Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeretik pasik a nok (24 db)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy engem általában inkább csak a pasik szeretnek és a nők nem? Baráti kapcsolatokra gondolok.

Csak kíváncsi lennék, mert nem értem hogy annak ellenére hogy nő vagyok, miért nem szeretnek a nők barátkozni velem, a pasik meg annál inkább szeretnek velem lenni.

Legjobb válasz: Hát én ugyan ebben a cipõben járok. Azt nem tudom, hogy veled miért nem szeretnek barátkozni a nõk, de azt tudom, hogy velem miért nem. Mert kurv. irigyek. Szép vagyok (és ezt most minden nagyképûség nélkül), okos és állítólag van benne valami arrogancia és szexuális kisugárzás, ami a férfiakat vonzza és a nõket pedig taszítja, mert konkurenciát látnak bennem. Pedig egyébként kedves vagy és szeretem az embereket. Vannak egyébként barátnõim, de õk is szépek, szóval nincs okuk féltékenynek lenni. Ennyit tudok mondani. :)

Hát én ugyan ebben a cipõben járok. Azt nem tudom, hogy veled miért nem szeretnek barátkozni a nõk, de azt tudom, hogy velem miért nem. Mert kurv. irigyek. Szép vagyok (és ezt most minden nagyképûség nélkül), okos és állítólag van benne valami arrogancia és szexuális kisugárzás, ami a férfiakat vonzza és a nõket pedig taszítja, mert konkurenciát látnak bennem. Pedig egyébként kedves vagy és szeretem az embereket. Vannak egyébként barátnõim, de õk is szépek, szóval nincs okuk féltékenynek lenni. Ennyit tudok mondani. :)
Ennek két oka lehet..vonzó vagy és a többi lány ezt ellenszenvvel fogadja illetve olyan lehet a stílusod, hogy jól kijössz a fiúkkal (akár fiútestvér is szerepet játszhat ebben), és feltehetõleg nem plázacica vagy és van is olyan érdeklõdési köröd (sport akármi) ami a fiúknak is bejön. Amúgy én is ilyen csaj vagyok, azt hittem sosem lesz olyan igazi barátnõm de végül is szerencsém lett:) ) 32N
Valószínûleg irigyek rád, vetélytársat látnak benned. Engem a lányok azért nem szeretnek, mert erõlködés nélkül szót értek a pasikkal, a pasik kedvelnek, a humorom, gondolkodásom is inkább fiús, mint lányos, ugyanakkor jól is nézek ki (mármint nem egoistán mondom, csak tisztában vagyok vele). Jó a humorom, vicces vagyok, és nem kell rágörcsölnöm, hogy a pasik rám figyeljenek, de meglehetõsen arrogáns és szókimondó vagyok. És a lányok nem szeretik ezt. Nyilván nem mindenki, van pár barátnõm is, de a fiúkkal könnyebben szót értek.

Hogy szeretik a pasik a nok nemi szervet? Borotvalva vagy nem?

Legjobb válasz: Én férfi vagyok, és nem érdekel a kérdés. A kedvesemet szeretem, nem pedig a csupasz/szõrös nemiszervét. Volt már ez is és az is, egyikkel sem volt semmi baj, orális szex terén se. De tudom, hogy ezzel nem sokan vannak így. Azonban senki ne gondolja, hogy nem semleges nekem az ápoltság és hasonlók, de én pl. úgy tanultam egyetemen, hogy a szeméremszõrzet védi az egyébként érzékeny hüvelybemenetet a szennyezõdésekkel és kórokozókkal szemben. Ez a mai higéniás viszonyok mellett sem teljesen elhanyagolható...

Én férfi vagyok, és nem érdekel a kérdés. A kedvesemet szeretem, nem pedig a csupasz/szõrös nemiszervét. Volt már ez is és az is, egyikkel sem volt semmi baj, orális szex terén se. De tudom, hogy ezzel nem sokan vannak így. Azonban senki ne gondolja, hogy nem semleges nekem az ápoltság és hasonlók, de én pl. úgy tanultam egyetemen, hogy a szeméremszõrzet védi az egyébként érzékeny hüvelybemenetet a szennyezõdésekkel és kórokozókkal szemben. Ez a mai higéniás viszonyok mellett sem teljesen elhanyagolható...
A jó szõrös puncit szeretem, ahol meglehet markolni a szõrt, és mikor nyalok a számba is betéved néhány szõrszál..imádom a szõrt!!!én borotvált puncit nem is nyalok ki !!soha nem is nyaltam..undorodom tõle!!!!csak a szõrös!!csak a szõörs!!4ver!!ijáááóóóóó
Ízlés kérdése, de ahány fiúval én voltam, az még mind borotválva szerette.
teljes csupaszon jó a punci a szõrös gusztustalan vagy maximum ennyire legyen szõrös mint ennek a csajnak!:http://freeszex.tx.hu/free-sex-pics?dir=Free+Sex+Pics%2FPunc..
Eléggé tapasztalt vagyok, és szerintem divat kérdése. Most divat a kopasz, 11 néhány éve volt egy csajom akkora pinaszõrrel, hosszabb volt mint a haja. Akkoriban a kopasz volt az unikum, most meg ha szörõset találsz. Én szeretem ha van valami szõr is, rövidre vágva , vagy a felül csíkocska, alul semmi.
az én barátom szõrösen szereti, viszont én mindig leborotválom (nem az egészet, én is hagyok egy kis csíkot), mert én meg így szeretem, és sztem is higiénikusabb.
Nekem a punci legyen kopasz, na jo ilyen esztetikai izek azok jok, de ne legyen egy erdo, nem vagyok en vadasz :D Kul en is a csajt szeretem, de szex kozben jo, ha van egy olyan erzesed, h a partnered igenis apolt, es ugyel a higeniara ! ! !
Szerintem is a borotváltat szeretik, legalább is a magyar pasik. Mert pl. az USA keleti részén csak a bikinivonalat szokták leszedni, a nyugati parti nõk meg a csak csíkot hagynak. De Európa ezen részén az csupasz illetve a csak csík a divat, ezt kedvelik a pasik. Személy szerint nekem az egész csupasz, de többször is volt már csík meghagyva, attól függõen, hogy a partner hogy szerette, én mindkét félét szeretem. Most, hogy nincs pasim, az egészet borotválom, mert az egyszerûbb. Engem idegesítene, ha szõrös lenne.
Hááát, sokféle borotválás van. Van a bikinivonal, ha engem kérdezel az nem elég... Én pl felül csíkot szoktam hagyni (vastagabbat) és ahol kezdõdik a nyílás az alatt pedig tök csupira borotválom, és szerintem ez nem csak esztétika kérdése hanem higiénia. Biztos ami biztos told le te is de ne teljesen mert szerintem az jobban néz ki ha hagysz egy kis valamit :)
Nekem sem elõtte sem utána nem volt gond hogy elkalandozzam ott lent...abszolút jó volt akkor is mikor szõrös volt és így talán még jobb, hogy nem az. De mindenhogyan bejött ;) (F)

Igaz az, hogy a nők szeretik a biszexuális pasikat?

