Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeretik a pasik: ha (122 db)

Hogy szeretik a pasik, ha hogy csinálja egy lány szex közben?

Úgy értem, ha vadul, karmolászva, irányítva, szexin, kicsit játszadozva, pl. bilincseket használni// hagyja hogy őt irányítsák, kicsit félénken, kicsit hogyis mondjam szűziesen.???

Legjobb válasz: pasi,alkalom,kor,hely függõ

pasi, alkalom, kor, hely függõ
én azt szeretem ha karmol és vad mint én és elveszi azt ami az övé
Ahogy az egyénisége diktálja.nekem a legjobban az tetszett, aki hagyta hogy irányítsam, de amiben nem irányítottam, azt õ nagyon szenvedélyesen csinálta. El élvezéskor ott volt a karmolászás is, és végig nyögdécselés, de csak õszintén.
az análvaádsz 3000-es a a seggedbe! :)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Szeretik a pasik ha mondom nekik, hogy ´´szeretlek´´?

mert en szeretnem neki sms-ben vagy akarhogy elmondani eloben is,de felek,hogy megunna a baratom vagy mar mnne az agyara :( szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)

szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)
Szerintem is próbáld ki azt, amit az elsõ hozzászóló írt :-) Én pl többet mondom a páromnak, hogy szeretem, és amikor én rákérdeztem, hogy miért nem mondja pl utcán, azt válaszolt, hogy cikinek tartja. De amúgy ha tudja, hogy tényleg nem hallhatja senki, akkor õ is mondja :-)
Sztem is próbáld ki azt amit írtak.Bár az én barátom nagyon szereti ha mondom neki, meg õ is nagyon sokat mondja, pl telefonban is, akárhol van mindig ugy köszön el h "szeretlek", szóval stem ált. szeretik.
en eleinte a pasimnak sms-be mondtam es o is igy volt..egy ido utna mikor mar randiztunk tobbszor..o mondta ki eloszor..nemtom en feltem eloszor kimondani..de mikor kimondta a pasim eloszor hogy 'szeretlek' nagyon jol esett...erted amit akarok mondani?
en a pasimank eleinte sms-ba mondtuk eymasnak egy i8do utan mar szemelyesen is mondtuk de akkor is o mondta ki eloben eloszor..nemtom en feltem kimondani...nehogy ugy erezze h ramemons vok..erted mit akarok mondani?
Én fiu vagyok s én szeretem hallani, de úgy, hogy lássam is az arcén, hogy nem csak mondja, hogy mondja, hanem, mert jön a szivébõl. Nekem sokszor jön, hogy mondjam, hogy szeretlek kicsi szivem
a baratodon is sok fugg hogy milyen is valojaban, nekem peldaul sokszor mondja a baratom hogy szeretlek, viszont en eleg ritkan ejten ki ezt a szot a szamon. 1x mondtam is neki attol hogy en nem mondom ki sokszor nem azt jelenti hogy nem szeretlek es mondta szuksege sincs ra...ugyhogy szerintem sractol fugg :)
Egyébként szerintem tök érdekes, de az sem igaz minden pasira, hogy megunnák ezt a szót! Mert pl.én azt vettem észre, hogy õ szinte állandóan mondja nekem, mikor együtt vagyunk! Én meg mondjuk élõben annyit nem, csak ha virtuálisan kommunikálunk, vagy sms-ben, vagy ilyesmi (féltáv kapcsolat, nem tudunk túl sokat találkozni). Szóval nála ez nagyon gyakori, és még inkább én érzem furinak, mert azt hittem magamról, hogy én sokat mondom! :) ) Ettõl függetlenül szeretem õt, persze, de sokszor szerintem a tetteinkkel is ugyanúgy kifejezhetjük a szeretetünket, sõt! ;) (az 1.hozzászóló voltam)
Nekem talán mindegy, hogy hányszor mondja, hogy szeret. Az a lényeg, hogy valós tartalma legyen, és érezzem is mögötte a dolgot. De szerintem a kevesebb néha több. És nem válik közhellyé.
Igen mondhatod neki de ne minden nap vagy minden heten folytonosan mert megunja...
Tenyleg embertol fugg.Az en baratom soha nem mondja, de tudom h szeret..egyszeruen nagyopn zarkozott tipus...es az olyanoknak nehez kimondani barmit ami melyen lakozik. Es ha nem is mondja, viszont kimutatja. En is szeretnem neha hallani, de ha tudom h szeret megelegszem ennyivel is.Tul sokszor ne mond, mert az akarkinek az agyara menne...na meg az sem jo ha tul biztos benne...meg a vegen elhiszi magat
A kérdező hozzászólása: igen, koszonom :)

Pasik/férfiak! Ti hogy szeretitek a legjobban, ha a párotok kényeztet orálisan, mit csináljon közben?

