Találatok a következő kifejezésre: Hogy segíthetnék hogy ne (19 db)

3 hete vesztettük el a babánkat 21 hetes voltam. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, nekem is meg a férjemnek is. Úgy érzem hogy már nem akarok élni nincs értelme az életemnek. Férjem elkezdett inni őt is megviselte a dolog hogy segíthetnék neki?

Hogy ne igyon? mindennap munka után részegre isza magát.. Köszönöm a segítséget.!

Legjobb válasz: józanon beszélj vele hogy minden jobb lesz, tényleg nehéz lehet de vigasztald azzal hogy nemsokára megint teherbe eshetsz, kezdjetek probálkozni az uj babával. persze tényleg nehéz így egybõl de talán akkor nem fog inni.

józanon beszélj vele hogy minden jobb lesz, tényleg nehéz lehet de vigasztald azzal hogy nemsokára megint teherbe eshetsz, kezdjetek probálkozni az uj babával. persze tényleg nehéz így egybõl de talán akkor nem fog inni.
Èn is együtt érzek veled. Sok szépet és jót kivánok a jövötökben! Mond neki hogy csak elörre nézzen, és biztos csodálatos dolgok várnak még rátok!
, ondd el neki egy olyan pillanatban amikor jozan es nyugodt, hogy nem akarod ot is levesziteni, most amikor neked is oly nagy szuksegd van a tamogatasara. tudom hogy en nem erzhetem at teljesen azt amit ti most ateltek, de az oszinte nyilt kommnikacio elejet veheti a komolyabb kovetkezmenyeknek.. elmondhatod neki hogy teged aggaszt hogy italba folytja a banatat es szeretned ha inkab veled beszelgetne. az elet nem all meg es lesz meg lehetoseg kesobb babara...bar csak elkepzelni tudom hogy milyen erzes, sajnalom ami tortent
Nagyon sajnálom ami történt!De probáljátok egymást vigasztalni mertazzal ugysem hozza visza a gyereketeket ha leissza magát sõt még nektek okozz problémát!Beszélgesd simogasd kérd hogy ne igyon gondolom õ jó ember és megteszi mert szeret... fel a fejjelés sok sikert az élet bármennyire nehéz megy tovább
Nagyon sajnálom, de!!!!!!Ahogy számolom, a baba 5 hónapos volt. Igen nagy veszteség, viszont nem volt életképes, valszínû nem fejlõdött, és ha akkor derül ki amikor megszülöd, hogy nem egészséges, az még nagyobb bánat lett volna. Gyászold meg én is ezt tenném, de szülhetel még gyermeket. A férjednek meg férfi módjára kellene viselkednie, nem pedig italba fojtani a bánatát, mert ugye az abszolút nem old meg semmit. Szedjétek össze magatokat, testileg és lelkileg. És ha netán áprilisban teherbe esnél karácsonyi babátok születik. Ez éltessen a cél eléréséhez pedig kívánok erõt, és összetartást.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek, talán ha legközelebb teherbe esel és túl estek azon a bizonyos héten, talán akkor már túl lesztek rajta....Nem tudok nagyon tanácsot adni, csak együtt tudok veletek érezni...:( 29 hetes km
Szia! Én csak annyit tudok mondani h az egyik haverom anyukája 3x vetélt el de mindig talpra álltak és újra próbálkoztak, aztán végül csak sikerült nekik. Haverom tesója 4-5 éves, teljesen egészséges, életvidám kissrác, úgyhogy mindent bele :D
még el sem kezdõdött szinte a közös életetek, és az elsõ nagyobb problémánál tönkremegy az egész...? érdemes lenne elgondolkodnotok ezen, mert ennél sokkal nagyon problémák is lesznek / lehetnek a következõ 30-40-50 évben. ha lesznek majd gyerekeitek, és bárkivel baj lesz, akár csak egy betegség is, hogy fogjátok azt végigcsinálni?
A 19.36-os válaszolónak írnám, hogy nem biztos hogy baj volt a babával.Én azért vesztettem el, mert a dokinak fontosabb volt a szabadsága mint mi.Elõzõ voltam.
Nagyon meg tudlak érteni.3 éve vesztettem el én is a babámat, 18 hetes voltam.Nehéz volt elviselni, és a mai napig sem tudtam rendesen feldolgozni.Viszont azóta született egy kisfiam aki most 16 hónapos, és nagyon boldogok vagyunk vele.Nekem elõtte volt egy méhen kívüli terhességem is, úgyhogy én teljesen padlón voltam.Próbáljátok meg kibeszélni magatokból, hátha segítene rajtad is, és a férjeden is egy kicsit.Remélem valamilyen szinten túljuttok rajta/bár tudom hogy nehéz/.
Mindig mindennek megvan a maga értelme, csak ez az adott idõben még nem mindig látszik. Úgy látszik a ti boldogságotok még várat magára, de hidd el és hitesd el férjeddel is, hogy egyszer még nagyon boldogok lesztek, csak kitartás. Sok olyan nõ van aki több babát elveszt, mire egy születik.
Teljesen meg tudlak érteni.Nagyon sajnálom ami veled történt. Ezt elviselni nem könnyû dolog! Az elsõ babám nekem is 3 hónaposan halt meg.Elvetéltem.Utána kellett fél év mire azt mondtam újra belevágok:D És a szervezetem is megerõsítettem. Azóta született 2 egészséges kislányom és nem volt semmi gond a terhesség alatt sem és a szülésnél sem. Nagy szükségetek van most egymásra! Próbáljatok meg ha tehetitek elmenni együtt pár napra csak ketten! Sétáljatok nagyokat, csináljatok programokat, moziba, színházba vagy ahová szívesen mentek együtt.Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznotok most ami kicsit eltereli a figyelmeteket errõl a nagy fájdalomról. Természetes dolog ha fáj az ember lelkének de tovább kell lépni.Egy halálesetet nem könnyû feldolgozni fõleg neked. Légy a férjed mellett, hogy érezze , hogy kell õ neked és szükséged van rá.Mond el neki mennyire szereted és még elöttetek az élet lesz gyermeketek csak kicsit késöbb. Kitartás és türelem!!! Kívánok neked megnyugvást a lelkednek és sok erõt a következõ babyhez!!
Nagyon sajnalom. Probaljatok kibeszelni magatokbol. Hidd el lehet meg babod. az utolso hozzaszolonak igaza van nem feltetlen volt beteg a baba. en is majdnem elvesztettem a babom 20ik heten mikor begorcsoltem eroteljesen. mikro felhivtam a dokit h erosen gorcsolok es h ez normalis azonnal a korhazba rendelt, rogton felhivtak a korhazat h en erkezem, mire odaertem minden keszen vart rogton monitorra tettek es egesz este megfigyelesen tartottak. szerencsere babo megmaradt, ma mar 5.5 honapos es gyonyoru egeszseges baba. sok mulik az orvoson. Igaz en kulfoldon vagyok es magan orvosnal magan klinikan szultem.

