Találatok a következő kifejezésre: Hogy szeressek a (233 db)

Mit tegyek hogy szeressenek a lányok?

Dagatt vagyok és nem kellek senkinek. Szerintem az arcom is csúnya , mások szerint nem. Azt mondják kedves, udvarias, rendes gyerek vagyok de mégiscsak a külső ami erős benyomást kelt másokban nem? Mit tegyek hogy megismerjenek a lányok és ne egyből a külsőm alapján döntsenek?

Legjobb válasz: Hogyan várod el, hogy más szeressen, tiszteljen és felnézzen rád, ha magadra nem vagy képes? :)

Hogyan várod el, hogy más szeressen, tiszteljen és felnézzen rád, ha magadra nem vagy képes? :)
Pénz, farokmûtét, arcplasztika, hatalom, koksz, gyúrogatás, manipuláció.
GeGeL, te egy nagyon bölcs ember vagy :) Ha dagadtnak tartod magad, és szeretnél ezen változtatni, akkor kezdj el sportolni. Pl. járj el futni. Nálad is - mint oly sok embernél - önbizalomhiány a tettes. Kezdj el edzeni, szeresd magad, és bízz magadban, hidd el, hogy 'képes vagy rá'. Mert akkor tényleg sikerülni fog. :)
A kérdező hozzászólása: Én a normális lányokat kedvelem és azok is tetszenek. Nem tetszenek a miniszoknyás 3000 köbcentis mellû cicababák akik másra nem jók csak a menõ fiúk f*sz tokjának
A kérdező hozzászólása: Már bocs de te valamit kurv ára félre értettél.. Nekem nem kellenek a r*banc csajok, igazából nem is értem hogy mibõl következtettél erre. A helysírásom nekem a legjobb az osztályban csak tudod telefonról nem valami könnyû írni mert ha 0.1 mm-t arrébb megy az ujjam akkor már rossz
v nyakú feszülõs póló, bu.is haj, egy két márkás kiegészítõ, oltogass be figurázz ki más embereket, adj elõ idióta storykat mint egy olcsó stand up-os, legyen egy nagy ismeretségi köröd, ez a "helyes"írás így ahogy van maradhat is.. mivel úgy írtad hogy "lányok" ezért arra gondolok hogy a többségüknek szeretnél bejönni és véletlenül sem az ide író maradék 5% normálisnak
A kérdező hozzászólása: Fogyókúrás tanácsokat tudnárok adni?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok
Nem azért mondják, mert az vagy, hanem mert azt hiszik, ha mondják hallgatsz és az leszel. A dagadtat pedig nem így írják, és lehet tenni ellene: úgy hívják fogyókúra, egészséges étrend és mozgás. Tipp: tanulj meg jól, finom egészséges ételeket fõzni. Két legyet ütsz egy csapásra. A fõzés egy olyan hobbi, ami rengeteg önbizalmat tud adni, fõleg egy pasinak. Ráadásul egészséges ételeket fogsz enni, fogyni is könnyebb lesz.
1. Szerintem kezdjél el edzeni/fogyókúrázni 2. Honnan tudod hogy az arcod csúnya küld egy képet magadról 3. A családtagok szokták eszt a baromságot mondani hogy milyen szép "kisfiú" vagy ez HÜLYESÉG!
Elsõ kettõnek igaza van, oké, hogy kedves vagy és udvarias, de magaddal is foglalkozz!
Fogadd el magadat, amin pedig lehet változtatni, változtass. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :) megfogadom.
Add nekem, én macska bolond vagyok! :)
Én 2 macskát tartottam eddig életemben, kijárósakat és cáfolok mindent. Kutyám is van!
A kérdező hozzászólása: Lesz ami lesz.Vagy megszeretem vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Csak nem értem, hogy apukám miért hoz ide macskát ha tudja hogy nem szeretem.Okés õ szereti ezt megértem, de ha idehozza akkor ne várja el hogy szeressem meg még gondoskodjak is róla!Õ felelõssége ha már idehozta
Meg lehet õket szeretni. :) Én kutyás-cicás vagyok. Hûségesek azok, nem is tudod, mennyire meg tudnak lepni néha! Menj oda hozzá, simogasd meg, játsz vele, nevezd el! Hallgasd ahogyan dorombol. :)
