Találatok a következő kifejezésre: Hogy rakok a (875 db)

Ha el tudod mozdítani a csomót, biztosan nem rák. Ne idegeskedj.
Nem biztos, hogy rák. Lehet vmi fertõzés is.
A kérdező hozzászólása: Nem mozdítható. :( Olyan kis kemény.
nekem is van már 4 éve gyuladás van a szervezetbe de de meny el orvoshoz

Felugró ablakot hogyan rakok a honlapomra, ami fészbuk lájkolásra "ösztönöz"?

egy ilyet szeretnék csinálni ami ezen az oldalon van:

Legjobb válasz: minden látogatót megajándékozol egy cookival aminek a tartalma felugró(ezt ellenõrzõd ha ez az értéke akkor felugrás ha más akkor nem) a like bokszot egy divbe teszed. onclick inner HTML. iframe 1x1 (vagy 0x0) az iframe tartalma annyi , hogy a cooki tartalmát átírja felugrovolt ra! elméletben ennyi: -JS -PHP

minden látogatót megajándékozol egy cookival aminek a tartalma felugró(ezt ellenõrzõd ha ez az értéke akkor felugrás ha más akkor nem) a like bokszot egy divbe teszed. onclick inner HTML. iframe 1x1 (vagy 0x0) az iframe tartalma annyi , hogy a cooki tartalmát átírja felugrovolt ra! elméletben ennyi: -JS -PHP

Milyen olajat használsz? Hány hós kortól? És hogy rakod a főzelékbe?

Legjobb válasz: Olívaolaj, kukoricacsíraolaj, 8 hónaposan kezdtem használni. Azóta eszik fõzeléket, addig csak kóstolgatta a zöldségeket a kislányom.

Olívaolaj, kukoricacsíraolaj, 8 hónaposan kezdtem használni. Azóta eszik fõzeléket, addig csak kóstolgatta a zöldségeket a kislányom.
Nem használok olajat, csak zsírt.4-5 hónapos kortól habarom a fõzelékeket zsiradék nélkül, legfeljebb tejföllel.6-7 hónapos korától berántom.
Tejföl 6-7 hónaposan???? Azt csak 1 év fölött! Már megbocsáss! A zsírról meg ne is beszéljünk.. Na, mindegy, mindenki azt ad a gyerekének, amit akar, csak ne ajánld másnak is! Bocs az OFF-ért! Egyébként én a fõzés végén, amikor turmixoltam, tettem bele az olajat. Így megmaradtak benne a fontos anyagok, vitaminok.
olivaolaj, 7 hós kortól kb 1 ek, hidegen a legvégén, miután összeturmixoltam mindent. Még most is így adom legtöbbször, hiszen a hevített olaj nem igazán egészséges.


Javat hogy rakok a samsung F210-es telefonomra?

Legjobb válasz: ?????? Egy telefon vagy tudja a JAVA-t vagy nem. Ha tudja alapból benne van, ha meg tudja hiába erõlködsz. de a samsung F210 kezeli JAVA alkalmazásokat.

?????? Egy telefon vagy tudja a JAVA-t vagy nem. Ha tudja alapból benne van, ha meg tudja hiába erõlködsz. de a samsung F210 kezeli JAVA alkalmazásokat.

Rák-rák párkapcsolat milyen lehet? Hogy közeledjek a fiúhoz?

