Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeretik a pasik: (360 db)

Hogy szeretik a pasik, ha hogy csinálja egy lány szex közben?

Úgy értem, ha vadul, karmolászva, irányítva, szexin, kicsit játszadozva, pl. bilincseket használni// hagyja hogy őt irányítsák, kicsit félénken, kicsit hogyis mondjam szűziesen.???

Legjobb válasz: pasi,alkalom,kor,hely függõ

pasi, alkalom, kor, hely függõ
én azt szeretem ha karmol és vad mint én és elveszi azt ami az övé
Ahogy az egyénisége diktálja.nekem a legjobban az tetszett, aki hagyta hogy irányítsam, de amiben nem irányítottam, azt õ nagyon szenvedélyesen csinálta. El élvezéskor ott volt a karmolászás is, és végig nyögdécselés, de csak õszintén.
az análvaádsz 3000-es a a seggedbe! :)

égyszives írjátok le mit csináljak a nyelvemmel és hogy hogyan szeretik a pasik?

légyszi kíméljetek meg a nm ide való csúnya válaszoktól

Legjobb válasz: oralis kielegitest gondolom. ne fogazz. a penisz aljahoz szepen teszed a nyelved es esetleg jobbra-balra mozgatod, vagy csak szimplan a makkon korozol a nyelveddel. a hogyan szeretik a csajokra, itt a helyes valasz:)) ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

oralis kielegitest gondolom. ne fogazz. a penisz aljahoz szepen teszed a nyelved es esetleg jobbra-balra mozgatod, vagy csak szimplan a makkon korozol a nyelveddel. a hogyan szeretik a csajokra, itt a helyes valasz:) ) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Hány éves vagy, kicsirigó?
érdezd meg az anyukádtól õ hogy csinálta
A kérdező hozzászólása: nm orálra gondoltam..am 14

Hogy szeretik a pasik a nok nemi szervet? Borotvalva vagy nem?

Legjobb válasz: Én férfi vagyok, és nem érdekel a kérdés. A kedvesemet szeretem, nem pedig a csupasz/szõrös nemiszervét. Volt már ez is és az is, egyikkel sem volt semmi baj, orális szex terén se. De tudom, hogy ezzel nem sokan vannak így. Azonban senki ne gondolja, hogy nem semleges nekem az ápoltság és hasonlók, de én pl. úgy tanultam egyetemen, hogy a szeméremszõrzet védi az egyébként érzékeny hüvelybemenetet a szennyezõdésekkel és kórokozókkal szemben. Ez a mai higéniás viszonyok mellett sem teljesen elhanyagolható...

