Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeretik pasik a nok nemi (7 db)

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy engem általában inkább csak a pasik szeretnek és a nők nem? Baráti kapcsolatokra gondolok.

Csak kíváncsi lennék, mert nem értem hogy annak ellenére hogy nő vagyok, miért nem szeretnek a nők barátkozni velem, a pasik meg annál inkább szeretnek velem lenni.

Legjobb válasz: Hát én ugyan ebben a cipõben járok. Azt nem tudom, hogy veled miért nem szeretnek barátkozni a nõk, de azt tudom, hogy velem miért nem. Mert kurv. irigyek. Szép vagyok (és ezt most minden nagyképûség nélkül), okos és állítólag van benne valami arrogancia és szexuális kisugárzás, ami a férfiakat vonzza és a nõket pedig taszítja, mert konkurenciát látnak bennem. Pedig egyébként kedves vagy és szeretem az embereket. Vannak egyébként barátnõim, de õk is szépek, szóval nincs okuk féltékenynek lenni. Ennyit tudok mondani. :)

Hát én ugyan ebben a cipõben járok. Azt nem tudom, hogy veled miért nem szeretnek barátkozni a nõk, de azt tudom, hogy velem miért nem. Mert kurv. irigyek. Szép vagyok (és ezt most minden nagyképûség nélkül), okos és állítólag van benne valami arrogancia és szexuális kisugárzás, ami a férfiakat vonzza és a nõket pedig taszítja, mert konkurenciát látnak bennem. Pedig egyébként kedves vagy és szeretem az embereket. Vannak egyébként barátnõim, de õk is szépek, szóval nincs okuk féltékenynek lenni. Ennyit tudok mondani. :)
Ennek két oka lehet..vonzó vagy és a többi lány ezt ellenszenvvel fogadja illetve olyan lehet a stílusod, hogy jól kijössz a fiúkkal (akár fiútestvér is szerepet játszhat ebben), és feltehetõleg nem plázacica vagy és van is olyan érdeklõdési köröd (sport akármi) ami a fiúknak is bejön. Amúgy én is ilyen csaj vagyok, azt hittem sosem lesz olyan igazi barátnõm de végül is szerencsém lett:) ) 32N
Valószínûleg irigyek rád, vetélytársat látnak benned. Engem a lányok azért nem szeretnek, mert erõlködés nélkül szót értek a pasikkal, a pasik kedvelnek, a humorom, gondolkodásom is inkább fiús, mint lányos, ugyanakkor jól is nézek ki (mármint nem egoistán mondom, csak tisztában vagyok vele). Jó a humorom, vicces vagyok, és nem kell rágörcsölnöm, hogy a pasik rám figyeljenek, de meglehetõsen arrogáns és szókimondó vagyok. És a lányok nem szeretik ezt. Nyilván nem mindenki, van pár barátnõm is, de a fiúkkal könnyebben szót értek.

Hogy szeretik a pasik a nok nemi szervet? Borotvalva vagy nem?

Legjobb válasz: Én férfi vagyok, és nem érdekel a kérdés. A kedvesemet szeretem, nem pedig a csupasz/szõrös nemiszervét. Volt már ez is és az is, egyikkel sem volt semmi baj, orális szex terén se. De tudom, hogy ezzel nem sokan vannak így. Azonban senki ne gondolja, hogy nem semleges nekem az ápoltság és hasonlók, de én pl. úgy tanultam egyetemen, hogy a szeméremszõrzet védi az egyébként érzékeny hüvelybemenetet a szennyezõdésekkel és kórokozókkal szemben. Ez a mai higéniás viszonyok mellett sem teljesen elhanyagolható...

