Találatok a következő kifejezésre: Hogy szép a dekoltázsam, (3 db)

A Push-Up melltartó bármekkora mellett szép gömbölyűre tud "varázsolni" ha mérethez illőt veszünk, hogy szép legyen a dekoltázs?

Legjobb válasz: Szerintem a kerdesedre a valasz, hatarozott igen, mindent lehet, csak megfelelo termeket kell talalni. Viszont gondolom, magadnak akarsz elsosorban tetszeni a dekoltazs cuccal, merthogy akkor az onbizalmad is no, es ezzel maris kompenzaltad az egeszet, merthogy a kisugarzasod olyan lesz, hogy utana egy pasit sem fog zavarni semmilyen altalad hibanak tartott dolog a melleiddel kapcsolatban. SZoval csak hajra, remelem talalsz egy szep darabot:) (marmint melltartot:D)

Szerintem a kerdesedre a valasz, hatarozott igen, mindent lehet, csak megfelelo termeket kell talalni. Viszont gondolom, magadnak akarsz elsosorban tetszeni a dekoltazs cuccal, merthogy akkor az onbizalmad is no, es ezzel maris kompenzaltad az egeszet, merthogy a kisugarzasod olyan lesz, hogy utana egy pasit sem fog zavarni semmilyen altalad hibanak tartott dolog a melleiddel kapcsolatban. SZoval csak hajra, remelem talalsz egy szep darabot:) (marmint melltartot:D)
igen de a push-up melltartok néha csalódást okoznak a pasiknak...(nagyobbnak tûnik a mell aztán meg semmmi)

Hogy szép legyen a dekoltázsam, mivel ápoljam?

A rendszeres b?rradíron meg esetleg a barnító testápolón kívül. Olyan, mintha minden pórus látszódna, vagy nem tudom... szerintem egy kicsit csúnya így.

Legjobb válasz: elvileg az ondótól szép bársonyos lesz a bõr.

elvileg az ondótól szép bársonyos lesz a bõr.

Sok lány még akinek kis melle is van, hogy tudja úgy felnyomni a mellét, hogy olyan szép dekoltázsa legyen?

Legjobb válasz: a pántokat kicsire húzzák. oszt. társam így csinálja, és am. semmi melle sincs :)

a pántokat kicsire húzzák. oszt. társam így csinálja, és am. semmi melle sincs :)
Jó melltartó:) 70/A-s mellem van, de egy jó melltartóval már tényleg nem is tûnik ilyen picinek :) Nah meg sokat számít a testtartás is. Nem szabad görnyedni, mert akkor eltûnik,
http://10.media.tumblr.com/tumblr_kvhn76g8Ln1qa45aco1_400.jpg olyan melltartót vegyél ami kicsit kisebb, és elöl összehúzza a cicid és persze meg is emeli
http://www.dressing.hu/pic/wonderbra_2005_09_09.jpg íme a push up , de én is kisebbet veszek ha nem is mindig használok push up-ot (:
push up melltartó 15/l
Nekem a push uptól semmivel nem tûnik nagyobbnak a mellem, ugyanúgy nincs dekoltázsom.Szétálló melleket mivel lehet összenyomni?Boccs az OFF-ért!
nekem sem túl nagyok a melleim, de formásak. én sehogy nem nyomom össze, meg fel õket, ha lekerüla melltartó, akkor meg HOPPÁ...:D amúgy is kényelmetlen összetuszkolt mellekkel létezni. L/17
Nagyon nagyon egészségtelen kisebb melltartót hordani!! 1: elveszti a melled minden tartását és 5 év múlva durván lógni fog 2: gyulladást/daganatot is okozhat Jobb fehérnemû boltokban egyébként segítenek és nem ciki megkérdezni! Valószínûleg ajánlani fog többféle push up melltartót, amik ráadásul NEM kicsik. + tipp a strandra: nyakba köthetõs fürdõruci felsõ. Szépen megemeli a melleket;) 23L
utolsó válaszolóval értek egyet.. "szétálló mellek" ezekszerint nekem is az van?:D ki mondta, hogy nem szép, ha valakinek kicsi de formás? egy cici egy tenyér ahogy a kedves eszkortlány mondotta volt a reklámban:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!