Találatok a következő kifejezésre: Hogy rendezzem a szobám ha a (4 db)

Hogyan rendezzem be a szobám a feng-shui szerint ha nem egyenesek, hanem gömbölyűek a falak?

hova rakjam a tárgyakat stb? az jó ha sok gyertyám van?

Legjobb válasz: Kíváncsi vagyok mennyi tudatmódosító után lesznek görbék a falak :P

Kíváncsi vagyok mennyi tudatmódosító után lesznek görbék a falak :P
A kérdező hozzászólása: nem szedtem "tudatmódosító szereket". egy mûemlékben, azaz huszárlaktanyában lakom, ami kör alakban épült. tehát az utcára és az udvarra nézõ fal görbe. nem is kicsit.
Faragd le a bútoraidat gömbölyûre.
Ugy erted, h nem negyzet/teglalap alaku a szoba, ill. a lakas? Ha igen, ismert olyan FS-rajz is, ami szerint a helyseg/lakas mertani közeppontjabol egy kört rajzolnak ugy, hogy az egesz helyseg/lakas benne legyen a körben, es 8 egyenlö tortaszeletre osztjak, ez a 8 FS terület (gazdagsag, gyerek, egeszseg...stb). Bövebben a google-ban (is). Gyertyat szerintem mindenhol jo megygujtani, csak ugy allni - az mindegy sztem.
A körös bagua szerint a kör közepe annak a területnek felel meg, ami a 9 negyzetes baguaban közepen van. A körös bagua 8 szeletre oszt. Igy a 2 bagua nagyjabol fedi egymast! En szemely szerint a köröst tartom eredetinek, sztem a negyzetest amiatt megkönnyitesnek talaltak ki, mivel altalaban negyszögüek a helysegek. 5.
FENG-SHUI?????? OMG! Nem azért mondom mert hülyeség, csak ritka az ilyen!
jurtában laksz? ha igen, akkor azt a sok gyertyát biztos ne a szobában tárold, mert azoknak nagyon tûzveszélyes fengsujijukvan.
jurtában??? lol az olyan õsmagyaros olyat szívesen elfogadnék egyet!

Az anyámnak joga van beleszólni abba, mit hogyan rendezzek el a szobámban, mikor takarítsam ki stb. , ha már nagykorú vagyok?

Legjobb válasz: õ az anyád. bármibe és bármikor beleszólhat. a kérdés hogy megteszed-e. de amikor lusta vagy kitakaritani a szobádban gondolj arra hogy õ intézte úgy hogy legyen egy szép, saját szobád ;)