Én férfi vagyok, és nem érdekel a kérdés. A kedvesemet szeretem, nem pedig a csupasz/szõrös nemiszervét. Volt már ez is és az is, egyikkel sem volt semmi baj, orális szex terén se. De tudom, hogy ezzel nem sokan vannak így. Azonban senki ne gondolja, hogy nem semleges nekem az ápoltság és hasonlók, de én pl. úgy tanultam egyetemen, hogy a szeméremszõrzet védi az egyébként érzékeny hüvelybemenetet a szennyezõdésekkel és kórokozókkal szemben. Ez a mai higéniás viszonyok mellett sem teljesen elhanyagolható...
A jó szõrös puncit szeretem, ahol meglehet markolni a szõrt, és mikor nyalok a számba is betéved néhány szõrszál..imádom a szõrt!!!én borotvált puncit nem is nyalok ki !!soha nem is nyaltam..undorodom tõle!!!!csak a szõrös!!csak a szõörs!!4ver!!ijáááóóóóó
Ízlés kérdése, de ahány fiúval én voltam, az még mind borotválva szerette.
teljes csupaszon jó a punci a szõrös gusztustalan vagy maximum ennyire legyen szõrös mint ennek a csajnak!:http://freeszex.tx.hu/free-sex-pics?dir=Free+Sex+Pics%2FPunc..
Eléggé tapasztalt vagyok, és szerintem divat kérdése. Most divat a kopasz, 11 néhány éve volt egy csajom akkora pinaszõrrel, hosszabb volt mint a haja. Akkoriban a kopasz volt az unikum, most meg ha szörõset találsz. Én szeretem ha van valami szõr is, rövidre vágva , vagy a felül csíkocska, alul semmi.
az én barátom szõrösen szereti, viszont én mindig leborotválom (nem az egészet, én is hagyok egy kis csíkot), mert én meg így szeretem, és sztem is higiénikusabb.
Nekem a punci legyen kopasz, na jo ilyen esztetikai izek azok jok, de ne legyen egy erdo, nem vagyok en vadasz :D Kul en is a csajt szeretem, de szex kozben jo, ha van egy olyan erzesed, h a partnered igenis apolt, es ugyel a higeniara ! ! !
Szerintem is a borotváltat szeretik, legalább is a magyar pasik. Mert pl. az USA keleti részén csak a bikinivonalat szokták leszedni, a nyugati parti nõk meg a csak csíkot hagynak. De Európa ezen részén az csupasz illetve a csak csík a divat, ezt kedvelik a pasik. Személy szerint nekem az egész csupasz, de többször is volt már csík meghagyva, attól függõen, hogy a partner hogy szerette, én mindkét félét szeretem. Most, hogy nincs pasim, az egészet borotválom, mert az egyszerûbb. Engem idegesítene, ha szõrös lenne.
Hááát, sokféle borotválás van. Van a bikinivonal, ha engem kérdezel az nem elég... Én pl felül csíkot szoktam hagyni (vastagabbat) és ahol kezdõdik a nyílás az alatt pedig tök csupira borotválom, és szerintem ez nem csak esztétika kérdése hanem higiénia. Biztos ami biztos told le te is de ne teljesen mert szerintem az jobban néz ki ha hagysz egy kis valamit :)
Nekem sem elõtte sem utána nem volt gond hogy elkalandozzam ott lent...abszolút jó volt akkor is mikor szõrös volt és így talán még jobb, hogy nem az. De mindenhogyan bejött ;) (F)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Milyért mondja minden pasi, hogy a nők szeretnek beszélni, meg beszédesek? Én nem vagyok az!

Én nem vagyok az! 21. l akkor ezért nem kellettem az előző pasi jelöltemnek? Én nagyon szégyenlős, nehezen nyíló lány vagyok a külsőp totál ellentét! Mert szőke pláza cica! Akkor a pasik, mást gondolnak rólam a külsőm milyatt, mint amilyen valóban vagyok és ezért pattintanak le?

Legjobb válasz: Valaki vagy engem, vagy õt lõje le...

Valaki vagy engem, vagy õt lõje le...
A kérdező hozzászólása: Igazad van utolso :)
Én is ilyen vagyok, mint te, és én is ezt kapom, mindíg a dumagép zsíros ronda khurvákért nyáladzott az összes eddigi párom, és a mostani is...én ott tartok hogy senkit nem akarok...maximum dugni.
Szivi.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi utolsó!
Nem provokálni kell a kérdezõt, hanem megérteni a problémáját és normálisan válaszolni. Azért pattintanak le kérdezõ, mert nem bújsz velük egybõl ágyba és valami ilyesmit gondolnak: "hú a fenébe ezzel a nõvel valami nagyon nem stimmel, már rég le kellett volna feküdnie velem" Mit gondolnak azok a férfiak, akik megértõek, türelmesek? Ezt: "ó egy ilyen bombázó nõ soha nem lesz az enyém még akkor sem, ha beleszakadok, az ilyen biztosan csak a pénzes férfiakkal áll szóba" Szóval a két véglet.:D
A "milyért"-rõl már ne is beszéljünk ugye :)
A kérdező hozzászólása: Anyátokat
Valószínûleg igen.
Te is csak egy semmirevaló, flegma, buta p*csa vagy. Ennyi!
"milyatt" mikor ezt aláhúzza babám, az nem díszítõsor.
inkább õt :D
A kérdező hozzászólása: Mer mi bajod?
"a stílus maga az ember" Kérdezõ és utolsó lányzók, ez mond nektek vmit?

Hogy lehet csinos szép barátnőm, ha határozatlan, félénk, kövér, szegény pasikat nem szeretik a nők?

Azt mondják az itteni pasik, hogy egy ilyen pasi egy nőnek nem kell, akkor hogy sikerülhetett. Fél éve vagyok egy ilyen lánnyal, lehet, hogy akkor nem is szeret, vagy valamiért kihasznál csak.