A n?k ?szinte véleménye érdekel

Legjobb válasz: Az teljesen termeszetes,hogy volt a pasi elottem is nokkel. De undoritonak tartanam,hogy pasik seggeben volt a farka,es utana az en puncimba tegye.A hanyhatnek jon ram ennek a gondolatatol is.Meg,hogy nemcsak a jo csajokat nezi meg az utcan,hanem a ferfiakat is stiloli. Onmagaban nincs bajom a homoszexualitassal,csak en nem akarok ilyesmit latni,es azt sem,hogy egy pasi,aki mas pasikkal dug,hozzam erjen. A megcsalasrol azt gondolom,hogy egy hetero is ugyanugy megcsalhat. De ha egy pasi egy masik pasival csalna meg,az meg megalazobb lenne,mintha novel tenne. Es en onmagaban attol undorodom,hogy egy pasi mas pasikhoz er hozza,aztan meg tolem is akarjon valamit. Lehet,hogy marha nagy divat lett a biszexualitas,hogy mindenki,mindenkivel dug,a nagy liberalizmus,meg ujitas,divatb.zisag,de engem nem vonz,sot taszit,hogy bealljak ebbe a sorba.

Az teljesen termeszetes, hogy volt a pasi elottem is nokkel. De undoritonak tartanam, hogy pasik seggeben volt a farka, es utana az en puncimba tegye.A hanyhatnek jon ram ennek a gondolatatol is.Meg, hogy nemcsak a jo csajokat nezi meg az utcan, hanem a ferfiakat is stiloli. Onmagaban nincs bajom a homoszexualitassal, csak en nem akarok ilyesmit latni, es azt sem, hogy egy pasi, aki mas pasikkal dug, hozzam erjen. A megcsalasrol azt gondolom, hogy egy hetero is ugyanugy megcsalhat. De ha egy pasi egy masik pasival csalna meg, az meg megalazobb lenne, mintha novel tenne. Es en onmagaban attol undorodom, hogy egy pasi mas pasikhoz er hozza, aztan meg tolem is akarjon valamit. Lehet, hogy marha nagy divat lett a biszexualitas, hogy mindenki, mindenkivel dug, a nagy liberalizmus, meg ujitas, divatb.zisag, de engem nem vonz, sot taszit, hogy bealljak ebbe a sorba.
Nem, sõt elviselhetetlen lenne. Képtelen lennék egy biszexuális férfivel együtt lenni. Sima szex sem menne, undorodom két férfi aktusától és csak ez járna az eszemben, hogy vajon ki volt már benne, vagy õ kiben volt.
Szerintem félreértelmeztétek a kérdést, nem a megcsalásról volt szó, vagy hogy kivel volt elõzõleg... egy bi pasi is lehet monogám honnan jön az a feltételezés, hogy akkor egybõl félrekacsingat aki bi? És ha már itt tartunk, egy hetero pasiról ki tudja, hogy melyik sarki qurvával volt elõzõleg, úgyhogy ebben nem is látom a logikát, hogy miért undorodik a fölöttem szóló attól, hogy a bi pasi kiben volt, vagy ki volt benne O.o és mivel egy csaj a "saját tagjával" nem igazán lehet egy bi pasiban benne, így nem is értem, hogy milyen alapon zavarja, ha már ott jártak... a barna maci amúgy is ott jár ki, nála pedig nincs undorítóbb, úgyhogy érthetetlen számomra miért lesz attól undorítóbb ha már jártak a barlangjában xD Én sem reklamálok, ha egy nõ már nem szûz... a fentebb szóló logikáját követve: ki tudja ki járt már ott...
nem ugrálnék örömömben, ha kiderülne, hogy a párom biszex már csak azért sem, mert az azt jelentené, hogy kizárólag mellettem nem kapja meg azt, amire igazán vágyik, és nem tolerálnám, hogy félre menjen azért, hogy AZT is megkapja. Nem számít, hogy férfival csinálná, akkor is megcsalás.
Engem mindig is foglalkoztatott, hogy milyen lehet két pasi együtt, esetleg velük együtt. Ahogyan a férfiakat izgatja két nõ, úgy engem is a két pasas. Nincs ebben semmi gáz szerintem.
A kérdező hozzászólása: "Nekem személy szerint nagyon bejönnek a meleg/biszex pasik. 17/L" De miért?
Nekem személy szerint nagyon bejönnek a meleg/biszex pasik. 17/L
a szeretet enyhe túlzás, inkább úgy mondanám, hogy elfogadom õket 20L
Én ismerek olyan nõket (úgy kell elképzelni h 16-30as korosztály, elég nagy szórás de az átlag 20-22 körüli), akik nagyon izgultak a meleg pasikra. Hozzátenném, a melegekre, nem a biszexekre. Hogy milyen jó (lehet), ha van egy meleg barátjuk, stb. Meg izgatta õket mindenféle meleg szextörténet (nem tudom, hogy néztek-e ilyen pornót, addig biztos, h olvastak, de feltételezem, volt aki nézett is.) Köztük biztosan volt olyan, aki örült volna, ha biszex pasival hozza össze a sors, talán még meg is engedi neki, hogy kiélje magát néha egy férfival, feltéve, ha nézheti. De a nagyobb részük inkább mint barát látta a melegeket. Engem részemrõl taszítana a dolog, az hogy valaki smárolt már azonos nemûvel, oké. Ha régebben kipróbálta, hogy milyen az orál másik sráccal, akár úgy is, hogy õ is csinálta, megint nem érdekel. Engem az anális szexre való vágy akkor is taszít, ha hetero az illetõ (nagyon rossz emlékek, de itt most nem releváns). De ha ez nem lenne, akkor se hiszem, h ugrálnék örömömben, de nem lenne akkora gond. ---- Megfigyeléseim szerint több nõ van, aki nem szereti, mint aki tényleg szereti. De hasonlóan sok lehet abból, aki tényleg extrémen undorodik, mint abból, akit még izgat is a dolog. De csajozós szövegnek nem jó. 21L
Szerintem egyáltalán nem igaz! L/20
"már csak azért sem, mert az azt jelentené, hogy kizárólag mellettem nem kapja meg azt, amire igazán vágyik" Te sem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent az, hogy biszexuális. A nézõpontod kb. olyan, mint ha egy pasinak bejönnek a szõke és a barna hajú nõk is. Ha most egy szõkével jár, akkor - a logikád szerint - mindenképp megcsalná, mert neki muszáj lenne egy barnával is csinálni, mivel csak az egyik mellett nem tudja megkapni, amit akar? Bullshit.
A kérdező hozzászólása: kort és nemet írjatok!
Elõzõ vagyok, bocs, 37/N
nem bírnék biszexuális pasival lenni, hogytoly az járna a fejemben hogy kivel-mivel volt elõttem meg elõbb utóbb ugyis kivánni kezdené a pasikat
Nem szertem, sõt, nem tudnák együttlenni egy olyan férfival aki más pasikhoz is vonzódik, tejóég, fújj. Ne értsetek félre, nem vagyok homofób, csak magam mellett nem tudnák elfogadni egy bi-t. N/25

Miért van az, hogy a férfiak szeretik nézni, hogy a nők masztiznak, a nők viszont gusztustalannak tartják, ha egy pasi masztizik?

Ezt nem értem:a pasik imádják,ha egy csaj masztizik,fordítva meg nem,vagy lehet, hogy a csajok is szeretik nézni,csak nem vallják be?? (19F)

Legjobb válasz: Azért csajok között is vannak, akik szeretik nézni.