8 és fél hónapos kisfiam túl nagy darabokat harap és nem rág, hanem egyböl leakarja nyelni. Hogy segíthetnék neki, hogy rágjon, ne nyeljen le mindent egyben?

Legjobb válasz: Eleinte pici darabok legyenek az ételben és puhák, így ingerlik a rágásra de mégsem fullad meg ha nem rág. Vagy pl nem tudom piskótát vagy kiflivéget szoktál e adni neki. Mert nálunk eleinte még nagyon óvatosan ette, mindig ha egy nagyobb darabot leharapott kivettem a szájából. Aztán egyszer csak azt vettem észre hogy nem engedi hogy kivegyem és addig nyomkodta az inyével hogy végülis megrágta. Szóval csak azt akartam ezzel mondani hogy megtanulja magától, csak eleinte mindig figyelni kell hogy ne nyelje le hanem bírkózzon meg vele.

Eleinte pici darabok legyenek az ételben és puhák, így ingerlik a rágásra de mégsem fullad meg ha nem rág. Vagy pl nem tudom piskótát vagy kiflivéget szoktál e adni neki. Mert nálunk eleinte még nagyon óvatosan ette, mindig ha egy nagyobb darabot leharapott kivettem a szájából. Aztán egyszer csak azt vettem észre hogy nem engedi hogy kivegyem és addig nyomkodta az inyével hogy végülis megrágta. Szóval csak azt akartam ezzel mondani hogy megtanulja magától, csak eleinte mindig figyelni kell hogy ne nyelje le hanem bírkózzon meg vele.
Egy 8 hósnak már kellene tudnia rágni.Ha még csak most kezdted, csak kiflit, piskótát, kekszet adj, Azt ha véletlenül félrenyeli is, visszatudja köhögni, vagy ha iszik rá, lemegy magától.És ahogy az elõzõ írta, eleinte figyelni kell evés közben.
Én úgy csionáltam a kisfiamnál, ohgy nagyon száraz kiflit adtam neki, mert abból nem tudott nagy darabot leharapni. Amikor azzal boldogult, kipróbéltam keksszel is, és már nagyon szépen megeszi amit a kezébe adok. Szerintem ha 8, 5 hónaposan még nem rág, az nem nagy tragédia, de segíteni kell neki, hogy megtanuljon.

