Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeretik pasik a (360 db)

21-24éves Csajok! : Hanyadik randin, és hogyan szeretitek, ha a pasi megcsókol benneteket?

24 éves pasi vagyok

Legjobb válasz: Hát.. szerintem ne kérdezd meg, hogy szabad e. Az olyan bizonytalannak tûnik. Én szeretem, ha egy pasi tudja, hogy mi a dolga, bár én másképp mûködöm, mint a legtöbb lány, nálam a testiség az elejétõl fogva hozzátartozik, ha az nem okés, és nem is erõltetem tovább.

Hát.. szerintem ne kérdezd meg, hogy szabad e. Az olyan bizonytalannak tûnik. Én szeretem, ha egy pasi tudja, hogy mi a dolga, bár én másképp mûködöm, mint a legtöbb lány, nálam a testiség az elejétõl fogva hozzátartozik, ha az nem okés, és nem is erõltetem tovább.
Már bocsi de egy 24 éves srác szerintem nem kérdez már ilyeneket mint te! Volt már egyáltalán barátnõd?? A csóknál szerintem nem kell megkérdezned h megcsókolhatod e!a kézfogás meg ráér azután ha jártok pl!
Ha jól sikerült a randi, akkor szerintem nem fogja elfordítani a fejét. Ha meg igen, akkor max. adsz az arcára egy puszit.
24L voltam
nekem az nemjönnebe ha az elsõ randin már megfogná a kezem. sztem ezt csak akkor tegyed, amikor már tökegyértelmû h jártok. a csók az jöhet akár az elsõ randin is, de csak akkor, ha minden nagyon jól alakul, és énis ugyanannyira élvezem a dolgot, mint a pasi. a kézfogás meg sztem, az nemolyan dolog h rögtön ezzel kéne indítani, ráér akkor, amikor már egy pár vagytok, és sétálgattok vhol. megkérdezni felõlem megkérdezheti, az tud aranyos is lenni, bár én a határozott pasikat jobban szeretem, meg azt, amikor csakúgy megtörténik a dolog. de a legutóbbi barátom megkérdezte h adhat e egy puszit, de csók lett belõle :D
Szerintem már az elsõ randin, ha jól érzitek magatokat, megvan az összhang, akkor nyugodtan megcsókolhatod. És szerintem nem kell azt megkérdezni, elég ha mélyen belenézel a szemébe, úgyis látni fogod, hogy õ is akarja. És miért ne akarná, ha jól sikerült a randi?:)
ha jó a hangulat a randin, meg felszabadultak vagyunk mindketten, akkor követeleeeemm, de csakis jelekkel :D 21/L amúgy figyelmes vagy :)
Én ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon (-nagyon) jól érzem magam egy randin, szinte rosszul is esik, ha a pasi nem egy csókkal akarja zárni :) Hogy meg kell-e kérdezni? Persze, lehet aranyosan is csinálni, pl kapuallj, megsimogatod az arcát, kedvesen nézel és halkan megkérded: megcsókolhatlak? De kérdés nélkül is mûködik. A lényeg úgyis az egész randin van, ha az "tökéletes", akkor nem kérdés a csók sem. Legalábbis nálam :) 25/L
Elõzõ vagyok, bocs hogy férfiként ide "mertem" írni, csak megosztottam a tapasztalataimat Veled. Remélem nem haragszol:)
21 L vagyok. a kezfogas mar az egyuttlet jele, szoval leginkabb csak akkor fogja meg valaki a kezem ha mar a baratom (tehat minimum randi utan csok es legkozelebbi talalka elejen csokkal koszont) ami a csokot illeti.... aranyos ha megkerdi valaki, de az mar kicist mesterkelt es bizonytalansagrol arulkodik. pont az a varazsa hogy spontan. szerintem ezt a legtobben erzik, hogy kolcsonesen tetszenek-e egymasnak. flortokkel, atlagos helyen torteno finom erintesekkel lehet tesztelgetni a masikat, ha jol reagal, akkor mehet. az hogy hanyadik randin....mar fogasabb kerdes. en szemely szerint elso randin nem nagyon szoktam, bar kicsit furcsa es elbizonytalanito a vegen az arcrapuszi, de akkoris. persze vannak kivetelek, de nagyon ritkan. meg persze fugg a randitol is, mivel a legtobb randi nem "blind date", szoval tobb ismeros koreben zajlo ismerkedessel kezdodik, igy mire konkret randira kerul a sor az mar nem az elso talalka, hanem minimum a 3adik plusz 1-2 telefon. ami az idpontot illeti....randi kozben ha olyan a hangulat.... de eletem legjobb elso csokja es az egyetlen amire ilyen elenken emlekszem: hajnal 6ig kinn ultunk, nagyon jol ereztuk magunkat. elotte volt mar kb 3 "kollektiv talalka" plusz par hetnyi kozbeiktatott smsezgetes. nyilvanvalo volt h tetszunk egymasnak, voltak mar kozeledesi gesztusok. a lakasom elott beszelgettunk, kezdtem jelezni h mennek, vartam a csokot. 