Találatok a következő kifejezésre: Hogy nyissam a (197 db)

Hogy nyissam a Vodafone-os Xperia mini prom Bootloaderét?

Szeretnèk elönyöket ès hàtrànyokat.Vissza lehet zàrni?Lesz Fastboot-om?Ès persze valami ùtmutatò.

Legjobb válasz: ugye tudod hogy kell hozzá függetlenítés am fastboot lesz! és a sony honlapján van egy útmutató minden telefonhoz!am mire kéne? mert ahhoz hogy elmondhasd hogy van egy nyitott telód arra nem kell de gha romot szeretnél telepíteni akkor bizony kell!

ugye tudod hogy kell hozzá függetlenítés am fastboot lesz! és a sony honlapján van egy útmutató minden telefonhoz!am mire kéne? mert ahhoz hogy elmondhasd hogy van egy nyitott telód arra nem kell de gha romot szeretnél telepíteni akkor bizony kell!
A kérdező hozzászólása: CM-hez kell meg az overlock-hoz.Mert most olyan romom van ami alap romon alapszik.

Hogyan nyissak a fiú felé?

Régebben sokat szemeztünk, de hirtelen lett barátnője és azóta kb rá sem néztem. A csajjal már szakítottak egy ideje és szerintem most azt hiszi, hogy ő nem jön be nekem. Mit csináljak? Én nem vagyok egy kezdeményező típus, neki viszont van önbizalma, de úgy érzem, mintha "félne" egy kicsit tőlem.

Legjobb válasz: ha semmiképp nem szeretnél kezdeményezni, akkor szemezz vele, és mosolyogj rá sokat, végsõ esetben meg ejtsd le mellette azt a köteg kidolgozott cuccot ami nálad van, majd segít felszedni.

ha semmiképp nem szeretnél kezdeményezni, akkor szemezz vele, és mosolyogj rá sokat, végsõ esetben meg ejtsd le mellette azt a köteg kidolgozott cuccot ami nálad van, majd segít felszedni.
Szelíden mint egy õzike.

Hogyan nyissak a srácok felé?

Az egyik barátnõmnek lesz a szülinapja ahol jelen lesz vagy 6-7 ismeretlen srác. Szeretném ha jo kis buli lenne,és sikerülne megismerkedni velük. Nagyon gátlásos és visszahúzódó vagyok, de nem akarok emiatt bunkónak tûnni. Hogyan nyissak feléjük? Ha már valakit jobban megismerek sokkal felszabadultabb, közvetlenebb és viccesebb tudok lenni de így meg se merek majd szólalni.

Legjobb válasz: Ülj be a sarokba, fülhallgatót dugd a füledbe :)

Ülj be a sarokba, fülhallgatót dugd a füledbe :)
A kérdező hozzászólása: kössz..
Gondolom lesznek ott olyanok is akiket ismersz, és akikkel már lazábban tudsz társalogni. Próbálj úgy vegyülni, hogy mindig legyen a társaságodban ismerõs és ismeretlen is, így könnyebben túljutsz az elsõ, tapogatózós fázison, aztán pedig csak légy önmagad. Ne izguld túl, õk is csak emberek. :)
A barátnõd gondolom ismer. Ha errõl az oldaladról mégsem annyira, beszéld meg vele. Probálj meg te is nyitott lenni. Nekik ugyan úgy ismeretlen vagy, mint õk neked! A barátnõd próbáljon bevonni a társalgásba.
igyál
A kérdező hozzászólása: Összesen 3 embert ismerek a 15bõl :/ Az biztos, hogy iszok, úgy könnyebben megy :D
Hallod ne parázz. Légy önmagad. Menj oda ismerkedj kérdezz tõle.:) egy tánc?:D vagy valami..és ha vevõ rá akkor minden rendben és beszélgess. ha nagyon jó a helyzet menjetek ki az udvarra beszélgetni kettesben. vagy egy sarokban ahol kettesben vagytok. de csak ha nagyon jól megy! ha nem akkor vegyülj a sráccal a többiekhez táncoljatok igyatok dumáljatok meg minden ..nálam bejön :D


Az oviban csak egy gyerekkel hajlandó játszani. Hogyan vehetném rá, hogy nyisson a többiek felé?