Legjobb válasz: Ha gazadag vagy menni fog..:D

Ha gazadag vagy menni fog..:D
Hallottad azt a szót, hogy Irigység? Én a helyedben pont leszarnám ki mit gondol, ha ki akart volna használni, nem félév után tette volna meg, hanem max. 2 hónap után...
Fotóbolt...
Ember, miért használna ki? Ne legyél már ennyire buta..
A kérdező hozzászólása: Kérdést teljesen el kéne olvasni "Fél éve vagyok egy ilyen lánnyal, lehet, hogy akkor nem is szeret, vagy valamiért kihasznál csak."
Mert õ nem ilyennek lát téged?
Ha szegény vagy, akkor miért használna ki? Mellesleg becsüld meg, és nem minden a külsõ! A belsõ sokkal fontosabb.
Elsõ vagyok.:9 AMugy ne légy ennyire önbizalom hiányos:) Biztos azért van veled mert tényleg szeret:)
sztereotipiaaa, sztereotipiaaaaa... salalalalala.... te is szépet akarsz, nem? na, pont igy....
nem mindegy? örülj neki hogy veled van

Igaz hogy az olasz pasik nem szeretik a magyar nőket?

egy ismer?söm mondta, aki ott volt, de nem tudom, ennek mi volna az alapja, tényleg így van?

Legjobb válasz: Nem igaz, az olasz pasik imádják a magyar nõket!

Nem igaz, az olasz pasik imádják a magyar nõket!
némelyik férfi mind egyforma :O))
Ez itt ugy mûködik Olaszban hogy rahajtanak a nõkre és ha elutasítják utána....persze ha van férje/pasija akkor is (mondjuk ez nem minden esetben de ez elõfordul ) Az olasz nõk mivel csúnyák ....na ok utaljak a magyar nõket
vicces vagy, anyám és a húga is olasz pasival jöttek össze (anyám válás után XD)
melegek
Szeretik hát, mert olasz berkekben úgy hírlik, nálunk mindeki pornószínésznõ, de ha nem is az, általában a kelet-európai nõkrõl azt gondolják, hogy könnyen megkapható r*bancok. Sajnos elég híres-hírhedt olaszban a budapesti pornóipar. Cicciolinát pedig már ne is említsük. Hát ezért vannak annyira oda értünk.
egy ismerõsöm kint él egy ideje, a barátja olasz de úgy tapasztalta egy kalap alá veszik a magyarokat ( nõket is ) a többi kelet/közép európaival, sõt az Afrikából, vagy ilyen -olyan szigetvilágból érkezett menekültekkel is.
Mikor kint voltam Velencében egyszer elsétáltam barátaimmal egy bordélyház mellett, ott hallottam magyar nõket. A kitört, szúnyoghálós ablakon keresztül nem úgy látszott, mintha nem szeretnék õket... némelyik éppen franciázni készült, ha nem csalt a látásom....
Elég sokat járok Olaszországba és imádják a magyar nõket. :D Nekem most barátom van, de õket ez nem igazán érdekelte. Na, én hûséges vagyok, de nem adják fel a küzdelmet :D
Hát egy dugástól még senki se fogyott leXD
Azt, hogy én már "fogyasztottam" kövér nõt és örültneki!;)
Az kamu, hogy õszinte, bár hál istennek rég volt, és már elfelejtettem. De te most elõhoztad bennem a régi rossz emlékeket:(((:D
mert amire egy zsírdisznót modell alkatúvá kfélsz addigra 1900 éves lesz:) nem éget a sex annyi kalóriát mint amennyit egy husi bevisz...
-.- Azért, mert kövér nõvel a szex olyan mint egy nagy disznóval, tapasztalat, bár mentségemre legyen szólva hogy nagyon részeg voltam.
mert a szextõl nem lesz vékony.... szerintem ez a megállapítás hülyeség am se lehet egyfolytában szexelni, azt senki se bírná
Ja félreértések elkerülése végett, kövér nõvel szexeltem, nem disznóval:D
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:35 NEm egy menetre gondoltam, hanem mondjuk egy héten 3x egy éven keresztül.
Hát ha egy csaj nem zabál annyit mint egy viziló, akkor már adott a lehetõség a fogyásra, ahoz szex sem kell..
Azért mert egy kövér nõ szétteszi a lábát( mást úgysem fog csinálni) attól nem fog lefogyni!
A kérdező hozzászólása: WitheLable a részegség nem mentség:) az csak egy állapot. Különben meg a részeg ember õszinte vagy mi:P
ma 16:29 Oh, és én még azt hittem
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:27 Hát tudja a fene... én nagyon részegen se dugtam még meg disznót. Ízlések és pofonok.
A szex nagyon minimálisan fogyaszt ... Amit írtál, hogy heti 3x, még az se számítana, olyannyira keveset veszít a súlyából az ember ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!