Azért csajok között is vannak, akik szeretik nézni.
az elsõnek igaza van. én imádom. 24/L
Én imádom nézni, fõleg ha aztán én takaríthatom le 21/L
Nem hinném, hogy gusztustalannak tartjuk nézni v. akár segíteni benne a srácnak. Engem kifejezetten izgat, ha egy pasi vagy lány elõttem masztizik és el is tud élvezni :) Viszont úgy gondolom sok pasi élbõl cikinek tartja, hogy lány elõtt csinálja magának sõt még azt is tagadja, hogy szokta csinálni !! 23L
Sok nõ be is vallja, hogy szereti nézni!! Igaz annyira nem vizuális tipusok mint mi, de szerintem izgatja a legtöbb nõt!! ;) Jó persze nekik sem mindegy, hogy kit lesnek meg...!! :D 27/F
Nem mindegyikünk tartja gusztustalannak..miért kell mindig általánosítani?!
mit meg nem adnék ha párom csinálná--
Ha a párod lennék, csinálnám. :P
Aki csaj kíváncsi rá, írjon privát üziben skype elérhetõséget és jöhet a menet! F/25
Olyannyira szerette nézni, hogy utána már helyettem is csinálta 18/F
Ez nem így van.. én szeretem nézni, és meg is kérem a barátomat hogy verje rám.. nekem ez izgató:) 19/L
A kérdező hozzászólása: nagyon jó! :-), ez megnyugtat xD
Szerintem ez nagyon erõs túlzás. Már több csajtól is hallottam, hogy szereti nézni, ahogy a partnere recskázik. A múltkor én is belefutottam egy ilyen jányba.1 órán keresztül kellett hegyeznem a cerkát, mert ez izgatta.Gondoltam, ha ezen múlik a boldogsága, akkor rendes leszek vele :D Persze utána ment a cumi, nyali és a többiek
én baràtom is már lassan egy éve cukkol h csináljam elõtte magamnak. nekem azt mondta h felizgatja ha látja h ha a nõ magának csinálja. meg h a pasi magának?! sztem az se ciki. sõt legalább lehet látni h ink kielégiti magát minthogy pl felszedjen egy kurvàt :D
tudod itt idegenbe leírják, élõbe nem mondják ki viszont mert azt hiszik hogy emiatt ribancnak nézik õket xd
A kérdező hozzászólása: Hát igen, benne van az is , hogy nem merik bevallani.Többen azt írják, h igen, csak a saját pasimat szeretem nézni;ezt megint nem értem, egy idegen jóképû, ápolt, jótestû pasi csinálja, akkor az miért nem érdekel?Tegyük föl, h videón van, nem élõben.
nem tartom gusztustalannak, csak nem érdekel 24 N
A kérdező hozzászólása: ezt honnan tudod? te csaj vagy?
A kérdező hozzászólása: az elsõt kérdeztem
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszolónak: ismeretségi körömben kb. 10 csajjal beszéltem, mindegyik azt mondta, hogy pffujjj, gusztustalan!!!!
Igen érdekes ismeretségi köröd lehet...!! :D :D
Ismerõst? Hát ha egy ismerõsöm kérdezné én is reagálnék. Miközben persze h szeretem nézni (de csak a barátomat) és izgat is:) egész egyszerûen ilyesmit nem vall be egy lány egy fiú haverjának.
Én imádom, mikor a barátom magának csinálja és egyáltalán nem tartom gusztustalannak. Sõt, nagyon felizgat. 19/L
Az én barátnõm kifejezetten szereti nézni, ahogy csinálom magamnak. Még instrukciókat is ad közben.
Nézd, 19F! A nõk álszentek (tisztelet a kivételnek), ne várd tõlük, h a szemedbe mondják, h hát én imádom nézni és lucskos lesz tõle a nuni! Csak gondolj arra kérdezõ, h a nõi nem az igen. ;) A legtöbb nõ pedig a pasijának a f.szverését nézi szívesen, idegen férfiét kevés nõ nézi/szereti nézni. Hozzátenném, h én ezt tapasztaltam. 30/F
Az egyik legizgatobb elmenyem es "legszebb" latvany az egyuttleteink soran az volt amikor sajat maganak csinalta... Ahogy fogta, es ahogy huzogatta... olyan finoman csinalta maganak :) azota en is finomitottam picit, mert regen azert vadabb voltam. :) )) de sokkal jobb igy, ezt szereti en meg azt szeretem ahogy elvezi :)

Ha a nők csak a keményebb pasikat szeretik ez azt jelenti hogy a cigányokkal is kell tudni verekedni?

Legjobb válasz: A kérdést sem értem... Miért csak a keményebb pasikat szeretnék a nõk? Szerintem ez nem igaz? Ha meg a pasim verekedne, az nekem kifejezetten taszító lenne, nemhogy vonzó.

