Találatok a következő kifejezésre: Hogy szól az (1266 db)

google :D
Ne is keresd maradj otthon örülj hogy élhetsz .Am google a barátod és Wiki a barátnõd
A kérdező hozzászólása: de mondom hogy nem találom, különben nem tenném fel itt a kérdést.
vodka, da?
вы пьяный? ha kiakarod ejteni, akkor vi pjányij? máshogy nem tudom neked leírni. ha ismered a ciril betüket akkor eltudod olvasni.

Hogy szól az a versike, amit az Asterix az olimpián c. filmben mondd Brutus a szerelmének?

Annyira emlékszem belőle, hogy valahogy úgy kezdődik hogy : "Csak te kellesz, csak terád vágyom...." a vége pedig: "hadd hulljak rád mint egy hópihe" A teljes versike kéne! Köszi!!

Legjobb válasz: '9. percnél mondja Brutus a szerelmének, Irinának, miután eldobja a sisakját, hogy: Nem kell nekem más, csak Te rád vágyom, Más senki nem lehet az álma. Nem kell nekem senki csak Te, Nem kell senki csak Teee.... Nekem nem kell más csak Teeee.... ...Hadd hulljak Rád mint egy hópihe.

'9. percnél mondja Brutus a szerelmének, Irinának, miután eldobja a sisakját, hogy: Nem kell nekem más, csak Te rád vágyom, Más senki nem lehet az álma. Nem kell nekem senki csak Te, Nem kell senki csak Teee.... Nekem nem kell más csak Teeee.... ...Hadd hulljak Rád mint egy hópihe.
De egy szabadabb fordításban így hangzik: "Semmire sincs szükségem rajtad kívül, mint ahogy soha nem volt szükségem senkire, Semmire sincs szükségem rajtad kívül, mint a tél és az õsz. Semmire sincs szükségem rajtad kívül, mint a hogy a szerelemhez kelletik Verona!"


Hogy szól az új jogszabály?

egy évet kell összesen munkában tölteni a gyes/gyed/gyás el?tt, vagy folyamatosnak kell lennie a minimum egy évnek?

Legjobb válasz: Nem kell folyamatosnak lenni. Ha a munkahely váltás között kevesebb mint 30 nap megszakítás van akkor az folyamatosnak számít. Ha úgy változtatsz munkahelyet, hogy meg van az új hely, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy egyik nap megszûnik a munkaviszonyod a régi helyen és a következõ munkanap már az új helyen dolgozol.

Nem kell folyamatosnak lenni. Ha a munkahely váltás között kevesebb mint 30 nap megszakítás van akkor az folyamatosnak számít. Ha úgy változtatsz munkahelyet, hogy meg van az új hely, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy egyik nap megszûnik a munkaviszonyod a régi helyen és a következõ munkanap már az új helyen dolgozol.
Igen sajnos próbaidõ alatt kitehetnek táppénzrõl.Jó kis jogszabály mondhatom.Én is utána jártam mert babát szeretnénk és éppen munkahelyet váltottam.Sajnos baba nincs pedig a próbaidõ már 3 hónapja lejárt!:((Emiatt ne várjatok 3 hónap alatt úgy sem látszik igazán.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! és a 3 hónap próbaidõre mi vonatkozik? akkor még kitehetnek, ha megtudják a babát?

Megtudná valaki mondani, hogy hogyan szól az a mondás, ami a hideg kézre utal?

nekem hideg a kezem mindig és ezzel ugratnak, de nem mondják el (sejtem hogy a szexel van összefüggésben)