Esetleg még...: mindketten 15 évesek vagyunk. köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Rák - Rák. hasonlóak az érzéseitek:) szóval mi itt a kérdés? Egyébként énis rák vagyok szóval azok a pasik romantikusabbak egy picit általában ha olyan dologról van szó, és a rák jegyhez tartozik még az is, hogy nálunk senki nemszeret jobban a világon:) Srác(18)

Rák - Rák. hasonlóak az érzéseitek:) szóval mi itt a kérdés? Egyébként énis rák vagyok szóval azok a pasik romantikusabbak egy picit általában ha olyan dologról van szó, és a rák jegyhez tartozik még az is, hogy nálunk senki nemszeret jobban a világon:) Srác(18)
A kérdező hozzászólása: uhh, köszi :P :D igen, én is nagyon tudok szeretni és jó lenne, ha engem is így szeretnének! :) és h lehet megszerezni a fiút? igazság szerint még nem volt dolgom Rák fiúval, pedig tudom, h akkor hasonlóak lehetünk, de mégis! :D
Én nem hiszek a horoszkópokban, szerintem nem az határoz meg egy kapcsolatot.:) De itt van egy kis leírás a rák-rák kapcsoaltról ha te fontosnak tartod.:) http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/rakszerelmes.html#4rak
Mi parommal mind2en rakok vagyunk en jun24, o jul7:) mar egyutt vagyunk 17 honapja es remek a kapcsolatunk:) allitolag a rad emberek nagyon erzekenyek, romantikusak es sok szeretetre, megertesre van szukseguk.Ami nagy elony lehet a kapcsolatba, hogy a rak nok nagyon szeretnek anyaskodni a paruk felett(jo ertelemben ), a rak ferfiak pedig elvarjak azt a fajta torodest, amit egy rak no ad.Nekunk fantasztikus a kapcsolatunk.De attol meg ismerd meg jobban a sracot, nem lehet csak horoszkopra tamaszkodni+ nem mindenkire ervenyesek azok a jelzok, amikkel a csillagjegyet jellemzik:) de sok sikert nektek mindenkepp:)
Ha úgy látod, hogy lélénk egy kicsit a srác, akkor próbáld meg és kezdeményezz te szerintem. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki örülni és egyáltalán nemfogja rámenõs dolognak érezni vagy ilyesmik:) . Ha látod menyj oda hozzá és kérdezd meg, hogy merre van ez az "x" épület, vagy akármi. Aztán elfogja magyarázni neked. Aztán te megkérdezed hogy nemlenne e kedve elkísérni téged ha éppen ráér.:) sok mosoly stb:D
ja a legelsõ kommentelõ voltam ismét:D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! hát sajnos csak neten tudom megközelíteni, mert vége van sulinak... suliban inkább egy csendes, nyugis fiúnak látszott, iwiw-en meg olyan furcsa módon töltögette ki a profilját, de ott is mutatkozott benne egy kis aranyosság :) nem tudom h indítsak, h közeledjek felé! talán MSN? nem szeretnék elrontani semmit! :S

Ha a nagyon összekarcolt teflon serpenyőben sütök tovább, akkor abból lehet valami gondom? Hallottam olyanról, hogy rákot lehet kapni tőle, de lehet hogy csak téveszme. Aki ért hozzá, az kérem válaszoljon. Komolytalanok kíméljenek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Én is sokat olvastam már arról, hogy rákot okoz ha feljön a teflonbevonat, és ezt megeszi az ember az étellel.Szóval szerintem vegyél egy új serpenyõt, jó minõségût,és ne karcolgasd, próbáld meg óvatosan fakanállal, és nem fémmel keverni az ételt, akkor nem sérül meg.Én évek óta használok teflonbevonatú serpenyõt, de alig van karc rajta, erre nagyon ügyelek, fõleg amióta én is olvastam ilyeneket, hogy rákot okoz.

Én is sokat olvastam már arról, hogy rákot okoz ha feljön a teflonbevonat, és ezt megeszi az ember az étellel.Szóval szerintem vegyél egy új serpenyõt, jó minõségût, és ne karcolgasd, próbáld meg óvatosan fakanállal, és nem fémmel keverni az ételt, akkor nem sérül meg.Én évek óta használok teflonbevonatú serpenyõt, de alig van karc rajta, erre nagyon ügyelek, fõleg amióta én is olvastam ilyeneket, hogy rákot okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

A "rák" nevű betegségnek miért pont az a neve, hogy rák? Van valami köze az állathoz?