Kisfiam 2,5 évesen kezdte az ovit szeptemberben. A beszoktatás nehéz volt, de sajnos muszáj. Általában az óvónő mellett töltötte napjait, majd idővel elkezdett játszani egy másik kisfiúval (aki mellesleg családi ismerős, gyakran találkoztunk ez előtt is). Azt gondolom, és ebben az óvónők is megerősítenek, hogy ez a kisfiú nincs rá jó hatással, de ha ő ott van, nem hajlandó mással játszani. (Amióta vele játszik, dobálja a játékokat, felesel, köpköd, ordibál...) Ha kérdezem, mit játszottak ma, általában az a válasza, hogy rosszalkodtunk, tehát tisztában van vele, hogy mi az, amit szabad, mi az, amit nem. Már 3 éves múlt, okos, értelmes gyereknek tartom (mások is), az oviban is jó év végi értékelést kapott. A problémám az, hogy "birka módjára" követi a másikat, amit ő csinál, azt csinálja a fiam is. (Ez mellesleg általános jelenség, a nála 7 hónappal fiatalabb unokatesóját is állandóan utánozza, akkor is, ha butaságot csinál, vagy pl nem tud kimondani egy szót, akkor az én fiam is rosszul ejti.) Én próbálom más fele terelgetni, ha nincs bent ez a kisfiú, akkor mással is játszik (de csak a csoportban, az udvaron még mindig egyedül álldogál). Hívtam vendégségbe 1-1 csoporttársát, tök jól eljátszottak, de mivel ezeket a találkozókat is nehezen hoztunk össze, kicsit úgy érzem, a másik szülőknek teher az egész, úgyhogy nem akarom erőltetni. Amúgy hamarosan megszületik a kistestvére, eddig is heti 1-2-szer lógott az oviból, hogy közös programot csináljunk, ebéd után mindig hazahozom és nyáron nem fog oviba járni. Ti mit javasoltok, hogyan tudnám rávenni, hogy más gyerekkel is játsszon? Meg arra, hogy inkább ő tanítsa "okos nagyfiús" dolgokra a többieket, ne ő tanulja el a butaságot? Köszönöm.

Legjobb válasz: Lehet a nyári szünet jót tesz majd, ha nem találkozik a másik kisfiúval, hanem más gyerekek közt lesz, esetleg szeptembertõl már jobban nyit mások felé. Szoktad neki mondani, hogy játsszon mással is? Egyébként a mi családunkban két unokatesóm kislánya csinálta ezt, mivel õk elsõ unokatesók, amúgy is sokat vannak együtt, mikor bekerültek az oviba csak egymással voltak hajlandóak játszani, más gyerek a közelükbe se mehetett. Ott az óvónõk tettek érte, hogy próbálták úgy terelgetni õket, hogy másokkal is játszanak.

Lehet a nyári szünet jót tesz majd, ha nem találkozik a másik kisfiúval, hanem más gyerekek közt lesz, esetleg szeptembertõl már jobban nyit mások felé. Szoktad neki mondani, hogy játsszon mással is? Egyébként a mi családunkban két unokatesóm kislánya csinálta ezt, mivel õk elsõ unokatesók, amúgy is sokat vannak együtt, mikor bekerültek az oviba csak egymással voltak hajlandóak játszani, más gyerek a közelükbe se mehetett. Ott az óvónõk tettek érte, hogy próbálták úgy terelgetni õket, hogy másokkal is játszanak.
A kérdező hozzászólása: Persze, folyamatosan mondom neki, hogy játsszon mással, ezért hívtam át vendégségbe más gyerekeket is. De az utánzási mániájával igazán nem tudom, mit kezdjek.

Hogyan nyissak a srác felé, ha egy suliba járunk?

Tetszik egy srác a suliból.Amikor elmegy mellettem a folyosón, akkor megszokott nézni.De nem olyan felt?n?en, hogy utánamfordul meg ilyenek,csak a szemembe szokott nézni.És az jó vagy rossz, hogy én is belenézek a szemébe, de csak pár másodpercig és utána elkapom a tekintetem?

Legjobb válasz: ha rámosolyogsz mikor szemébe nézel,azzal máris nyitottál és reagálni fog õ is valahogyan-remélhetõleg pozitívan. :) egyébként én továbbra is konzervatívan gondolkodom errõl,jobb ha a fiú kezdeményez-egészségesebb-de néha bátorítani kell õket és a mosoly erre kitûnõ...tudod,némelyik olyan kis bátortalan... írd meg az eredményt! :)

ha rámosolyogsz mikor szemébe nézel, azzal máris nyitottál és reagálni fog õ is valahogyan-remélhetõleg pozitívan. :) egyébként én továbbra is konzervatívan gondolkodom errõl, jobb ha a fiú kezdeményez-egészségesebb-de néha bátorítani kell õket és a mosoly erre kitûnõ...tudod, némelyik olyan kis bátortalan... írd meg az eredményt! :)
Kipróbáltad már, hogy beszélsz vele?
ez aranyos..:) nekem is volt ilyen.. sõt.. a fiú 3 évvel volt nálam idõsebb.. és mi is mindig szemeztünk.. és húú :) és bejelöltem myvipen.. aztán kicsit késöbb pedig felvettem msnre.. ott beszélgettünk.. és késöbb meg egy discóba együtt is táncoltunkk meg ilyenek...:D azóta jóba vagyunk..:)

Hogyan nyissam fel a szemét, hogy ő igenis jó csaj?

