Találatok a következő kifejezésre: Hogy rakjam a zselét (3 db)

Én is magamnak építem tippel és zselével. A körmöt körömlakk lemosóval letisztitom és teszek primert. És azt nem tudom, hogy alulra rakjak zselét és úgy a tippet ragasztani vagy ne rakjak alulra zselét és mindjárt ragasszam a primert?

Mert ha nem rakok alulra zselét akkor látni hogy hova van ragasztva a tipp, ha viszont rakok alulra zselét akkor felleveg?södik. Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Valaki segítsen!!! PLS

A kérdező hozzászólása: Valaki segítsen!!! PLS

Hogy rakjam fel a zselét a körmömre h ne essen le pár nap után?

Magamnak csinálom és le is mosom el?te körömlakklemosoval a körmöm és az eredeti körmömre rakom a zselét de két nap után leesik. Mit csináljak?

Legjobb válasz: nem elég lemosni körömlakklemosóval...kell rá venned zsirtalanítót

nem elég lemosni körömlakklemosóval...kell rá venned zsirtalanítót
vannak speciális ugymond ragasztok amit a zselé elõtt rákel raknod s utána garantált h nem esik le a saját körmödrõl..ha mégis akkor a körmöd is jön...az enyémet csak ugy tudták leszedni h lereszelték...
teljesen egyetértek a kérdezõvel! nem feltétlenül kell mindenkinek mûkörmöshöz rohangálnia pl egyszerûbben elkészíthetõ körmöknél. és hosszútávon tényleg sokkal olcsóbb, mert ugye körmöshöz mehetsz minden hónapban töltetni és az mindig több ezer Ft. én is most készülök venni egy szettet, és nem hinném hogy gondom lesz vele, egyszer már végignéztem hogyan is megy ez a folyamat.
Ja és még azt is hozzáteszem hogy olcsóbban kijössz, ha elmész körmöshöz, minthogy magadnak megvedd az anyagokat.
Miért magadnak csinálod? Körmös szakember jobban ért hozzá. Én körmös vagyok és tanultam a szakmát, nem tudlak megtanitani körmöt késziteni, ahhoz suliba kell járni. Magadnak eszkábálhatod ahogy akarod, végülis akár egyszer fent is maradhat, de nem véletlenül tanitják a szakmát. Ha mindenki fel tudná tenni magának nem lenne értelme a szakmának. De egyébként elmondom, hogy ott kezdõdik hogy átreszeled, azaz mattítod zsírtalanitod a köröm felületét, utána rá kell vinni az elõkészitõ folyadékokat, zsirtalanitó, fertõtlenitõ, tapadáselõsegitõ, és még az sem mindegy hogy a zselét hogyan viszed fel utána. Tehát vagy menj el egy tanfolyamra, vagy menj el egy körmöshöz, mert nem olyan szakma ez amit csak úgy lehet csinálni. Én is évekig tanultam és képeztem magam.
Nekem a mükörmös teszi fel.Mikor felépitette, bekell tenni a kezem uv fénybe ami megköti.Te ezt használod?Menj el szerintem legalább 1szer szakemberhez, nézd el tölle, hogy kell csinálni.
kell tapadáselõsegítõ
A kérdező hozzászólása: Sztem nagoyn sokan igy kezdik mint én suli nélkül és am meg hosszu távon jobban megéri. és sok minden tehetség kérdése!!!! én nem musz tanfolyamra meni h nekem is sikerüljön! bár lehet másoknak csak ugy sikerül. köszönöm mindenkienk a tippet!
Zsírtalanítás, utána fel kell polírozni, hogy a zselég úgymond beletudjon kapaszkodni, kell töltéselõsegítõ is. Lehet, hogy maga a zseléd nem jó.
Én is vettem egy szettet 18ezer volt mindennel együtt. Elõtte 2 hetente töltöttem 3000-ért.Lehet számolni. Igaz még nekem is néha lepattogzik itt ott de majd probálgatom még h a jobb. De anyagilag mindenképp a saját szett a jobb ez biztos. Meg ugy megnyugtat mikor csinálom.Tiszta relax .Kikapcsol

Porcelán köröm építésénél a csillámot hogy rakják rá a körömre? Mert a zselét össze tudják keverni csillámmal, de ezt nem.

Legjobb válasz: Porcelángombócot belemártod a csillibe, akár több színbe is. Vagy egy kevés clear vagy színes porhoz keversz csillámot, vagy flittert.

Porcelángombócot belemártod a csillibe, akár több színbe is. Vagy egy kevés clear vagy színes porhoz keversz csillámot, vagy flittert.
Clear port simán össze lehet keverni a csillámmal. Gyárilag is így csinálják. sõt, pigmentporral is, akár a zselét, akár a porcit.
A kérdező hozzászólása: de jóóó, köszi :)
A kérdező hozzászólása: és a strasszokra is kell még fényzselét rakni?vagy azok utána kerülnek fel ragasztóval?
a strasszok fényzselé elõtt kerülnek a körömre, és körbe kell õket fényzselézni. Mondjuk ha sima strassz, annak tök mindegy, de a swarovsky-ra nem kerülhet fényzselé, mert nem lesz olyan csillogós.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!ezek a kételyek is el lettek oszlatva bennem :) még 1 kérdés... nekem mindig csak primert rakott a körmömre a körmös...de mindenhol olvasom hogy kell nail prep...hogy van ez?
A kérdező hozzászólása: és a magasfényû top coat is olyan mint a fényzselé?
A top coat sose lesz olyan fényes, mint a fényzselé. Elõkészítésnél elõször nail prep (zsírtalanító, gombaölõ), majd a primer (savas vagy savmentes, ezt a körmös dönti el a köröm állapotát figyelembe véve)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!