2-3 bucsuzkodas utan sem tortent semmi, lemondoan biggyesztettem az 1ik arcara egy puszit, es mikozben a masik arca fele tartottam hirtelen lekapott hogy meg a lelegzetem is elallt. szoval szerintem az ilyen csokok a legcsodalatosabbak.:) de persze csak ha mar biztos vagy a dolgodban. (es esetenkent kicsit huztad a csaj agyat) ami az egyetems ralatast illeti... 1 par dolog valtozik, de egy tobbekevesbe jokepu, tobbekevesbe okos, de figyelmes, udvarias, torodo es fokent magabiztos (de nem bekepzelt!) ferfi szerintem eleg konnyen kap tarsat. a penzehes libaktol pedig orulj h megszabadulsz ilyen konnyen.
A kérdező hozzászólása: Eggyel fentebbi hozzászólónak(21 L): 18:18-as(szimmetrikusan eltaláltad az idõpontot) Szóval azt mondod, hogy az elsõ randin te nem szoktál csókolózni. Ez esetben mi történne, hogyan cselekednél, ha az elsõ randi végén a pasi szeretne megcsókolni, és amikor közeledik, akkor mit teszel?, alrébb álsz, és megmondod, hogy te nem az elsõ randin szoktad? másik kérdés: Te is , és az elõtte levõ hölgyek is azt mondták, hogy késõbbi randik után jó, ha már a kezeteket is fogjátok. Addig, ameddig nem fogjátok egymás kezét, addig csak sétáltok egymás mellett az utcán?, az olyan furcsa, nem?, hogy randin vagytok, de kézfogás nélkül sétáltok? köszi
sztem pont h azlenne a furcsa, h mégcsak a ranizgatós-ismerkedõs szakaszban vagyunk, de már fogjuk egymás kezét. sztem ez nemigazán illik össze. a kézenfogva sétálgatás, az úgy a szerelmesek "dolga", nem csak az éppen ismerkedõfélben levõké. szerintem. (amúgy énvagyok az aki elõször felvetett azt, h randin mehet a csók, de a kézfogás csak késõbb). az elsõ csók, az amolyan megpecsételése a jó randinak. de közel sem jelent még szerelmet. ja, és amikor éppen megakarod csókolni, akkor eccerûen hozzáhajolsz, megcsókolod, és közben mondjuk megfogod a derekát. én azt nagyon szeretem :) amikor a fiú kezei csakúgy lógnak maga mellett és úgy csókol, az lehangoló. fogja meg a derekam, így elsõre, az bejön:)
A kérdező hozzászólása: Eggyel fentebbi (23:45-ös) hozzászóló: köszi a véleményed. Persze, azt nem is gondoltam, hogy a pasinak lógjanak a kezei XD :) Az is egy jó ötlet, ahogyn írod, hogy megfogná a derekad. De én olyasmire gondoltam, hogy egyik kezemmel (a csók közben) megérintem az arcát: - mármint a tenyeremmel megsimítom az arcát VAGY - az állát gyengéden megérintem, és vezetem az arcát, ahogyan közeledem :) A másik kezemmel, meg megfognám a derekát. Ez jó ötlet?
Csak a külsõ számít
Szia! szerintem minden adni fogja magát. Legutóbbi randin én például megkérdeztem a lányt, hogy átkarolhatom-e, mire Õ: esetleg. Na azóta is akkorákat röhögünk ezen, hogy hihetetlen. Mintha nem is én lettem volna, soha nem kérdeztem még ilyet randi közben:D Szóval a sikeres átkaroló hadmûvelet után úgy is maradtunk, sétáltunk sokáig. Eztán következett csak a csók egy padon, azzal viszont megleptem a leányzót, így mondta utólag. Erre nincsenek sablonok, egy idõ után érzed, mit lehet és mit nem. Mi tetszene a lánynak, vagy mi nem. Ha Te már meg szeretnéd csókolni, akkor megpróbálod és kész:) Ha pedig nagyon elfordul, akkor elnézést kérsz hogy ha gyors voltál, majd folytatod a beszélgetést. Nem fog összedõlni a világ. Lehet pici idõ után a lány fog bepróbálkozni, mert rájön, mit hagy ki Veled;) 22F
A kérdező hozzászólása: köszi A te hozzászólásod is tanulságos volt. Te is azt mondod, hogy a kézfogás többet jelent, mint a csók, tehát azt késõbbre kell hagyni. Ekkor viszont hogyan közeledjek a randi végén hozzá, hogy megcsókoljam?, egyszerûen lépjek oda?, anélkül, hogy megfognám a kezét?
