Találatok a következő kifejezésre: Hogy olvasom a (649 db)

Anyád tudja hogy olvasod a kérdésemet? -_-

Legjobb válasz: Nem tudja, de mindjárt hívom!

Az még semmi, de ráadásul idiótákat.
Nem tudja, de mindjárt hívom!
hát tudja itt ül mellettem és együtt olvassuk, újra meg újra.
tudja és azt üzeni hogy ne ilyen hülyeségekre baz.d el az idõdet
És a te anyád tudja, hogy kérdéseket teszel fel GYK-n?
Remélem nem, mert [email protected], hogy inkább dolgozzak!:) (mondjuk, ha a fõnököm látná, az nagyobb gáz lenne!:) )
gugugágá
igen
Persze hogy tudja, nincsenek kezeim! Mit gondolsz, ki nyomkodja a billentyûzetet:) Egeret úgy nem tud senki sem mozgatni, mint anyám.
persze, hogy tudja itt ül mellettem az egész família :DD
Bejött hát, ezt mondom, itt élvezkedek és okozok örömet magamnak a hülye gyik-es kérdésekkel, erre benbyit
Nem, de apám tudja.
Most is bejött?
Basszus... anyám mindig akkor jön be a szobámba, amikor ilyen kérdéseket olvasok.... leszokhatna már róla
tudtam!! szilvás bukta mindig van!!XD
szilvásbuktát, mert azt szeretem
Persze, hogy tudja
A kérdező hozzászólása: troll-_-
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam...ÉS!figyellek ám!
A kérdező hozzászólása: XD

Rajtakaptam a feleségem hogy más pasival levelezget a neten. És már majdnem ott járnak hogy találkoznak de ő nem tudja hogy olvasom a leveleiket ti meddig várnátok?

Legjobb válasz: Ez ha jól emlékszem bûncselekmény. Már a magánlevelek olvasása engedély nélkül. Én meg ha jól emlékszem ez a házastársi hûség és bizalom megsértése. Már az asszonyka levélben való enyelgése mással.