Legjobb válasz: Hippokratész több rákfajta leírását is elkészítette. A jóindulatú tumorokat onkosz-nak nevezte, ami duzzanatot jelent görögül, míg a rosszindulatú tumorokat karcinosz-nak hívta, ami a rák görög elnevezése. A különös névválasztás oka valószínûleg a rosszindulatú daganat távoli hasonlósága egy rákhoz, a jól körülhatárolható, kör alakú középrésszel és az innen szerteágazó, vékony nyúlványokkal. Késõbb a szó végéhez csatolta az -oma toldalékot, ami görögül daganatot jelent, így alakult ki a karcinóma elnevezés. A mai szóhasználatban a karcinóma az epiteliális sejtekbõl kiinduló rosszindulatú daganat orvosi elnevezése. Celsus volt az az orvos, aki a karcinosz kifejezést latinra fordítva bevezette a cancer elnevezést, amely magyarra fordítva lett rák. Galenus az „onkosz” kifejezéssel írta le általában a tumorokat, innen ered a mai onkológia elnevezés.

Hippokratész több rákfajta leírását is elkészítette. A jóindulatú tumorokat onkosz-nak nevezte, ami duzzanatot jelent görögül, míg a rosszindulatú tumorokat karcinosz-nak hívta, ami a rák görög elnevezése. A különös névválasztás oka valószínûleg a rosszindulatú daganat távoli hasonlósága egy rákhoz, a jól körülhatárolható, kör alakú középrésszel és az innen szerteágazó, vékony nyúlványokkal. Késõbb a szó végéhez csatolta az -oma toldalékot, ami görögül daganatot jelent, így alakult ki a karcinóma elnevezés. A mai szóhasználatban a karcinóma az epiteliális sejtekbõl kiinduló rosszindulatú daganat orvosi elnevezése. Celsus volt az az orvos, aki a karcinosz kifejezést latinra fordítva bevezette a cancer elnevezést, amely magyarra fordítva lett rák. Galenus az „onkosz” kifejezéssel írta le általában a tumorokat, innen ered a mai onkológia elnevezés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Valóban igaz az, hogy ha a rákok dohányoznának, akkor nagy valószínűséggel tüdőembert kapnának?

Legjobb válasz: Megy a cigarettacsikk a tengerparton, meglát egy alvó rákot, és belerúg. A felkeltett rák ráförmed: -Ki vagy te, hogy fel mersz kelteni ? -Kuss, én vagyok a rákkeltõ !

Megy a cigarettacsikk a tengerparton, meglát egy alvó rákot, és belerúg. A felkeltett rák ráförmed: -Ki vagy te, hogy fel mersz kelteni ? -Kuss, én vagyok a rákkeltõ !
Mind a ketten h*lyék vagytok:DDDDDD
Szerinted ez vicces?

Rák, skorpió, bak férfiak és nök! Hogy éltétek meg egymással a kapcsolatod? Rák a skorpióval, rák a bakval, skorpió a bakval?

Mindennapi élet, ismerkedés, romantika, szex, család, kapcsolat, házasság.... esetleg barátok vagy ellenségeskedésben milyenek?