õ az anyád. bármibe és bármikor beleszólhat. a kérdés hogy megteszed-e. de amikor lusta vagy kitakaritani a szobádban gondolj arra hogy õ intézte úgy hogy legyen egy szép, saját szobád ;)
hát ja. ha nagy a kupi ne csodálkozz ha rád szól hogy takaríts. hogy rendezed be, az szerintem csak rád tartozik, hiszen te élsz benne, és hát a saját izlésed szerint.
Nos, amíg az õ lakásában laksz... Én már jócskán nagykorú vagyok, de semmi jogom nincs ahhoz, hogy a szobában bármit is megváltoztassak, mivel az õ lakása és ezt sûrûn hangoztatja is...
Költözz el, ha azt hiszi, hogy a szállásért megvásárolta a személyiségi jogaidat.
Szia . Remélem ez hasznos lessz mert én már 6 éve egyedül élek és most vok 20 éves szoval jahh . Na szoval szerintem abba nem kéne beleszólnia hogy mit hogyan rendezel el a szobádban meg hogy mien az egyéniséged , akörnyezeted stb . Arra persze megkérhet hogy takaritsd ki a szobádat pakolj össze ha nagy a kupi stb végülis te mondod hogy felnõtt vagy akkor ehez is elég felnõtt vagy már nem ? meg saját magad miatt is , hogy szebb környezetben élj ne a porban , rumliban . És amugy is ezzel anyudnak is segitesz szerintem :) . Remélem hasznos volt ;) Értékeld ha lehet :)
Mivel õ tart el, hát jah. Ha saját magad tartod el, akkor már le is tojhatod a kritikáját, viszont otthon bizony a békesség kedvéért is tarts rendet. Attól még, hogy betöltötted a 18-at még kis szaros vagy:P majd ha melózol napi 8 órában, és építed az életed, akkor leszel igazán felnõtt.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy 18 vagyok. Végzõs vagyok fõiskolán. És adok haza pénzt.
Amíg az Õ házában laksz, adig joga van beleszólni a dolgaidba.
*addig
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy õ sokkal rendetlenebb, mint én. És nem vagyok lusta kitakarítani, csak sokszor késõn érek haza, így általában hétvégére marad a takarítás. Az egész házban én szoktam rendet rakni és takarítani. Mégis ahogy bejön hozzám, elkezd "pattogni", hogy ez nem jó az nem jó, itt nem tiszta, csináljam meg most stb.
Nem hiszem, hogy egy család belsõ ügyeinek intézésekor a joghoz kell azonnal nyúlni. Ha valami nem tetszik, meg lehet mondani. Ne fenyegetõzz a "jogaiddal", mert nem fog senkit érdekelni. Se õt, se mást. A jogvédelemnek komolyabb dolgai vannak a hárklis anyukák és a lusta gyerekek balhéinál.

Hogy rendezzem át a szobám ha a testvéremmel vagyok egy szobába, de ő nem akar változást?

Újj szobára és új színekre vágyok! Szeretnéák változást vinni a hétköznapjaimba! Nem tetszika ahogy most van elrendezve a szoba! Meguntam. Láttam egy tök jó ötletet és szeretném megvalósítani!

Legjobb válasz: Bocsika a helyesírási hibákért csak nem figyeltem!

A kérdező hozzászólása: Bocsika a helyesírási hibákért csak nem figyeltem!
Ha elég nagy a szoba akkor szekrénnyel válasszátok el..
WSzerintem is a legjobb (ha atesód nem akar belemenni) h elválasztod függönnyel. Ha még ezt sem teheted meg, akkor csaka te cuccaidnál(asztalod ágyad) csináld meg, de illjen a szoba színéhez. Pl:egy falvédõ, egy szõnyeg, a faladra ahhoz illõképek, vagy ilyesmi... Mondjuk akkor is más, ha a tesód ellenkezõ nemû vagy sokkal idõsebb nálad, vagy ilyesmi...de azt is meg lehet oldani...:) Sok sikert!
Próbáld leválsztani a szobát, akár egy jó függönnyel vagy akár gipszkartonnak.Aztán olyanra fested dekorálod amilyenre akarod.
Probáld megtudakolni mi az oka , amiért nem akarja a változtatást, és ennek függvényében kiséreld meg az egyezkedést a testvéreddel. Egy kis diplomáciával sikerrel megoldható a szoba újjávarázslása! Sok szerencsét hozzá, teljen örömötök a megvalósitásban!
A kérdező hozzászólása: Én meghallgatom a tesóm is de õ nem akar változást!
Például rajzold le a testvérednek hogy mi lenne az ötleted. HA tetszik neki akkor ez bejött. Ha nem akkor próbáld meg gyõzködni. Mond neki, hogy nem árt a változás és kell is.
Hat nekem van 2 lanyunokatesom...az egyik rozsaszin manias Hanah Montana, meg Britney Spears imado...a masik meg Kornt, meg Mansont, Sex Pistols hallgat...na most gondolj bele, hogy egy szobaba laknak...az rozsaszinimado 17 eves a Mansosnos 21...nah az utobbi is akart valtozast, amibe a kisebbik nem ment bele....az egyik nap athivta a haverjait...a szoba felet befestette sötetbordora vett maganak fekete agyat, meg kiegeszitokat...a tesoja reszet meg meghagyta rozsaszin babasaroknak....na nem kell mondanom mikor en megyek hozzajuk, es belepek a szobaba mit erzek....
Ha nem akkor +függönnyel..
Próbálj vele beszélni meg a szüleiddel is. Biztos találtok olyan megoldást, ami mindenkinek megfelel. Egy kicsit hagyd érvényesülni a tesód akaratát is. Válasszatok olyan színeket, ami neki is tetszik. És hagy, hogy a tesód is megvalósíthassa az ötleteit. Valószínûleg azért nem akar semmilyen változást, mert te már eldöntötted, hogy mi hogy lesz és neki nem lehet beleszólása.
mond meg neki hogy neki nem kell változtatnia semin. te akarsz változást csak a saját "területeden" tégy változtatást. ha ez nem megy próbáld meg megyõzni (pl.:te elég nagy vagy ahoz hogy ekkora kupiba élj) vagy lekenyerezni. hány éves a tesód?


