Találatok a következő kifejezésre: Hogy szabadítsam a (10 db)

Hogyan szabadítsak fel helyet a D meghajtómon?

A D meghajtóm egész memóriája 400 GB.A játékokat meg a nélkülözhetõ dolgokat letöröltem róla.Jóformán csak játék volt rajta de mégis 32.3 Gb szabad helyem van. Hogyan szabadítsak fel több helyet rajta?

Legjobb válasz: hát törölj le még dolgokat (pl játék iso-kat)

hát törölj le még dolgokat (pl játék iso-kat)
Akkor most mit vársz?? Ha minden kell ami rajta van akkor vegyél egy másik vinyót, mert egyéb megoldás nem igen van...
rendezés menüpont / mappa keresés és beállítás/ nézet fül / rejtett mappák megjelenítése és úgy nézd meg.
"A D meghajtóm egész memóriája 400 GB.A játékokat meg a nélkülözhetõ dolgokat letöröltem róla.Jóformán csak játék volt rajta de mégis 32.3 Gb szabad helyem van. " valamit nagyon elnézhettél... mi az hogy üres ? van rajta 360 gb adat minimum... az hol van ? vagy mi az .. ? film ? zene ?
Itt nézd végig az összes mappát.
A kérdező hozzászólása: Üresek...
Akkor formázd le, innen nem tudom megnézni, tehát segíteni sem nagyon...
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a segítséget :)
Biztonsági másolat is lehet D meghajtón, nézd meg azt ;) Tisztában vagy a golyó fogalmával? :D
A kérdező hozzászólása: Golyót akarsz???, Megcsináltam.A biztonsági mentés volt a ludas......
És nem találsz meg egy többgigás mentést a vinyón???
A kérdező hozzászólása: http://imagerz.com/QFdDWlQGB14
TotalCommanderben jelenítsd meg a rejtett fájlokat és ott nézd meg, mert a win a recyclebin-t és több más mappát sem jelenít meg... olyan nincs, hogy csak úgy eltûnik ennyi hely...
A kérdező hozzászólása: Csak a msdownld.tmp mappát kaptam meg de abban nincsen semmi.
A kérdező hozzászólása: http://imagerz.com/QFdDWlQGAFA http://imagerz.com/QFdDWlQGAFE
Rejtett vagy rendszerfájlok...
tegyél már fel egy képet a D meghajtód fõ mappaszerkezetérõl.. erre most már kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, elirtam Egész tárterület: 366GB Foglalt terület: 323GB Szabad terület: 43, 1GB Beléptem a meghajtóba és a benne lévõ fájlok méretét összegeztem és az csak 20GB. Zenék, videók, képek a C meghajtón vannak, ahogyan a programok is.
A kérdező hozzászólása: Van C meghajtóm azon vannak rajta a dolgok a D meghajtón csak játékok voltak é szinte már üres
A kérdező hozzászólása: megtettem azt is
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam.Kitöröltem a biztonsági mentéseket és ezt a funkciót kikapcsoltam és már felszabadult a hely :D :D :D

Hogy szabadítsam ki a szójaszószt?

Szójaszószt kell használnom a vacsorához, de az üveg alja hozzáfagyott a h?t?höz belül hátul (ott jeges szokott lenni) és nem tudom kiszedni. Hogy szedjem ki gyorsan? Vagy nagyon rossz lesz a szecsuáni, ha nem teszek a húsra? :S

Legjobb válasz: hajszárító

hajszárító
???? Bármelyik élelmiszerüzletben.
kis vizet öntesz oda
amgy hol kapható szójaszósz?
A kérdező hozzászólása: Locsoltam oda meleg vizet és sikerült kirángatni. Fú ilyen még sosem volt, tök megijedtem, hogy le kell engedni miatta a hûtõt. Én speciel az auchanban vettem, de amúgy kb mindenhol, ami nem a sarki kisbolt tej-kenyér-parizer szintjén van.

