Találatok a következő kifejezésre: Hogy segíthetnék hogy ne legyen (3 db)

szén-villany.....
"hogy ne legyen akkora a számla" Mekkora?
Egy vastagabb pulóverrel...
A kérdező hozzászólása: horribilis gázszámla
napkollektor, de mérlegelni kell a befektetett összeg megtérülésének idejét is.
attól függ mekkora összeget vagy hajlandó belefektetni. legolcsóbb: a feljebb említett pulóver közepes: nagyobb hatásfokú kazán, napelemek közepes de drágább: ablakok, ajtók, tetõ, falak szigetelése drága: geotermális padlófûtés
Nálunk homlokzati szigetelés + belsõ szigetelés , és Németországból sikerült "megmentenem bontásból" egy fûtõszálas levegõ hõcserélõt amit az éjszakai áram segít este .
A kérdező hozzászólása: köszönöm ennek a hõcserélõnek utánanézek

Hogy segíthetnék azon, hogy ne legyen ilyen érzékeny a makkom?

Én már irtam mert ha lehúzom a bört a makkom érzékeny.És nemtudom hogy tudnék segíteni h "megeddzödjön"?Orvoshoz nem megyek annyira nem súlyos.CSak kellemetlen.

Legjobb válasz: Talán akkor nem lenne annyira érzékeny, hogya nedves lenne. sikosito, vagy hasonlók. de nem lehet, hogy egy ferõzésed van? nézesd meg. bajod ugyse lehet belõle. az a biztos.

Talán akkor nem lenne annyira érzékeny, hogya nedves lenne. sikosito, vagy hasonlók. de nem lehet, hogy egy ferõzésed van? nézesd meg. bajod ugyse lehet belõle. az a biztos.
Én is a sikosítót javaslom, lehet túl száraz vagy. De nyugodtan menj el dokihoz, hátha valami mád van a háátérben és megoldja. Nem szégyen az:-)
Próbálj ki ézéstelenitõ krémeket a makkodra

Milyen étrenddel segíthetek magamon, hogy a szoptatás alatt ne legyen székrekedésem? Úgy érzem minden ami eddig jó volt azt most nem ehetem, mert vagy rostos vagy k-betûs. és bánthatja a babát.

Legjobb válasz: A szoptatás elején én is nagyon odafigyeltem erre. Aztán elfeledkeztem róla, eszem , amit épp megkívánok, a gyereknek meg semmi baja! Egyél te is! Ha gondot okoz, észre fogod venni és akkor leállsz vele és kész.

A szoptatás elején én is nagyon odafigyeltem erre. Aztán elfeledkeztem róla, eszem , amit épp megkívánok, a gyereknek meg semmi baja! Egyél te is! Ha gondot okoz, észre fogod venni és akkor leállsz vele és kész.
A kérdező hozzászólása: Hát jó, akkor egyszerre csak egyet próbálok és ha fáj a hasa akkor az nem lesz jó. Most már csak azt nem tudom, hogy mennyi idõ alatt kerül be az anyatejbe.
Egyszerre csak egy ilyen rizikós ételt próbálj, akkor ki tudod szûrni, hogy az okozza-e a bajt. Miután az adott ételt eszed, 24 órán át figyeld a babádat. Ha van reakció, akkor sztornó, ha nincs, akkor eheted. Nem kell semmilyen ételt kizárni próba nélkül, csak ésszel tesztelgess. :) Nem tudom, ki mondja az anyukáknak ilyen tömeges méretekben, hogy tilos enni ezt meg azt....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!