Hát igen, érdekes apud. :D Azért gondolod a macskákat olyannak amiket leírtál róla, mert eddig nem ismerted meg közelebbrõl õket, nem kötõdtél igazán még egyhez sem. Szerintem adhatnál neki is és magadnak is idõt arra, hogy megismerd. Mindenképp másképp viselkedik, mint egy kutya, bár van pár macsek, aki mintha lélekben eltévedt volna és akár kutyának is mondható. Nagyon sokat idomulnak õk is, ha érzik, hogy szeretik és gondozzák õket, igaz nagyon önfejûek is tudnak lenni, mondjuk én ezt is szeretem bennük. Ha ilyen marad a hozzáállásod, akkor sajna nem biztos, hogy megérzed a macska "tartás" elõnyeit. Tökre megértem, hogy valamiért nem jön be a cica, hogy apud is felelõtlenül "rád sózta", hogy szeresd és gondozd, ez még plusz "teher" neked, de próbáld meg másképp felfogni. Szerintem mindenképp megéri foglalkozni velük, mert hihetetlen sokat tudnak õk is adni. Meglehet tanítani, hogy hallgasson a nevére, ha hívod odamegy, ha eldobsz egy játékegeret visszahozza, ha valamit nem szabad és erélyesen rászólsz az is cuki, ahogy azért is próbálkozik, de egy idõ után feladja (vagyis elõtted akkor nem ugrik oda, ahova nem szabad), nekem ezek tapasztalatok. Adj neki esélyt, hogy megszerethesd, hidd el megéri. Nekem is volt ilyen negatív hozzáállásom, mikor a hátam közepére nem kívántam egy beteg (pisis), idõsebb cicát, de aztán valahogy mégis elfogadtam és megláttam benne is a cuki dolgokat.
Mit nem adtam volna azért, hogy gyerekkoromban az én apukám adjon nekem egy cicát :) De tiltva volt az állat.. Teljesen rossz téveszméid vannak a cicákról.Hagyj idõt és ismerd meg, nem fog egyik napról a másikra kötõdni, se szeretni, ahhoz idõ kell és tettek.Ez rád is vonatkozik :)
Te egy idióta vagy kérdezõ.
Drágáim a lényeg felett mindenki elsiklott??? A kérdés"szövegben" ott van a "Nagyon nem szeretem õket, ahogy õt sem." Tehát a kérdezõ még nagyon gyerek (már bocsi) és "dafke" nemfogja "szeretni", hisz olyan embertõl van akit szintén nem szeret, és innentõl mindent belelát, "az õ felelõssége", "gondozza õ" (aztán lehet hogy a háttérben csak arról van szó hogy apuka a panel 10.-re nem akar neki dándogot venni, viszont szeretné ha felelõsségteljes/gondoskodó felnõtt lenne, esetleg megváltozna a véleménye a macskákról, netán még meg is barátkozna velük). Ezen tények/dolgok hiányában, további jó találgatást!!! Jah és kedves kérdezõ, ne haragudj hogy ezeket írtam, nem bántani akartalak, de nekem ez jött le azokból amiket írtál. Remélem egyszer túl látsz macska tekintetében apukádon és egyszer jóban lesztek (apukával, macskával).
A kérdező hozzászólása: Itt fekszik az ölembe!Dorombol.Bár nem vagyok oda érte még, talán majd megszeretem.Remélem.:) )
Õ már szeret téged, csak viszonoznod kell :) )
Így pár nap elteltével milyen a kapcsolatod vele?
A kérdező hozzászólása: Most is itt fekszik.Pntosabban alszik.Õ az egyetlen macska akit eddigi életemben kevelek is valamennyire.Állandóan jön utánam.Ha megyek fürödni, nyávog hogy õ is be akar jönni:DDLAssan megsezretm de nem a fajt hanem õt.:) )
Elég is, ha õt szereted. :) Lehet ez egy tanulságos eset is, hogy ne tiltakozz rögtön minden ellen, mert lehet jó dolgok alakulnak ki belõle. Remélem egyre jobban megszeretitek egymást! Jó cicázást!
A kérdező hozzászólása: De apum még el is várja hogy gondoskodjak róla.Gondoskodjon õ róla.Õ hozta ide, akkor meg ne rám sózza.