Hogyan szabaditsak fel helyet a C meghajton?

fél órán belül 3x lett kekhalàla a gépemnek (w 7 van rajta) aztmondjak azért van, mert teljesen elé van a C-m. Viszont csak szükséges programok vannak rajta... Mit tegyek? Esetleg ha a képeket, videókat, zeneket átrakom a d-re? Előre is köszönöm a segítséget!! :)

Legjobb válasz: ha ilyen gyakran indul újra szerintem komolyabb a baj

ha ilyen gyakran indul újra szerintem komolyabb a baj
Igen, ha van D meghajtód, akkor tedd át rá amit tudsz (zenéket, videókat). Viszont kékhalál nem amiatt van, mert tele van a C meghajtód.


Hogyan szabadítsam fel a helyet a winchesteren?

Adott egy 4 GB-os IDE-s winchester. És csak 117 MB vagy annál kevesebb hely van rajta. Az XP lemeztöredezettség-mentesít? szerint:

Legjobb válasz: Az E kötet egy USB-s winchester.

A kérdező hozzászólása: Az E kötet egy USB-s winchester.
A kérdező hozzászólása: Az a márkája: Adata. Most nem szedem le róla a tokot. De szerintem, gondolom, hogy csak ugyanaz.
Külsõ vinyóra csinálj egy 20-30 gigás partíciót, tedd be a gépbe, és telepítéskor felismeri az xp lemeze, ha felrakod az sp3-at is, akkor már kezeli a maradékot is. !128-ig kezeli az alap xp/
Ne gondold, nézd meg! Adata nem gyárt vinyót, vagy tegyél fel egy teszt programot, hdsentinelnek van próbaverziója, az is kiírja a pontos típust!
Szívás, notbook vinyó, nem lehet berakni a gépbe.
A kérdező hozzászólása: Notebook? Aha. Nem baj, mert nálam úgysem sokáig bírja egy winchester. Így most adattárolónak használom. De jobb is, mert nem szeretném, ha tönkremenne ez az 500 GB.
Ez eddig rendben van, de még mindig igaz az, hogy egy akkora vinyóra nincs értelme oprendszert telepíteni...
csilla0701 nak igaza van
A kérdező hozzászólása: Igen. Lassú. Többet usb-s winchestert nem veszek. Ezen is van pár töredezettség. Én meg azt hittem, ez nem olyan belsõ felépítésû, hogy legyen rajta.
minden vinyó töredezett, ez nem az USB miatt van és nem is azért, mert külsõ...
A vinyó típusát írjad, ne a tokét!
A kérdező hozzászólása: Csak egy usb-s vezeték.
nincs hozzá külsõ táp ?
1 winyo van? Mert én látok ott egy 466 Gb ot az mi?
Én az USB winyot kivenném a tokjából és bele raknám a gépbe :)
most ezen a 4 GB-os "C"-n van az oprendszer??? Mert ha igen, akkor az eleve kicsi és nem is tudsz vele mit csinálni., Én egy ekkora vinyót be sem tennék a gépbe, mert olyan kevés cucc fér rá és csak feleslegesen melegíti a gépet. Tedd a nagyobb vinyóra az oprendszert és csinálj neki egy legalább 10-05 GB-os partíciót, mert egy rendszernek ennyi kell minimum...
* 10-15 Gb-os
A kérdező hozzászólása: De az usb-s winchestert nem ismeri fel a gépem. Más is próbálta már, aki jobban ért hozzá, és nem tudta rátelepíteni. A papírján úgy van, hogy driver kell hozzá a gyártó honlapjáról. De ott nincs olyan. És a gyártótól is kérdeztem, azt mondták, nem kell hozzá driver.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy veszek majd egy nagyobb vinyót.
Ha USB-n keresztül tudod csak a gépre kötni akkor ne tegyél rá oprendszert, mert baromi lassú lesz. Inkább vegyél egy nagyobb belsõ vinyót...
Az usb s winyod típusa és márkája? mert lehet hogy ha 3.5 van bent akkor ki lehet szedni és be a gépbe !!
A kérdező hozzászólása: A tipusa: Adata classic ch94.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogyan szabadítsak fel helyet a gépemen? Tragédia, amit művel, szerintem valami nem stimmel.

Ha túl sok filmet, videót néztem online, akkor egy id? után kiírta, hogy a C-n kevés a használható terület, és ha már nagyon kritikus állapotban volt (tehát már egy youtubeos videót sem játszott le emiatt), akkor eddig töröltem a temporary internet filest, és a probléma megoldódott..

