor nem.
Az én párom nem látott még lovat közelrõl, egyszer elvittem lovagolni, az tetszett neki, de alapvetõen tartott a lovaktól, mivel nem ismerte õket. Mióta megvan a saját lovam, sokat változott. Eleinte a boxba is félt bemenni, de mindig kijött velem, nézte, hogy mit csinálok a lóval, én meg magyaráztam neki, hogy hogyan kell lóközelben viselkedni, melyik felszerelés mire való, mit miért csinálok, vagy épp a ló mit miért csinál. Cirka két hét után már le tudta ápolni a lovat, fel tudta tenni a kötõféket, tudta vezetni, fordítani, kikaparni a patáit, még a futószárat is a kezébe nyomtam pár körre. Ha sikerélmény éri az elején, akkor jó eséllyel lesz lelkes, persze csak akkor, ha érdekli a dolog. Ha nem, akkor kár a gõzért.
Semmit nem kell vele csinálni.. ha nem akarja ne csinálja és kész.
Ha nem érdeklik a lovak, akkor akármennyit pattoghatsz, nem fog változni a helyzet. Fogadd el, hogy õ ilyen és ne kényszeríts rá semmit. Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt. Nem azt mondom, hogy nem szereti a lovakat, mert minden állatot szeret. De igazából nem érdeklik õt, nem nagyon ért hozzájuk. És én ezt elfogadom. Irodában dolgozik, sose volt úgy igazán állatok közelében. Én lovak között nõttem föl vidéken, természetesen imádom õket. Lovardában dolgozom most is egyébként, emellett van 2 saját lovam. Mostanra elértünk arra a szintre, hogy simogatja õket meg néha-néha felül õ is pár percre, de ennyi. Ennél többet nem is várok el tõle, ezt is értékelem, mert próbálkozik annak ellenére is, hogy sosem kértem rá. Csak képzeld magad ennek a fiúnak a helyébe. Te mit szólnál, ha olyan dolgot akarnának rád kényszeríteni, amivel még sosem foglalkoztál? És nyilván azért nem, mert egyáltalán nem érdekelt. Gondolom nem lennél túl boldog.
Türelem inkább hozzád kell, ha képtelen vagy felfogni, hogy nem érdeklik a lovak, és ezt nem is tartod tiszteletben. Ne akard a saját hobbidat mindenáron másra kényszeríteni, mert csak azt éred el, hogy ott fog hagyni a fenébe!
Ha nem érdeklik a lovak, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Párommal 7 éve vagyunk együtt, én 13 éve lovagolok, õt a 7 év alatt nem tudtam hozzászoktatni. Más az érdeklõdési köre és kész. Ehhez nem türelem, hanem tolerancia kell. Egyszerûen el kell fogadni, kinek a pap, kinek a papné... Nyilván te se biztos hogy megszeretnél valamit, ami egyébként nem érdekel csak azért, mert valaki mást érdekel...
Miért akarjátok megszerettetni vele a lovakat?
A kérdező hozzászólása: még nem lehet rávenni, türelem kell, ezt neki kell akarni
Utolsó: az én páromat is hidegen hagyták a lovak, aztán kijött egy párszor az istállóba és máris nem hagyták hidegen. Szerintem ha valaki párkapcsolatban él (mert feltételezem, hogy a kérdezõ párja az illetõ), akkor legalább minimális érdeklõdést mutasson a másik hobbija iránt. Aztán ha nem tetszik neki, hát nem tetszik, de ha azt sem tudja, mirõl van szó, akkor azt sem tudja, hogy szeretné-e.

Hogyan szerettessem meg magam a gorennyel?

Mar nagyon regota szeretnek gorenyt es vegre eljott az ido , hogy lehessen. Eddig sok allatra vigyaztam mar , es az allatok tobbsege a baratomatt jobban szerette . De o viszont nem is foglalkozott veluk. Tehat pl most egy kutyusra vigyazok . En etetem , setalltatom es jatszok vele . De a fotelban a baratom oleben ul. A baratommal alszik es egyszeruen nem tudom , hogy hogyan es hol rontom el.. annyira a vigyazott allatokkal nem "sert " meg mert nem az enyemek. De tudom ha ez megtortenne a gorennyel ami sajat , hogy az en tarsasagom nem keresne az hihetetlenul rosszul esne.. Tehat a kerdesem az , hogy mit tegyek , hogy a goreny nagyon de nagyon megszeressen? Elore is koszi :)

Legjobb válasz: érd el hogy felnézzen rád. légy a példaképe. légy büdösebb nála.

