Találatok a következő kifejezésre: Hogy született az első ember (1 db)

Hogy született meg az első ember?

Legjobb válasz: Ez oylan mint amikor az Isten unatkozik,és már nem tud mit teremteni,s csak annyit mond:-Légy...ezért lett az a sok rohadt dög :D Mármint a légy. Az elsõ válaszadónak van igaza :))))

Igaz már 1 éves az utolsó hozzászolás de azért itt az én válaszom. http://www.youtube.com/watch?v=L8-RfpROLlE
kifejlõdött más elõlénybõl
Az senkit nem lep meg, hogy a bibliát már akkor is pénzért adták? Valaki írt, egy könyvet, amire befejezés után egy régi dátumot írt. És ebbõl meggazdagodott. Én úgy gondolom, hogy ga Isten létezett, vagy létezik, akkor nem egy szaros könyvben kellene errõl tudomást vennie az emberiségnek. És mi a helyzet az álatokkal, akik nem tudnak olvasni? És felfogni dolgokat? Akkor õk sosem tudják meg, hogy ki a teremtõ?:) Nevetséges aki hisz Istenben, és a bibliában. Minden országnak más a vallása... Ez sem zavar senkit? Sõtt, Magyarországon is több vallás van. A Jehova tanui sziják a másik vallást. ez hogy mûködik?
Isten megteremtette Ádámot, kimûtötte belõle Évát, ketten lettek egyek, és hamarosan természetes módon megszületett az elsõ ember. Ilyen egyszerû :-)
az energia materializálódott=sûritett anyag=ember ember=telepitett "lény" egy föld nevû bolygón... származása nem földi keletû..
Az ember kialakulását nem nehéz elképzelni. A természetben mindig a domináns hímeket keresik a n´östények. a dominancia meg azt jelentette, melyik erösebb, melyik tudja jobban megvédeni a családját, melyik tud több élelmet megfogni. ìgy ha mindig az ügyesebb hím az ügyesebb n´östénnyel szaporodott, akkor az utódok is fejltebbek lettek. ìgy egy id´ö után már sok sok fejlett majom volt aztán, és ez így megy még mindig. ezért fejl´ödünk. A nagyobb kérdés az élet maga , az els´ö sejt hogy alakult ki. A national geographic szerint az ember egy kis csoportja alakult ki el´öször valahol afrikában, és ahogy az ottani ember csoport létszáma n´öt, ezek az emberek elindultak ázsia felé, aztán csak europába, aztán a többi kontinensre, is. Az hogy valakinek más a szeme b´öre, az a gén modosulásnak és az id´öjárásnak tudják be. Ezt a felfedezést dns alapján több 10 év alatt tették, minden földrészen, kisebb elszigetelt falvakban, népe´ktöl dns mintát vettek, és a gén módosulást nézték, így találtak arra a népcsoportra afrikában ahol az ember kialakulhatott. erdekes még hogy Kínábabn elöbb volt ember, mint europába, mikor kínából telepedtek európába az ember, ´csak közben kínában egy gén modosulás következtében a szemük, arcuk, más lett egy kicsit. Arra is rátaláltak, hogy egy kínai embernek.
A majom emberré válása Darwin-elmélet, mely már réges-rég megdõlt. Egyébként kár elviccelni egy olyan kérdést, amire komoly választ várnak.
Egy majom az õsidõkben fejbevágott botjával egy ragadozót. Majd azt GONDOLTA, jó lesz ez a bot legközelebb is, és magával vitte. Na, az õ fiai népesítik ma be a Földet.
Ez oylan mint amikor az Isten unatkozik, és már nem tud mit teremteni, s csak annyit mond:-Légy...ezért lett az a sok rohadt dög :D Mármint a légy. Az elsõ válaszadónak van igaza :) )))
*DAFUQ*
Olvass sok Däniken könyvet, akkor rájössz, hogy az UFO-k hoztak. :)
Isten teremtette.
Részben osztom az elsõ hozzászóló véleményét. :) Viszont szerintem nem mondhatta a feleségének. Ugyanis Isten nõ (ráadásul fekete), tehát max. a férjének mondhatta. :D (Tetszett a poén. :D )
jönnek itt az ádámok meg évák persze a biblia meg ezek, valami hihetõ mesét el kellett adni az embereknek, mert megijedtek volna az igazságtól... gyerekeknek mesekönyv és mese kell, mert még nem értik, ez volt az egyik leghihetõbb mese..errõl ennyit már a barlangrajzokon, képeken ûrhajósruhát viselõ humanoid lényeket ábrázoltak... és akkor ezzel mindent elmondtam... aki meg nem érti, annak ajánlom a meséket!
A Biblia szerint Isten alkotta. A tudomány szerint titok, ti. még mindig nem jött rá senki, hogy keletkezett az élet a földön. Feltevések persze vannak, de ezek csak feltevések.
Isten azt mondta a feleségének:gyere drágám csináljunk valami hülyeséget!És létre jött az ember:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1+1=2?

xDDDDDD

24

Ez mi ez? !

láttam egy "ember" szerű lényt és meg akart enni. miért???

5

Hány éves egy 5 éves körte, akinek van 1 év zamatossági ideje?

???

10

Egytől tizes skálán hány éves vagy?

17

Tudtok nekem vicces idézeteket írni? Többi lent!

Nálunk a suliban van egy teremdíszítési verseny,és kitaláltuk,hogy a falat vicces idézetekkel írtuk tele. Olyan kéne ami fiúknak is és lányoknak is jó. Ja és ne legyen durva,olyan amilyen suliba illik. Ja és 13- 18 évesekig legyen. Tudtok ötleteket adni, hogy miket írjunk??? Ilyenekre gondolok: " Nem lusta vagyok,hanem energiatakarékos", " A tanulás veszélyezteti a szabadidőmet " Előre is köszi a válaszokat!!!

6

Indultam a röpülj páván, de a zsűri kiszavazott. Hát igazság ez?

http://4.bp.blogspot.com/-pTf0bmfInMQ/UUCu8kvRyaI/AAAAAAAAR8..

1

Hogy zavarjam el a szellemet a testemről?

Az a baj, hogy mikor leteszem, akkor sír. Tegnap meg is kérdeztem tőle, hogy miért sírsz Casper? Azt mondja: azért, mert a lelkedet akarom szívni. Erre én: hallod te veréb, bárkiét tudnád szívni, miért pont az enyém kell? Erre ő: mert a tied vattacukor ízű. Erre én: Na jó akkor felveszlek. Ha veszek neki vattacukrot, akkor elillan?

14

Pár napja meghaltam, harmad napra feltámadtam. Most akkor én vagyok a Pót Jézus?

7

Amikor Magnumot eszek miért jön be pókember az ablakon és eszi meg?

6

Tudnátok írni/linkelni ugyan ilyen szövegeket?

http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2013/01/elefant.jpg
hasonló fárasztó viccekre vagyok kíváncsi! :D
ha van egy nagy gyűjtőhelye az is jó!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!