Legjobb válasz: Töltsd le a CCleaner nevû programot, az eltünteni ezeket a fölösleges szemeteket.

Töltsd le a CCleaner nevû programot, az eltünteni ezeket a fölösleges szemeteket.
Erre találták ki a ccleanert. Ha ez nem oldja meg, akkor vírus lesz, újra kell tenni (vagy levadászod valahogy, de szerintem újratenni egyszerûbb)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez volt az a program..de már ezt sem tudom letölteni, mert arra sincs hely..
nézd meg a dokumentumok között hátha van vmi ami nem kell (pl a downloads mappát szokták elfelejteni h ide is tud a gép tölteni) és ha tudsz törölni akkor ccleaner amit javasoltak is elöttem és szurkolok h sikerüljön neked :D
A kérdező hozzászólása: ..Végül megtaláltam a gépemen a ccleanert, szerencsére volt annyi eszem, hogy ne töröljem le anno. : D Szóval sikerült 1654 mb helyet felszabadítani. : D

Hogy szabadítsam meg a citromfát a levéltetűtől?

Már lemostuk dohánykivonattal, rózsaspar-vel szinte hetente fújjuk, mégis tiszta tet?, hogyan lehetne eltüntetni róla?

Legjobb válasz: a rózsát úgy szokták védeni a levéltetûtõl, hogy levendulát ültetnek mellé. próbáljatok mellé rakni levendulát (fõleg kertben), azok elûzik a tetveket elvileg.

a rózsát úgy szokták védeni a levéltetûtõl, hogy levendulát ültetnek mellé. próbáljatok mellé rakni levendulát (fõleg kertben), azok elûzik a tetveket elvileg.
Dohánykivonat? Jóféle 'Munkás' cigaretta, egy doboz, beáztatva. Rá kell locsolni, és 30 mp-en belül leperegnek. Vigyázat! A nikotin a bõrödön keresztül is felszívódik, és simán meghalhatsz tõle!
Ha ledarabolsz csalánt, beáztatod, és bepermetezed a levével az elég hatásos, mert a tetvek nem bírják a hangyasavat ami a csalánban van, és rád sem veszélyes. Nekem leanderen bevált.
A kérdező hozzászólása: A dohánykivonatot azt így csináltuk, de nem vált be sajna. Köszi a válaszokat, kipróbáljuk!
Dohánykivonatot én úgy hallottam, hogy az elszívott csíkket kell beáztatni, fél liter vízbe kb. 40-50 csikk. Leszûrni és permetezni vele, akár öntözésre is lehet használni, ha kint van a szabadban a növény mert egy darabig büdi lesz, nálam bevált. A levendulás öteletet a rózsáknál idén tesztelem:-))) Levél tetûre jó még a DOMOTOX nevû por. ABC-ékben is kapható, sárga mûanyag falkonja van. Évek óta használjuk rózsához, leanderhez stb. Még egy tipp virágboltos mondta, hogy szappanos vízzel lemosni a leveleket. Ha ezek mind nem vállnak be akkor normál permetszer, sajna a pontos nevét nem tudom, úgy szoktuk kérni, hogy "decis", gazdaboltokban szerintem így tudni fogják, ja és állítolag a B58-as nevû permetszer is jó.
A mályvacserjéinket tavaszonként ellepõ fekete levéltetû ellen évek óta "CHESS"-t használok, mert más nem nagyon használt. Gazdabolt Hermesz --> 5g / kb 700 Ft.
mortein légyírtó.nekünk már legalább 7 éves a fánk.tavasszal írtó tetves volt a mandarinnal eggyütt.befújtuk, kitettük.Mindkettõt letisztította.aztán rájuk jött egy nagyon hideg éjszaka, megfáztak, az összes levelüket eldobálták, visszavágtuk õket elég rendesen, most szebbek mint valaha, és egyik sem tetves!!!! a kis citromot most fújtuk le, le is tisztult az is
titeket nem zavar, hogy a növényeiteket, amikkel akár együtt éltek, mérgezõ vegyszerrel fújjátok be? holnap kipróbálom a csalános megoldást. tapasztalatok?