Bármilyen korosztály véleményed érdekel, ha lehet, add meg a korod. Én 23 vagyok, még nem volt pasim, ezért érdekelne. Privátok is jöhetnek, de nem ismerkedni szeretnék, hanem tanácsokat kapni. :)

Legjobb válasz: A lényeg,hogy miközben a szádban van akkor is jó sok nyelvmunka kell!! Amilyen mélyen csak tudod!! ;) Én így szeretem ha egy csaj csinálja nekem... ;) 27/F

"Mert az nem, hogy egy 17 éves kislánynak már exe van, akivel már orálisan kényeztették egymást." Ez a mai világ drágám... elég ideig együtt voltunk, az meg a mi dolgunk, hogy mit csináltunk. Normális embernek meg azt mondanám, aki normális kérdésre nem azt mondja, hogy "Fõz, mos, takarít, gyereket szül", de látom te is az abnormálisak közé tartozol. Attól mert majdnem 18 vagyok látszólag jóval érettebb vagyok, mivel én eljutottam odáig, hogy nem ócsárlok olyat akit nem ismerek, illetve nem ugatok másnak mivel én sem vagyok tökéletes ahogy te sem, de én legalább 17 voltam mikor elkezdtem, és nem 13 mint a mai (te szavaddal idézve) "Kislányok".
A lényeg, hogy miközben a szádban van akkor is jó sok nyelvmunka kell!! Amilyen mélyen csak tudod!! ;) Én így szeretem ha egy csaj csinálja nekem... ;) 27/F
Látom nincs túl sok normális ember. Õszinte leszek én a tudásom az internetrõl szedtem, és bevált az exemnél illetve a jelenlegi párommal is, sõt.. talán enyhe kifejezés hogy bevált. :D Kezdj el közelíteni lassan a farka felé, de ne érj hozzá. Lehelj rá, és járkálj szájjal körülötte, egy idõ után lehet hogy a fejed megpróbálja rányomni ne ijedj meg. Lassan vedd a szádba (de csak a makkot), nyalogasd körbe kezdetben lassan. A heréktõl teljesen a tetejéig, végezz a nyelveddel körkörös mozdulatokat, aztán kezdj el úgy játszani vele úgy, hogy bekapod teljesen hirtelen mozdulattal, de csak a leheleted érezze a nyelved és a szád falait ne érintsd hozzá. Ezt játszd el kb 3szor, meg fog örülni. Utána már jöhetnek a be-ki járó mozdulatok, változatos tempóban, idõnként kezd elölrõl vagy variáld mert ugyan azok a mozdulatok unalmassá válhatnak. És most lehet fiúk ítélkezni: 17 (és fél) / L
oldja meg a macskacápa paradoxont 9es számrendszerben egy abakusszal.
Fõzzön, mosson, takarítson és énekelje el a szovjet himnuszt visszafele c molban.
Ha már úgyis ennyire eltértetek a témától: miért van 10x annyi ilyen kérdés, mint a "hogyan elégítsek ki egy nõt?" Pedig a férfiakat elég könnyû "elvinni", a nõknél tényleg kicsit rafináltabb a dolog.
A kérdező hozzászólása: Az abortuszosban teljesen igazat adok neked. Az nem ember, aki a saját gyerekét képes megöletni, hogy õ meg aztán egy újabb buliban megint csak óvszer nélkül szexeljen. Szándékosan nem szeretkezést írtam. A munkahelyemen volt egy olyan eset, hogy az óvszeren spóroltak... na, ezt én is elítélem, ahogy gondolom te is. De miért ne lehetne 17 évesen érett komoly kapcsolatra? Van ismerõsöm, aki szintén 17 éves, és két és fél éves kapcsolata van. (El ne kezdjük, hogy egy 15 éves lány miért pasizik.) Míg van olyan is, aki 18 éves, és ha hiszed, ha nem, de húsz srácot elégített már ki. Persze, véleményed lehet, ahogy neki is, vagy nekem is van, de itt nem arról kell írni, hogy a másikat megcáfoljuk. Én segítõ válaszokat vártam, és ez átment vitába. Szerintem egy ez normális kérdés, hisz az ember kíváncsi. És ha majd egyszer lányod lesz, és mondjuk eléd áll, mert felvilágosíst szeretne kérni, hogy mi jó egy srácnak, ne úgy reagálj, hogy kék-zöldre vered. Keresõben is megnézhettem volna, hogy mi jó nekik, de gondoltam itt jobb lenne, mert több pasi, több szempont, mérvadóbb vélemény.