Ez ha jól emlékszem bûncselekmény. Már a magánlevelek olvasása engedély nélkül. Én meg ha jól emlékszem ez a házastársi hûség és bizalom megsértése. Már az asszonyka levélben való enyelgése mással.
Mire vársz??? Adjál neki neki pasizási tanácsokat is!:O
Ha volt benne valami erotikus tartalom vagy h találkoznak, akkor azon az idõponton valahogy öszefutnék velük, és akkor égne a feleséged. Megéri érte kivenni 1 nap szabit, mondjuk reggel úgy csinálsz mintha elmennél, de amúgy összefutsz majd vele, hogy lebuktál asszony
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:17: Igen, ez válóok. A válás pedig nem bûncselekmény nálunk. Ellenben a magánlevelek olvasása az.
Ez ha jól emlékszem bûncselekmény. Már a magánlevelek olvasása engedély nélkül.
mirõl beszélgetnek?
Magántitok jogosulatlan megismerése Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából a) másnak a lakását, egyéb helyiségét vagy az ezekhez tartozó bekerített helyet titokban átkutatja, b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetõleg rögzíti, c) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét felbontja vagy megszerzi, és annak tartalmát technikai eszközzel rögzíti, d) hírközlõ berendezés útján, illetõleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti, bûntettet követ el, és öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendõ, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekményt a) hivatalos eljárás színlelésével, b) üzletszerûen, c) bûnszövetségben, d) jelentõs érdeksérelmet okozva követik el. Persze ha bizonyítani is tudja, aki ezt állítja. BIZONYÍTANI. Hogy õ azt mondta az nem bizonyíték ember.
kérdezõ miért nem válaszol, hogy mirõl levelezgetnek? mert addig is tök fölös itt bármirõl dumálni.
Levéltitok megsértése Tessék itt a levéltitok megsértése is. Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
Még valami magántitok? Annak kell bizonyítani aki állít ez esetben a feleségnek kell bizonyítani, hogy feltörték a fiókját és magántitok jogosulatlan megismerése történt. Különben is legjobb esetben megússza a férj pénzbírsággal, szóval nem kell fenyegetõzni ezzel nem a MNB postafiókját törte fel. A férj pedig bizonyítani tudja a hûtlenséget a feleséggel szemben és a válóperben nagyon csúnya dolgok történhetnek ahol bizony a bizonyítékok fényében a férj a befutó. Aki pedig megcsal vagy megcsalni készül ne vergõdjön.
tényszerû adat? Igazságszolgáltatásban dolgozok.
Elõször is nem biztos, hogy feltörte a jelszavát, mert mondjuk a feleség megmondta neki korábban vagy olyan helyre tette a jelszót amit megtalált a férj esetleg könnyû jelszót adott. A jelszó ne napsugár legyen fõleg ha vaj van a füle mögött az asszonykának. A hazugságot a feleség kezdte nem a férj, ami pedig a bizalmat illeti, ha nem adott volna okot rá nem kétkedne a férj és nem ellenõrizné. Mindenesetre magánnyomozót kell fogadni és a bizonyítékok birtokába beadni a válókeresetet aztán kiforgatni minden vagyonból a hûtlen asszonyt és õrüljön( ha van gyerek) ha azt nem veszik el tõle, mert erre is lehetõsége van a férjnek. A férjet meg ne pocskondiázzuk, mert a kérdés a feleségrõl szól.