Nehéz helyzet. Hogy segíthetnék Neki?

Több mint 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Én gimibe járok, ? pedig ?sszel abbahagyta a sulit családi okok miatt, pedig ez lett volna az utolsó éve. Most hugával(aki velem egyid?s)laknak együtt, pénzük alig van. Hónapok óta várom, hogy a barátom találjon állandó munkát, de az utóbbi id?ben nem is foglalkozik vele. Nehéz is érettségi nélkül, de ha alig van náluk étel akkor valamit tenni kéne. Már hiába próbálom ösztönözni, annyira negatívan áll hozzá mindenhez, és néha engem jobban megvisel ez a dolog, mint ?t. Úgy szeretném, ha minden rendben lenne, de nem tudok neki segíteni, ha nem hagyja.

Legjobb válasz: Nehéz ügy. És a környezetében nincs senki, aki segítene? Ott próbáld meg.

Nehéz ügy. És a környezetében nincs senki, aki segítene? Ott próbáld meg.
Hány éves a barátod? És a tesója? A szüleik nem élnek vagy nem számíthatnak rájuk? Azért kérdezem, mert ha még nincsenek 18 évesek, akkor ez gyermekvédelmi ügy. Ilyenkor a helyileg illetékes gyermekjóléti/családsegítõ szolgálatnál, vagy gyámhatóságnál tudnak segítséget kérni. Ha már elmúltak 18 évesek, de tanulnak akkor asszem 21 éves korukig jár utánuk családi pótlék, melyet abban az esetben a saját nevükre is kérhetik, ha õk tartják el saját magukat. Viszont egy dolog nagyon fontos: segíteni csak annak lehet, aki segítséget kér. Esetleg utánajárhatsz a lehetõségeknek, és elmondhatod neki, de ha õ nem nyitott erre, akkor sajnos nem tudom mit tehetnél. De hátha. Szerintem egy próbát megér!!!! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Az apjuknak alkoholproblémái vannak, és az anyjuk emiatt van pszichiátrián. 16 éves a huga, õ kapja a családi pótlékot, de a barátomnak már nem jár, már elmúlt 21. Az egyik mamájuk még él, õ próbál segíteni nekik, de nem egy helyen laknak és nem is találkoznak sûrûn, viszont nem akarnak odaköltözni, mert a másik házra vigyázni akarnak.
Elõzõ vagyok. Hát, ez tényleg nehéz helyzet így. Én azt mondom, hogy amit tehettek, hogy bementek azon helyek valamelyikére amiket felsoroltam, és ott meg tudnák mondani pontosan, hogy helyileg milyen lehetõségek vannak. Gondolok itt arra, hogy segítenek munkát találni esetleg, vagy hogy milyen juttatásokra jogosultak, mert ez azért településenként eltérõ.
A kérdező hozzászólása: Munkaügyi központba már volt és úgy tûnt lesz is valami tanfolyam amiért pénzt kap, de kevesen jelentkeztek és nem indul, csak szeptembertõl esetleg. Semmi nem tûnik jónak és csak ront a lelki állapotán, és ha ez nem lenne elég még anyum is piszkálja, hogy miért nincs még munkája. Próbálok nyitott szemmel járni és figyelni hol lenne olyan állás ahova mehetne.


Hogyan segíthetek a barátnőmnek, hogy ne érezze magát kellemetlenül petting közben?

Nem akkor van a baj amikor én csinálom neki, hanem amikor ? nekem. És azt is érzem rajta, hogy nem szívesen csinálja, persze amikor rákérdeztem tagadta.

Legjobb válasz: Ha nem õszinte akkor nincs sok értelme az egésznek. Ne erõltesd aztán csinálja ha akarja és kedve van. Akkor nem érzi majd magát kellemetlenül

Ha nem õszinte akkor nincs sok értelme az egésznek. Ne erõltesd aztán csinálja ha akarja és kedve van. Akkor nem érzi majd magát kellemetlenül
Takarót javasolok. Lehet, hogy zavarja a helyzet - takaró alatt könnyebb ilyenkor. Amúgy meg ne erõltesd, mert megutálhatja.