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. A további viták elkerülése miatt írom ezt. Elég agresszív dolgokat írsz, ha majd lányod lesz, remélem, hogy nem fogod megverni csak azért, mert esetleg 18 éves kora elõtt kezdett el nemi életet élni. És tudod, egy szóval sem említett itt senki kapcsolatot, egy adott témáról volt szó. Az érettség, felnõttség pedig szerintem nem korhoz köthetõ. Nem akarok beszólni neked, sem leszólni téged, de te kikeltél magadból, hogy egy 17 éves kislányt -ahogy te nevezted- kioktass... No, ebbõl nyilvánvaló, hogy nem örülnél, ha majd ilyen lányod lenne, de hát nem is te vagy az apja, ergo az õ egyéni döntése, hogy mit csinál. És a kérdésem nem arról szólt, hogy valaki megítélje a kommentelõk válaszát, ahogy te tetted, hanem arra irányult, hogy tanácsokat adjanak, lásd, a "kislány" válaszát. Így belegondolva... ha lesz egy 17 éves lányom, támogatni fogom, hogy ha nem is abban, hogy szexeljen pasival, de pettingeljen csak. Hogy miért gondolom így? Inkább legyen köztünk bizalom, minthogy titokban lefeküdjön pasikkal... tudod, néha engem is kiborít, amikor hallom, hogy 12 éves kislányok -mert õk tényleg azok- már szexelnek... persze, élvezet semmi, csak a hülye divat... viszont, hogy egy 17 éves lány, aki már testileg érett... és ha van egy párja, miért ne szerethetnék egymást, mind szív-, mind testügyileg?! És persze, mindenhol errõl hallani, hogy szex, szex, szex... megértem én õt. Sõt, becsülöm, hogy nem jött-ment pasiknak orálozik egyet, hanem akkor, amikor kapcsolatban van. Minden ember más és más, nyilvánvaló, hogy eltérõ gondolatokkal. Viszont ez egy kérdés, ami tanácsra váratott. És akármennyire is próbálok igazságos lenni, ebben az esetben nem tudok, mert egyértelmûen Nacui válasza volt megfelelõ, segítõkész.
"Le merem fogadni, hogy ha a te exed lenne (gondolom pasi vagy), akkor nem ez lenne a véleményed. " Ezt ne merd lefogadni, mert elvesztenéd a fogadást. Ha csináltam is volna alpári hülyeségeket annyi évesen, most már nem dicsekednék vele. "Az õ korában ez teljesen elfogadott szerintem" ki által elfogadott? Menjünk a világgal, amerre a világ tart? Ha az lesz elfogadott, hogy a kútba kell ugrani, akkor beleugrasz, csak mert az az elfogadott, és bele se gondolsz a hátrányaiba? Ehhez kéne gondolkodni. A gondolkodás meg nem elfogadott. Ez van! Igenis baj, ha valakinek 18 évesen exe van, ez nem dicsekedni való. Ha az õ magánügye, akkor ne írja le. Nekem jogom van a véleményemet leírni ezzel kapcsolatban. 20 éves korára olyan lesz, mint egy kiégett izzó, hány pasi fog addigra végigmenni rajta? Nekem nem kellene, akármilyen szép. Használt cikk már értéktelenebb. A szex addigra semmit nem fog jelenteni neki, a kapcsolata meg eshet szét. Azért komoly kapcsolathoz is meg kéne érni, csak ugye most az elfogadott, ha nem érünk meg rá, igen. Csak csináljátok, ami elfogadott, ha az nektek jó, csak késõbb már nem biztos, hogy jó lesz. Amúgy csak szólok, itt beszéltem olyan 17 évessel, aki minden védekezés ellenére is teherbe esett és mehetett abortuszra? Megtartani? Ó, az luxus, csak élvezkedni. De neki is mondtam, hogy talán nem így kéne, õ meg hajjj, ez az elfogadott, blablabla, aztán késõbb megnézhette magát. Hát hajrá, ha ez az elfogadott, csak csináljátok, szóljatok be ismeretleneknek, nevezzétek "abnormálisnak" azt aki "beugat", csak azért, mert ez is "elfogadott"! :) Kislányok! :)