Szia! Elõre szeretném elárulni, hogy nem a megkérdezett korosztályhoz tartozom, ugyanis 17 éves vagyok. Már maga a kérdés, hogy felmerült benned, arra enged következtetni, hogy nagyon figyelmes vagy. Szerintem is látszódik egy lányon, hogy szeretné-e, de meg is lehet kérdezni, hogy megcsókolhatod-e, és szerintem nem a határozatlanság jele, hanem a figyelmességé. Nekem is az a véleményem, mint a második hozzászólónak, esetleg szépen megsimogatod, és halkan megkérdezed tõle, szerintem még romantikus is. Egyszer randiztam egy sráccal, és már ezen az elsõ randin kétszer is megcsókolt, én elhittem, hogy õszinte csók volt… a randi végén szintén csókkal köszöntünk el egymástól, és nem telt bele 5 perc, és kaptam egy sms-t, hogy nem én vagyok az, akit keres, tehát ezt már akkor is tudta, mikor megcsókolt. Nagyon rosszul esett. Kérte, hogy legyünk barátok, én azt mondtam, hogy rendben, legyünk. Ez több, mint fél éve történt, azóta kétszer írtam neki levelet, de egyikre sem válaszolt. Na ennyit a „legyünk barátok” szövegrõl. Csókolj bátran, mert csodás dolog, de csak abban az esetben, ha komolyan gondolod! Kérlek ne játssz egy lány szívével sem. A kézenfogva sétáról csupán annyi a véleményem, hogy teljesen mást jelent, mint egy csók. Én azt mondom, hogy a csók a szerelem kezdete, a kézfogásnál pedig az összekapcsolódó, összefonódó kezek a komoly kapcsolatot, és lelki összefonódást jelképezik. Arra én is azt mondom, hogy az csak utána. És nem is! Nekem a belsõ értékek a fontosak! (bár sajnos igen… a legtöbb fiatal ezt nézi az ellenkezõ nemûben, amit leírtál, akár fiú, akár lány…) 17/L
A kérdező hozzászólása: látod elõzõ hozzászóló, hogy te is azt nézed elsõre, hogy az ágyban jók lesztek e. Nem mondom, hogy ez probléma, de azért mégis... :S
A kérdező hozzászólása: 24 évig mit lehet csinálni? Sokmindent... :) , de én ugy kérdeztem volna, hogy az elmult 7-8 évben mit csináltam..., Lényegében az elsõ 14 év alatt nemigen fordult meg a fejemben, hogy csajozzak, ami szerintem érthetõ :) Középsuli alatt meg inkább tanulgattam, de amikor próbálkoztam a csajoknál, akkor sosem ugy jöttem ki a dolgból, hogy jó legyen. Elég nehéz ezt megválaszolni, hogy miért nem volt barátnõm, alig tudok mit mondani.... :( Nincs egy nagyon jó, profi testépítõ alkatom ez tény, de azt sem lehet mondani rám, hogy kövér vagyok. Ez is közre játszhatott. Most az egyetem alatt meg azt tapasztalom, hogy az egyetemista csajok, a következõket figyelik egy pasin: 1. Legyen jó alakja, VAGY 2. Legyen már most biztos megélhetése, VAGY 3. Abban, amit éppen tanul az egyetemen abban legyen nagyon jó, VAGY 4. nem is tudom, hogy mi lenne a 4-ik, de alig nézik azt, hogy belülrõl milyen a pasi.
hajaj... elsõ válaszolóhoz hasonlóan énis szeretem minél elõbb letesztelni hogy az ágyban összeillünk-e, nem pedig azon problémázni hogy mennyi idõ után csókolt meg... ha ilyen lányt fogsz ki, akkor... de ugy õszintén...mi a jóeget lehet csinálni 24 évig??? 22/L
A kérdező hozzászólása: Még nem volt barátnõm, ezért kérdezem.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ hozzászólónak: köszi a válaszod, jól leírtad. :) viszont azt kicsit nem értem, hogy csókolzni már lehet, kezet fogni meg nem. Ha én ugy érzem, hog jó lett a randi, és a végén megszeretném csókolni, és ha nem kérdezem meg tõle. hogy megcsókolhatom-e, csak elkezdek hajolni felé, és: amikor közel vagyok, és a csajszi elfordítja az arcát, mert nem szeretné, akkor mit csináljak? Ekkor lesül a képemrõl a bõr. :( menjek el, vagy kérdezzek tõle valamit?
A kérdező hozzászólása: Értem, hát mindannyian hasznos dolgokat mondtatok. köszi :) Az elsõ randin már megfoghatom a kezét? Csajok, milyen hamar sétálhatunk veletek, hogy fogjuk a kezeiteket? Mert az elsõ randit megbeszéljük valahol, és ha odaérek, akkor nem foghatom meg rögtön a csajszi kezét, hanem egy idõ után kérdezzem meg?, mikor és hogyan?
A kérdező hozzászólása: 23:24-es hozzászóló, eggyel fentebbi: Örülök, hogy írtál :) Mindenkinek örülök

