Találatok a következő kifejezésre: Hogy szép a (3062 db)

Hogy mondják csehül azt, hogy "szép a mosolyod" és "gyönyörűek a szemeid"?

Legjobb válasz: Az én változatom "Má¹ hezký úsmìv" (szép a mosolyod) Mert: pìkný 2. stupeò: pìknìj¹í2 3. stupeò: nejpìknìj¹í význam: expr. i dosti velký, znaèný pøíklady: nejpìknìj¹í vyhlídka; to je pìkné kvítko; vydìlal pìkné peníze; to je pìkný poøádek

Az én változatom "Má¹ hezký úsmìv" (szép a mosolyod) Mert: pìkný 2. stupeò: pìknìj¹í2 3. stupeò: nejpìknìj¹í význam: expr. i dosti velký, znaèný pøíklady: nejpìknìj¹í vyhlídka; to je pìkné kvítko; vydìlal pìkné peníze; to je pìkný poøádek
Má¹ pìkný úsmìv. Tvé oèi jsou krásné.
Kiejtés szerint írva "más hezki" a szép a szemed, a másikat nem tudjuk helyesen (szlovákiai magyar barátom van, hozzá fordultam "gyossegélyért", megérteti magát csehül, de a nyelvtanuk és néhány szó eltér a szlováktól).
@ #3 „Má¹ pìkný úsmìv.“ "Má¹ hezký úsmìv." Mind a két változat elfogadott. Az elsõ valamivel komolyabb hangvételû mint a második. A fiatalabb korosztály inkább a második változatot szokta használni, mert „lazább“.
Mindenkinek más, egyik lánynak tetszik a fejed a másiknak nem, ez van!
az szem a lélek tükre, ezek szerint a lelkem mohából van.
Engem még senki se rondázott le szó szerint, a szemembe pláne. Lehet én járok jó körökbe vagy nem tudom, de mx átlagosnak mondanám magam... a kérdésedre is válaszolva. önmagában nem elég, összhatás kell.
A leghelyesebb srác, akit valaha láttam annyira szép kék szemû, hogy egyszerûen nem bírok magammal, ha meglátom, ennél nagyobb hatással nem is lehetne rám senki, tényleg onnantól semmi másra nem tudok figyelni. Pedig a szemét leszámítva pl testileg tuti, hogy nagyon sokan leszólnák. De én addig el se jutok, hogy észrevegyem, mert annyira magával ragad a szeme. Most is komolyan teljesen elgyengültem attól is, hogy csak eszembe jut. :D

Hogy van németül, hogy szépek a szemeid?

Legjobb válasz: Deine Augen sind schön/wunderschön.

Deine Augen sind schön/wunderschön.
FORDÍTÓ!


Hogy van az indiaiul, hogy "szép a szemed"?

Legjobb válasz: elsõ, jó ezt google fordító csinálta:D de ez hindi, amit ugyanúgy beszélnek Indiában szóval.:S:D

elsõ, jó ezt google fordító csinálta:D de ez hindi, amit ugyanúgy beszélnek Indiában szóval.:S:D
सुंदर आंखें talán :D
Huhh. Mi az, hogy indiaiul? Indiában több száz nyelvet beszélnek!
A kérdező hozzászólása: monták nekem egyszer és nem tudtam megjegyezni
Indiában tényleg rengeteg különbözõ nyelvet beszélnek. Én úgy tudom, kb. 150-et. Tartományonként változik, hogy hol melyiket (ill. melyeket). A leggyakoribb mondjuk a hindi, de sok tartományban más a hivatalos nyelv. Én pl. bangaloriakkal álltam kapcsolatban, és kiderült, hogy ott nem a hindit beszélik, hanem a kannadát.
Az elsõ válaszolótól kérdezném, lehetne ezt valahogy fonetikusan leírni?:D
gugli a barátod!

Ma beszélgettem egy sráccal aki 2 perc nyomasztó csend után megemlítette, hogy szép a szemem, aztán amikor kérdeztem, hogy milyen színű nem tudta. Figyel rám egyáltalán? Csak le akar feküdni velem?