érd el hogy felnézzen rád. légy a példaképe. légy büdösebb nála.
nos ez nehéz kérdés, nekünk 7 éve van görink és õk alapból nem túl hûségesek, sokszor az idegenek iránt jobban érdeklõdnek :/ talán ha foglalkozol vele, te hordod sétálni, te eteted...fontos leszel neki, de könnyen lehet hogy akkor is jobban fogja érdekelni a barátod, vagy bárki :/ az én görim a szobámba alszik mindig, csak én foglalkozok vele, mikor beteg volt és csak én ápoltam és egy hónapig mellettem aludt akkor szokott be ennyire hozzám, de sokszor most is inkább apához megy, meg idegenekhez :/ én csak azt tudom tanácsolni hogy göriknél ezt ne vedd magadra, õk nem olyanok mint a kutyák, a szeretetet sem igazán mutatják ki, max néha nyalogat, és jön...de ugyanezt bárkinek :/
Egyetértek az elõttem válaszolóval; azért arra is figyelj, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ne ess túlzásokba (túl nagy és túl sok figyelem), illetve segíthet, ha sokat beszélsz hozzá. Hajrá:)
legyenek közös élmények, pl. nézz meg vele egy naplementét.
Egyértelmû recept nincs, nálunk sokat számított, hogy gyakran felveszem, ölben tartom. Ha el akar menni had menjen, nem erõszakoskodom - röpke másfél év alatt bújós lett. (fiú, a leánnyal sosem jutottunk eddig)
És az baj ha valami érdekkapcsolatot építesz ki vele? Nem fog szeretni, de azt csinálja majd amit te akarsz. Esetleg zsarold meg.

Hogy szerettessem meg magam a leendő anyósommal?

A barátommal 10 hónapja járunk, de eddig ritkán találkoztam az anyukájával, és nem tudtam feloldódni mellette. Elég félénk vagyok, bár próbálok minél többet beszélni vele, de nem megy: csak ha kérdeznek, akkor beszélek. Mosolygok meg minden. Õ csak így ismer engem: Aranyos, de elég félénk és csendes lányka. A barátomnak sokat jelentene, ha jó lenne kett?nk kapcsolata. Próbálok minél többet lenni anyujával, de egyel?re nem ájult el t?lem. Meghívott ebédre magukhoz. Mivel keltsek rá jobb benyomást? Nyalizni nem nagyon szeretnék azért, de vmi apróságot ajánlhatnátok! Adjatok tippeket létszi! 18/L

Legjobb válasz: 18 éves vagy, annak hogy õ lesz a leendõ anyósod mikroszkopikusan pici az esélye. Amúgy meg ne legyél csendes meg mogorva mert akkor aljas k*rvának titulálhatnak egyes anyós típusok. 24/F

18 éves vagy, annak hogy õ lesz a leendõ anyósod mikroszkopikusan pici az esélye. Amúgy meg ne legyél csendes meg mogorva mert akkor aljas k*rvának titulálhatnak egyes anyós típusok. 24/F
Például fogadd el az ebédmeghívást, de csak azzal a feltétellel, hogy odamész reggeli után és segítesz a fõzésben. Jó alkalom a beszélgetésre, illetve ezzel teret engedsz neki is, hogy "jó mennyé neveljen". Egy anyának mindig fontos, hogy a fiacskája választottja házias legyen :)
Anyósok imádják, ha segítesz nekik! Ne legyál olyan, hogy mindenben ki kell szolgálni. Nagyon szeretik a dolgos lányokat! :) (Tapasztalat)
Az elsõ hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy én 16 éves korom óta vagyok a párommal (jelenleg 21 vagyok) és szépen építgetjük a közös életünket :) üdv. 2.
A kérdező hozzászólása: sajnos ebéd elõtt nem érek rá, mert tanfolyamon leszek :( és tudja az anyu is, h tanfolyam után tudok csak odamenni
Akkor pedig süssél valami sütit. Ne akard túlbonyolítani, mert azt csak elrontod. Valami kis egyszerû, de finom lenne a legjobb (pl joghurtos meggyes süti).
Ahogy az elõttem lévõ válaszoló is írta, vigyél magaddal valami kis egyszerû sütit, amit te sütöttél. Segíts neki elpakolni ebéd után az asztalról például. Vagy mosogatni segíts neki. Ilyesmi dolgokra gondolj, nem kell túlbonyolítani. Legyél házias, és akkor jó benyomást fogsz kelteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!