gumilövedékes gázpisztolyt vegyél, kivan próbálva. ;) olyan szép nyomokat hagyott a fél pucér tetveken h majdnem elélveztem :D
A kérdést sem értem... Miért csak a keményebb pasikat szeretnék a nõk? Szerintem ez nem igaz? Ha meg a pasim verekedne, az nekem kifejezetten taszító lenne, nemhogy vonzó.
a cigányhordákkal csak többedgmagaddal, és géppuskával érdemes szembeszállni, nem érdemes verekedni velük, mert a födlbõl még kinõ vagy 30. nem foglalkozni velük, de ha akkor se állnak le, felvenni a nyúlcipõt.
A cigányokkal verekedni amúgy is ajánlott megtanulni. Nem csak a nõk miatt, lassan már létszükséglet lesz, hogy meg tudd magad védeni a retkektõl.
hééj bazze megkérhetlek, hogy pusztíts ki pár családnyit ha sima csajok nem is de a Nemzeti csajok biztos szeretni fognak meg Nemzeti Hõs leszel a kuruc.info-n és a nemzeti oldalakon :D
Nem nem és NEM!! HA beszólnak valami durvát, akkor kötelességed elhúzni onnan és meg sem hallani, különben hirtelen megjelenik vagy 10 aztán a legjobb önvédelmist is szarrá verik, a csajodnak meg annyi. Lelépni, amilyen gyorsan csak lehet. Én ezt a barátomnak is megmondtam, hogy vissza ne merjen szólni meg keménykedni. Húzzon el inkább velem együtt. De az önvédelem meg sosem árt persze, de csak végszükség esetén használd.
Írts ki néhány putris cigánycsaládot, aztán egybõl imádni fognak a nõk ;)
az jó ha egy pasi valamilyen szinten kemény, de azért a cigányoktól én is óvom és féltem a pasimat.azokkal nem tanácsos kikezdeni, jól írta az egyik válaszadó, ha beléd kötnek el kell húzni onnan amilyen gyorsan csak lehet.
Cigányokkal nem verekedni kell, azokat verni kell, ha lehet úgy ahogy az elõzõ monta, orrba vagy állcsúcson(k.o= kis idõre elveszti az eszméletét, amúgy knock out vágom) ilyenkor megfekszik. Ha lehet buliba csak jó kötésû haverokkal menny, mi nyáron úgy fogunk menni h a cigányokat agyonverjük, mindneki kondizik, thai-boxol, k1-ezik meg hasonlók szal nyáron Pécs zengeni fog:D
es aki cigany es nem ciganykent el azzal mivan?vagy egy kalap ala vannak veve?
hogyhaacsajoddal vagy akkor ne kötözködj senkivel, mert rábaszol mer nem cska annyival uszod meg h ha nem gyözöl h pofán vágnak és ott hagynak hanem lehet h szemet vetnek a csajodra...
Istenem ez de szánalmas.Fura mód én is cigányok vagyok mégse kötöszködöm senkivel sem.Ha egy cigány, egy román, egy magyar, egy akkár milyen ember is kötbeléd meg kell magad védeni.Vagy a cigány Kung-fu mester??Nem kell roszhelyen lenned.Nem kell ki nyilvánitani a gyülöleted.Inkább hadd rájuk és szevasz akor nincs ilyen szánalmas kérdés.
én például nem várom el hogy a srác kemény legyen. sõt, inkább a visszahúzódó srácokat szeretem ami a cigányokat illeti: van cigány ismerõsõm, akivel smemi problémám nincs, sõõt normálisabb mint pár magyar ember. tehát nem kell álltalánosítani. azt hozzátenném hogy nem az az álmom, hogy az aktuális barátomat verekedni lássam, akár magyarral akár cigánnyal akár angollal stb. 16/lány
utolsónak igaza van, nem lehet általánositain, mer itt amegye legjbb középsulijában tanulok, egyik osztársam szinötös tanuló, emellett roma származásu..
A kérdező hozzászólása: alapvetõ önvédelmet tudok csak azt is szarul csinálom bátorsággal nincs gond
Az mindegy hogy cigánnyal nem cigánnyal. Sajnos ha kötekvõs akkor kötekvõs fajta és kész, tök mindegy milyen etnikumú. Viszont leírom a kis sztorimat. Tinédszer koromban akkori szájhõs párommal (aki állíította hogy bevéd engem bármitõl) találkoztunk este cigányokkal. Elkezdtek kóstolgatni minket, a fiút szapulták engem meg fogdosni akartak. Én szólítottam fel õket mindinkább hogy hagyják abba, a vége futás lett. Ami fájt: a fiú elõttem szaladt. Szakítottam vele. Útólag összegeztem: nem akartam volna egyáltalán hogy a fiúnak baja essen miattam, de legalább rávághatott volna a kezükre, és engem magával vonva futottunk volna, vagy gondoskodott volna elõbb az én biztonságomról. Annyi bõven elég lett volna, ha azt mondja fussak tovább amíg õ hátra tekint vagy akármi. Tudom ezek elég sz*r helyzetek ha az embernek saját életérõl van szó, de talán jobban jön némi kurázsi, hogy kitudjon állni szavakkal amellett hogy õ sértett még is méltóságteljes (persze olyan leegyszerûsített nyelven hogy az a piszok banda is megértse). 21/L
Cigányokkal verekedés? Én csúnyán szoktam nézni.
nem egyszerûbb lenne egyszerûen kitoloncolni õket? nem tudom, én gyûlölöm õket, de nem vagyunk istenek h elvegyük valakinek az életét. ráadásul akkor a szintjükre süllyednénk, nah jó, oda nem lehet.
Az a baj h a cigányok sokan jönnek rád, min 3an, ilyenkor ezt kell csinálni: te mondod: amelyik ötök a legerõsebb az álljon ki, ekkor elkezdneek veszekedni, ez jó jel, ilyenkor van az h vagy elkezdesu futni vagy megvárod h az egyik elõrébb lépjen, miközbe már lépne ki akkor már ütsz, ha lehet orrba vagy állcsúcson, ekkor ruri megfekszik. Na akkor ilyenkor az van h a másik 2 vagy elmegy, vagy neked ugranak azok is. Viszont ha 3an lépnek elõre akk ha lehet úgy üss h 2 legalább 1bõl patkát foglyon, ha nem sikerülne akkor legalább 1 et üss ki a faszra és utánna nyulcipõ
A kérdező hozzászólása: Nagy kár hogy csak ott mert mindenhol kell. Sõt be kell vezetni az országba a kötelezõ önvédelmi kiképzést. Olyan mint a sorkatonaság.
Én miskolci vagyok.Itt már általános iskolában tanúljuk a cigók elleni harcot.Napi rendszerességgel. :-)))) 26/F
A kérdező hozzászólása: a kommentem a 19:28asnak szólt de a 19:30as is jóóóó. És vízkóoldót vagy kromofágot raknák abba a vizipisztolyba.
A kérdező hozzászólása: Na ez már válasz! Elsõ osztályú! :)
visszataszító egy nõnek, ha hozzáérsz egy retkes cigóhoz, és utána azzal a kézzel érinted meg õt. Csak golyószóró, gázpisztoly, gázspray, baseballütõ, boxer, lánc, betétes bakancs jöhet szóba önvédelemnél. pusztakézzel nem érdemes, csak bepiszkítod magad.
Vegyél magadnak gázsprayt és ha gebasz van fújd le vele magad meg a csajod, hátha nem rugdosnak tovább!
Milyen emberek azok, akik így vélekednek "cigányokkal nem érdemes kötekedni" Kik õk?? Kik lennének õk? Én ha beledöglök is megvédem magam, a barátnõmet pedig biztonságos helyre teszem, és nem futok el mint egy utolsó, jöjjenek 10-en dögöljek meg is kiállok hát hogy ha beviszek egy két ütést és 1-et legalább halálra verek, nálam is van mindig önvédelmi felszerelés, és nem szaladok el csak úgy. Ne legyetek ilyenek. MAGYAROK!

A nők szeretik lenyelni, vagy azt szeretik, hogy a pasijuknak ez mennyire jó?

Ha van egy olyan kérdés,hogy lányok lenyelitek e, akkor általában az a válasz,hogy lenyelem,mert szeretem a pasim. Ezek szerint lenyelni nem szereted csak a pasid miatt teszed? A n?k ennyire mindent megtesznek a pasijukért? Jó,hogy nem már azt mondják,hogy megengedem a pasimnak,hogy megcsaljon, mert szeretem, vagy lehet fel?lem még rajtam kívül 5 bn?je,mert szeretem a párom. Miért kell mindent megtenni egy pasiért, f?leg 2hónap után, mikor azt sem tudod,hogy megbízhatsz e benne vagy sem?? Az utóbbi kérdés inkább a 17éveseknek szól, akik alig járnak együtt 3 hónapja..

Legjobb válasz: Én ugyan már 22 éves vagyok, de 17 évesen volt nyitott kapcsolatom, és akkor oráloztam elõször. És igen, lenyeltem. Mert NEM esett nehezemre. Nem kell mindent megtenni a pasikért, szó nincs róla. Én pl. nem hagyom pasimnak az anális szexet, mert nem akarom. A lenyelés olyan dolog, amit nem szeretek kifejezetten, de nem esik nehezemre megtenni. Így igen, örömet okozok a páromnak is. Mellesleg szerintem így sokkal "tisztább" a vége, nem kell zsebkendõkkel vacakolni, meg nem "lövöldözzük" össze a ruhát, ágyat stb. :D Lényeg, szerintem aki kifejezetten undorodik a dologtól, az nem teszi meg, aki meg úgy áll hozzá, mint én, ergo nem ez a kedvenc "csemegéje", de nincs is ellenére, az megteszi. És ez messze nem azt jelenti, hogy mindent megteszünk vagy elnézünk a párunknak (mondjuk elég nevetséges a példa, amit te felhoztál).