És még vmi. Ha abban egyeznétek meg, hogy nem neked kell a macskával foglalkozni? Maximum eljátszogatsz vele. De az apukád etetné meg takarítana utána. Nem is kell vele aludnod. A macska megérzi, ha valaki nem szereti, õ sem fog szeretni egy idõ után. De meg kell, hogy cáfoljalak abban, hogy a macska a helyhez kötõdik. Kérdezz meg olyan embereket, akik kutyásak és macskásak is egyszerre(úristen, de utálom ezeket a szavakat), és akiknek a kapcsolata az állattal nem abban merül ki, hogy elérak egy tál ételt meg néha megsimogatja. A macska egyszerûen más. Nem arra van kitalálva, mint a kutya, de nagyon jól tudnak alkalmazkodni a családhoz is. Ebben az esetben örökké kiscicák lesznek lélekben, lesz a családban egy kedvencük, õ lesz a pótmama nekik. Láttam én már macskát vezényszavakra hallgatni és apportírozni.
" Az meg hogy nem emberhez hanem helyhez kötõdik igaz." Ez igen így van.Eddig 2 macskám volt.Nos én házban tartottam õket, de megfogattam hogy soha többé nam tartok macskát.Mikor otthon voltam alomra járták.Ha nem ö[email protected] mindent.Leszaggatták a függönyt.stb.Egy kuta tényleg sokkal jobb.Most az van, és smemi probála vele.Imádom
úgyis megfogod szeretni :)
A kérdező hozzászólása: nemtudom, de én valahogy utálom õket.nem szeretnék itt senkit megbántani, félreértés ne essék csak nem szeretem õket.utolsónak:Hát remélem..
Mi az oka hogy nem szereted õket? Meg tudnád fogalmazni?
Én is kutyás vagyok, egy cicát sem szeretek, vagyis igen, a sajátomat :) Te is meg fogod szeretni.
nem szereti és kész, én is utálom a macskákat, kiskorom óta rám kényszeríti õket a család, de vagy elajándékozom õket, vagy más gondoskodik róluk. nem kértem, nem vállaltam egyiket sem, ahogy a kérdezõ sem, szerintem nem kell megindokolnia miért. kérdezõ, ajándékozd el, apád meg fogja érteni, arra kényszeríteni hogy gondoskodj egy állatról amit nem kértél és nem is szeretsz, iszonyat fa.szság.
A kérdező hozzászólása: Aszociális gyümölcs:Nem is tudom, valahogy nem.Soha nem szerettem õket.:(Mindig is a kutyákhoz kötõdtem.
Én igazából antiszociális vagyok. Szerintem, akkor még magad sem tudod miért, csak mivel nem kötõdsz hozzájuk ezért megmagyarázod azzal, hogy "utálod õket".
"szerintem nem kell megindokolnia miért. " Nem kell megindokolnia, csak egy kérdés volt a kérdezõ részérõl. Tényleg miért nem? Csak nem szereted õket vagy pl. utálod mint sokan (én is) a pókokat?
A kérdező hozzászólása: Pontosan, mint pl:Aki a pókokat vagy, bogarakat stb. Meg egy macska nem is olyan hûséges.Sok macskánk vol.Mind elment vagy 1 falat kajátol odaszokik a szomszédhoz.
Kérdezõ, most lettél számomra vicc kateg.
A kérdező hozzászólása: Olyan nagy bûn hogy nem szeretem õket, már megbocsáss?! Az meg hogy nem emberhez hanem helyhez kötõdik igaz.
-_- Ahh... nem bûn az, ha nem szereted õket, de ha nem érted miért mondtam, hagyjuk. Majd felnõsz.
Nem tudom, hogy lehet különbséget tenni így az állatkák között. Ez számomra olyan, hogy hú, nekem a szõke pasik jönnek be, erre meg bejön egy fekete hajú az életembe és megkéri x év múlva a kezemet. Adni kell egy esélyt. Engem max. az zavarna abban, ha a párom beállítana egy skorpóval, kaméleonnal, siklóval, papagájjal, keszeggel, deguval, egérrel, csincsillával, mókussal, pitbullal, macskával, tacskóval, pinttyel, nyuszival, párduccal, pókkal stb. hogy hú, most akkor hirtelen kell neki venni ketrecet, kalitkát, terráriumot, fekvõhelyet, pórázt, tápot, játékot. Csótányt és molylepkét nem akarok tartani.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Milyen gyümölcsöt adjak és hogyan, hogy szeresse a babám? Létezik olyan, hogy egyszerűen nem szereti és kész?