Hogy szeretik jobban a pasik a szexet ha felül vagy ha alul vannak?

Legjobb válasz: az én párom azt szereti ha õ lehet alul :)

az én párom azt szereti ha õ lehet alul :)
Szerintem, bár nem vagyok pasi, és csak 4 partnerem volt szexuális téren, de ez teljesen változó, nem lehet általánosítani. Ha szeretik a partnerüket, akkor úgy is rávezetik õket, hogy nekik melyik póz jön be jobban. A magánstatisztikám szerint 2-2 volt, hogy ki melyiket szerette jobban. 27L
Én párom jobban szeret alul lenni és mozgás helyett csak élvezkedni, persze ez nem zárja ki azt, hogy szeretne nekem örömet okozni, és ezért õ is megerõlteti magát általában :D
Nekem mindegy, csak csináljuk! de amúgy alul szeretek lenni, mert akkor kézre áll a popsi! :P
Én alul szeretek lenni, és én mozogni, szóval nem a lustaság miatt :D 20/F
Nekem teljesen mindegy. Az is jó, ha a párom kezdeményez. Én például, a póz cserélgetés mellett vagyok, de teljesen mindegy. Annyiból jó alul lenni, mert akkor ugye a mellek pont ott vannak a szem elõtt és lehet izgatni így a másikat! Egy faszi

Pasik ti hogy szeretitek ha a lany el csabit?

nem a mesztelenkedesre vagy perverzsegre ertem hanem ugy hogy mit szeretnetek mit talaltok a legjobbnak hogy le csabitson?hogy bele szeressetek a lanyba

Legjobb válasz: Minden korál külömbözõ mennire gondolsz? 12-14 15-18 18-30 30-50 50+(év)

Minden korál külömbözõ mennire gondolsz? 12-14 15-18 18-30 30-50 50+(év)
A kérdező hozzászólása: 18 evre gondolok
Légy kedves, közvetlen, éreztesd vele, hogy mennyire jó mindenben (még ha nem is igaz, de azért ne játszd túl).
külföldrõl írsz?

Hogyan tudasam egy pasival hogy szeretem aki a legjobb barátom?

félek neki elmondani mert a legjobb barátom és én is neki csak hogy neki most nem hiányzik egy kapcsolat ....de azt megmondtam neki hogy tetszik és nem szolt semmit csak hogy többet fogunk dumálni meg megkérdeztem hogy barátságból mondta azt hogy szép vagyok és azt mondta felét igen felét nem és nekem azt mondta hogy a barátait nem szereti meg de ez azért változhat vagy nem hogy kéne vele dumálnom ? szerintetek mivan most? :///

Legjobb válasz: Az van, hogy lehet megunta valaki a játékodat és kiszáll, mert túljátszottad a szerepedet.