Én ugyan már 22 éves vagyok, de 17 évesen volt nyitott kapcsolatom, és akkor oráloztam elõször. És igen, lenyeltem. Mert NEM esett nehezemre. Nem kell mindent megtenni a pasikért, szó nincs róla. Én pl. nem hagyom pasimnak az anális szexet, mert nem akarom. A lenyelés olyan dolog, amit nem szeretek kifejezetten, de nem esik nehezemre megtenni. Így igen, örömet okozok a páromnak is. Mellesleg szerintem így sokkal "tisztább" a vége, nem kell zsebkendõkkel vacakolni, meg nem "lövöldözzük" össze a ruhát, ágyat stb. :D Lényeg, szerintem aki kifejezetten undorodik a dologtól, az nem teszi meg, aki meg úgy áll hozzá, mint én, ergo nem ez a kedvenc "csemegéje", de nincs is ellenére, az megteszi. És ez messze nem azt jelenti, hogy mindent megteszünk vagy elnézünk a párunknak (mondjuk elég nevetséges a példa, amit te felhoztál).
tudod, ez oda-vissza mûködik (normális esetben), a pasik is sok mindent megtesznek a jó szexért, nem gondolod? én lenyelem, igaz nagyon utálom, mert keserû [email protected], de csak azért, mert õt ez izgatja és nagyon sokmindent kapok viszont tõle. tudod, vannak szubmisszív emberek, akik kizárólag akkor tudják magukat elengedni és élvezni a dolgot, ha az alárendelt szerepet játszhatják. 24L
A kérdező hozzászólása: Na errõl beszéltem, te is utálod de mégis lenyeled a pasid miatt. Itt most ez volt a kérdés.
Elsõ vagyok. Amúgy meg, ha ügyes vagy, pikk-pakk le tudod nyelni, úgy, hogy szinte nem is érzed a cuccos izét. De ha ennyire ellenedre van a dolog (az nem derül ki számomra, hogy alapvetõen-e, vagy azért, mert még nagyon friss a kapcsolat), akkor egyértelmûen inkább ne csináld. Mert elég lankasztó dolog lenne a pasidnak, ha meglátja, hogy undorodó fejet vágsz közben.
2. vagyok én azért nem vágok undorodó fejet. ugyan nem a pasim, csak szexpartner, de sokmindent kaptam tõle (életem legjobb numeráit), tehát ez a minimum.
mert orálnál ez a legpraktikusabb. nem kell zsepiért szaladgálni, meg kiköpdösni. az csak fehérje.
hát ha neked ilyen a felfogásod keress olyan partnert akinek nincsennek különösebb igényei, vagy nem meri kimondani. aki meg szereti az igazi mindenre kiterjedõ vad szexet az megtesz minden tõle telhetõt. én pl imádom a páromat orálisan kényeztetni és engem is felizgat h lenyelem. de csak azért mert õ a szerelmem. mást talán még le se szopnék. ennél sztem jóval kényesebb témakör az análszex.
Nekem egyáltalán nem kellemetlen, mert a kedvesem a sportból él ezért egészségesen étkezik, nem iszik, nem dohányzik, szóval a spermája édeskés. A legjobb, ahogy látom mennyire élvezi, ettõl én is nagyon durván nedves leszek. 19/L

Létezik olyan hogy egy pasi inkább az idősebb nőket szereti, és szerintetek gyakori e az hogy a nő a fiatalabb pasihoz vonzódik?

Legjobb válasz: Létezik ilyen. De az sem mindegy, hogy mennyivel idõsebb. A páromnak pl. szinte mindig olyan 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak. Nyilván ritkább, ha valaki olyan 15-20 évvel idõsebb nõkhöz vonzódik, de azért akad olyan is.

Létezik ilyen. De az sem mindegy, hogy mennyivel idõsebb. A páromnak pl. szinte mindig olyan 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak. Nyilván ritkább, ha valaki olyan 15-20 évvel idõsebb nõkhöz vonzódik, de azért akad olyan is.
Vannak itt még rajtam kívül aberáltak. Jól van:DD
Én minden nõt szeretek, de az idõsebbekkel jobban kijövök meg vonzóbbnak is tartom õket, szóval igen :D Létezik ilyen :) Fordítva viszont ritkább ez (szerintem) :/ ...
A kérdező hozzászólása: biztos van minden tipusu ember , de inkább a jobb tapasztalatok érdekelnének a legjobban , de a kritikák is jók

Hogy állnak a nők a szexszel? Szeretik vagy csak a pasi miatt eltűrik?

Legjobb válasz: Hát nem irigyellek, ha ezt kellett leszûrnöd. Szeretik. Max azok nem, akiknek nem úgy csinálja a partnere a dolgokat, ahogy õk szeretnék, és ezt nem merik neki elmondani, csak csendben tûrnek. Nekik gondolom nem lehet olyan jó... de alapvetõen szereti mindenki. 21L

Hát nem irigyellek, ha ezt kellett leszûrnöd. Szeretik. Max azok nem, akiknek nem úgy csinálja a partnere a dolgokat, ahogy õk szeretnék, és ezt nem merik neki elmondani, csak csendben tûrnek. Nekik gondolom nem lehet olyan jó... de alapvetõen szereti mindenki. 21L
Azt hittem, pár nap ittlét után kõkeményen megedzõdtem az idióta, értelmetlen és totálisan zsákutcás kérdésekben. De aztán jöttél Te! :D
utolsónak zöld kéz. XD
Úristen hogy lehet ilyen baromságot kérdezni? De tényleg néha az ember elgondolkodik, hogy ezen a gyakorikérdéseken olyan idióta kérdéseket tudnak feltenni emberek, hogy kész... Most tényleg ennyi idióta van? Vagy hogy van ez? De tényleg ha össze kéne gyûjteni, és pontozni kéne a legidiótább kérdéseket, ez a fõhelyen állna.
Nekem eddig nem volt jó a szex...de remélem ez idõvel változni fog... 18/L
Rendben van, de akkor nem kellene ezt a hülye szöveget nyomni állandóan!
isteneeeeeem mar!!! -.- -.- -.- megõrülök ezektõl az idióta kérdèsektõl..ezek a fiúk mit hisznek?! hogy mi van ott lent a lànyoknaj?? egy manóó?! szerinted ez úgy lett kitalálva hogy csak a pasiknak legyen jó? nekünk nõknek is jó...sõt talán jobbn is..nyilvan nem viselnenk csak ugy el ....-.-
Az egy dolog, hogy kinevetitek õt, de nem árt belegondolni, hogy a nõk gyakran gõzerõvel bizonygatják azt, amit itt megkérdezett a Kérdezõ!
-_- hülyye
Na, az tuti, hogy te se láttál még hús vér nõt közelrõl -.-
*nõ
Én õ vagyok, és imádom a szexet! Lehet nem a legjobb, ha egy nõ ennyire erre fókuszál, de nekem fontos.
Manapság egyre többen felvállalják, hogy szeretik. És ez jó dolog.
Igen szeretik. L
Ha a nõ szereti a partnerét és élvezi a közeledését, akkor szeretik. Ha nem, akkor pedig nyilvánvalóan azzal a partnerrel nem fogják szeretni, maximum eltûrik.
Szerintem nem élvezik. Megjátszák.

Miért van az, hogy a pasik állandóan nézik a nőket, még ha van párjuk, és állítólag nagyon szeretik?

Ilyenkor rohadt féltékeny vagyok, a pornóra, mindenre, amiben szebb n?k vannak, mint én!

Legjobb válasz: Szerintem az (is) különbözteti meg az embert az állattól, hogy az ösztönös reakcióknak nem kell megadnia magát. Az ezt hangoztató pasik fordítva rém rosszul viselik a dolgot. Ha valami fáj a páromnak, akkor lemondok róla - szerintem. Kivéve, ha a nélkül a dolog nélkül nem tudok élni.