A testvérem 22 éves, nagyon zárkózott típus, önbizalma nincs neki semmi, barátja sem volt még. Küls?leg csinos (178 cm, 60 kg tehát jónak mondható alakja van) az arca is helyes, de mégsem szereti magát. Nem tudja megmondani mivel van baja, olyan dolgokba köt bele, hogy túl magas, meg olyan esetlen a járása mert hosszúak a lábai, vagy vékonyszálú a haja... Mesélte, hogy ment valahova, és 2 pasi dolgozott az egyik háznál. Erre az egyik rászólt a másikra hogy ne a lányt nézze már, mert elrontja a munkát. De ? az ilyen dolgokat úgy veszi, hogy azért nézik mert milyen furcsa. Hogyan "adjak neki" önbizalmat?

Legjobb válasz: Ha nagyon segíteni akarsz, akkor menj el vele vegyetek együtt új ruhát, beszélgessetek sokat ,hogy még mi bántja. Igazából én is ilyen vagyok, de én rájöttem, hogy ez nekem gyerekkorom óta van így. Tehát már gyerekkoromban belém ívódott az, hogy én senki vagyok és hogy csúnya vagyok. Lehet nála is így van, és azért mondom ezt, mert ha esetleg lenne valaki akivel ezt kitudná beszélni , akkor biztosan könnyebb lenne neki.

Ha nagyon segíteni akarsz, akkor menj el vele vegyetek együtt új ruhát, beszélgessetek sokat , hogy még mi bántja. Igazából én is ilyen vagyok, de én rájöttem, hogy ez nekem gyerekkorom óta van így. Tehát már gyerekkoromban belém ívódott az, hogy én senki vagyok és hogy csúnya vagyok. Lehet nála is így van, és azért mondom ezt, mert ha esetleg lenne valaki akivel ezt kitudná beszélni , akkor biztosan könnyebb lenne neki.
hát nemtudom...küldj róla egy képet priviben és ha megdícsérem talán kicsit megnõ az önbizalma :)
Fura, de egy csomó magas lányt ismerek, aki önbizalomhiányos. Az a baj talán, hogy mindenki meg akar felelni a 'tökéletes nõ' eszményképnek. Ami szerint, egy lány ne legyen magas de alacsony se, ne legyen kövér, hanem vékonyan formás, legyen szép bájos arca, legyen okos de ne okoskodó. Sajnos annyira felszínes ez a világ és ennek csak az az eredménye, hogy a csinos lányok is önbizalomhiányosak. Amúgy én is viszonylag magas vagyok, 170-1 cm körül és tényleg érzem a hátrányát. De én ezeket a dolgokat félre tudom tenni. :) Minden fejben dõl el.

Hogyan nyissam fel az öcsém szemét, hogy a barátnõje csak egy hozomány vadász?

Látszik a nõ szemén hogy egy sunyi dög,amikor az öcsém oda van dolgozni akkor kocsikázik mindenfele,persze munkát nem keres, csak betelepedett a szülõi házamba.Állandóan anyáméknál van,õk tartják el mert az öcsémnek nem kell beszállnia a háztartásba.Hogyan kéne elüldözni?Már nem járok apámékhoz õ miatt,mert ki nem állhatom.Ha anyámék nem zavarják el,akkor érthetõ ha én meg megszakítom a kapcsolatot apámékkal is?Hiszen õk ezt a városunk cédáját pártolják.Mindig csak mosolyog és ezzel megtéveszti õket.

Legjobb válasz: Semmi konkrétumot nem írtál. Ebbõl csak az jön le, hogy féltékeny vagy rá.