Már 3 hete adom neki az almát és még mindig nem akarja szívesen megenni. Ha megeszik egy negyedet már örülök nagyon, de azt is cak immel ámmal. már raktam bele ?szibarackot is, de az csak rontott a helyzeten. Próbáljam a banánt?Mikor fog jóíz?en gyümölcsöt enni a babám??????A f?zeléket majdnem 2 hete kezdtük azzal nincs semmi baj, 150-200 ml-t megeszik bel?le (krumpli-süt?tök).

Legjobb válasz: akkor adjál neki olyat, amiben az alma alig érezhetõ, vagy nincs is. pl szilva, alma-áfonya, alma-körte, birs-körte...stb...ha nem eszi az almát, nem baj. Nyugodtan adjál mást neki Elsõ voltam

akkor adjál neki olyat, amiben az alma alig érezhetõ, vagy nincs is. pl szilva, alma-áfonya, alma-körte, birs-körte...stb...ha nem eszi az almát, nem baj. Nyugodtan adjál mást neki Elsõ voltam
valószínû savanykás neki az alma. Próbáld meg a boltban kaphatóakat adni neki...nagyon sok fajta van. Én is ugyan így jártam a kisfiammal...mondjuk õ az itthoni barackot megette.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, de már az 5-ik féle almát próbálom, a HIPP-alma-barack sem jött be neki.


Hogyan érjem el hogy szeressek a középpontban lenni?

pl. azért nem veszem fel a rózsaszín b?rkabátom(nagyon jól néz ki) mert nem akarok a középpontba lenni

Legjobb válasz: sehogy

sehogy

Hogyan szeressük a férfit, jól?

Legjobb válasz: Úgy, hogy a férjed meg ne tudja.

Úgy, hogy a férjed meg ne tudja.
Úgy, hogy figyelembe veszed azt, hogy a férfi számára a szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédõ emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést!
Sok szex, kevés duma, elegendõ szabadság kell, meg még egy csomó olyan dolog, amit nõként nehezebb teljesíteni, mint férfiként lehetne, mert másképp mûködünk.Ja meg sok megértés, de ha túl sok van belõle, akkor meg az okoz bajt.
Azt bizony érezni lehet...nehéz ügy, az biztos...a nejem tudja.
Orálisan és análisan szerintem kielégítõ lehet
Szerintem nem kell a ferfihoz foggal korommel ragaszkodni. En imadom a partnerem, de nem esek ketsegbe akkor, ha arra gondolok, hogy az elet elszakithat bennunket. A pasiknak bizony idonkent kemeny kezre van szuksege, egy olyan csajra aki a sarkara all. Meg ha ellenkezik is bizonyos esetekben, kesobb belatja, hogy igazad volt, es hogy okos vagy. Ehhez persze kell egy intelligencia, hogy tudd mikor miben kell erosnek lenni. Ezt mar bonyolult lenne itt leirni. Mindemellett szerintem a legtobb ferfi szereti a klasszikus noi tipust, aki csinosan noiesen oltozkodik, es viselkedik.
Ja es idonkent bizony ra kell ot dobbenteni, hogy mennyire szerete teged. PL. menj el a baratnoiddel par napra, vagy barmi amitol a hianyodat fokozottabban fogja erzekelni.

Mit tegyek hogy szeressenek a suliban?

a legjobb barátn?met egy csomóan szeretik még olyanok is akikkel egyszer sem beszélt.vagy nem is a barátja.. nem értem miért :/

Legjobb válasz: Olyan nem létezik, hogy valakit mindenki szeret! Az emberek csak megjátszák magukat, hidd el! tapasztalat. Add továbbra is önmagadat, és inkább legyen egy kezeden megszémolható szûk baráti társaságot, mint hogy egy iskola nyaljon, miközben mindennek lemond. Hodd el, az emberek nem olyan kedvesen és tiszták, mint a mesékben.