Látjátok ezért nem lehet komolyan gondolkodni egy nõvel. Hazudós pasihajhászok mind (tisztelet a kivételnek, akik erõsítik a szabályt) És még a nõk panaszkodnak hogy csak a punci után megyünk. Ebben a szituban meg tényleg derítsd ki kérdésekkel, hogy hazudik-e neked. Ha hazudik, akkor nincs értelme semmi közös dolognak. Csak azért van veled mert biztonságra vágyik, mint én azért nem mondok még fel, mert elõbb keresek egy jobb állást.
De nagy [email protected] vagytok, akik a levelezésen vitáztok XD
A kérdező hozzászólása: elõtte egy szexpartnerkeresõn regisztrált és lebukott de azt mondta hogy csak levelezgetett mert egy kis színt vitt az életébe aztán azt mondta többet nem csinál ilyet és pár hét múlva ezeket a leveleket vettem észre hogy megkeresett egy pasit errõl az oldalról és levelezgetnek
A helyedben én ejteném a libát a süllyesztõbe, az tuti. Szexpartnerkeresõn nézeget MAGÁBAN? Mert ha veled együtt akarna ilyeneket véghezvinni, akkor oké. De az ilyen magánakciókat senkinek sem nézném el.
Úristen! Szexpartnerkeresõn volt, Te pedig beetted ezt a gyenge dumát, hogy csak színt akart vinni az életébe, meg barátkozni akart, semmi több??? Mintha a 2 évvel ezelõtti önmagamat látnám, szóról szóra ugyanezek történtek. Mekkora ök...r voltam, hogy bevettem a maszlagot. Utána, amikor látta hogy megnyugodtam kicsit, ugyanúgy folytatta a kis dolgait. És látom, nálatok is ugyanez lehet az állás. Mindenképpen állítsd válaszút elé, de ellentmondást nem tûrõen! És ne hagyd, hogy hízelegjen, mellébeszéljen! Keménynek kell lenned, de nagyon! Olyan lehet, mint az én exem volt. Egyértelmûen, konkrétan, határozottan meg kell jelölni számára a határokat, mert magától nem érzi azokat, nem fogja fel, hogy mit kockáztat, nincs tekintettel az érzéseidre, hogy a párja vagy. Azt hiszi, mindent eltûrsz neki. És tudatni kell vele, ha nem tartja be, mehet a "baráthoz". Vagy hagyod hogy tönkremenjen minden, és megkapod az élettõl az esélyt, hogy egy olyan nõvel jöjj össze, akinek ezek meg sem fordulnának a fejében, mert képes ésszel felfogni hogy jobb megbecsülni egymást...
Valahol nagyon elszúródott a házasságotok, ha idáig jutott az asszony, hogy másokkal ismerkedjen, ezen elgondolkoztál már? Olvasd tovább a leveleit, ahogy eddig, de szerintem gondolkozz el azon, hogy min változtatnál, hogy jobb legyen az együttélés.
na és, anyám találkozgat is a "szeretõjével", multkor olyan háború volt itthon, tört a szék az asztal a tükör...de én úgy vagyok vele hogy, hát, ez van, a pozitívum, hogy még nem ölték meg egymást:D
na de neked ha van gyereked, nem ajánlom hogy elõtte kiabálj vagy durvábbakat csinálj, én ezér nem tisztelem apámat, más lassan szívbeteg leszek
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:35 Erre a hazugságvizsgálós dologra van valami tényszerû adatod? Mert ha nincs akkor kéretik nem készpénznek venni a hálivúdi sorozatokat.
Ja mert a férj nem hazudik perpillanat az asszonynak azzal, hogy olyasmiben turkál amiben nem szabadna? Gondolom minden nap szól elõtte. Jó vicc. Persze mert ugye csak a kimondatlan hazugság a hazugság. És tegyük hozzá, hogy akkor se fogja bevallani, hogy olvasta a leveleit, ha a nõ nem jön össze a másik pasival. Ez tuti. Akkor ki a hazug?
De szerinted mi az oka ennek az egésznek? A házasságotok milyen állapotban van?
Addig, még nem találkoznak elõször.
Én kivárnám meddig megy el, de jó volna leáll1tani, mielõtt lefekszenek.