Az van, hogy lehet megunta valaki a játékodat és kiszáll, mert túljátszottad a szerepedet.
A kérdező hozzászólása: hogy gondolod?
pontosan tudod.
Borotválva
borotválva
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.
Legyen egy kicsit borostás, mint az arca:D Se a hosszú, se a csupasz nem tetszik nekem.
Borotválva. :)
szerintem olyan vicces a teljesen csupasz.. kérleltem a barátomat, hogy szedje le csupaszra, aztán mikor nézegettük a tükör elõtt állva, jól kiröhögtük magunkat és megegyeztünk, hogy ebbõl nem lesz rendszer :D a barátom vagy rövidre nyírja, vagy csak a zacsiknál borotválja le, nekem ez bejön 19l
Ne legyen csupasz! Nekem az olyan, mint valami meztelencsiga. De azért dzsungel se, tehát legyen rövidre nyírt.
Nekem igen, de majd megmondják a többiek.
És ha nyírom ? Tehát nagyon rövid, csak nem csupasz , az is zavaró ?
Még az idõsebbeknek is, a korodbeliek többségének meg fõleg az lesz.
Fiú léttemre ez engem is eléggé foglalkoztat. Ugyanis még nem volt barátnõm, és ha szõrös akkor az zavaró e egy korom belinek. 18F
Szõrõs, hisz azért férfi és nem óvodás. A lényeg, hogy ápolt legyen és max kissé megnyírt - ha túl sûrû lenne.
a herét mindenképp borotválni, mert rossz úgy nyalni hogy szõrös:$ , de amúgy szerintem a mai fiataloknál elvárás hogy csupasz legyen. 17/L

Hogy szeretik jobban a pasik: ha teljesen leborotválom, vagy ha csak a bikinivonalat?

Legjobb válasz: Én is a teljesent ajánlom. Sokkal praktikusabb és kényelmesebb is és neked is jobban fog tetszeni. De fQleg a párodnak.

Én is a teljesent ajánlom. Sokkal praktikusabb és kényelmesebb is és neked is jobban fog tetszeni. De fQleg a párodnak.
Én csak ajánlani tudom a 'csupasz puncit'. A fazonírozás sok srácnak nem jön be, mert sokan nem szeretik a szõrt. De én még nem hallottam olyan fiúról, aki ne gerjedt volna rá egy csupasz punci látványára, tapintására...stb.
Hát, ízlés kérdése, kinek így, kinek úgy. De talán 70% a simára esküszik. Kb
Szerintem ha teljesen, mert praktikusabb is, meg esztétikusabb. :D a srác igy inkább fog orálisan kielégiteni mint ugy, hogy szõrös...neked is kényelmesebb lessz
Sztem meg a egyiksem.Mármint sem a csupasz sem a teljesen szõrös nem az igazi.Én inkább egy formás kis csíkot vagy háromszögeformát ajánlanék neked!Hidd el nagyon vonzó tud lenni.SZtem a csupasz az nagyon nem szép és ha van vmi formás kis csíkod akkor sokkal vonzóbb lesz a lenti terület.Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim de mindenki magának dönti el.
szia! Szerintem az a legjobb, ha megkérdezed a barátod, milyen puncit szeretne. Arra is megkérheted, hogy Õ borotválja le neked :) Persze, ehhez már egy intimebb viszony van 2 ember között. Esztétikus és higiénikus a csupasz punci, minden csak ízlés kérdése.
Hát elõször nekem is egy kis csík volt középen, az is nagyon tetszett a barátomnak, de egyszer meguntam borotválásnál hogy kerülgetni kell meg igazgatni és leszedtem az egészet. Mondanom sem kell hogy a hatás nem maradt el. Meg volt õrülve érte a pasim. le nem tudta róla m venni a kezét/ nyelvét:P egyszerûen imádja:D ajánlom neked is:P
Szerintem is úgy a legszebb, ha csupasz - de, ha a gazdája szeretné, a háromszög azért maradhat (mindenestül - csak alatta legyen csupasz). Nem szeretek õserdõben vadászni... egyébként meg miért nem a fiúd kérdezed? Meg lehet kérdezni az "akció" elõtt 1-2 héttel is...
Csak a bikinivonalat!!!

Miért van az, hogy egyes pasik a barátnőjük mellett más lányokkal is lefekszenek, ha elvileg annyira szeretik a barátnőjüket?

Lehet?leg pasik válaszát várnám,akik már csináltak ilyet...úgyis név nélkül megy az egész.De persze írhatnak csajok is:)

Legjobb válasz: Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)

