Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeretik a pasik: ha teljesen (3 db)

Hogy szeretik jobban a pasik: ha teljesen leborotválom, vagy ha csak a bikinivonalat?

Legjobb válasz: Én is a teljesent ajánlom. Sokkal praktikusabb és kényelmesebb is és neked is jobban fog tetszeni. De fQleg a párodnak.

Én is a teljesent ajánlom. Sokkal praktikusabb és kényelmesebb is és neked is jobban fog tetszeni. De fQleg a párodnak.
Én csak ajánlani tudom a 'csupasz puncit'. A fazonírozás sok srácnak nem jön be, mert sokan nem szeretik a szõrt. De én még nem hallottam olyan fiúról, aki ne gerjedt volna rá egy csupasz punci látványára, tapintására...stb.
Hát, ízlés kérdése, kinek így, kinek úgy. De talán 70% a simára esküszik. Kb
Szerintem ha teljesen, mert praktikusabb is, meg esztétikusabb. :D a srác igy inkább fog orálisan kielégiteni mint ugy, hogy szõrös...neked is kényelmesebb lessz
Sztem meg a egyiksem.Mármint sem a csupasz sem a teljesen szõrös nem az igazi.Én inkább egy formás kis csíkot vagy háromszögeformát ajánlanék neked!Hidd el nagyon vonzó tud lenni.SZtem a csupasz az nagyon nem szép és ha van vmi formás kis csíkod akkor sokkal vonzóbb lesz a lenti terület.Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim de mindenki magának dönti el.
szia! Szerintem az a legjobb, ha megkérdezed a barátod, milyen puncit szeretne. Arra is megkérheted, hogy Õ borotválja le neked :) Persze, ehhez már egy intimebb viszony van 2 ember között. Esztétikus és higiénikus a csupasz punci, minden csak ízlés kérdése.
Hát elõször nekem is egy kis csík volt középen, az is nagyon tetszett a barátomnak, de egyszer meguntam borotválásnál hogy kerülgetni kell meg igazgatni és leszedtem az egészet. Mondanom sem kell hogy a hatás nem maradt el. Meg volt õrülve érte a pasim. le nem tudta róla m venni a kezét/ nyelvét:P egyszerûen imádja:D ajánlom neked is:P
Szerintem is úgy a legszebb, ha csupasz - de, ha a gazdája szeretné, a háromszög azért maradhat (mindenestül - csak alatta legyen csupasz). Nem szeretek õserdõben vadászni... egyébként meg miért nem a fiúd kérdezed? Meg lehet kérdezni az "akció" elõtt 1-2 héttel is...
Csak a bikinivonalat!!!

Ha még nem vagyok punk teljesen, akkor hordhatok már bakancsot, mert már nagyon szeretnék egyet, de nem divatból? ! Hogy fogadtassam el a szüleimmel azt, hogy a pasim, egy punk? Elmondtam már nekik, de ellenzik.

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem szólókkal, fõleg az elsõvel! Nekem pedig emo pasim van :DD gondolhatod, sokan azt hiszik a barátnõm... De nekünk így jó :)

Szépen nézne ki a világ, ha csak az hordhatna bakancsot, aki punk... ne haragudj, de ez nagyon primitív kérdés volt... hihetõ, hogy nem divatból akarsz punk lenni, mert ma már nem ez a divat, viszont az, hogy mit jelent punknak lenni valószínûleg nem tudod. A punk rendszerellenes... a punk lázad... ahhoz, hogy valaki punk legyen, ismerni kell a rendszert és tudni kell, mi ellen lázadsz és miért.
Egyetértek az elõttem szólókkal, fõleg az elsõvel! Nekem pedig emo pasim van :DD gondolhatod, sokan azt hiszik a barátnõm... De nekünk így jó :)
Szerintem hordhatsz, egyszer el kell kezdeni valahol.De az ilyet hülyeség megkérdezni, hogy hordhatsz-e már? Neked kell tudni, érezni, neked kell hogy tetszen, te fogod hordani!A pasi témát meg télleg máshova kellett volna beírnod.De amúgy én is ebben a helyzetben vagyok mint te, csak nekem rocker pasim van.Az én szüleim sem ugrálnak örömükben, de nem tudnak vele mit kezdeni.Hisz párt nem nekik, hanem neked kell választanod.Próbáld ezt megmagyarázni nekik.Hogy neked õ kell, vele érzed jól magadat, tetszik és szereted, és ha nem akarják hogy boldogtalan legyél fogadják el a srácot.Szerintem csak eleinte idegenkednek majd tõle.
Mi az, hogy nem vagy punk teljesen?! Szánalmas.. Nem divatból? Hát pedig mindenki lefog divatpunkozni. Én a helyedben inkább elásnám magam, és nem azon gondolkodnék, hogy "horhatok-e már" bakancsot.. -.- A másik kérdést meg írd át más kategóriába mert qvára nem ide illik.
Még nem vagy punk? Pff vagy annak születsz vagy nem, ilyen egyszerû, valahol mindenki punk, mindenki szivében benne vagy, avval hogy egy viseletet hordasz avval csak ellentmondasz az egész punk ötletnek, barátom azt se tudod mirõl beszélsz, mi az a punk??? Na ha erre válaszolsz akkor válaszolok a kérdésedre... Amugy hány éves vagy? 11-12? vagy csak agyilag vagy anyi xD
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a második kérdést máshova kellett volna írnom, de ez a lépés most így jött ki!
kedves 4. válaszoló, Te tudod mi az a punk??? :) kíváncsi vagyok a válaszodra. "egy punk"
Nem attól punk valaki hogy olyan cuccokba jár meg tarajban hordja a haját .. ez szánalmas és = DIVATPUNKER!
A kérdező hozzászólása: Kérlek adjatok valami jó tanácsot! :)
Járj kecsesen. pl. leejtesz valamit akkor finoman hajolj le, esetleg belát a dekoltázsodba. húzd ki magad mell kint, fenék kint..stbb..testbeszéd
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit konkrétabban mit értesz a testbeszéd alatt még?
harapd meg a szad szelet finoman az mindig bejon

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!