Hogyan segíthetnék a pasinak, hogy ne élvezzen el olyan hamar? Egyébként nincs vele gond, de a szex.

Legjobb válasz: Sokat kéne szopnod, hogy szokja és megtanulja szabályozni. Meg csináljon PC izom gyakorlatokat.

Sokat kéne szopnod, hogy szokja és megtanulja szabályozni. Meg csináljon PC izom gyakorlatokat.

Hogyan segíthetnék neki, hogy ne közösítsék ki az unokahúgomat az iskolában?

Az unokahúgom 14 éves, a korához képest nagyon éretlen és önállótlan. A szulei nem engedik sehova, max. a házuk elott korcsolyázhat, nincsenek barátnoi és szerintem az is visszahúzza, hogy rengeteget vigyáz az óvodáskorú húgára. A gondolkodása nagyon gyerekes, meglepoen az, szerintem egyre inkább a húga szintjére sullyed.

Legjobb válasz: "A szülei nem engedik sehova, max. a házuk elõtt korcsolyázhat, nincsenek barátnõi ", a gondok forrása itt van. A megoldást is itt kell keresni. Szülõk alkalmatlanok a gyerek nevelésre!!!

"A szülei nem engedik sehova, max. a házuk elõtt korcsolyázhat, nincsenek barátnõi ", a gondok forrása itt van. A megoldást is itt kell keresni. Szülõk alkalmatlanok a gyerek nevelésre!!!
Én is ez szerettem volna kimásolni, amit elõttem írtak. Megértem, hogy a szülei féltik, de ennyire? Ennek a túlbabusgatásnak meglesz a hátulütõje, már most megvan. ( Magába zárkózott, önbizalom hiányos, szótlan...stb.) Talán a szüleivel kellene beszélni, hogy már nem kislány ( tény nem nagylány sem), de több önállóságot kellene adni neki.
" Arra gondoltam, hogy a nyári szunetben elvinném magamhoz és próbálnék bele nevelni egy kis önállóságot, meg kicsit kirántanám az állandó környezetéböl. " Ez nem rossz ötlet, egy próbát megér. Viszont a szülõkkel is kéne beszélni.
Nahat az eros tulzas, h alkalmatlanok, de teny, sokat artanak ezzel, foleg, h mar 14 eves. Szerintem jot tenne, ha kicsit foglalkoznal vele. Meg kell tudnia vedeni magat, mert akkor egesz eleteben hatranyban lesz. Pl. Kopes.
Nahat az eros tulzas, h alkalmatlanok, á nem, minta szülõk.
Mintha az én unokahúgomról írtad volna. Õ hetedik osztályos. Sehova se mehet egyedül, mert az apja szerint elrabolhatják a szervkereskedõk. Sokkal éretlenebb a koránál. Az osztálytársai szóba se állnak vele. Mindig egyedül ül a padjában a szünetekben. És az a legnagyobb baj, hogy már semmire se motivált. Amikor megkérdeztem tõle, mit szeretne karácsonyra, azt válaszolta: Nekem mindegy, igazából semmire se vágyom. Én is próbálom õt sokat meghívni magamhoz, játszani az én gyerekeimmel, de nem igazán ér semmit. Az otthoni hatás sokkal erõsebb.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem mondom, hogy teljesen alkalmatlanok, de volna mit még tanulniuk. Néha úgy érzem mintha elfelejtenék, hogy van egy másik gyerekuk is. Mikor beszélek veluk akkor csak a kisebbikrol áradoznak. Ha a kicsinek kell valami, akkor a nagynak azt rogton oda kell adnia. Múltkor mentek valahova és megcsináltam az unokahúgom haját, tobben meg is dícsérték indulás elott, erre a kicsi annyira féltékeny lett, hogy el se akart menni... nagyon hozzá van szoktatva, hogy mindig o van elotérben, és mindent megkap amit akar, a nagyobb rovására is akár. Utolsónak: Az én unakahúgom nagyon szívesen eljon bárhová velem, nem motiválatlan. inkább túlmotivált, minden lehetoséget megrahad, hogy ne kelljen otthon lennie. A szulei sem bánják, ha elhívom magammal, bárhova elengedik velem. Félek attól is, hogy mi lesz ha kozépiskolába kerul. Mennyire fog ez a sulis dolog folytatódni.
ezek eddig élnek.
ez már ha úgy vesszük, meg is halt.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a válaszokat, most olvastam utána és igen, ez az egyed épp haldoklik. :/ Sajnálom, mert gyönyörû...
Én nyáron a vízbõl mentettem ki egy törött farkú kék szitakötõt. Gyönyörû volt, de csak annyit tudtam érte tenni, hogy kitettem egy nádszálra :(
Nálunk meg a szitakötõk épp rajzanak vagy mit csinálnak, teli van velük minden.
Ilyenkor szitakötõ? Nem az Acsákról beszélsz?