Az én barátom ezek szerint nem nagyon tartozik ide... Õ elõttem nem stíröli a lányokat, sõt, tudom, hogy a hátam mögött sem. Tudom, hogy régen nézett pornót, és bevallom én sem örülök neki, sõt nem is szeretek erre gondolni. De az biztos, hogy ha az utcán megyünk, akkor õ is lát, ahogyan én is, látja, ha egy nõnek formás a feneke, vagy szép az arca. Ezzel még nincs baj. De nem úgy néz, hogy én azt észrevegyem. És nem sértõ, sõt, ma már én kérdem õt, hogy egyáltalán milyen nõ tetszik neki, vagy mégis valami támpontot adjon! Nem kérem tõle, hogy vak legyen, nem tenném soha, de nekem szerencsére nem is kell. Soha nem bántana meg azzal, amivel a te barátod téged, hogy egy másik nõvel szemezzen, vagy kikezdjen, teljesen függtlenül attól, hogy ott vagyok-e, vagy nem.
Szerintem az (is) különbözteti meg az embert az állattól, hogy az ösztönös reakcióknak nem kell megadnia magát. Az ezt hangoztató pasik fordítva rém rosszul viselik a dolgot. Ha valami fáj a páromnak, akkor lemondok róla - szerintem. Kivéve, ha a nélkül a dolog nélkül nem tudok élni.
Keresd meg azt a férfit, aki nem ilyen! Én találtam egyet, õ a férjem. Fel a fejjel, nem mindenki a farka után megy!
Szia! Javaslom, hogy olvasd el Allan Pease es Barbara Pease: MIÉRT NEM KÉPESEK TÖBBFELÉ FIGYELNI A FÉRFIAK, ÉS MIÉRT NEM TUDNAK ELIGAZODNI A TÉRKÉPEN A NÕK? (bocs a nagybetuert, masoltam a cimet) c. konyvet! Hihetetlenul szemleletformalo, es mellette szorakoztato is! Leir _minden_ tipikus problemat a hazaseletben/parkapcsolatban, es tudomanyosan alatamasztja a miertjuket. Tobbek kozott a "stiroles" temakort is kivesezi. Mostanaban minden hazasulo ismerosomnek ezt ajandekozom, mert olyan szinten megerthetjuk belole a masik nemet (ferfiak a noket, nok a ferfiakat), hogy abbol konfliktus nem lehet.
Na, ha így állsz hozzá a dologhoz, akkor mi a csudának vagy egy érzelmileg silány emberrel? Akkor irány a szingli élet, nincs szükséged férfiakra. Engem nem zavar, ha mellettem megy a párom és megnéz egy nõt. Soha nem éreztem, hogy a nõ lekicsinylõen nézne rám. És nem is érzem magam kicsek, vagy megalázottnak, vagy szegénynek. Én ugyanúgy megnézem a fiúkat, sõt a párom szokta mondani, hogy nézd, ott egy fiú aki pont a zsánered, biztos tetszik neked. Szerintem vicces ilyennel húzni egymást, a nagy játék része. De eszembe nem jutna megcsalni a párom, és neki se engem. Lassan kirepülnek a gyerekek a házból, második kamaszkorunkat éljük és nagyon élvezzük egymással az életet. Egy olyan kapcsolatot, ahol megkeseredve, folyton megbántódva mit tudom én milyen lelki bajokkal tengõdnék, én egy percig nem tûrnék. De nem kell mindent komolyan se venni, csak azokat a dolgokat amik tényleg komolyak. Különben soha nem leszel boldog, mert te teszed tönkre saját magadnak a boldogságodat.
Érzelmileg miért lenne silány?Ha megnéz egy nõt, és az észreveszi, miért sajnálna Téged?Amúgy meg, ha féltékeny vagy azért, mert más nõt is megnéz, miért nem zavar, ha olyankor teszi, ha nem vagy ott.Akkor uis.esetleg nem áll meg a nézésnél, erre nem gondolsz?A féltékenység csak a saját bizonytalanságodat jelzi, vagy a kapcsolatotokét., és nem egy kapcsolat ment már ezért tönkre.
Ez csak túlzott féltékenység a részedrõl, semmi értelme, miért kéne csukott szemmel járnia? Egyáltalán nem megalázó hogy megnéz másokat. Én is megnézem a jó pasikat, a barátom is megnézi a jó csajokat, együtt kibeszéljük mi tetszik rajta neki, mi nem, jókat nevetünk. Ennyi.
Engem már nem zavar, ha esetleg megnéz egy másik nõt is. 17 éves házasságal a hátunk mögött azért mégis van valami, ami miatt még mindig együtt vagyunk ...és a 4 gyerek is bizonyít valamit. Ha bejelentem, hogy fogynom kéne, az a válasza, hogy fölösleges, hiszen neki így is tetszem.. Egyébként meg csupán hûséget fogadtunk egymásnak, de vakságot azért nem :D
Még sokat kell tanulnod. Miért lenne baj, ha megnézi a nõket? Én is megnézem a szép fiúkat. Mert jól esik nézni. A szerelem nem azt jelenti, hogy szemellenzõvel rohangál ezentúl a világban. Önzõ és értelmetlen amit kívánsz tõle. Ha ennyire bizonytalan vagy magadban, ha attól féltékeny leszel, hogy ránéz egy nõre, akkor nem sokat ér a kapcsolatotok. Én tudom, hogy a férjem engem szeret, tudom hogy nem fog elhagyni. Még mosolygok is, ha megfordul egy nõ után, szoktik egymást a kedvenc színésszel húzni ("Na, ma vele jön egy film, akkor egyedül hagylak, hogy gyönyörkodhess") Egy kapcsolatot hosszútávon nem lehet ilyen görcsösen csinálni, csak úgy, ha nevetni tudtok a legtöbb dolgon még a problémákon is. (több mint 20 éve szeretjük egymást és egyre jobb :)
Igazad van... én szarrá is vertem volna... Azonnal azt mondanám, hogy dugd meg akkor azt a tangás pinát, de engem hagyj békén! Még ilyen bunkót!! Tudjuk, hogy álla a [email protected], ha kell.... , de egy igazán normális pasinak igenis legyen önkontrollja! Föleg, ha a szeretett kedves ott van mellette! Ha meg tangás [email protected] akar bámulni, akkor menjen egy peep-show-ba... aztán verje ki ott!! Igazad van!!
Hát én személy szerint magam mutatnám meg a csajokat!Úgyis megnézi. Ne mond , hogy te nem veszed észre a helyes pasikat! Tuti meglepõdne. A féltékenység csak egy dologra jó... Elõbb utóbb megunja és tényleg félrelép. BÍZZ MAGADBAN!
Én meg tudok bámulni egy férfit anélkül, hogy a legkevésbé is kívánnám. Volt, aki kifejezetten taszított, de érdekesnek tartottam.
Egy mondás szerint hûséget fogadott, nem vakságot.
A kérdező hozzászólása: Az én jelenlétemben már nem nézi meg a nõket, csak nagyon diszkréten.... Ha nekem a párom megfordulna a szemem láttára egy nõ után, abban a percben ott hagynál faképnél, szó nélkül, és haza mennék. Ha fontos vagyok neki, utánam jön. Nálam csak egyszer fordult elõ, hogy strandon láttam meg véletlen, h a párom megbámul, és utána fordul egy tangás csajnak. Olyat kapott tõlem, hogy nem felejtette el egy életre.
Tiszteletlenség ha veled van, és mást bámul.Én sajnálom a csajt akinek a pasija engem bámul, illetve felháborítónak érzem a ffi a viselkedését, diszkréten a tudomására is szoktam hozni, hogy hé ott a nõd veled-nézd õt. Egyébként az értelmes férfiak nem viselkednek így és pont.