Mert folyamatosan úgy néz, hogy majd kiugrik a szeme. És nem tudom, hogy akkor most hányadán állunk.

Legjobb válasz: Na hari, ez tul kevés info h meg tudjuk neked mondani h le akar e veled fekudni. ezenkivul mit csinal meg?

Na hari, ez tul kevés info h meg tudjuk neked mondani h le akar e veled fekudni. ezenkivul mit csinal meg?
tényleg nem sokat írtál, de ennyibõl én azt tudtam leszûrni, hogy lehetséges, hogy egy félénk uriemberrel van dolgod :D
A kérdező hozzászólása: Amikor mondjuk tavasszal vagy õsszel miniszoknyába megyek, folyamatosan elesik elöttem, vagy leveri az egyik cuccomat, hogy le kelljen hajolnom. De olyan is volt már hogy rácsapott a fenekemre, meg elkezdett arról beszélgetni, hogy szerintem mikortól lehetne...
Igen. Ne kezdj vele... Hacsak Te nem mennél ebbe bele. Ezek bevett mondások, a szoknya alá felbámulás meg arra utal, hogy kb. 13 agyilag.
Na... most amit leírtál így...:S ...hogy rácsap a fenekedre, meg ilyenek... hát én azt mondanám, hogy akkor lehetséges, hogy csak azt akarja...:D
Sztem is hagyd, csak azt akarja...... Ha rácsap a fenekdre, de csak úgy finoman- érzéssel, az még elmegy, de a többi nem:)
"kösz."
Elkezdem énekelni, hogy "arca csupa derû...."
Rámosolygok, és azt mondom, hogy "Köszönöm". Ugyanakkor nem veszem túl komolyan, ez egy "tucatbók", ráadásul nem is az én érdemem, anyukámék csinálták a szememet is... :D
Elpirulok, de én szinte minden bókra így reagálok :)
Zavarba jönnék, elmosolyodok, és megköszönöm
Szégyenlõsen elpirulok, lenézek, megköszönöm és mosolyogva, de olyan "aranyosan" a szemébe nézek. Tuti csábítási technika.. xd :D
Megköszönöm és mosolygok, aztán lelépek amilyen gyorsan csak lehet! :P
Megköszönöm, és örülök neki.
Elmosolyodok, lesütöm a szemem aztán újra a szemébe nézek:)
Elpirulok és megköszönöm
Szégyenlõsen elmosolyodok, és megköszönöm. :) Valahogy így: http://image.hotdog.hu/user/durcimarcika/mosoly4-5.jpg Mondjuk én minden bókra így reagálok. :D
széttenném a lábam

Mit jelent az, ha egy fiú ezt mondja, hogy szép a fogam, fenekem? Ez bók?

Legjobb válasz: nem, szidás. azt jelenti: ronda vagy és menj innen.

Biztos jó a hallásod? Ne szépítsd! Nem azt mondta véletlen hogy majd két kézzel szépen mefogja a feneked?
nem, szidás. azt jelenti: ronda vagy és menj innen.
Megkefélne.
Fél attól, hogy fogazol XD Amúgy gondolom bóknak szánta.
Ezt így, sorban? :)
seggbõlszájba
Kiverné a fogad és [email protected] rúgna.
Hát nézd, azt mégse mondhatja hogy már jól megd.gna, érted...
nem lókupec véletlen?
tuti fedeztetni akar
Ez csak azt jelenti, hogy lefeküdne veled. Ha nem, akkor valószínûleg nem mondana ilyeneket. Ha pedig többet akarna, mint szimpla szex, valószínûleg akkor sem mondana ilyeneket, kivéve ha nem tudja, hogy kell udvarolni.
sztem csak beléd akar kötni:D
fog, fenék.. ilyen párosításban még nem mondták ezt nekem, meg nemis hallottam, dehát... egyedi. :D szerintem nem rosszból mondta.
Az hogy sz*pásra és análra is tökéletesen alkalmas lennél.Jó kefélést
ejjha. ha egyszer szamara valami szep akkor bokol nyilvanvaloan. te arra vagy kivancsi hogy tetszesz-e neki elegge hogy kapcsolatot kezdemenyezzen? majd eldol nemde?! :D te csak mosolyogj szepen, legy nyittt fele, nezz a szemebe kedvesen, edin, sarmosan es kaceran es vard hogy kozeledjen es udvaroljon. :)