Én férfi vagyok, és nem érdekel a kérdés. A kedvesemet szeretem, nem pedig a csupasz/szõrös nemiszervét. Volt már ez is és az is, egyikkel sem volt semmi baj, orális szex terén se. De tudom, hogy ezzel nem sokan vannak így. Azonban senki ne gondolja, hogy nem semleges nekem az ápoltság és hasonlók, de én pl. úgy tanultam egyetemen, hogy a szeméremszõrzet védi az egyébként érzékeny hüvelybemenetet a szennyezõdésekkel és kórokozókkal szemben. Ez a mai higéniás viszonyok mellett sem teljesen elhanyagolható...
A jó szõrös puncit szeretem, ahol meglehet markolni a szõrt, és mikor nyalok a számba is betéved néhány szõrszál..imádom a szõrt!!!én borotvált puncit nem is nyalok ki !!soha nem is nyaltam..undorodom tõle!!!!csak a szõrös!!csak a szõörs!!4ver!!ijáááóóóóó
Ízlés kérdése, de ahány fiúval én voltam, az még mind borotválva szerette.
teljes csupaszon jó a punci a szõrös gusztustalan vagy maximum ennyire legyen szõrös mint ennek a csajnak!:http://freeszex.tx.hu/free-sex-pics?dir=Free+Sex+Pics%2FPunc..
Eléggé tapasztalt vagyok, és szerintem divat kérdése. Most divat a kopasz, 11 néhány éve volt egy csajom akkora pinaszõrrel, hosszabb volt mint a haja. Akkoriban a kopasz volt az unikum, most meg ha szörõset találsz. Én szeretem ha van valami szõr is, rövidre vágva , vagy a felül csíkocska, alul semmi.
az én barátom szõrösen szereti, viszont én mindig leborotválom (nem az egészet, én is hagyok egy kis csíkot), mert én meg így szeretem, és sztem is higiénikusabb.
Nekem a punci legyen kopasz, na jo ilyen esztetikai izek azok jok, de ne legyen egy erdo, nem vagyok en vadasz :D Kul en is a csajt szeretem, de szex kozben jo, ha van egy olyan erzesed, h a partnered igenis apolt, es ugyel a higeniara ! ! !
Szerintem is a borotváltat szeretik, legalább is a magyar pasik. Mert pl. az USA keleti részén csak a bikinivonalat szokták leszedni, a nyugati parti nõk meg a csak csíkot hagynak. De Európa ezen részén az csupasz illetve a csak csík a divat, ezt kedvelik a pasik. Személy szerint nekem az egész csupasz, de többször is volt már csík meghagyva, attól függõen, hogy a partner hogy szerette, én mindkét félét szeretem. Most, hogy nincs pasim, az egészet borotválom, mert az egyszerûbb. Engem idegesítene, ha szõrös lenne.
Hááát, sokféle borotválás van. Van a bikinivonal, ha engem kérdezel az nem elég... Én pl felül csíkot szoktam hagyni (vastagabbat) és ahol kezdõdik a nyílás az alatt pedig tök csupira borotválom, és szerintem ez nem csak esztétika kérdése hanem higiénia. Biztos ami biztos told le te is de ne teljesen mert szerintem az jobban néz ki ha hagysz egy kis valamit :)
Nekem sem elõtte sem utána nem volt gond hogy elkalandozzam ott lent...abszolút jó volt akkor is mikor szõrös volt és így talán még jobb, hogy nem az. De mindenhogyan bejött ;) (F)
Ki az a Rutka?
A kérdező hozzászólása: Bocs ritka!!!
ne szúrjon, az a lényeg.
Szóval akkor a kérdés így hangzik dekódolva: Ritka már a szõrös ágyékkal rendelkezõ nõ. Hölgyek, Ti ennek ellenére a szõrös hím nemi tájékot preferáljátok, avagy elvárjátok a férfiaktól is a szõrtelenséget? Vagy félreértem? Csak mert erre férfiként azt tudom reagálni, hogy nagyon kevés a szõrtelen férfi, szõrös láb és has tájék közt meg hülyén néz ki, ha ott figyel egy kopasz felület. Nyilván lehet az egész testet szõrteleníteni, de szvsz jelentõsen energiatakarékosabb megoldás, ha csak karbantartja a szõrzetét az ember.
a gyenge szõrzet esztétikus, nem kell vele semmit csinálni. rövidre nyírni esetleg, úgy kezelhetõbb és átláthatóbb.

Első alkalom lesz. Hogy szeretik a pasik először a pun*ikat? További lent! Tippeket is!

Ez lesz az első alkalom a barátommal. De nem tudom, hogy csináljak valamit a puncimmal a szőrrel? A végbélnyílásomnál is van. Csináljak vele valamit vagy undorítónak fogja találni? Ja és ha már itt vagytok, adnátok tippeket, hogy ne fájjon annyira? Csak normális válaszokat kérnék!

Legjobb válasz: Szerintem borotváld le. De ne szerencsétlenül. A volt barátnõm amikor még szûz volt, vagy kezdõ, már nem tudom pontosan nem borotválta, de mondtam neki, hogy tegye meg. Erre nem pont a lyukánál hagyta meg a szõrt? Aztán köpködhettem mint valami macska.