Hát amíg találkoznának:S Rákérdeznék hogy hova megy és kivel és ha habizik akkor elmondanám hogy tudok mindent, és mért nem õszinte velem. És ha még õ lesz felháborodva, mond hogy nem te levelezel másik lánnyal! De ne üvölts vele meg ne erõszakoskodj!
még mindig kérdés, h mirõl beszélgetnek, mert ha semmi szexuális meg szerelmi jellegû, akkor mirõl beszélünk? nem tilthatod meg neki, hogy fiúkkal ne barátkozzon.
A kérdező hozzászólása: Még nem találkoztak csak a pasi akar vele és most azt várom mit válaszol neki de nagyon szarul esik
Megjegyzem a házastársi hûség megsértését nem meríti ki az, ha valaki flörtöl egy másik emberrel. Szép is lenne, ha nem beszélgethetnék senkivel szexrõl csak a férjemmel/feleségemmel.
Én megvárnám, meddig megy el. Ha elmegy "addig", elküldeném a fenébe. Ha nem, akkor is keményen elbeszélgetnék vele. De ha most leállítod, soha nem tudod meg, hogy vajon megtette volna? Mindenesetre nem irigyellek, tudom milyen érzés, voltam ilyen helyzetben... elment odáig... ott halt meg a házasságom, mára elvált vagyok. 35F
Nem is értem, senkit se zavar itt az a tény, hogy a kérdezõ levéltitkot sértett, illetve már csak eleve az, hogy a felesége dolgaiban turkál? Szerintem ez gusztustalan dolog.
Ha találkozni akar vele, úgyis fog, és akkor mivan? Attól még nem biztos, hogy le fognak feküdni. Szakadj le a témáról és ne olvasgasd a leveleit. Ha válni akar, azt majd úgyis észreveszed :)
Nem, nem zavar, de látom téged sem, hogy a feleség hülyének nézi a férjét és a háta mögött kavar egy másik pasival ahelyett hogy tisztességesen megmondaná valami nem stimmel a kapcsolatban és beszéljék meg, mert ez így nem jó. Helyette pasizik. Tudom a hülyének nézést sem bünteti a törvény.
Akinek pedig nincs titkolni valója az nem fél attól és nem háborodik fel ha turkálnak a dolgaiban pláne, hogy nem járásról van szó és nem tinik hanem házas emberek. A barátnõm bármikor megnézheti a mobilom, e-mailem, iwiw-et, myvipet és én is az övét, mert nincs okom félni, hogy kiderül vmi, mert nem kavarok senkivel a háta mögött. Ha már valaki felháborodik, hogy megnézték a mobilját ott valami rejtegetni való van és a legtöbb esetben a vergõdõs, magántitokra hivatkozó embereknél derül ki a félrekufirc...szerinted véletlen? Szerintem nem.
Mert az jobb, hogy a férfi nem beszél a feleséggel a bizalmatlanságáról?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:31: Nálunk senki se turkál a másik dolgában, mert bízunk egymásban, ennyi. Melyik volt elõbb, a tyúk vagy a tojás? Tökmindegy, mert a bizalmatlanság kontra levéltitok sértés közül csak az egyiket bünteti a törvény.
hazugságvizsgálatnál figyelhetõ ez a jelenség legjobban a vizsgálat elõtt azok hivatkoznak emberi jogaikra és nem vetik magukat alá akik hazudnak innentõl már a vizsgálatot sem kell kérni mert a válasz egyértelmû: Hazudik.
A feleséged szemében nem vagy férfi, nem is szeret igazán. Különben nem érezne késztetést, hogy másokkal ismerkedjen. Ha jól mûködik egy kapcsolat, nem töri az ember ilyesmiken a fejét. Ki kellene deríteni, hogy miért adódhatott ez a helyzet. Miért nem képes a párjaként nézni rád, miért nem képes megbecsülni Téged. Ez nehéz meló, lehet hogy kapcsolatterápia kell hozzá. Egyébként ha nincs közös gyerek, én ejteném. Személy szerint én soha nem tudnám ezeket a dolgokat elfelejteni, és megmérgezné az egészet hosszútávon. De minden ember más, lehet hogy nektek menne...