Ha az ember elõtt elbilleg egy nõ csini ruciban, magas sarkú topánban egyértelmû, hogy látja, hiszen épp az orra elõtt ment el. És teljesen más dolog, ha megnézi vagy még inkább megbámulja. Azt én mondjuk elég bunkó dolognak tartom, hogy a párod a te jelenlétedben egyértelmûen stíröl más nõket. Oda lehet észrevétlenül is pillantani egy pillanatra. Ha szeret téged, akkor igenis tisztelnie kell(ene) annyira, hogy nem bámul meg totál egyértelmûen más nõket a jelenlétedben, ha másért nem hát azért, mert ez neked marha szarul esik. Nem is értem, hogy akkor miért csinálja mégis?! Oké: aki ilyen, az ilyen. Úgy értem egy ilyen embertõl nem lehet elvárni, hogy egy másodpercre se nézzen más nõre, mert úgyse bírná ki. De szerintem ezt lehetne ésszerû keretek között, kultúrált módon tenni és mondjuk nem a te jelenlétedben. Van olyan nõ, akit ez nem zavar, de téged ez rettenetesen bánt. Ez õt miért nem érdekli?
ha jó az önbizalom, akkor nincs éfltékenység, meghát az is kell h a pasi törõdjön velünk, ha nem teszi, kakor kérdés: minek van velünk? és mi vele? ha te sem szereted igazán, kakor ne zavarjon, mert aki ilyen, abból elõbb utóbb kiábrándulunk, neked nem õ kell, hanem egy jó pasi meg több törõdés. Majd leshet ha szakitasz vele és kakor rájön mennyire értékes voltál. Vannak sokkal jobb pasik nála gondolom, kaik meg is érdemelnek téged, és látják benned a szépet, és ha már veled vannak, téged ávlasztottak lenne bennük annyi, hogy felvállalnak és nem bántanak meg, ha meg nem tetszik nekik valami, akkor meg legyenek õszinték. Ezt a barátomnak is memgondtam, pedig õ sosem akart megcsalni, szeret, de beijedt, és azótaj obban vigyáz, mert nem szabad hagyni, hogy úgy ugrálj ahogy õ fütyül. Veddk ézbe az irányítást. Ha veled rossz, az csak õt minõsíti, és másl ányok is boldogtalanok lesznek vele. Majd ugyanazt visszakapja az élettõl, mait neked okozott ennyi. De a nézegetés még nem megcsalás. A szex az meg nem szerelem. Nézegesd te is a pasikat, kár egy ilyen miatt elszalasztani a jó partikat.
A kérdező hozzászólása: Régebben nézte a nõket elég feltûnõen, mostanában már nem, csak sandán, a szemöldöke alól néz ki, és nem is tart olyan sokáig.... De, a párom 4 évig járt egy távoli városba fõsulira, és akkor alakult ki bennem a féltékenység, és azóta sem tudom leküzdeni! És az egyik válaszolónak nagyon igaza van, lehet, hogy azért vagyok ilyan, mert nem szeretget a párom, nem puszilgat, és nem érzem már azt, amit régen éreztem.... Õ szerinte igenis foglalkozik velem, de én nem érzem.... És rettentõen hiányzik!!!! Ha meg mondom neki, akkor azt mondja, "de hát simogatom a fejed".... Ez kinek elég??? Ja, és azt hiszi, hogyha rendel egy pizzát nekem, vagy elvisz valahova, vagy ad pénzt valamire, hogy vegyem meg(nem õ vezsi meg, mert nem akar vele veszõdni!!!), akkor el vagyok felejtve, és azt hiszi, ha ezeket megkapom, akkor nem is kell velem törõdni....nem értem miért van ez....
nos, ha a hátad mögött teszi, akkor nem tudsz róla, nem fáj, te sem örülnél neki, ha a pasik csak azért néznek meg, mert jól megdugnának, hisz a nõ is meberbõl van, tiszteletet vár el, szal ne irigyeld azokat a csajokat. Te lehetsz a barátnõje. ha meg leõtted teszi, lehet észre sem veszi magát mit csinál, vagy lehet csak féltékennyé akar tenni, és csak egy olyan pasi akarja ap árját éfltékennyé tenni, aki több szeretetre vágyik, kai maga is féltékeny, mert a féltékenységed zat bizonyítaná h szereted õt, és akor eisk ez jól neki, ha szereted, ha õ is szeret téged. ez csak egy teszt, egy csel. Vagy csak nevet rajta, hogy tem it szólsz hozzá, nem is biztos h tetszett neki az a csaj. Amúgy engem jobban idegesítene, ha egy ronda nõt nézne meg mintha egy szép nõt, mert a szép az még érthetõ, de mikor nálam gyérebbet, az már olyan mnitha én még õalatta lennék, az oylan igazságtalannak tûnne, felháborítónak :) de maugy nem vagyok már féltékeny tipus. az meg nem érdekel hány nõ rohan a paism után, az számit h õ mit érez. elég éfltékeny ahoz h tudjam h engem szeret, de persze õ nem betegesen csinálja. Bár ha negem megnéznek, az nem azt jelenti hogy én már le is állnék azzal a pasival. meghát egy kapcsihoz nem elég a formás test és a szex, a szexet tõlem is megkapja. Én több vagyok egy lyuknál :) aki kanos az még azt is megnézi, aki egyáltalán nem formás, csak nõbõl van és kész. Amúgy a paism a pornót unta, inkább engem nézett úgyj obban ment neki a szex :) ez mi ha nem visszaigazolás? ha meg másra vágyik akkor eleve miért jött volna össze velem, sokat veszítene az tuti :) ha több lenne az önbizalmad, meg nem más csajokkal hasonlítgatnád össze magad akkor ak isugárzásod is más lenne, jobban megfogja a pasikat a céltudatos, pozitiv, magabiztos nõ. a kapcoslat alapja nem a féltékenység, hanem a bizalom. Mások kedvéért meg ne tegyétek tönkre ezt a kapcsit. Mérlegeld h szerelmes vagy e, vagy csak a büszkeség bezsél belõled. az önbizalomhiány meg nem a pasid hibája, mégha tényleg nem kéne túlzásba vinni a feltûnõ nõci nézegetést. Az egy dolog h vaélaki szép, neked is jólesik mikor egy ismeretlen szép pasi rád néz és mosolyog nem? biztos a párod is tapasztalt iylet veled kapcsiban, és biztosan te is már flörtöltél, szemeztél valakivel mégha nem is ap árod elõtt. ez nem megcsalás, és nem is a szeretet hiánya, lehetk iváncsiságból nézni valakit. Szerintem jó ránézni egy szép nõre, egy nõ is megnéz egyesl ányokat, de nem azért mer irigykedik, csak mert jó ránézni, vagy tetszik a ruhája, de zat is megnézhetik a pasik, aki ronda, de nem azért nézik hogy tetszelegjenek benne, hanem másért :) sok nõ nagy melleket akar, meg zat hiszi a pasik arra buknak, a barátom mondta, ha egy tejcsárdát akarna feleségül venni, akkor tehenek mellett feküdne :)