(elõzõ vagyok) Azért azt se felejtsük el, h. a lányoknak is kb uannyi %a csalja meg a barátját (férjét). Nekem is van olyan lány ismerõsöm, aki ezt csinálja. Tehát ez sajnos az emberekre általánosan vonatkozik. És hogy miért? Sztem a válasz nem az õsemberekben ("a férfiaknak szabad mert férfiak" címû történet) keresendõ, az a kor egy kis ideje már lejárt:D Hanem az embereket ért hatások, és az összetett lelkiviláguk és érzéseik miatt. Hatások: tv, média, más emberek véleménye ill. élete, filozófiák, amiket bebeszélnek maguknak és nem is biztos h igaz. Akárhogy lehet élni, cak az annak a 2 vkinek tökéletesen feleljen meg. Na és persze ne felejtsük el, h. hajlamosak vagyunk nem kimondani különbözõ okokból, ha vmit szeretnénk, vmi bánt, nem oké. Sokszor csak apró dolgok, amik aztán felhalmozódnak. És sokan még akkor se képesek megmondani, h. másra van szükségük. Így aztán létrejön a megcsalás. De ott, abban a pillanatban elmúlik az igazi, tökéletes, "tiszta szerelem". Ezért érezzük magunkat ilyen esetmbe megalázva, földbe tiporba stb. Szóval az emberek teljesen meg vannak zavarodva, érzelmileg és gondolkodásban egyaránt. Mindenki jobbat és jobbat akar, a boldogságot hajszolják, és ha elérnek vmit, máris a következõ boldogságtényezõt kergetik. Egy kapcsolatot pedig 1000 dolog befolyásolhat. Ez van...:-S (amint látod engem is érdekel a témaXD)
Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)
Akkor nem szereti/nem kap meg mindent, ennyire egyszerû a válasz.24/f
Mert csak elvileg szeretik annyira...
Hmm, hogy is mondjam... ez ösztönös a férfiaknál. Minél több nõt megtermékenyíteni. Ez van belénkkódolva. Nyilván ezen valaki tud uralkodni, valaki meg nem. A szóban forgó srác éppenséggel olyan, aki nem bírja magát fékezni. Vagy lehet, hogy nem is szereti igazából a barátnõjét?
Ha vki annyira kiváncsi h milyen mással, akkor mért nem egyéjszakásban vesztette el a szüzességét? a kérdésedre: mert gerinctelen balf*szok...
tapasztalatgyûjtés... pl ha vki a barátnõjével vesztette el a szüzességét, utána kíváncsi h milyen más lányokkal... mással jobb, vagy rosszabb!
A kérdező hozzászólása: De ha nem csak tapasztalat gyûjtés, mivel a srác már idõsebb, és már kb 1 éve együtt vannak, és a bnõje mit sem sejti, hogy õt a szeretõ szerelme folyton megcsalja.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szereti annyira, akkor miért nem hagyja el, és keres egy olyan lányt akit nem csalna meg? Amúgy meg aki azt írta, hogy a férfiakba ez bele van kódolva...hát hagy ne jellemezzem az illetõt! És köszönöm az eddigi válaszokat...és persze várok még nagyon sokat:) Ugyanis engem ez a téma nagyon érdekel.Kár, hogy nem láthatunk bele a pasik agyába...
Pont amiért a nõk is lefekszenek addig más srácokkal. Hidd el, nagyon sok olyan lánnyal volt dolgom, akiknek csak egy kis kaland kellett.
Vagy hazudik és nem is szereti, vagy nem kapja meg azt amire vágyik, sajnos ennyi az egész, plusz a vadászösztön.

Mért van az, hogy annyi lány a csupaszra gyantázott/borotvált pasikat szereti? Semmi mellkasszőr meg egyebek?

Szerintem az a legférfiasabb ha vkinek pl.dús a mellkassz?tzete,meg a karja stb. Jó,mondjuk a szerszámot igazítsa meg,ne legyen ott dzsungel,de legyen az is sz?rös!! Mért lett ilyen nagy divat a csupaszság? Hányni tudnék mikor vkinek borostás a mellkasa...vagy alkatilag csak pár db sz?r van rajta.Fújj! :D

Legjobb válasz: Márpedig én a szõröset szeretem! Az egyetlen ami már nekem is sok a váll- és hátszõr. Én nem szeretem se a fazonra igazítást, se a borotválást. Lányok, akik azt mondják, hogy oda azért kell a borotva: hogy néz ki, ha egy pasi mindenhol szõrös, csak ott egy háromszögben nem? Szerintem egy pasi legyen vagy mindenhol szõrõs, vagy sehol (csak annak nálam nem sok esélye van). A felemás idiótán néz ki. 20/N