Bőven 20 feletti szűz létemre mi értelme annak, hogy napi 2-3 órát olvasom a "szerelem-szex" kategória kérdéseit?

Az utóbbi napokban többször megfordult a fejemben, ennyib?l akár pl. egy Boeing 747 szerelési kézikönyvét is tanulmányozhatnám helyette, kb. ugyanott volnék (egyikkel sem megyek semmire).

Legjobb válasz: ja, de hol itt a kérdés? én mondjam meg hogy miért olvasod? inkább ne olvasd mert csak csigázod magad

ja, de hol itt a kérdés? én mondjam meg hogy miért olvasod? inkább ne olvasd mert csak csigázod magad
Mert hol másol olvashatnád, hogy nem gáz (sõt büszkeség!) bõven 20 feletti szûznek lenni???
Én is szûz vagyok, és ugyanazért mint az elöttem lévök, én is a trol válaszok miatt, és azért hogy esetleg egy-két hasznos dolgot is olvassak. 17/L
lehet itt elméleti tapasztalatokat szerezni ami jól jöhet és sok h*lye kérdés és rá a troll válaszok is érdekelnek. jobb olvasgatni, majd megfelelõ ismerettel belevágni, mint belevágni és utána kiírni hogy lehetek terhes? vagy a barátnõm lehet terhes? én is szûz vagyok, de csak azért mert olyan lánnyal szeretném elveszíeni, akit szeretek. olyanra már sok lehetõségem lett volna hogy csak szex. 17/F
néha engem is elgondolkodtat hogy hogy tudok napi szinten legalább 2 órát eltölteni itt, de valószínû azért van mert énis szûz vagyok és érdekel a téma. Elõzõ voltam
nincs ezzel semmi baj, énis mindíg ezt a rovatot olvasom mert vannak olyan kérdések amik engem is érdekelnek , és meglepõ módon normális válaszok vannak amikbõl lehet tanulni:) 17/L
szerintem szórakoztató olvasni a fura kérdéseket :) mit jelent a bõven 20 felett? 25?
és akkor te miért vagy fent "kedves" utolsó? nem biztos, hogy mindig fent vagyunk attól hogy néha megnézzük a kérdéseket. az mivel jobb, ha valaki egész nap a fészbukon lóg? az sem külömb semmivel.
Nekem már volt randim is innen, ne add fel, neked is összejöhet! 22f
mondjuk szoktam olvasni válaszokban hogy van aki pü-t kap vagy küld és itt ismerkedik, de nem nagyon van itt olyan aki a környékemen lakna és pü-t sem szoktam kapni, meg írni sem. egyszer egy bp.-i lány ír és küldöt magáról képet és az elég nagy csalódás volt hogy olyn messze lakott. de ha szerencséd van akkor jól is elsület a dolog. úgy vettem észre hogy sok normális, értelmes ember jár itt és adnak normális válaszokat a normális kérdésekre. sok sikert és írd azért meg hogy sikerült-e valami.
Egyszerûen azért olvasod mert (ahogy engem is) téged is érdekel a téma, többet szeretnél elérni ilyen téren az egyedülállóságnál és ezért akarsz informálódni. Egy másik 20 feletti szûz "Legalább ennyi jut neked is a szexbõl, hogy olvashatsz róla, több neked úgy sem jár." Tehetsz egy szívességet...
én ís szûz vgyok és én is olvasgatom, bár én csak 17/f vagyok és én inkább csak a sok h*lye kérdést meg a troll válaszokat szeretem olvasgatni, azért az itt olvasotaknak az életben öbb hasznát fogod venni mint a Boeing 747 szerelési kézikönyvének, hacsk nem akrsz repülõgép szerelõ lenni.
mazochista vagy és mindennap szereted magadba súlykolni, mikrõl is maradsz le ez is 1 lehetséges megoldás :D
Inkább ismerkednél. Pl. velem. Írj privátban :)
Én itt ismertem meg egy olyan lányt, aki a tapasztalataim szerint ritka. Ha mindketten a helyünkre kerültünk agyilag, akkor komoly kapcsolat is lehet belõle. Úgyhogy édös fiam/lányom, ne add fel, írjál privit, ismerkedj, oszt lesz ami lesz.
hm, talán mert ez kéznél van, tanulhatsz belõle a kézikönyvnek meg nem sok hasznát vennéd a életben?
ok és most itt mi a kérdés?
hát erre csak te tudod a választ. :-)
dehogynem, gyûjtöd a tapasztalatot.3-4 év és tudni fogsz mindent.

Mennyire gáz, hogy abból áll a nyaram hogy olvasok és olvasok csak egész nap?

Néha megnézek 1-1 filmet is. Barátaim nincsenek akikkel eljárhatnék. Hogyan tudnék ezen változtatni?

Legjobb válasz: gondolom lány vagy...