A C-meghajtómon a memória tele van, 100mb szabad, hogy szabadítsak fel helyet rajta?

Alapból 55,7 GB-os és én biztos nem használtam el mindet, mint ahogy írja, mert egy mindent egy masik meghajtóra mentek. Utóbbi időkben jelent csak gondot ez számomra, mivel multkor is felszabaditottam 2GB helyet és megint tele van.

Legjobb válasz: A fontos adataidat mentsd egy külsõ merevlemezre és rakd újra a géped. De vannak erre kitalált programok pl: advanced systemcare, stb.

A fontos adataidat mentsd egy külsõ merevlemezre és rakd újra a géped. De vannak erre kitalált programok pl: advanced systemcare, stb.
kapcsold ki a rendszer vissza állítást, ezzel törli a korábbi pontokat, ami akár több 10GB adatott is jelenthet. + nézd meg a TEMP és Dokumentum mappákat, sokszor telepakolják a programok.
Meg kikapcsolhatnád a hibernálást, ha nem használod, mert az annyi helyet foglal a vinyón, mint a ramod mennyisége.
+ ha sok (4GB feletti) kikapcsolhatod a lapozó fájlt is, az is annyi helyet elvessz mint a RAM -od mennyisége.

Hogy szabadítsam ki a cicám?

Fával tüzelünk konvektorokkal együtt..és ugye bár van kamránk is..

Legjobb válasz: Én a helyedben elmennék a boltba, vennék jégoldót. Kb. 500 Ft körül van, befújod vele a zárad, beletuszkolod a kulcsot, forgatod egyszer-kétszer és már nyílni is fog.