Ha úgy érzed már nem is érdekled, minek vagy vele?? Egyetlen kapcsolat sem tart örökké, szerelem sem marad meg mindig, sokszor átvált szeretetté, kötõdéssé, megszokássá. De az már nem olyan mint az elején. Azt írod nem néz meg téged, másokat pedig igen, ez valóban nem jó érzés. De miért kéne ezt elviselned? Te döntesz, nem õ az egyetlen pasi a világon, biztos találsz jobbat is.
Az én pasim is szokott pornó képeket nézni itt nálam a neten. az azért kell neki, ha nem vagyok mellette, akkor a telefon egyik mappájából elõszedi õket, és mikor önkielégítést végez, ami természetes feszültségoldó folyamat fõleg pasiknál, akkor jobban fel tudnak izgulni, és elélvezni. Olyankor nincs szerelem, csak a szexre koncentrálnak. Tõlem már akkoris felizgul, ha csókot ad nekem :) Fõleg ha tudjuk, hogy nem nézünk ki rosszúl, akkor minek hasonlitgatjuk magunkat azokhoz a ribikhez, akik két dimencióban vannak tálalva a képeken. 12 egy tucat az összes :) õket csak használják az emberek, õk meg pénzért csinálják. Kár egy lukra féltékenynek lenni, a pasik nem is szeretik a hisztis féltékeny csajokat. Amúgy én is szoktam pornó videót nézni, mikor egyedül vagyok, és nõket nézek inkább, lány vagyok de felizgulok tõlük, pedig nem vagyok leszbi és sosem voltam nõvel, nem is akarok. arra csak büszke vagyok, ha a nõciknek bejön a kedvesem, meg irigykednek miatta :) az érdekel csak h ap áromnak én jövök be és kész... ezeket a lányokat más is megnézni, és egy normális pasinak kapcsolatra nem kell olyan nõ, akin mindenki végigment :) ki meg nem normális pasi, az meg nekem nem kell :) én legalábbis sosem pályáznék az ilyen nõk helyére, inkább elásnám magam, minthogy olyan legyek. Biztos más nincs rajtuk, maivel flekeltenék a pasik tekintetét ezért folyamodnak a magamutogatáshoz, pedig a paiskat jobban izgatja az, mai selytetõ, mint az ami mnident megmutat és könnyen kapható azoknak a nõknek nem érzi az illatát, az érintését.... Amugy az anorexiásokban, az agyonszolizott csajokban meg a mû mellekben nem tudom mi a szép. Õk csak feltünöbbek, mert rajta vannak a világhálón és le vannak vetkõzve, ennyi, tangába meg meztelenl akárki lehet szexi. a pasink meg nem véletlenül választott miket :) ha meg nem kellenénk nekik, akkor mi választottunk rosszúl, van rengeteg jó pasi, és akik nem figyelnek ránk, azok meg sem érdemlik, hogy velünk legyenek :) éljenek csak a kis virtuális világukban, aztán meg sóvárogjanak az igazi után!!! Nem azért csinálják ezt, hogy idegesitsenek mniket, vagy mert nem szeretnek!!!! Én is nézhetnék farkakat, de nem teszem, mert nem érdekel, és mert legalább kettõnk közül én legyek tapintatos. Nameg nem nézni kell, hanem érezni, akinek nem leég egy, annak rossz a szexuális élete :) amugy egy nõ ha ilyet csinál az becstelen, de ha a pasi teszi ezt, az természetes. :) sajna ebben a világban így mûködik.
Hát lehet h 1000bõl 1 a férjem, de õ elég toleráns ilyen téren. Szal ha meg is néz vkit, azt se feltûnõen és általában be is számol róla, csak azért , h elmondja. Szóval ez ilyen lelkiismereti v becsületbeli kérdés. És én is úgy vagyok vele, h inkább beszéljük ki a csajt/ill. pasit esetemben:D/. Akk nem is zavar. Az meg h ott mész mellette és feltûnõen más nõket nézeget, sztem igenis felháborító! Na ennyi. Beszéld meg vele, h ez neked nagyon megalázó és dühítõ. Ha van benne egy csepp jóérzés és tisztelet irántad, akk visszafogja magát.
Mert te se úgy rajongsz már érte mint az elsõ idõben. A kapcsolat olyan mint a tûz, néha nagyobb lánggal ég, néha kicsit kisebbel. Sokszor kell egy újyabb hasábot rárakni, hogy újra nagy lángja legyen. Ez pedig csak rajtad múlik. De az önbizalomhiány, a féltékenykedés, a rossz hangulat olyan mintha vizet öntenél rá.
Tudod én megéltem már azt is, hogy féltékeny voltam, meg azt is, hogy nem. A volt férjem ha csak ránézett egy nõre, már minden bajom volt. Azóta rájöttem, azért voltam ennyire féltékeny, mert nem törõdött velem, nem kényeztetett, nem éreztette velem, hogy számára én vagyok A NÕ. Emiatt önbizalmam sem volt. Más okok miatt, de elváltunk. Azóta megtaláltam életem szerelmét, összeházasodtunk, van egy 1 éves lányunk és nem vagyok féltékeny, pedig azért a férjem is rá-ránéz egy-egy csinos nõre. De persze nem bunkó módon teszi, hanem egyszerûen el kell ismerni, ha valami szép. És tudod, most azért nem vagyok rá féltékeny, mert tudom, bármennyi súlyfelesleg is legyen rajtam, számára én vagyok A NÕ, a feleség, az anya, a minden. És akármennyire is sok szebb nõ van nálam, akkor is velem bújik ágyba, engem kíván.... Szóval ezzel azt akartam hangoztatni, hogy lehetséges, nem ismer el eléggé vagy Neked nincs elég önbizalmad.
A kérdező hozzászólása: Akkor biztosan csak én vagyok ilyen "beteges", de nekem nagyon rosszul esik... Pláne, hogy nem néz meg engem a párom, ha bemegyek a szobába pl. meztelenül, csak nagy ritkán, de lehet, hogy csak én képzelem be, de miért nem tudnak a pasik úgy rajongani a nõért, mint amikor megismerték??? Soha nem fogom megérteni.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondom, hogy ha nem vagyok vele, akkor ne nézzen meg akit csak akar, de ha ott vagyok, akkor ne nézze már, mert megalázó, és idegesítõ, arról nem is beszélve, hogy nagy szemétség a nõvel szemben, ha a megstírölt nõci rám néz, és szánakozva szinte azt mondja, hogy de sajnállak, hogy a pasid megnéz a szemed láttára!! És ezt a pasik soha nem fogják megérteni!!! Mert érzelmileg silányak!
Az én barátom is, mostanában elég sokat nézi a pornót sunyiban, pedig nem igazán lenne rá szüksége.. De fõleg úgy, hogy a hátam mögött csinálja. Azt hiszi nem jövök rá :) engem is elég rosszul érint ez a dolog, mert ilyenkor bennem van az, hogy tuti már valami megromlott köztünk hogy ilyeneket kell csinálnia.. meg hogy mindig a hátam mögött.. Eddig a pornót is közösen néztük.. de ez már valahogy csak a múlté.. Elég féltékeny vagyok én is ezekre az esetekre, de akárhányszor mondtam neki, soha nem esik le hogy ne csinálja ezt, mert ez nekem rossz.. Azt mondja, a pornót azért nézi hogy felizguljon.. de 1 év után nehogy már ilyen kelljen hogy felizguljon rám..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!