gondolom lány vagy...
az enyém is kb ebbõl áll :D amúgy próbálj meg ismerkedni :) ha van valaki akivel egy kicsit is jóban vagy, vedd rá, hogy menjetek el együtt strandra, mozizni stb, esetleg bemutat a barátainak :) 15L
Ha neked így megfelel, akkor nem gáz :) Ha társaságra vágysz, de nem tudsz nagyon hová kimozdulni, fb is vannak tök jó csoportok. Keres egy olyat ami érdekel. Ott lehet jó fej emberekkel beszélgetni.
Abszolút nem gáz nagyjából én is így vagyok. Én még beiktattam 3 nap kondi termet. A lényeg hogy jól érezd magad :) Jó olvasást és kellemes napot :)
Semennyire sem gáz! A te korodban én is fõleg ezt csináltam (most 24(-f)). Egy kis kiruccanása azért nem árt: reggeli/esti futás, meg kis séta ide-oda, kertimunka.
Menj el olyan helyekre, ahova nem gáz ha egyedül mész, és próbálj meg ismerkedni. Sajnos nekem sincs tu'l sok barátom, de szerintem csak mert tu'l elfoglalt vagyok. Rengeteget ugrálok most nyáron is, viszont mikor két napig pihizek, akkor én is csak itthon plöttyedek, mert ritkán ér rá az a 3 barátom is. Sajnos egyre kevesebbet tartjuk a kapcsolatot, ami baj. Viszont ahol szoktak lenni dolgaim az elég barátságos környezet, szóval tudok ismerkedni, csak én vagyok ilyen nehezen megnyíló. Nyáron menj dolgozni, kutyát sétáltatni, koncertre, akár boltban is lehet ismerkedni.
Mennyire gáz, hogy abból áll a nyaram, hogy végig dolgozom?
Csábíts el egy huszonéves srácot. Rajtam gyakorolhatsz. ;)))
Velem is ez volt tavaly volt 1 szabad hónapom, mert a kéziedzések szüneteltek, és hogy ne essek ki a hajlékonyságból eljártam pilatesre.. :D
A kérdező hozzászólása: igen, lány vagyok és 16éves. csoportokban mindig a háttérben maradok, nem szeretek a központban lenni..
Annak csak örülj hogy olvasol ;) én is ezzel töltöm a fél nyaram :D Viszont a barátok terén, az se mindegy hogy hány éves vagy, fiú vagy lány!? (Nem gáz szerintem :) )
Beiratkozol egy szakkorre vagy egy csoportba. Mondjuk tancolni, vagy elmehetsz sportolni valamit. Hany eves vagy?
Én is ilyen vagyok, és nekwm semmi bajom nincs vele. :) 16/f
Örülj neki. Én meg végig dolgozom
Szia! Egyáltalán nem gáz, ha azt csinálod amit szeretsz! :)

Mért van az, hogy akik a vonaton könyet olvasnak, azok befedik az elejét újsággal? Ti is szoktatok ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Én még nem láttam ilyet. Mindig olvasok vonaton, de nem szoktam.

Én még nem láttam ilyet. Mindig olvasok vonaton, de nem szoktam.
Igen, szoktam. Én csak azért csinálom, mert így nem sérül a könyv, de van olyan is, aki azért, hogy a többi ember ne lásson bele.
én se láttam még ilyet pedig naponta vonattal járok:P
Talán azért, hogy ne lássa mindenki, hogy éppen a Káma Sutrát olvassák.
Biztos ciki a Harry Potter!:D
Ilyet még nem láttam, pedig sok olvasó embert láttam már buszon vagy vonaton. Én is szoktam, de én sem fedem be.
:) )

Olvasom a FEGYENCEDZEST! 12 eves vagyok. Es nem tudom milyen edzesterwet csinaljak magamnak, megkernelek titeket hogy adjatok nehany tippet leccives! Hogy Fogjak neki?

Legjobb válasz: komolyan dupla w-vel irtad a edzéstervet ha nem olvastad el a könyvet akkor olvasd el, gondolom minden benne van