Legjobb válasz: Ha hideg a kezed az azt jelenti hogy jó vagy az ágyban!!!:D

Ha hideg a kezed az azt jelenti hogy jó vagy az ágyban!!!:D
Így szól a mondás: Akinek hideg a keze, forró a szerelme...
Két változatát ismerem: Szelídebb szerint (anyukám mondja így): forró a szerelme, akinek hideg a keze. "Vadabb" szerint (osztálytársaim mondják így): tüzes az ágyban, akinek hideg a keze. Nekem életem második randiján mondta egy srác, hogy jé milyen hideg a kezed, de hát ez sosem hátrány. Én sem tudtam, mire gondol, de aztán felvilágosítottak.
én csak valami olyasmit tudok hogy ha a pasinak hideg a keze akkor üljön rajta a randin és akkor nem lesz gáz az ujjazással
ha hideg a kezed, az azt jelenti fõleg, hogy lassabb a vérkeringésed :) a mondást meg én is úgy ismerem, hogy akinek hideg a keze, az jó az ágyban :)
Hideg a kezed-jó vagy az ágyba ;) Nekem állandóan hideg ;)....
hát furcsa..én azt is hallottam hogy pl ha hideg a kezed, akkor vagy igazat mondasz, vagy kell pisilni xD
És mibõl ered ez a mondás?
Wow, én errõl nem is tudtam, ha igaz a mondás akkor a párom (3hónapja járunk, még nem feküdtünk le) ezért mosolyog mindig olyan sunyin, mikor megállapítja, h milyen hideg a kezem :D
ha hideg a kezed azt jelenti pisilned kell......legalábbis nagymamám nekem mindig ezt mondja de olyat is hallottam már fiatal srácoktol, h akinek hideg a keze az jo az ágyban szoval attol függ h kitöl hallottad

Hogyan szól az átviteli elv? (Differenciálegyenletek témakör)

Legjobb válasz: Inkább határérték számítás. A diffegyenletektõl elég messze van :/

Inkább határérték számítás. A diffegyenletektõl elég messze van :/

Hogyan szol az alabbi paragrafus nemetul?

2011 nyaran a szuleimmel es nehany barattal ellatogattunk Magyarorszagra ahol sok erdekes es izgalmas helyet jartunk be. Elso allomasunk Budapest varosa volt, ahol 4 napot toltottunk. Ekkor volt a Forma1-es Magyar Nagydij amit nem hagyhattunk ki igy arra is ellatogattunk. A verseny sok izgalmat tartogatott a szamunkra es vegul Jenson Button lett a gyoztes. A varosban igyekeztunk minel tob nevezetesseget meglatogatni mint peldaul a Halaszbastyat, a Szent Istvan bazilikat, tovabba bejartuk a Dunapartot is. Az otodik nap folytattuk utunkat Hajduszoboszlo fele, ahol 3 napot toltottunk. Minden nap beleptunk a strandra es egy nap az Aqua Palaceba is. Ezutan meg Egerbe is ellatogattunk 2 napra ahol meglatogattuk az Egri varat. Miutan ezis lejart, hazaindultunk. (Kerlek segitsetek, fontos lenne :D)

Egy koncerten kábel nélkül rohangálnak a gitárral akkor az hogy szól az erősítőből?

mit használnak koncerten, hogy van ez?

Legjobb válasz: Vezeték nélküli cuccokról gondolom már hallottál.

Vezeték nélküli cuccokról gondolom már hallottál.
Van egy kis adóegység általában hátul a gitárszíjra erõsítve, ebbe megy a gitárkábel, az effektek elõtt meg van egy vevõ és rádióhullámokkal továbbítja a jelet. http://www.hangszeraruhaz.hu/index.php?PHPSESSID=nljxwioy&tp..

Hogy szól az a pillangós mondóka?

Egyszer mutatták nekem.Közbe csapkodni kell a tenyerünket, és folyton ismételgetni és egyre er?sebben kell verni a kezünket.:D sajnos semmi részlet nem jut eszembe.:S ha valaki segít, nagyon szépen megköszönöm. :D

Hogy szól az az idézet?

Van egy olyan idézet egy ókori filozofustól, miszerint ha az ember boldog akar lenni kihagyja a politikát. Kit?l van és hogy szól szó szerint?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!