Találatok a következő kifejezésre: Hogy szól eredeti (6 db)

A Monster Beats by Dr. Dre Solo a nem eredeti változatban ugyan olyan jól szól mint az eredeti vagy nagy a külömbség nagyon lehet rajta érezni hogy, nem eredeti?

Legjobb válasz: 23:57: ha azt állítod, hogy a Beats jobban szól, mint bármelyik arról az oldalról, akkor hülye vagy, mint a faszom.

23:57: ha azt állítod, hogy a Beats jobban szól, mint bármelyik arról az oldalról, akkor hülye vagy, mint a faszom.
Hát akkor az nem volt eredeti! Én a best buyban kipróbáltam mindet és a studio gyõzött meg. Am New Yorkban én is nézelõdtem és tényleg sok volt a fake!
Próbáltam mindet még kint New Yorkban, audiofil hangkártyával, természetesen nem MP3-mal, kitérdelt basszusa és hiányzó közepe van, nem túl részletes, és mindent összevetve olyan, mintha a régi walkman-eken bekapcsolnád a "loudness" kapcsolót. Nem mondom, van nála ezerszer rosszabb, de ennyi pénzért a világ legjobbjának kéne lennie.
Nem azt mondtam h a beatsek jobbak hanem azt h dragabbak. Am probaltal mar egyaltalan rendes beatset (nem solot)?
A Beats eleve nem szól olyan hûdejól, azért kerül annyiba, amennyibe, mert Dre-hez van köze. Na, de ha még ezt hamisítják is, akkor garantálhatom neked, hogy nagyon-nagyon lehet érezni rajta, hogy egy 1500 ft-os Philips fejhallgatóval is jobban jártál volna. Ha a hangminõség számít, vegyél agybadugós Sennheiser fülhallgatót, az elég jól szól, vagy innen gyakorlatilag bármelyiket: http://www.hifiheadphones.co.uk/studio-headphones-ct-82.html Ha viszont csak villogni akarsz vele, akkor teljes nyugodtsággal vedd meg a hamisat!
Am van egy jo fake a solo mini csak 5-6000ft es egesz korrekt de nagyon eszreveheto h nem eredeti.
Am faket ne vegyel akkor mar inkabb arrol a weblaprol vegyel valamit.
Ezek a fejesek nem jobbak a beatseknel csak olcsobbak.
Ég és föld a különbség!! Tavaly Vaterán átvertek egy ilyen Solo-val, azt állította a gyerek hogy eredeti, aztán nagy kamu volt. 30ezrem ráment, kaptam egy recsegve szóló, kényelmetlen vackot! Köze sem volt az eredeti termékhez. Aki jobban vágja a témát, az elsõre levágja hogy fake, a kamuval max. a kiscsajok elõtt lehet villogni.
Én németben vettem egy studiot.. árában ott a 200 füles közül amit probáltam, meg sem közelitették.. bizti nem a legjobb de az is biztos hogy nem sok jobb van az árában..

Hogy szól ez az idézet eredeti nyelven?

(Ez alatt nem a lefordítást értem, hanem azt, ahogyan az író megfogalmazta :) ) "Megtörtént az elkerülhetetlen, az es? lecsendesedett, és ? elment. Úgy éreztem, mintha valaki kiszakított volna bel?lem egy darabot."

Legjobb válasz: eredeti nyelv? elárulnád melyik nyelv? vagy ki az író?

eredeti nyelv? elárulnád melyik nyelv? vagy ki az író?

Hogy szól az eredeti 90 napos diéta?

Hallottam, hogy a most kering? már egy szolidabb formája, de nem tudom, hogy mik a "kedvezmények", s engem az eredeti érdekelne.

Legjobb válasz: 3 éve csináltam elõször a diétát régi módszerrel ami nagyon szigorú volt/17 kg-ot fogytam/,most 4 hetem van vissza sokkal több mindent meg engedek magamnak és eddig 14 kg-ot adtam le,a legfontosabb 2 órát betartani az evések közt és odafigyelni a mennyiségekre,természetesen csak a napnak megfelelõ ételeket enni még akkor is amikor bûnözünk

3 éve csináltam elõször a diétát régi módszerrel ami nagyon szigorú volt/17 kg-ot fogytam/, most 4 hetem van vissza sokkal több mindent meg engedek magamnak és eddig 14 kg-ot adtam le, a legfontosabb 2 órát betartani az evések közt és odafigyelni a mennyiségekre, természetesen csak a napnak megfelelõ ételeket enni még akkor is amikor bûnözünk
az elõzö levelemhez hozzáfûzném, hogy a délelõtt csak gyümit, gyümölcsnapon csak gyümit/esetleg 100%-os gylét, 2-3szem aszaltgy./ és a víznapot szigorúan be kell tartani, fõleg ha a többi napon "lazábbak" vagyunk/amikor már a hátam közepére sem kívánom a gyümit, akkor a napján csak 100%-os gylét iszom + vizet/
Ezt írd inkább az Ipon-nak.
"12. Eredeti csomagolás, doboz meglétének megkövetelése igényérvényesítéskor Találkozhatunk olyan mûszaki cikket árusító üzletekkel, ahol - jogellenesen - arról tájékoztatják a fogyasztókat, hogy a mûszaki termékre vonatkozóan minõségi kifogást csak az eredeti dobozban történõ visszavitel esetén fogadnak." [link] Igaz, a cikk 2010-es, de ebben a tekintetben nem hiszem, hogy volt változás azóta.

Most hogyan van aki vesz eredeti virusirtót kódal egyut van medig szól a védelem egy évig aztán ujra meg kell venni vagy hogyan van?

nekem olyan kellene amihez örökös kód van ha má egyszer veszek máskép nem éri meg,vagy szerintem maradok az ingyenes avast-nál

Legjobb válasz: akkor maradj az igyenesnél, az se rosszabb

akkor maradj az igyenesnél, az se rosszabb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!