Nem kell kioktatnod, naucika, tudom, hogy ez a világ, de azzal nem értek egyet, hogy ez normális lenne. Majdnem 18 éves kislány vagy, én meg hadd ne írjam le a koromat, hátha akkor elkezdenél magázni. Apukádnak nagyon alaposan el kéne fenekelnie, hogy itt kislány létedre osztogatod az észt olyanoknak, akiket nem is ismersz. Hát igen, a kamaszkor. A tanáraiddal is így beszélsz, gondolom, órán, ha meg gond lenne, bemegy a szülõ, hogy a tanár csak ne csináljon semmit, igaz? Meglátszik az elkényeztetésed alaposan. na majd te, az alig 18 éveddel megmondod itt a frankót a felnõtteknek! Hát kislányom, jobban tennéd, ha nem nekem osztogatnád itt írásban az észt, hanem az édesapukádnak vágnád a szemébe, hogy õ abnormális, jól pofon is vágna remélhetõleg, megérdemelnéd. 17 évesen te is kislány vagy, a te hozzászólásod jóval alpáribb és kioktatóbb, mint az enyém. Jó lenne, ha magadba néznél, és otthon ugatnál a szüleidnek, meg az iskolában az osztálytársaidnak, kíváncsi vagyok, hány kék-zöld folt lenne rajtad! És hogy mi normális, arra majd rájössz, ha felnõsz, csak addigra késõ lesz! További jó kamaszkori lázadozást, ugatást! És még hozzátenném, az értelmed csak addig terjed, hogy az ágyban izéltesd magad a kisfiú barátoddal (bár lehet, hogy 10-20 évvel idõsebb az nálad, sose tudni), másoknak meg jól beszólj. Ez amolyan állati ösztön, állati értelem, amilyen szinten vagy. Hiszen te beszéltél ugatásról, az ugatás pedig téged jellemez. Kis szuka. Kedves kérdezõ! Énhozzám korban talán-talán illenél, de nem biztos. Mindenesetre engem nem érdekelnél, ha a kapcsolatban neked ezek a dolgok fontosak, és nem a szerelem.
A kérdező hozzászólása: Nacui, köszönöm a választ. :) És most meg is védelek. Szerintem az õ válasza teljesen normális volt, nem mint az éneklõs... majd mikor a te lányod fog ott tartani, nem hiszem, hogy örülnél, ha valaki szovjet himnuszok dalolgatására biztatná, mert te megtehetted volna, de nem segítettél neki. Attól, hogy nem volt még barátom, miért ne érdekelhetne a téma?! Az pedig, hogy valaki 17 évesen már kényeztette orálisan a barátját, illetve már exe is van. Egyrészrõl az õ élete, másrészrõl, mi ebben a kivetnivaló? Le merem fogadni, hogy ha a te exed lenne (gondolom pasi vagy), akkor nem ez lenne a véleményed. Az õ korában ez teljesen elfogadott szerintem, és ha megnézem, hogy ennek az oldalnak a célja a másik kérdésének megválaszolása, így ha tetszik, ha nem, de meg kell állapítanom, hogy bizony õ a NORMÁLIS, mert benne ott van a segítõkészség.
közben ütvefúróval tegyen fel egy képet a falra, vagy: írjon Visual C-ben egy játékot, vagy: porzsívózzon.
6. Gratulálok, kis 17 éves létedre leírod, nincs sok normális ember. Szerinted mi számít normálisnak? Mert az nem, hogy egy 17 éves kislánynak már exe van, akivel már orálisan kényeztették egymást. Elég béna kapcsolat lehetett, ha még 18 éves sem vagy, de már véget is ért a kapcsolat. A másik dolog: az normális, hogy a kérdezõ ezen aggódik, amikor nem is volt még pasija? Minek ezen aggódni? Majd megbeszélik. Direkt szoktam az ilyen überértelmes kérdésekre hülyeségeket válaszolni. Hogy ki normális, ki nem, nem az itteni válaszokból dõl el, persze egy 17 éves kislány az orráig sem lát, nem fogja ezt belátni. Jobbakat!
Nézzen a szemembe és élvezze. Ha ez párosul egy normális oráltechnikával, akkor gyõzelem!:)
Én szívesen megtanítalak!:)