Hogy rendezzem be a szobámat? Ha így csinálnám szerintetek jó lenne?

Most ilyen a szobám:

Legjobb válasz: Szerintem a mostani elrendezés jobb. Ha az íróasztalra nyílik az ajtó, akkor nem tudsz normálisan ülni elõtte, mert nekedmegy, ahányszor kinyílik. Az ágyból is kényelmesebb úgy tévézni, ha ott marad, ahol van, de az még nem is lenne vészes. Csak szerintem praktikusabb a mostani elrendezés.

Szerintem a mostani elrendezés jobb. Ha az íróasztalra nyílik az ajtó, akkor nem tudsz normálisan ülni elõtte, mert nekedmegy, ahányszor kinyílik. Az ágyból is kényelmesebb úgy tévézni, ha ott marad, ahol van, de az még nem is lenne vészes. Csak szerintem praktikusabb a mostani elrendezés.
Szia! Ha arányos a rajzod, akkor esetleg az ágy a szekrénysor helyére, szekrénysor az ágy helyére(falhoz), íróasztal a radiátor másik oldalára(ha jobb kezes vagy, akkor a fény is jobb, ha balról jön), a többi cucc pedig ahogy sikerül.
Bocsi, még annyit, hogy a falak szine talán kevésbé zavaró, mint hogy nincs helyed! A falat ha egy kicsit kreatívabb vagy(amiért egyébként nagyobb helyet is szeretnél) tudod olyan dolgokkal díszíteni, ami megtöri a színek esetleges rossz találkozását! Egy szabálytalanul felrakott textilia is sokat tud segíteni!
A kérdező hozzászólása: Az íróasztal azért nem jó úgy, mert a radiátor és a csõ miatt nem tudom úgy berakni oda. Azon a részen pont kisebb a hely mint a másikon (mint a rajzon). Próbáltam arányosan lerajzolni, szerintem így nagyjából az. Ez a textiles ötlet nagyon jó, majd biztos megcsinálom. Eszembe nem jutott volna :D
A kérdező hozzászólása: Meg a Tv-t nem tudnám hova tenni. Gondolkodtam, azon, hogy veszek kihúzhatós ágyat, de azok meg kényelmetlenek, puhák. Úgyhogy fogalmam sincs :/
http://lakbermagazin.hu/gyerekszoba-otletek/315-gyerekszoba-.. Nézz rá ezekre hátha találsz ötletet! Ezen kívül talán a TV mehetne a sarokba és helyébe az íróasztal.
Ágy befordítva, ahogy rajzolod, és az íróasztal a körfotelos rész helyébe. Az nem jó?
A kérdező hozzászólása: Úgy próbáltuk, de a net miatt nem valami jó... :( nem tuom hogy hogy rendezzük át :/ de viszont nézegettem ezeket a szekrényágyakat, meg a betolhatós ágyakat (nem az öszecsukható kanapékat) és lehet hogy olyat fogok szrzni, csak az a baj, hogy használtan nem nagyon találok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!