Én a helyedben elmennék a boltba, vennék jégoldót. Kb. 500 Ft körül van, befújod vele a zárad, beletuszkolod a kulcsot, forgatod egyszer-kétszer és már nyílni is fog.
Talál kaját? :) Nem lógó a lakat?
Nem lesz semmi baja a cicának míg haza ér a párod. hidd el nincs rossz dolga
hívj át valakit, aki leveri.
Lábasba forró víz, belelógatni a lakatot?
Verd le a lakatot kalapáccsal. Ha fagyott, akkor még talán könnyebben is fog menni.
:D jajj de örülök neki h siekrült:D:D ügyi vagy
Ügyes vagy! Most meg ne lógjon az ijedelemtõl!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) nélkületek nem sikerült volna
Gratula! :)
grat :D
A kérdező hozzászólása: Még én hogy örülök neki...El sem tudjátok képzelni:) Aggódtam érte..
Örülök, hogy kiszabadult!!!!:)
Egy kancsóba önts forró vizet, és azzal locsold a lakatot. A másik megoldás, hogy meggyújtasz egy gyertyát és azzal melegíted. Ezeknek mûködnie kell. Kérlek, írj, hogy sikerült -e!!!
A kérdező hozzászólása: Addig addig vertem amíg le nem tört...letört a fém is..a párom örülni fog neki..de se baj..a lényeg kiszabadítottam.:) az ölembe ugrott mikor kinyílt az ajtó..hát remélem tanult belõle..többet ilyet nem csinál Elfáradtam. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: Nem fog..tudtam hogy éhes ..úgyhogy most eszik...utána aludni fog ahogy irta valaki:) csak dörgölõdik hozzám
ügyes, belevaló csajszi vagy;)
Igy is jó, de lemelegíted öngyújtóval vagy gyufával, esetleg leöntöd forró vízzel. ^^
mikró
benzin + gyufa
Hajszárító.
A kérdező hozzászólása: XD...már szabad a cica...
te úr Isten, biztos lehet kapni bármelyik boltba "lakatvágót".. ami igazából nem is létezik. meg már rég kiszedte, minek okoskodtok? grat hozzá egyébként. :D
Nincs lakatvágótok?
A kérdező hozzászólása: vitatkoztunk egy sort...de utána lehiggadt bocsánatot kért...:)
És a férjed mit szólt a szétvert lakathoz?
Vedd le az ajtót, vidd be a lakásba, ott majd felolvad a lakat!
Ha semmi se sikerül csúsztass be neki egy kis tápot alul. Be lehet? Azt mindenképp ha igen.
A kérdező hozzászólása: na..kimegyek megpróbálom leverni..azért még sem hagyhatom ott délutánig
Vágd le a pántot valamivel, talán erõvágóval. De azzal még talán a lakatot is sikerül. De a csavarozás barátságosabb megoldás lenne.
Esetleg a lakat ongyujtoval valo felmelegitese?
Esetleg, ami ráhajlik, azt nem tudod lecsavarozni?
Általában autósboltokban lehet kapni jégoldót. Kérhetsz az egyik szomszédtól is, akinek van autója. Ilyenkor télen szinte "kötelezõ" felszerelés a régebbi autóknál.
A kérdező hozzászólása: hát..a lakat..egy ilyen zárra van ráerõsítve.. szoval azt ajtó behajtava..és akkor keresztbe ráhajlik egy fém darab és ugy a lakat... nincs ott neki étel..fáskamra
Légyszi írd meg majd ha sikerült. Szerintem is szólj vkinek aki segít neked.
A kérdező hozzászólása: nyávog ..úgy sjanálom:( azért tegnap este óta van ida bezárva..már biztos éhes és fázik.. megkérem a szomszéot verje le valahogy.. ha egyáltalán otthon vannak...
A kérdező hozzászólása: nem pont igy...forró vizzel leönteni a lakatot..ugy értettem belelógatni hogyan tudnám?
A kérdező hozzászólása: probáltam leverni de nem megy..szülés után vagyok energiám se sok...remélem ezt megértitek.. forró vizes dolog?leöntsem vele a lakatot?
A kérdező hozzászólása: voltam szomszédban 3ban is..mindenki dolgozik vagy suliban van...nem tudom kicsavarozni..szögekkel van beleütve...most mit csináljak?:(
Hát, akkor nem csavarhúzó, hanem nyúlj alá, akár a cs.húzóval és kalapáccsal lazítsd ki, aztán, harapófogó. Nyávog a macsek?
A kérdező hozzászólása: hajszárítóval??mekkora hosszabitóra lenne szükségem
Hajszáritóval?
a forró vizes megoldás nem segített? pedig kellene:S ha az nem akkor a lakatot verd le kalapáccsal, de nagyot kell rácsapni és pontosan kell célozni.ahol kapcs. a zár odas csapj nagyokat
A kérdező hozzászólása: nincs öngyujtóm nem dohányzom..elektromos gyújtó van a gáztûzhelyhez
A kérdező hozzászólása: kulccsal próbáltam elõször is kinyitni nem megy mert a zárba tenni is alig tudtam meg sem moccan benne a kulcs...szerszámos láda a másik kamrában:D Már nevetek ezen...(mekkora szerencsétlen vagyok) szegénykém nyávog..mintha azt mondaná..engedj ki!:( azért én is fázom oda kint..közben a babámra is figyelek mikor ébred fel..van egy ilyen fém hosszú kapó..azzal kitudom feszíteni?bár jéghideg de kesztyûs kézzel hátha sikerül
Ha nem sikerül, ne aggódj. a cica csak megijedt. Az állatok nem olyan gyámoltalanok, mint az embergyerek. Ha hazajön a férjed , akkor kiszabadul, egy jót eszik és utána jó nagyot alszik.:-)
Öngyújtóval olvaszd ki a lakatot. Mûködni fog én is azt csináltam ma.Nyugi kitartás!!!
Nem lesz a cicának semmi baja hidd el.Kibirja, délután többen otthon lehetnek a szomszédok közül is. Esetleg pótkulcs?
Nincs a párodnak szerszámos ládája? Fogóval esetleg ki tudnád húzni a szögeket!
A kérdező hozzászólása: ezt lehet kapni boltban?vagy kifejezetten olyan helyen? Falubol irok...itt nehéz beszerezni bármit is..
Lomtalanítás Városnév
Ott a lomtalanítás, már ahol van. Ezek idõpontjáról elméletileg levélben is értesítenek, de az elõzõ válaszolót nézd ebben az esetben. Esetleg érdemes feltenni a Vaterára, ha vevõre találsz, akkor az ingyen elviszi, esetleg még hasznod is származhat belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!