Márpedig én a szõröset szeretem! Az egyetlen ami már nekem is sok a váll- és hátszõr. Én nem szeretem se a fazonra igazítást, se a borotválást. Lányok, akik azt mondják, hogy oda azért kell a borotva: hogy néz ki, ha egy pasi mindenhol szõrös, csak ott egy háromszögben nem? Szerintem egy pasi legyen vagy mindenhol szõrõs, vagy sehol (csak annak nálam nem sok esélye van). A felemás idiótán néz ki. 20/N
nekem sincsen gondom a szorzetekkel...bar mikor belemegy az ember szajaba es ott van a torka vegefele elegge kellemetlen szokott lenni:P
Nekem semmi bajom nincs vele. Egy férfi legyen férfias :)
Speciel én, nem szeretem ha valaki csupasz, lent se, igazitsa meg az ok! Ha meg mindenhol csupasz, az undorito, szàmomra, mint egy kopaszcsiga! Viszont azt se szeretem ha valaki nagyon szörös, föleg ha a vàllàn és a hàtàn göndörödik a feketeször, legszivesebben szaladnék gyantàért, ha meg làtok egy ilyet! Undorito, szàmomra, de ez én vagyok!
Én azt szeretem ha van egy kis szõr a karon lábon és ennyi:) :) Alul minimum h ne legyen dzsungel meg hónaljba se. ha a felsõtestét szõrteleníti az se rossz mert nem egy medvéhez akarok odabújni!!! Erre mondják h ízlések és pofonok!!!
Mindegyik nõ akar lenni, ez a legjobb bizonyíték arra hogy a fogamzásgálók nem bomlanak le.Mind a70' évektõl születtek, elõtte érdekesség számba ment a homoszexualítás .
Azért mert már a majmok nem menõk.:) Az én páromnak nem dús a mellkas szõre. A karján és a lábán viszont dús. Lent meg borotválja. Én sem szeretem a csupasz fiúkat, de túl szõröset sem. Arany középút. Akinek pedig alkatilag kevés a mell szõre, az ragasszon fel mint az Austin Power?:)
...és félreértés ne essék, én mindenhol szõrtelen vagyok. A felemás dologról meg várom a véleményeket. :-)
senki nem várja el hogy gyantázza kezét lábát de azért szerintem odalennt kell a borotva:)
Ó szerintem mindenhol legyen bababõr ahol kell:) Természetesen mindenkinek más az ízlése. De ha észrevettétek, nem csak ilyenekben változtak a férfiak a 70'-es évektõl, de viselkedésben is kezdenek ellányosodni. Talán a mai modern világ átka? Mindenesetre én írtózom a szõrtõl, fõleg a háton és a mellkason. De a borosta az arcon kifejezetten szexi, ha ápolt:) A borostás mellkas viszont szerintem is undorító. Az én barátom viszont alkatilag nem szõrös, illetve a lábán igen, máshol viszont nem. Testfelépítésében viszont arányos, és nekem ez a fontos. Mellesleg minden sportoló borotválja vagy gyantázza magát, és a testépítõk is. Szerintem nem csak attól lesz férfias egy pasi, hogy szõrös, mert lehet akármilyen gorilla, ha a kapcsolatban, vagy ágyban nem férfi.
Már írtam ide, minek az volt a lényege, hogy ízlés kérdése, és felesleges ebbõl vitát kanyarítani, mert csak a farkunkat kergetjük. Mégis szeretnék hozzáfûzni valamit az egyik kommenthez, idézem "a szõrnek funkciója van." A szõrnek, mint a testet fedõ védelemnek akkor volt igazi funkciója, mikor az emberek még nem hordtak megfelelõ alsónemût, ami védte õket a környezõ fertõzésektõl, illetve parazitáktól. Nem véletlen, hogy az emberi faj evolúciójának kezdete óta egyre ritkább lett a szõre, majd késõbb csak a "kényesebb helyeken" maradt dús. A mostani világban inkább egyénfüggõ, ki hagyja meg, ugyanis a védelem szerepét átvette az alsónadrág illetve a bugyi. Nem kívánok ide többet írni.
Én azokat a pasikat szeretem akiknek a testük szõrtelen csak a lábuk és ott lent egy picit szõrös. (Justin Gaston, Chace Graford, Zack Efron)persze õket lent nem láttam :D
A kérdező hozzászólása: Na , azért nem kell kisarkítani! :D Egyébként érdekes, eddig mindig dús mellkasszõrzetû pasiba zúgtam bele, noha nem is tudtam h milyen levetkõzve....:) De itt félreértés van: nem azt mondtam h a vállán meg a hátán is legyen szõrös, mert az már tényleg jeti, fúj! :) Hanem a többi részen. És nyilván nem a szõrtõl lesz vki férfi, mert ha adott mondjuk egy vézna pasi aki nem is néz ki jól, az lehet akármilyen szõrös, nem kell. Alapból nézzen ki jól, legyen "teste" és ha még hozzá szõrös is a megfelelõ helyeken, na akkor nekem végem van.XD XDDD