Kedves 9-es! Köszönöm válaszod. Most, hogy nagy költõ lettem, írok egy verset a cicikrõl is, hogyha ezen válasz hasznossága minimum 80% lészen.
aki a verset írta, GRATULÁLOK NEKI!!!! nagyon nagy, már a nyomtató ontja a példányokat :)
Szerintem borotváld le. De ne szerencsétlenül. A volt barátnõm amikor még szûz volt, vagy kezdõ, már nem tudom pontosan nem borotválta, de mondtam neki, hogy tegye meg. Erre nem pont a lyukánál hagyta meg a szõrt? Aztán köpködhettem mint valami macska.
Ja, és csupasz
"Normális válasz" "Normális válasz" "Normális válasz"
19:47-es vagyok. ezt a "szõr" dolgot én a helyedben megbeszélném vele...
én leborotváltam az elsõ elõt mindenhol. nem a pasi miatt, hanem mert nekem így volt kényelmes. ez pasira válogatja amúgy, valami szereti ha szõrös egy kicsit, valaki egyáltalán nem, viszont sztem senki nem szereti ha õserdõ van odalent. vágj le belõle valamennyit szerintem, ahogy neked jó. sok sikert!! :)
Na, végül milyen puncival és popsival készültél neki? :) Vagy még mindig nem történt meg az elsõ? :)
hat meg szep hoy vagd le mer hat mar a ferfiak is szoktak vagni jol is neznenk ki a fiu ot hot kopaszon te meg oserdovel uj ra tovig oszt agya neked amig birja ugy jo lesz ne agodj csak vicc volt ha megkered hogy kinyaljon meg megujaz akor lasan elkezditek es minden okes lesz hat ha mar ki kel nyaljon es bisztos ki is akar majd akor tegyel mar anyit hogy levagod ha nem akarod hogy szorcsomokat kopkogyon vagy megfuladjon
Én csak annyit mondanék, hogy sztem ne használj ott semmilyen szõrtelenítést. ;) Hogy miért mert így természetes, így a jó, így kell elfogadni. Valamint kipattogna kezdõként ami nem csak, hogy nem szép látvány de neked is érzékenyebbé/kellemetlenebbé válik. Ha ezek az indokok még mindig nem lennének elegek akkor: 1. borotva: szúrós lesz és hamar kinõ a szõr. 2. szõrtelenítõ krém: nem lehet intim területen használni 3. epilátor: rettentõ fájdalmas 4. gyanta: ugyan csak rettentõ fájdalmas. esetleg ha nagyon nem szereti valaki akkor a lézeres szõrtelenítést ajánlanám. de az drága.
Nekem a csupasz punci tetszik a legjobban. A fiatalok körében meg fõleg ez a divat, szóval a barátodnak is vélhetõen az jönne be legjobban, ha leborotválnád. ;) 27/F
7-es és 10-es vagyok. Kedves kérdezõ, miért cenzúrázol ki egy ily gyönyörû szót? Degradálod a "punci" szót ezzel a kicsillagozással.
Nedves, forró, és finom
szerintem borotváld le szépen, az tuti gyönyörû látvány, legalábbis én azt szeretem ha szép selymes :) ara hogy ne fájjon annyira, ez leginkább a barátodon mulik és a mûszerén, ha kicsi akkor nem fog annyira fájni, ha nagy akkor jobban fog. egyébként az elõjátékon nagyon sok múlik, ha mestere a nõi testnek akkor nyert ügyed van mert nagyon kellemes lesz:)
Ezt tõle kérdezd meg másnap. De mivel fiatalok vagyok és a legtöbb pornóban csupasz van, szinte biztosan azt szeretné. De most még ne csinálj semmit!
Csakis csupaszon. Lazulj el, kérdd meg, hogy elõtte nyaljon ki, ujjazzon meg és utána lehet gyengéden elkezdeni.
útolsó válaszoló. szerintem kapj elõ egy nyelvtan könyvet, mielõtt írsz bárhova is.

Hogyan szeretik a pasik leginkább a szexet? (lent)

Fürdés után illatosan tisztán , fürdés nélkül munka után , vagy nem árt el?tte minimum egy kis puncilemosó gél ?

Legjobb válasz: A hgiénia kell...

A hgiénia kell...
véresen plusz ha sáros a farkam.
hát, nálam alap hogy fürdés után 18/F
Fürdés elõtt, közben és után...
A fenék az új vagina.
Hogyan szeretik? Gyakran. Illatosan és reggeli ágymelegen, kicsit izzadtan.

Miért van az hogy általában a pasik nem szeretik vagy nem akarják az előjátékot?

Csak durr bele a közepébe aztán kész is, de egy csajnak más mert neki fel kell izgulnia nem úgy mint a pasinak mert neki feláll azt kész is. És általában ezért nem szokott olyan jó lenni a sex. Pasik ,csajok tapasztalatok?Vélemények?

Legjobb válasz: Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.

Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.
Rossz pasikat fogtál ki! Én kifejezettem imádok játszani!!! Mindenféle módon, ha érted mire célzok! ;) :) 29 F
én szeretem az elõjátékot szeretem ha a barátnõm kellõen fel van izgulva :)
én is kifogtam pár olyat aki magasról tett rá hogy kb csont szárazan próbált belémhatolni, mert nem csinált velem semmit.. sok pasi azt hitte hogy a két szép szemétõl majd benedvesedek. az ilyenek mind önzõ disznók szerencsére a férjem nem ilyen. imád nyalakodni, és azt is amikor én játszom vele:) bár ha pl 2 nap kimarad mert fáradtak vagyunk akkor harmadnap lényegesen türelmetlenebb!!! viszont ettõl még tekintettel van rám és sose okozna fájdalmat szándékosan. így aztán teszi amit kell, amíg én is kész nem vagyok:) 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod :) meg fogom tenni
Én már 30 éves vagyok, tudom, hogy mit szeretek, tudom, hogy mit várhatok el a másiktól. És mindenféle partnerem volt már. 18-20 évesen még sehol sem volt ez a magabiztosságom a szex terén. Ehhez idõ kell. De! Egy beszélgetéstõl nem kell félni, említsd meg neki, hogy szeretnéd, ha kényeztetne, beszélj arról, hogy mi esne jól. És amikor megteszi, akkor ne rejtsd véka alá, hogy mennyire élvezed. A legtöbb férfinak ugyanis nincs nagyobb bók, mint a nagy sóhajtások és a görcsbe ránduló nõi test látványa. :)
A kérdező hozzászólása: 10-es válaszoló akkor te nagyon határozott vagy nekem is ezt kéne tennem
nõ voltam, egyébként. az én tapasztalatom ez, én ezt láttam eddig minden férfinál. de kívánom neked, meg neked, hogy ne legyen igazam. :)
én szeretném az elõjátékot is F19 szûzike :d
Nekem mások a tapasztalataim. A legtöbb szexpartnerem jobban igényelte az elõjátékot, mint én. Igazából általában már nedves vagyok, mikor nekiállunk, volt olyan, hogy mire a randira értem, nedves voltam, mert visszaemlékeztem az elõzõ alkalomra. :) És mivel én a durvább, vadabb szexet szeretem, unom a hosszas elõjátékot. Ehhez képest, mindig nekem kell véget vetni az elõjátéknak, mert mindegyik nyújtja, mint a rétestésztát. Te egy kezdõ fickót fogtál ki, és valszeg a saját szexuális tapasztalataid is hagynak kívánnivalót maguk után. Ahogy rutinosabb leszel, mersz majd szólni, ha valami nem tetszik, vagy irányítod a pasit. Én pl ha nyalást akarok, letolom a fejét, és kész.
A kérdező hozzászólása: 13 55 hát igen kicsit durva volt.. de ez egyáltalán nem igaz nem csak szexelni járunk össze. igen beszélni kellene vele.. már próbáltam de nem nagyon veszi a lapot
13, 55 fú haver, szerintem nem kellene ennyire leegyszerûsítened a képletet. Na ebbõl is látszik, hogy egyes pasik csak egy alternatívában gondolkodnak... Erre példa az általad bírált személyek is. Akik lehet, szeretik a nõt, csupán mivel nekik nincs igényük a nagy elõjátszadozásra, feltételezik a párjuknak sincs, azt hiszik a másiknak is azonos igényei vannak (természetesen amíg fel nem világosítják õket az ellenkezõrõl).
nem szeretik? fú haver, nagyon rossz pasikkal találkoztál. egyébként elárulom miért: mert nem szeretnek téged. ha szeretne, fontos lenne neki, hogy neked is jó legyen. ha csak dugni jártok össze, akkor minek veszõdjön?.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Örömmel hallom hogy vannak olyan pasik akik szeretik az elõjátékot:P
Nekem is ez a tapasztalatom, eddig 2 pasival ugyanaz... Ettõl még nem mondom, h általában.
Nem minden pasi csap bele a közepébe. Amúgy tévedsz. A pasinak is szüksége van arra, hogy izgassa a csaj, nem csak hipsz hopsz elvárja, hogy durr álljon mint a cövek.
Én nagyon is szeretem, a fura viszont az, hogy nekem elõzõ barátnõm volt olyan aki nem nagyon szerette (max egy kis csókolózás, simi). 26F

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Szeretik a pasik ha mondom nekik, hogy ´´szeretlek´´?

mert en szeretnem neki sms-ben vagy akarhogy elmondani eloben is,de felek,hogy megunna a baratom vagy mar mnne az agyara :( szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)

szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)
Szerintem is próbáld ki azt, amit az elsõ hozzászóló írt :-) Én pl többet mondom a páromnak, hogy szeretem, és amikor én rákérdeztem, hogy miért nem mondja pl utcán, azt válaszolt, hogy cikinek tartja. De amúgy ha tudja, hogy tényleg nem hallhatja senki, akkor õ is mondja :-)
Sztem is próbáld ki azt amit írtak.Bár az én barátom nagyon szereti ha mondom neki, meg õ is nagyon sokat mondja, pl telefonban is, akárhol van mindig ugy köszön el h "szeretlek", szóval stem ált. szeretik.
en eleinte a pasimnak sms-be mondtam es o is igy volt..egy ido utna mikor mar randiztunk tobbszor..o mondta ki eloszor..nemtom en feltem eloszor kimondani..de mikor kimondta a pasim eloszor hogy 'szeretlek' nagyon jol esett...erted amit akarok mondani?
en a pasimank eleinte sms-ba mondtuk eymasnak egy i8do utan mar szemelyesen is mondtuk de akkor is o mondta ki eloben eloszor..nemtom en feltem kimondani...nehogy ugy erezze h ramemons vok..erted mit akarok mondani?
Én fiu vagyok s én szeretem hallani, de úgy, hogy lássam is az arcén, hogy nem csak mondja, hogy mondja, hanem, mert jön a szivébõl. Nekem sokszor jön, hogy mondjam, hogy szeretlek kicsi szivem
a baratodon is sok fugg hogy milyen is valojaban, nekem peldaul sokszor mondja a baratom hogy szeretlek, viszont en eleg ritkan ejten ki ezt a szot a szamon. 1x mondtam is neki attol hogy en nem mondom ki sokszor nem azt jelenti hogy nem szeretlek es mondta szuksege sincs ra...ugyhogy szerintem sractol fugg :)
Egyébként szerintem tök érdekes, de az sem igaz minden pasira, hogy megunnák ezt a szót! Mert pl.én azt vettem észre, hogy õ szinte állandóan mondja nekem, mikor együtt vagyunk! Én meg mondjuk élõben annyit nem, csak ha virtuálisan kommunikálunk, vagy sms-ben, vagy ilyesmi (féltáv kapcsolat, nem tudunk túl sokat találkozni). Szóval nála ez nagyon gyakori, és még inkább én érzem furinak, mert azt hittem magamról, hogy én sokat mondom! :) ) Ettõl függetlenül szeretem õt, persze, de sokszor szerintem a tetteinkkel is ugyanúgy kifejezhetjük a szeretetünket, sõt! ;) (az 1.hozzászóló voltam)
Nekem talán mindegy, hogy hányszor mondja, hogy szeret. Az a lényeg, hogy valós tartalma legyen, és érezzem is mögötte a dolgot. De szerintem a kevesebb néha több. És nem válik közhellyé.
Igen mondhatod neki de ne minden nap vagy minden heten folytonosan mert megunja...
Tenyleg embertol fugg.Az en baratom soha nem mondja, de tudom h szeret..egyszeruen nagyopn zarkozott tipus...es az olyanoknak nehez kimondani barmit ami melyen lakozik. Es ha nem is mondja, viszont kimutatja. En is szeretnem neha hallani, de ha tudom h szeret megelegszem ennyivel is.Tul sokszor ne mond, mert az akarkinek az agyara menne...na meg az sem jo ha tul biztos benne...meg a vegen elhiszi magat
A kérdező hozzászólása: igen, koszonom :)

Mit javasoltok, hogy kényeztessem a barátomat, ha még nem feküdtünk le, mert csak két hónapja vagyunk együtt? Van valakinek valami ötlete, hogy mit szeretnek a pasik a szexen kívül?

szeretném,ha a velem való találkozás felüdülés lenne a számára,miután hazajön a munkából!!

Legjobb válasz: A pasik a szexen kívül ugyanazt szeretik, amit a szexen belül.

A pasik a szexen kívül ugyanazt szeretik, amit a szexen belül.
fõzz! viccen kívül(: a legtöbb pasi szereti, ha az "asszony" jól fõz. és legyen otthon behûtött sör, vagy amit szeret... aztán vacsi után mehet egy közös fürdõ, vagy masszírozd meg(nem kifogás hogy "nem tudsz", nem nehéz, ha annyira nem megy nézz utána, vannak egyszerû dolgok amiket könnyû elsajátítani) pettingeljetek, stb...(:
Sz0pd le... bõ nyállal ;) Annak biztos örülni fog :)
miért lenne az? mit vársz? mivel kényezteted? olvasol neki mesét? társasoztok? NA NE NEVETTES!
Kívül is szeretik a szexet, megy belül is!
A kérdező hozzászólása: köszike:) ilyen megnyilvánulásokra nincs szükségem...ha ilyesmit szeretnék, akkor lennének ötleteim..és feltalálnám magam.....nem tudom, hogy te miféle vagy..de ez a sz*pd le...pff...vagy egy hatalmas r*banc v pasi....
Fõzz neki jókat, vagy csinálj közös programot, amit szeret (persze, ha nem fáradt). Ha fáradt, és nem dõl rögtön az ágyba, akkor pedig fürdesd le. Persze te se öltözz hozzá túl...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos tanácsokat!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!