Legjobb válasz: *kapcsolatot*

A kérdező hozzászólása: *kapcsolatot*
Rák nõ vagyok, volt egyszer bak barátom, nem sokáig tartott. Lenyûgözött a nagy dumája, de a fejemre akart nõni, barátokkal sem beszélhettem anélkül, hogy ne lógott volna a nyakamban, annyira féltékeny volt. Rák barátom is volt, az is csak 3 hónapig, tök unalmasak voltunk együtt, elvoltunk, de túl egyformán lassúak és nyugodtak voltunk, mindkettõnknek kellett egy impulzívabb személy, úgyhogy õ a barátnõmmel jött össze, én meg fent említett bakkal, õ hozakodott elõ vele, hogy õ a barátnõmmel.. én meg mondtam, hogy tök jó, mert én meg a fenti bakkal, hát ez sértette a lelki világát, megrökönyödött, de barátságban váltunk el. A bak egy életre megharagudott rám, mikor szétmentünk. És mindkettõ mellett szûz maradtam.
Skorpió nõ vagyok, a legjobb barátnõm bak (26 éve), a férjem szintén bak (17 éve). Remekül kiegészíthék egymást.
~ kiegészítjük
En bak no vagyok, es a ferjem bak. Jo parositas, bar neha rideg. Nagyon szerelmes voltam egy skorpioba, szerintem jo lehetett volna nagyon, csak a korulmenyek miatt nem tudtunk egymasra hangolodni. A rak pasi nekem kisse nyalas, de jol kiegeszitjuk egymast baratilag. Nekem egy kemeny ferfi kell.
Én skorpió nõ vagyok, gyermekkori barátnõm és bármilyen furcsa legjobb fiúbarátom is bak volt.Volt egy-két közös tulajdonság, de hasonló érdeklõdés nem, ezért a kölyökkorból kinõve egy életre szétmentünk.Utána volt 2 bak hosszabb távú kapcsolatom, odaadók, állhatatosak és szorgalmasak, lehet rájuk számítani, de érzelmileg nekem mind hûvös volt.Kicsit kimértek és merevek is, semmi spontaneitás vagy kreativitás, szóval nem volt közös jövõkép.Mi tûzre, izgalomra vágyunk! :D Szerintem a rákkal jobban kijönnének, mert õk családszeretõk és eleve vágynak a stabilitásra.Volt egy rák barátnõm és õt kenyérre lehetett kenni :) Ellenségeskedés? Sosem volt komoly vitám egyikkel sem, de a bak hajlamos a durcára, ilyenkor bezárkózik, nehéz vele mit kezdeni, de ÉN? Kölyökkorban a világot lángba tudtam volna borítani, úgy láccik a bakok sokat segítettek a szándékomon! :D Most már nem vagdalkozom, szerintem ez lelki érettség és intelligencia kérdése is, türelmesebb megértõbb vagyok, nem veszek magamra semmit amit nem muszáj, de nem szeretem ha piszkálnak, ha kihasználnak és aki komolyan "betámad" akár a föld színérõl is eltörlöm! ;)
bak nõ vagyok és a párom egy skorpió rengeteget veszekszünk nem akar férfiként a lábára állni helyette kell döntéseket hozni és unalmas sose mond újat, emelet isteni az ágyban, pénz ügyben eleinte zsugori volt majd elkezdte költeni leginkább magára és rám, majd az új hobbija hogy én kérem arra hogy vásároljon nekem, pedig még csak megse említettem ... gyagyások ..

Hogyan kell a tavi kagylót és a vörös rákot tartani a kerti tóban? Van valamilyen igényük, a rákok szaporodnak a tóban?

Legjobb válasz: tavikagyló és folyami kagyló nekem egy mûanyag edényben van,benne homok és abban furkálgatnak a kagylók. rákot nem tudom,nem tartottam még nem is valószínû hogy fogok.

tavikagyló és folyami kagyló nekem egy mûanyag edényben van, benne homok és abban furkálgatnak a kagylók. rákot nem tudom, nem tartottam még nem is valószínû hogy fogok.
A kérdező hozzászólása: És ha csak úgy bedobom a kerti tóba az nem jó? Azért szeretnék rákot mert az olyan egzotikus, meg szép.:)
attól függ, ha van az alján mibe túrniuk akkor jó lehet de ha nincs elég üledék akkor az nem lesz valami jó nekik. párat én is raktam le de azok kipurcantak, amik az edényben vannak meg teljesen jól érzik magukat.
A kérdező hozzászólása: De mennyi edény kell már ahhoz?? növény cserépbe nicns el, van azokba is föld...
A kérdező hozzászólása: ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!