jaj, anyám, jön itt mindenki ezzel a szokásos szar szöveggel, hogy divat....rámondjátok már a csajokra is h divatból szõrtelenítenek...de ti komolyan ennyire beszûkültek vagytok? amikor énvoltam nagyonfiatal, és lány vagyok egyébként, mikor elõször leborotváltam a lábamat, akkor ez még közel sem volt mondható divatnak. mégis megtettem, mivel engem zavart, és nem tetszett. erre ti nemis gondoltok??? h valaki esetleg maga miatt csinál valamit? azmeg a másik beszûkült gondolkodás, h az a férfias, ha szõrös....hát az baromi férfias, jah, inkább jetis. ez ugyanolyan gondolkodás, amikor aztmondják h a nõ a mellétõl nõ. pedig baromira nem. egy nõ a viselkedésétõl, és a belsejétõl lesz nõ, vagy minél nõiesebb. és egy pasi sem a dús szõrzetétõl lesz férfi, hanem a viselkedésétõl pl. és lén nemszeretem ha egy férfi mindenhol szõrös. mellén, hátán, vállán....azért ezmár kicsit durva. kezén lábán simán lehet szõrös. a nemiszervét pedig tartsa kordában, úgyértem nemkell babapopsisnak lennie, de azért vágja rövidre a szõrt. mindenhol máshol is tartsa már kordában a szõrét, ha adok egy puszit a mellére ne szõrcsomókat puszilgassak, ésha esetleg a nyakától a péniszéig szeretnék neki puszikat adni, akkorse egy jetit kelljen végigcsókolgatnom. ez nem férfias, hanem elhanyagolt. neked pedig egészségedre, vicces lesz ha majd lehányod a leendõ kedvesedet akibe belezúgtál, de még nemtudtad h alkatilag csak 20 db szõr van a mellkasán :D
Nem olvastam a többi választ, szia! Azt hiszem ez csak divat, de se nem szép, se nem praktikus. Annyira divat a leszbi sex, hogy beinditja a nöket a pucér szörtelen testtel való érintkezés, hozzásimulás...szerintem. Próbáltam, undorítónak tartom és olyan pasi nem kell többet! A szerelmemnek finom, puha kellemes szöre van mindenhol, ahol kell, ennél izgatóbb ajjjjjzzzzószerrel nem találkoztam!!!!
én fiatal nõ létemre ugyan nem szõrtelenítek máshol, csak a hónaljam és a lábam.megigazítom, az oké, de semmi más. nem fogok én azzal szenvedni, ráadásul nekem borzasztóan gyermeki hatást kell, ezért visszataszítónak találom. épp ezért a páromtól sem várom el. egyszer szõrtelenített ott lenn, hát annyira röhögtem, hogy az estének annyi lett. éppúgy szeretem az ízléses mellkasszõrét és azt a szexi csíkot a köldökétõl lefelé. azért lett divat, mert ez van a pornóban, azelõtt eszébe se jutott senkinek. meg finnyás mindenki, hogy belemegy a szájába. elõször is alig fordul elõ, másodszor pedig ki lehet venni. úgyhogy ha elvárás, én azért se, ráadásul így érzem jól magam. ráadásul óriási nagy marhaság, hogy úgy higiénikus, a nemi szõrzetnek(nõknél legalábbis) funkciója van. de ezt a sok idiótának lehet magyarázni.
Mert fiatalok, lövésük nincs, hogy néz ki - és hogy viselkedik - egy pasi. Aztán majd két gyerek után sírnak, hogy a kedves apuka addig nõiesítette magát, hogy télen nem bír kimenni havat lapátolni a ház elé.
Divatból egymás után mennek az emberek ill. a fiatalók, még ebben is.
Nekem se jönnek be a borotvált pasik.
Én speciel buzysnak tartom ha egy pasi mindenhol csupasz. De ne is legyen túl szõrös mert az meg undorító. Arany középút a legjobb. :D
Nekem nagyon szõrös a mellkasom és a hasam, sohasem borotváltam, és szeretem ha a nõ csókolgatja. Felizgat. Odalent viszont borotválom, azért mert ott hosszabb szõrszálak nõnek, és nem szeretném ha a partnerem szájába kerülne, amikor odaér. Nem önzetlen jószándékból, hanem kiábrándító amikor percenként megszakítja a kényeztetést, mert szõrszál ment a szájába. 40/F

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? Nem tudom miért szeretik ennyen a facebookot mikor ilyen dolgokat se. Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik.

Legjobb válasz: "Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? " P.É.N.Z. "Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik." Az iwiwen se sokat tudsz csinálni a Cs&P-ben ingyen.

"Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? " P.É.N.Z. "Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik." Az iwiwen se sokat tudsz csinálni a Cs&P-ben ingyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!