Azt mondta egy srác, hogy szép a bőröm. Ez bók, vagy csak hülyült? Ez komolyan egy bók lehetett? Elég fura.16/L

Legjobb válasz: Ez véleményem szerint bók akart lenni de kicsit faramuci bók

Ez véleményem szerint bók akart lenni de kicsit faramuci bók
Ez bók. Persze, ha tiszta ragya vagy, akkor lehet, hogy hülyült.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok ragyás egyáltalán:D
Bók, vagy irónia. Helyzettõl függ.
szerintem is dicséretnek szánta!
pedomaci válasza: szerintem is ajó a böröd:D
ja, fura...
Mi abban a fura, ha tényleg szép a bõröd? Még ha pattanásos lennél, vagy valami ronda heg lenne az arcodon, akkor lehetne furának mondani!!
Csak annak mondok ilyet, aki tetszik.
A kérdezõ egy szóval nem mondta, hogy lány lenne... Olvassatok figyelmesebben! Amúgy, én olyan fiúnak is mondanék ilyeneket, akit csak barátnak tartok. A hangokra különösen érzékeny vagyok, egy lánynak is mondtam már, milyen szép, megnyugtató hangja van. Ettõl még nem tetszik nekem! :) Ha pedig valakinek tényleg tetszik az illata, akkor azt mindig meg szoktam jegyezni. De ettõl függetlenül tetszhetsz ennek a lánynak. Hívd el randizni, ha nem utasít vissza, akkor szimoatikus vagy a számára. :)
A kérdező hozzászólása: *változna
A kérdező hozzászólása: Miert változnak?
5+ Tényleg, hogy csinálod, áruld el a titkod?:DD
5 nem is tudtam hogy ilyen gyorsan változik a nemi identitásod:DDDD
A kérdező hozzászólása: 2.kommentelonek fiu vagyok es egy csaj mondta :D
En is csak annak mondom, aki tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Kössz mert van egy csaj aki bejön es ezt mondta de olyan dolgai is vannak amibol az jon lehet csak barát vagyok
Egy pasi mindent mond azért hogy egy nõt megtudjon dönteni:DD Ha komoly nõ vagy meg sem hallod az ilyen hizelkedést:DD Egyébként ezt nekem mondták már, de pattintottam a szöveget:)
Azt mondanám havernak, hogy szép a beszédhangod, de azt hogy jó az illatod, csak annak mondanám aki tetszik :)

"Great effect" kijezést fotón mire értik, hogy szép a kép vagy ezzel arra utalnak, hogy jó volt az utómunka?

Nem volt photosoppolva a képem és ezért érdekelne, hogy simán szépnek látják vagy arra értette mintha jól lenne manipulálva úgymond.

Legjobb válasz: Hát, leggyakrabban utómunkára értik, amennyire én tudom, de mást is el tudok képzelni, egyszerû példa: átmenetes szûrõ (így nehéz, hogy nem látom a képet)

Hát, leggyakrabban utómunkára értik, amennyire én tudom, de mást is el tudok képzelni, egyszerû példa: átmenetes szûrõ (így nehéz, hogy nem látom a képet)
A kérdező hozzászólása: http://www.panoramio.com/photo/45882636 Itt a képem:) Nem volt utómunkázva.
Szerintem Tom ezt itt arra értette, hogy szép fényeffektet rajzol ki a nap, ahogy áttûz a leveleken.
A kérdező hozzászólása: Igen, a végén már én is arra gondoltam:) , köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!