Hogyan segíthetnék barátomnak, hogy ne tegye tönkre magát?

Szóval arról van szó, hogy az egyik gyerekkori barátom nagyon rossz úton jár. mindketten 18 évesek vagyunk 1 hónap és 1 nap az Õ javára. Az a helyzet, bár nehéz kimondani, de alkoholista. Többféle drogot is kipróbált, tényelg nagyon meredek sorsa volt, belökték nevelőintézetbe, meg ilyenek, most de az a baj, hogy olyan életmódot folytat (iszik, drogozik, volt elvonón, [email protected] se ért) amit barátjaként nehezen tudok tolerálni (akár testvérem lenne) Folyton részeg, mindig bajba sodorja magát és ez nem jó. Igazából részegen a legőszintébb, elmondta, hogy nem akarták őt, sőt érzi is és ezért ilyen DE MIT CSINÁLJAK VELE, HOGY NE MENJEN TÖNKRE? Eggyk barátom már elveszítettem, nem akarom még Õt is. Lehetőleg értelmes választ! /a többit max kiröhögöm/ További jó olvasgatást!

Legjobb válasz: Beszélgettél vele ha így folytatja mi lesz a jövõben? Beszélgessetek errõl, õ fontos ember, egyszer családja lesz stb.

Beszélgettél vele ha így folytatja mi lesz a jövõben? Beszélgessetek errõl, õ fontos ember, egyszer családja lesz stb.
Hát rajtuk a legnehezebb segíteni. Mivel nincsen semmi életcéluk, nem történik velük semmi pozitív, így nincs miért harcolniuk. Nekem egyik barátnõmnél volt ilyesmi. Õ "szerencsére" csak vagdosta magát és néhányszor gyógyszeres túladagolással próbált magában kárt tenni és megölni magát. Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj vele minél több idõt tölteni, õszintén beszélni a fejével. Pszichológust is kellene kerítenie, de hát tudom, hogy õket mindenki utálja.. senki sem szereti, ha a fejében vájkálnak. Életcél kell ahhoz, hogy javuljon a helyzete. Egy jó munka, barátnõ, hobbi, vagy valami környezetváltozás, ami kihozza ebbõl a melankolikus állapotból. Ez most hülyén fog hangzani, de elvinném õt egy pszichiátriára végigmutatni neki, hogy milyen emberek vannak ott, vagy drogosok közé, akik úgy be vannak állva, hogy már semmi sem érdekli õket. A bûntudatára próbálnék ezzel hatni, hogy NESZE TE IS ILYEN AKARSZ LENNI? Haldokló az árok mellett? De te ismered igazán a barátodat, engem egy ilyen kirángatna az állapotomból, igaz én sose drogoznék, innék huzamosan, hogy leépítsem magam. Mindig mindenkinek megadatik a választás. A barátodon múlik, hogy veszi a lapot vagy nem. Ez a szörnyû igazság!
igen a jövõbeni céljairól beszélgess vele, hogy mit akar magával kezdeni az életben Amennyiben van elképzelése akkor meg haladjon affelé mert a linkeskedés nem vezet semmi épitõ dologra
A kérdező hozzászólása: Igen, sokat beszéltem vele, nagyon makacs. Tudom, sokan átverték, de egyszerûen képtelen megbízni, csak az italban... Kár érte, régebben írt verseket is és egész jók. A segítséget és az ötleteket várom, köszönöm!

Hogyan segíthetnék a barátomnak, hogy bízzon bennem és ne féljen a szextől? :$ (meleg kérdés)

El?ször is, ez a kérdés melegekr?l szól, szóval akinek ez szúrja a szemét, az légyszi nyomja meg a vissza gombot, nem kell itt fröcsögni, mindketten jobban járunk :) Neked sem kell olvasni számodra gusztustalan dolgokat, és nekem sem kell olvasni olyan sért? kommenteket, amiket úgyis ignorálok. Köszi!