Olyan nem létezik, hogy valakit mindenki szeret! Az emberek csak megjátszák magukat, hidd el! tapasztalat. Add továbbra is önmagadat, és inkább legyen egy kezeden megszémolható szûk baráti társaságot, mint hogy egy iskola nyaljon, miközben mindennek lemond. Hodd el, az emberek nem olyan kedvesen és tiszták, mint a mesékben.
Kezdetnek bõven elég lesz, ha Te magad szereted önmagadat. Ha így teszel, az átragad majd másokra is, és õk is kedvelni fognak Téged. Néhányan szeretni is. Talán sokan. Az nem lehetséges, hogy egyvalakit mindenki szeressen. Mivel nem vagyunk egyformák, ez logikailag kizárt. Az "egy csomóan" kifejezés = jó meglátás. Ilyen valóban van, bár nagy lehet benne a tömeghatás. Vagyis az egyik azért tartja jó fejnek, mert mástól ezt hallotta, és csak igazodni akar a közhangulathoz.

Miért igény egy embernél, hogy szeresse a Rockot?

Miért igény egy embernél hogy szeresse a Rockot?

Legjobb válasz: A rock az fasza. De mindenki más, szarj azokra, akik nem fogadnak el olyannak, amilyen vagy.

A rock az fasza. De mindenki más, szarj azokra, akik nem fogadnak el olyannak, amilyen vagy.
Attól, hogy valaki rocker lehet egyedi, sõt. Mellesleg azért mert a legtöbb ember tucat. Buta egoista stb. Nézz szét

Hogyan szeressem a geometriát?

Épp a geometriát tanuljuk iskolában és nagyon nem kedvelem. Számomra teljesen felesleges háromszögeket szerkeszteni meg keresni az összefüggéseket. Ráadásul nem is tudok szerkeszteni, mert nincs kézügyességem.

Legjobb válasz: nem kell hozzá kézügyesség, azért van vonalzó meg körzõ... nekem is nagyon nehéz volt, sokkal többet kellett tanulnom, mint bármi mást korábban, de miután tudtam és értettem, ez annyira jó volt, hogy meg is szerettem a geometriát, a kedvencem lett

nem kell hozzá kézügyesség, azért van vonalzó meg körzõ... nekem is nagyon nehéz volt, sokkal többet kellett tanulnom, mint bármi mást korábban, de miután tudtam és értettem, ez annyira jó volt, hogy meg is szerettem a geometriát, a kedvencem lett
A kérdező hozzászólása: Vagy elcsúszik a vonalzó, vagy rossz helyre húzom kettõbõl egyszer.. :/
kicsit gyakorolsz, akkor nem fog csúszkálni a vonalzó. a rossz helyre húzott vonalak problémáján is sokat segít a rutin.
a geometria nem csak ebbõl áll :) ez csak elején van. utána már csak vázlatokat készítgettek, és úgy keresitek az összefüggéseket. szerkeszteni én sem szeretek, de úgy komplett a geometriát nagyon szeretem :) lehet te is megkedveled, majd meglátjuk :)

Hogyan értessem meg a 2 éves kislányommal, hogy szeresse a testvérét?

Van egy 2 éves kislányom, s a kistestére 6 ónapos. Hogyan éressem meg a kislányommal, hogy el kell fogadnia a testvérét. Most is többet foglalkozunk a kislánnyal, mint a kisöcsivel, de ez sem elég. A sok közös játék, programok ellére sem akarja elfogadni. Hiába mondjuk, hogy az öcsikét csak ? tudja megnyugtatni, s az öcsike is állandóan mosolyog rá, de ? azt sem t?ri el, hogy ránézzen. Ha megjelenik, vagy ha véletlenül hozzáér, azonnal dührohamot kap, s áll a bál.

Legjobb válasz: utolsó:) ha a kisöccse akk gondolom fiú:)) oda van írva, olvasd végig:) kisöcsi, az fiú:) kishúgi lenne a lány, az öcsi az fiú