Hol szeretik a pasik ha simogatjak oket meg puszigatjak? Mondjuk peniszen kivul. Es hogy izgassam fel a parom?

Legjobb válasz: leginkább a mellkasukat simogasd én például ezt szeretem de a nyakam hátsó részét se vetem meg ha kényeztetik:P de ez is mint sokminden más embere váltogatja! most nemrég haverom mesélte h 1 masszázson vett részt ahol a masszõrnõ a combja belsõ részét masszírozta és megremegett tõle... próbáld ki te is ezt a módszert sztem megéri!:)

leginkább a mellkasukat simogasd én például ezt szeretem de a nyakam hátsó részét se vetem meg ha kényeztetik:P de ez is mint sokminden más embere váltogatja! most nemrég haverom mesélte h 1 masszázson vett részt ahol a masszõrnõ a combja belsõ részét masszírozta és megremegett tõle... próbáld ki te is ezt a módszert sztem megéri!:)
nekem a nyakam a kedvencem, és ha a lány a hátamat karmolássza a körmével :)
Próbálgasd a dolgot és figyeld a reakciókat! Ez teljesen egyén függö. De szerintem akárhol puszilgatod fel fogja izgatni, hiszen pasiból van! :D Legalábbis nálam ez a helyzet...nekem mindegy, csak puszilgasson :D
Idõnként máshol - hiszen a változatoságot szereti. És ha már izgatni akarod, nyugodtan hozzányomhatod a melled, finoman...
Szerintem ha oda kerül a sor, kb. teljesen mindegy, legalábbis nekem még sose panaszkodott a barátom, akárhol is simogattam ;) a legtöbb pasinak már a látvány is elég, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod :)
Szívogasd a talpát vagy a hónalját, biztosan nagy meglepetés éri.
Már van egy hasonló kérdés...
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hasonlo de nem pont ugyan ez!:) ) es ha nem tudod a valaszt akkor ne irjal!!!

Szólna a pasim ha "gáznak " találná, hogy lenyelem neki (orál szex)? Általában a pasik szeretik?

Az elején nem csináltam neki de aztán mindig lenyeltem nekem nics vele bajom. Amikor el?ször csináltam neki akkor meglep?dött mert azt hitte , hogy én ilyet nem csinálnék. utána mindig puszilgat meg csókolozunk. Akkor nem bánja úgye, és nem gondol rólam rosszat amiért szeretm neki ezt csinálni?

Legjobb válasz: A férfiak 90%-a olyan felfogású barátnõt szeretne mint amilyen Te is vagy. :P Általában szeretik ha egy lány lenyeli, és nem rohan egybõl öklendezve a fürdõszobába. :)

A férfiak 90%-a olyan felfogású barátnõt szeretne mint amilyen Te is vagy. :P Általában szeretik ha egy lány lenyeli, és nem rohan egybõl öklendezve a fürdõszobába. :)
Szinte minden férfi errõl álmodik:) Kiábrándító, ha kiköpi:S 23/F
csak annak megalázó, aki úgy gondolja. én sose erõltetném a barátnõmre, ha neki ez nem lenne elfogadható, mint ahogy eddig 1 kivételével mindenki mondta is, hogy inkább nem csinálná végig, mert az neki már kellemetlen. én ezt elfogadtam, nem kényszeritek semmit.
jesszus :D a legtöbb férfinek ez az álma, hogy lenyelje a nõ:D rám sem volt soha panasz
IGEN. Jó fej vagy, és látszik, hogy szereted a párodat. Egy pár, ha egymásra kattan, sokkal mocskosabb dolgokat is mûvelhet egymással és nem gondolnak rosszat egymásról. :)
Ha a barátod szerint gáz lenne, valószínûleg szólna, de ez attól is függ, hogy milyen a kapcsolatotok meg mióta vagytok együtt stb. Az én barátom pl. gusztustalannak tartja:D
a pasik általában véve szeretik..de kivételek itt is akadnak.. pl az én párom még azt sem engedi, hogy a számba élvezzen....
A kérdező hozzászólása: Én szeretem csinálni mindig szoktam neki, de ezért nem fog "rosszat" gondolni rólam?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszókat. Csak azért gondoltam, hogy gáz+ rosszat gondol rólam mert annyi lány írja, hogy megalázó+ a barátja se kéri stb.. De én nem érzem annak sose volt ezzel gondom.
Az én párom imádja, és szerencsére én is :)

Mit javasoltok, hogy kényeztessem a barátomat, ha még nem feküdtünk le, mert csak két hónapja vagyunk együtt? Van valakinek valami ötlete, hogy mit szeretnek a pasik a szexen kívül?

szeretném,ha a velem való találkozás felüdülés lenne a számára,miután hazajön a munkából!!