Legjobb válasz: Mondtad, hogy már csináltatok dolgokat, hát akkor izgasd fel annyira, hogy tudja visszafogni magát és jobban akarja, mint amennyire fél tõle! ;) És mindenképpen kérem üziben, hogy mi volt!

Mondtad, hogy már csináltatok dolgokat, hát akkor izgasd fel annyira, hogy tudja visszafogni magát és jobban akarja, mint amennyire fél tõle! ;) És mindenképpen kérem üziben, hogy mi volt!
Nincs ebben semmi fura... a feleségem sem szereti a fenekébe... Eleinte nem is engedte, de azért rá tudtam venni... elõbb-utóbb...
Hogyan segíthetnél? Egyrészt sok beszélgetéssel, neki is mondd el, hogy mindent tudsz a témáról, beszélhetsz is róla, hogy miket olvastál. Gondolom tájékozott vagy, de azért leírom, hogy a legfájdalmatlanabb póz a befogadó részérõl a négykézláb állás. Amíg nagyon fél nem tudsz mit csinálni, annál fájdalmasabb, minél jobban fél tõle. Kis pia elõtte talán segít, bár nem vagyok nagyon alkohol párti. Sokat simogasd jó síkosan, és fõ a fokozatosság még ujjazásnál is. Mi lenne, ha te lennél a befogadó fél elõször? Vagy az úgy nem mûködik nálatok? Ezt nem tudom, én hetero vagyok.
honnan tudja h passzív ha fél tõle? ezt utálom a melegekben, simán bevállalnám a passzívot, akkor meg vagy nincs hol csinálni, vagy mire felállítja a brét elélvez...
A kérdező hozzászólása: rendben próbálkozunk, köszi a válaszokat =) meg majd adok jelentést xD
szeritem siman tedd be neki amin tul van atol nem fel ez gyors megoldas es tuti hat sok sikert
Szerintem a fordított felállás butaság. Ha tudod, hogy aktív vagy, õ meg tényleg passzív beállítottságú, akkor nem kell erõltetni fordítva. Mindketten azt fogjátok csak élvezni igazán, ha mindig te dugod meg õt. Egyébként meg mást nem tudok mondani, mint hogy csak így tovább. Simogassad, ujjazd óvatosan, és elõbb-utóbb beadja a derekát. Aztán ha egyszer megtapasztalta, hogy milyen jó érzés, onnantól már õ fogja kérni, hogy dugd be. :)
Aha, értem. Akkor csak türelem, végül is még nem vagytok olyan sok ideje együtt. Mi két hónapig a csókolózáson, simogatáson kívül még nem csináltunk semmit, utána volt minden, kivéve aktus (az kb. 4. hónapban).
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát én aktív vagyok, õ meg passzív, végül is ha azt akarná benne lennék, hogy próbáljuk ki a fordított felállást, én nem félek tõle. Csak hát nem úgy vagyunk összerakva, szerintem õ sem akarná :)
Hát szerintem is izgasd fel annyira hogy ne akarjon ellenállni..:DD Meg ahogy a többiek mondták legyél vele nagyon óvatos..stb. És igen, írj majd jelentést, lol xD
A kérdező hozzászólása: Bocsi, most tudtam jönni. az a panasza, hogy fáj a lába sokat. Fõleg a térde. De doki most azt mondta, növekedési probléma.
:O hát ez így elég kevés infó, mi baja van?
A kérdező hozzászólása: Sokat fájt a lába, kizárták a daganatot, ugyanis nekem sajnos volt:.-( A rtg miatt aggódom, sok dózist kapott az 5 vizsgálattal:-(Félek, nehogy baja legyen belõle késõbb:-(Már többször rtg-ezték így is ezek elõtt is:-(
Elixir kp. Bp. Keress meg egy jo Termeszetgyogyaszt!
Nem lesz semmi baja ennyi RTg-tõl. Édesanyám radiológus, õ mondta a választ. Egy repülõúton több légköri sugárzás ér, mint 10 RTG vizsgálat. A mai digitális technika már más, mint a 60-as évek beli. Ne aggódjatok, nem kell neki semmi. A természetgyógyász csak a pénzedet veszi el teljesen alaptalanul.
Nyugodj meg, a röntgentõl semmi baja nem lesz! A radiológusok meg a fizikusok sokkal nagyobb dózist kapnak mégse lesz semmi bajuk :) OK, nincs daganata, de mi a panasza?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!