utolsó:) ha a kisöccse akk gondolom fiú:) ) oda van írva, olvasd végig:) kisöcsi, az fiú:) kishúgi lenne a lány, az öcsi az fiú
Szeret babázni? Mert ha igen akkor játszhatnátok anyukásat:) Hogy Te az öcsikét teszed tisztába, õ pedig a babát...Sajnos jobb tanácsot nem tudok adni:(
Nálunk ugyanez volt, annyi különbséggel, hogy 3 év van köztem és a hugom között. Te csesztél el valamit. Valószínû a terhességed alatt mindenki az új babára koncentrált. Ez azért nem halványul el ilyen hamar. Oviba vagy bölcsibe szokott járni a kislányod? Én az óvodában lerajzoltam anyut terhesen meg aput és tõlük távol rajzoltam magamat, bár erre én nem emlékszem, de az óvónõ megmutatta és elmondta a szüleimnek, hogy már most attól félek, hogy ha a kicsi megszületik, mindenki csak õt fogja szeretni. Már felnõtt nõ vagyok, de még a mai napig is úgy érzem a húgomat mindenki jobban szereti nálam, pedig ez nem így van, csak a drága ismerõsök amikor anyu terhes volt, engem láthatatlannak tekintettek és mindenki mindig csak a babáról beszélt. Meg a babalátogatást sem bírtam, mindenki csak a kicsire volt kíváncsi, mintha a nagy nem lenne. Szóval még most próbáld megfékezni a helyzetet.
Szegény, nem irigyellek! Nekünk is pont ennyi a korkülönbség, de szerencsére nincs nagy féltékenykedés. Szerintem a 2 éves gyermek leginkább nem a szavakból, hanem a tettetkbõl tanul, ezért neki még hiába mondogatod, szerintem keveset ért meg belõle. Türelem, kitartás és határtalan szeretet - bocsánat, de ennél okosabb sajnos nem tudok lenni, nehéz kérdés!
Kedves utolsó, ha a kislány öccse, akk vajon fiú vagy lány?:O És nem unokaöccse, akk édestestvérek, v sem? -.-"
Bocs, az utolsó elõttinek szólt.
szerintem ilyenkor vágj nagyon szomorú arcot, és ne csak rövid ideig, ne is beszélj vele, hadd érezze, hogy mennyire megbánt ezzel a viselkedésével. mondd is el neki, hogy nagyon csalódott vagy, sírni lenne kedved, hogy nem szereti a testvérkéjét. és olvass neki olyan meséket, amiben a testvéri szeretetrõl van szó. én gyerekkoromban olvastam egy olyan mesét, amiben kis állatkák, talán egerek, (de nem vagyok benne biztos) testvérek voltak, de mindig irigyek voltak egymásra, ezért pórul jártak, nem sikerült megkaparintani a sajtot, és nagyon el voltak keseredve, hogy nem fogtak össze.
fiu vagy lany a pici? edestestvere?
Utolsó! Mintha magamat olvastam volna, komolyan, én is fekete bárány voltam. Annyi a különbség hogy tesóm és köztem jó viszony van már :)
Én kb fél éves koráig szerettem a hugomat. :D Állandóan csak vele foglalkoztak, mikor õ 1 éves volt, én meg 4, velem üvöltöztek, hogy a hugom mindjárt leesik az ágyról, miközben én tõle méterekre játszottam. Ezek után hogy szerettem volna? A mai napig meg vagyok gyõzõdve róla, hogy csakis a szüleink tehetnek arról, hogy nem jó a viszonyunk. Egy jó testvér helyett van egy nyûg testvérem, akivel mindenen veszekszünk és soha semmiben nem értünk egyet. De én vagyok a különc a családban még mindig. Kicsi korunkban is... én voltam a fekete bárány. Mindenki a hugomat dicsérte, õ volt a kedvesebb, az aranyosabb, a szüleink kis kedvence. Lehet a kislányod is ezt érzi. Jobb lesz, ha változtatsz a hozzáállásodon, mert lesz majd két felnõtt gyereked, akik utálják egymást. Mint mi a hugommal. És errõl nem a kislányod tehet, csak megérzi, ha õt kevésbé szeretik. 20/L
Nálunk is pont ekkorák a fiúk. Milyen a természeted és a férjednek? Szeretgetitek egymást a gyerekek elõtt? A kettõ éves fiam ad puszit a picinek és úgy becézgeti ahogy én, mondja neki kincsem...aranyos pici baba. Amit lát otthon nagyon befolyásolja + a gének.
inkább a gyereknek kéne alkalmazkodni, kivívni a szeretetet, nem pedig hisztizni. nem kéne, hogy körülötte forogjon a világ, mert mindig is akaratos marad, aki zsarnokoskodik, hiba, ha hozzászokik ehhez, mert a való életben sem ezt fogja tapasztalni.
Lehet, hogy bûntudatot érez a törõdésetekben.
Hát elég rossz ez a helyzet. Kemény testvérféltékenységnek nézel elébe. Azért nem lesz olyan egyszerû a dolog, mert a lányod most ért dac korszakba és bármit mondasz most süket fülekre talál. Voltaképpen nem az öcsit nem szereti, hanem téged büntet. És mivel azt látja bosszant téged, ha a picit szekálja, akkor ez valójában neked szól, nem az öcsinek. Sajnos van egy dolog amit sokan nem tudnak. A szeretett nem erõltethetõ, ki kell vívni. Azért mert testvér, nem kötelezõ szeretni. Jó sokan utálják anyukat apjukat, mert nem tudták kivívni a szeretettet. Egy anyának úgymond kötelessége szeretni a gyerekét. Mégis hányan eldobják elkergetik maguktól.
Szerintem ne erõltesd rá, hogy szeresse. Idõvel megszereti, hidd el. :)
Nem lehet egymásra bízni a gyerekeket amíg az egyik nincs legalább 6-7 éves.
Sehogy sem fogod tudni vele megértetni, és nem is szabad ilyen kisgyerekeket együtt hagyni vagy felügyelet nélkül hagyni, mert veszélyes! Ha történik valami, téged fognak felelõsségre vonni gondatlanságból, nem vicc!!
az én unokahúgom 3 éves, a testvére 6 hónapos, és megszeretem címszóval állandóan bántja a kisebbiket