Legjobb válasz: A pasik a szexen kívül ugyanazt szeretik, amit a szexen belül.

A pasik a szexen kívül ugyanazt szeretik, amit a szexen belül.
fõzz! viccen kívül(: a legtöbb pasi szereti, ha az "asszony" jól fõz. és legyen otthon behûtött sör, vagy amit szeret... aztán vacsi után mehet egy közös fürdõ, vagy masszírozd meg(nem kifogás hogy "nem tudsz", nem nehéz, ha annyira nem megy nézz utána, vannak egyszerû dolgok amiket könnyû elsajátítani) pettingeljetek, stb...(:
Sz0pd le... bõ nyállal ;) Annak biztos örülni fog :)
miért lenne az? mit vársz? mivel kényezteted? olvasol neki mesét? társasoztok? NA NE NEVETTES!
Kívül is szeretik a szexet, megy belül is!
A kérdező hozzászólása: köszike:) ilyen megnyilvánulásokra nincs szükségem...ha ilyesmit szeretnék, akkor lennének ötleteim..és feltalálnám magam.....nem tudom, hogy te miféle vagy..de ez a sz*pd le...pff...vagy egy hatalmas r*banc v pasi....
Fõzz neki jókat, vagy csinálj közös programot, amit szeret (persze, ha nem fáradt). Ha fáradt, és nem dõl rögtön az ágyba, akkor pedig fürdesd le. Persze te se öltözz hozzá túl...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos tanácsokat!! :)

Ha valakinek húsos a puncija az szép? Szeretik a pasik? Itt nem arra gondolok, hogy kövér hanem ha a csikló nagy, husos ( (:

Legjobb válasz: Az én párom kifejezetten imádja...és a volt pasijaimnak is tetszett. Szerintem ez jön be a pasiknak.

Az én párom kifejezetten imádja...és a volt pasijaimnak is tetszett. Szerintem ez jön be a pasiknak.
Az, hogy milyen a puncid, nem számít. Nem az alapján ítélem meg a lányokat!
A punci nem arra való, h nézegessük, ergo tök mindegy, h néz ki.
Lényegtelen hogy néz ki.
Képet, képet, képet!!!
Miért nem láttál még puncit :D ?

Ha felveszek egy " i love mustache" pólót akkor ugye nem azt fogják gondolni, hogy szeretem a bajuszos pasikat? !

csak mert amikor mondtam, h szeretnék csinálni egy ilyen pólót, tesóm egyből rávágta: Miért, szereted a bajuszos pasikat?! Nem, hiszen 14 vagyok, és sztem tök jól néz ki..:D

Legjobb válasz: ez nagyon nagyon jó póló és mindenki ezt fogja mondani . de tényleg nagyon nagyon jó :D és senki sem fogja amúgy ezt gondolni.

ez nagyon nagyon jó póló és mindenki ezt fogja mondani . de tényleg nagyon nagyon jó :D és senki sem fogja amúgy ezt gondolni.
Ne törödj mások véleményével, ha tetszik vedd fel.
Kézzel és mert jó, izgató :)
Elõre is üdvözlöm a lepontozóbrigádog, soksok ondó az arcukra, szájukba. Most pedig kifejteném röviden. Szintén kézzel maszturbálok (mily' meglepõ :D), és én kifejezetten utálok barátnõm szájába élvezni. Egyrészt mert õ sem tartaná jónak, másrészt meg elég gusztustalannak tartom, hogy utána még leálljunk smárolni. Nem érdekel ki mit mond, legyek maradi, legyek régimódi, akkor is ez nálunk az elfogadott. 17/F
kézzel és a második kérdésedre a válasz htá én egyáltalán nem szeretek a barátnõm szájába élvezni sõt undorítónak találom nem tudom nekem nem jönnek be ezek a dolgok (mármint hogy én neki vagy õ nekem csinálja)szerintem gusztustalan de ízlések és pofonok:)
marok marcsa segedelmével... egyébként a szájba élvezést én sem szeretem... bár találkoztam olyan lánnyal aki kimondottan kérte és akkor persze megcsináltam de nekem mindegy hogy hova megy...
Talán a pornóban bevett szokás miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!