komolyan dupla w-vel irtad a edzéstervet ha nem olvastad el a könyvet akkor olvasd el, gondolom minden benne van
Nem akarom megsérteni a kedves kérdezõt, de egy nyelvtankönyve sem ártana olvasgatni. Fogalmazásodon van mit dolgozni :)
oké rendben. Privátban leírom mi a Street Workout.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem megkérdezni h mi az a Street workout 5. Válaszoló... Ha van idõd és kedved hosszabban elbeszélgethetnénk privátban!!! Ty
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Igem w-vel irtam az edzéstervet mivel megszoktam telefonról. Am 3. Válaszóló én felkészültnek érzem magam a könyv szerinti edzéshez!! Köszönöm h megmo dtátok h a könyv végén van edzésterv! Ha vkinek mégis lenne ötlete akk lécci írja meg!
A könyv végén lévõ edzéstervek jók. Havonta változtasd a gyakorlatokat. Én a jó magaviselettel kezdtem tehát 1 hónap után hétfõn a fekvõtámasz-lábemelés helyett lábemelés-guggolást csináltam. A 3. válaszolóra ne hallgass nyugodtan kezd el és ha komolyan gondolod a saját testsúlyos edzést akkor Street Workouttal folytasd .
utolsó: mi az hogy nem ajánlod...? Semmi rossz nincs benne, semmi baja nem lesz tõle. Kis erõt, kis izmot felszed vele, és jól szórakozik :)
xD ... en 21 vagyok, 15 eve edzek, es alig a falig probalgatok valamit abbol a konyvbol... mert nem erzem magam eleg felkeszultnek ra... 12 evesnek en azt a konyvet nem ajanlom... Az nelkul is lehet edzeni. fekvo, hasizom, hatizom, guggolas... futas kicsit.. esetleg felhuzodszkodas keveset... de sztem ez a kerdes kamu
van edzésterv a könyv végén
A kérdező hozzászólása: Ertem. Koszonom, hogy kijavitottal! Lehet hogy a kezembe fogok venni egy nyelvtankonyvet is :P

Miért fájhat? Mostanában ha sokat olvasok elkezd fájni a szemem és a fejem. Lehet, hogy romlott a szemem?

Eddig nem voltak ilyen problémáim. A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem ártana egy olvasó szemüveg, optikusnál nézesd meg a látásélességedet.

Nem ártana egy olvasó szemüveg, optikusnál nézesd meg a látásélességedet.
A kérdező hozzászólása: És az ingyenes?
használsz olvasólámpát? ha nem, akkor elromolhat a szemed.
menj el szemészhez, a vizsgálat ingyenes akkor, ha nincs a szemeddel semmi baj. ha van, akkor fizetni kell. legalábbis nálunk így van, nekem fizetni kellett, mert kiderült, hogy egy olvasószemüvegre van szükségem. mindig fájt a fejem és erõsen szédültem. néha olvasás közben rászédültem a könyvre:D 16L

Újratelepítem a számítógépemet de nem tom átállítani a biost hogy ne a vinyot ólvasa be ha nem a CD ólvasot. mit kel átállítani?

Legjobb válasz: Üdv:) http://informatika-kezdoknek.hu/index.php?option=com_content.. ez Xp telepítéshez ad kezdõknek némi útmutatást de ha win7 et akarsz telepíteni a bios beállítás ugyan az

Üdv:) http://informatika-kezdoknek.hu/index.php?option=com_content.. ez Xp telepítéshez ad kezdõknek némi útmutatást de ha win7 et akarsz telepíteni a bios beállítás ugyan az
Boot sorrendet, amennyiben el tudtad indítani a bios -t. Del vagy valamelyik F bill. nálam az F2. Ha nyomsz indításkor egy pause -t akkor nem ugorja át a leírást, ott lesz , hogy melyiket kell nyomd.
ISO Buster ennek nézz utána...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már utánanéztem. Fizetõs, meg is venném ha tudnám hogy használ, le lehetett tölteni egy próba verziót de mondom az a fõ probléma hogy nem olvassa be a lemezt, tehát hiába van fent az IsoBuster, nem érzékeli. Persze lehet ha kifizetem menni fog mint a karikacsapás, ha van ebben valakinek tapasztalata hálás lennék ha megosztaná
Leírás, serial benne. Próbálkozz, remélem sikerrel jársz. https://docs.google.com/file/d/0B-OEffNWRcyyRVhzejdKbEFMQVk/..
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbáltam, nem használt :(
Van egy program DVD Info Pro...nem tudom tud-e segíteni, csak most beugrott. Azzal pl lehetett törölni olyan dvdrw-t, a mit már semmi más program sem tudott. Valami frissítés gombra kellett kattintani, és látható lett a lemez...talán segít, lehet van benne mentés...nézz rá. Ha kell ugyanígy fel tudom tölteni a serialos verzióját, de torrenten rátalálsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!