Másnál se alszik a babája délután a kiságyba? Valami ötlet hogy hogy vegyem rá hogy szeresse a kiságyat újból!

Legjobb válasz: Délután?????? Az én babóm szinte 3 hetes koráig aludt kiságyban. Utána babakocsiban. 8 hónapos korától meg velünk alszik. Délután és éjjel is. És fél éjszaka a cicimen lóg. Most 15 hós.

Délután?????? Az én babóm szinte 3 hetes koráig aludt kiságyban. Utána babakocsiban. 8 hónapos korától meg velünk alszik. Délután és éjjel is. És fél éjszaka a cicimen lóg. Most 15 hós.
az én babóm sem aludt nappal a helyén úgy 3 hós koráig, a nappalinkban felállítottunk neki egy járókát, jól kibéleltem, és abban aludt órákat. Beszélgettünk, tv-ztünk mellette, de nem ébredt fel. éjszaka viszont minden szó nélkül elaludt a kiságyban fürdés után. Most 7 hós, de már nappal is a helyén van, szépen lassan megszokta.
Nálunk a délutáni alvás mindig a babakocsiban "érte" a kislányomat. Délelõtt nem volt nagy gond az ágyával, de délutánra valahogy nem ment. Ezért a délutánit a sétához igazítottam és vagy sétálgattam vele végig, vagy hazamentünk és aludt az udvaron.
Eddig ment, már nem. Sõt már a délelõtti szundikálás is a játszószõnyegén éri szegénykémet. Az ebéd utánit pedig a hordozóban kegyeskedi kibekkelni. próbáltam átrakni, de nem ment.... Örülök, ha picit alszik. Nemsokára mi is felállítunk járókát, abban reménykedem, talán abban jó lesz. Szerintem semmirõl nem akar lemaradni.
A kérdező hozzászólása: Ez mind oké de írja le valaki hogy szoktassam vissza a helyére hogy ne sírjon ha lerakom.
én nem szoktattam, átállt magától. szerintem fölösleges beletenni, és hallgatni míg álomba sírja magát. tedd bele mikor nem álmos, játszani, tegyél játékokat, hogy szokja. néhány hónap kell, aztán ott alszik majd a legjobbakat. legalábbis nálunk így volt.
A kérdező hozzászólása: Igen de azt olvastam az se jó ha össze keveri a játszóteret az alvó-térrel.
hát én meg épp az ellenkezõjét:-) ebbõl is látszik, hogy sokszor hatalmas marhaságokat hordanak össze az okosok... épp ezért nem könyvbõl nevelek. saját megérzéseim alapján próbálom könnyíteni a magam és a babóm életét, eddig bevált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!