Semmi konkrétumot nem írtál. Ebbõl csak az jön le, hogy féltékeny vagy rá.
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg pont írtam is már, hogy a szüleim utálják, de az öcsémtõl félnek, mert nagyon agresszív és nem merik elküldeni.Ja és a szüleim már 70 évesek, ezért gondolja azt hogy otthonba küldheti õket, már segítségre szorulnak.
A kérdező hozzászólása: A 11-es válaszoló érti, hogy mirõl beszélek.A csaj érezteti mindenki más családtaggal, hogy nálunk õ a raj.Nem tudom hol él.Az anyjáék is elzavarták otthonról mert nem akarták tovább tartani.Erre a hülye öcsém összeszedi és anyámékkal eltartatja.Az a baj, hogy az elsõ nõje és azt hiszi hogy nincs nála jobb csaj.Még enni se ehetek már apáméknál mert rám szól hogy egyek otthon.A húgom szekrényébõl is kipakolt, hogy oda õ teszi a ruháit.Hát bakker vegyen szekrényt magának.Aki azt hiszi hogy én vagyok a rosszindulatú, annak azt kívánom hogy egy ilyen élõsdi költözzön be a családjába és ha megy látogatóba a szüleihez akkor õ is érezze úgy magát mint egy megtûrt személy, mert nálunk már itt tart a dolog.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért látszik, hogy nem voltatok még ilyen helyzetben... Lehet, hogy a nõ buta, és elhiszi, amit mond, persze valójában tényleg semmit nem tud tenni a házban, de titeket nem idegesítene, ha a szülõi házban nem lenne nyugtotok, mert valami random ingyenélõ nõ becuccolt...? Aki egyértelmûen csak kihasználja a családtagjaitokat? Sehogy sem egészséges állapot. Nem kell ehhez féltékenynek és rosszindulatúnak lenni. Kérdezõ: nem sokat tehetsz. Beleszólásod nincs, nem a te pénzed költi a nõ, az öcséd döntése, jobb esetben majd rájön magától, hogy ez így szánalmas helyzet, vagy szüleid térnek észhez, és kiteszik, mint macskát sz.rni. Akármit mondasz, úgyis te leszel a végén a szemét szemét. A kicsinyes bosszúkkal sem leszel elõbbre. Szerintem jogos, ha nem erõlteted a kapcsolatot, de ha kérdezik, miért, világosan mondd meg a szüleidnek, hogy a nõ miatt. Csak a miheztartás végett. Üdv: egy sorstárs, aki elõl még a kaját is eleszi és a fogkrémet is elhasználja az ingyenélõ szuka...
Azért nem ártana tájékozódnod kicsit a dolgokról. Attól még, hogy valaki állandóra be van oda jelentve, semmilyen tulajdonjoga nincs a házban, igazából semmit nem tud csinálni az állandó bejelentéssel. Az, hogy átépítik-e a házat, azt nyilván a szüleid fogják eldönteni. Nyilván hülye az, aki ilyen kis idõ után gyereket akar, de ez nem a te dolgod. A házat semmilyen jogon nem tudja elvenni (házasság útján sem) a szüleitekrõl pedig ti a gyermekeik fogtok (vagy nem fogtok) gondoskodni, nem ez a lány.
Ha bejelentik anyukadek hozzatok, akkor sem tudja oket otthonba kuldeni. Valahogy tovabbra is azt latom, hogy nem kerek a sztori a te oldaladrol.
A kérdező hozzászólása: És amúgy meg anyámék se szeretik, mert túl gyorsan tartják hogy 5 hét ismertség után összeköltöztek meg a lány teherbe akar már esni, csak félnek az öcsémtõl mert elég agresszív és egyszer már rájuk borította az asztalt mikor rosszat szóltak a lányra.
A kérdező hozzászólása: Tényleg lemaradt a konkrétum: 1./ 5 hete vannak együtt, de már anyámékat fûzi hogy állandóra hagy jelentkezhessen be hozzájuk, 2./ átfelé építtetné a lakást a saját ízlésére de ezt apám fizesse ki, 3./ anyámékat otthonba akarja küldeni miután átírták a nevükre a házat, ezt a húgomnak mondta el.4./ egy fillért se ad a háztartásba pedig már ott lakik. Akkor én nem látom jól a dolgokat?
Te mekkora egy rosszindulatú, irigy, sötét alak lehetsz!
Tartsd már tiszteletben a testvéred választását a gyûlölködés helyett! Csak a családnak és magadnak ártasz ezzel a hozzáállással, fõleg úgy, hogy a szüleidnek semmi bajuk a lánnyal.
Az egy dolog, hogy az öcséd nem veszi észre, mert szerelmes. De a szüleid sem? Nem lehet, hogy nincs is mit észre venni?
Valami konkret gondot irnal? Mert eddig semmit nem olvastunk, ami alatamasztana a panaszodat.
Hát banyek elmehetnél igazságügyi szakértõnek is. Szóval nem a sértettség, az irigység, a féltékenység és a harag beszél belõled, hanem te látod a szemén hogy egy sunyi dög. Ilyen képességekkel tényleg sokra viheted még. Konkrétan a fenti érzések miatt vagy kikelve magadból, teljesen jogtalanul. 1. Semmi közöd öcséd választásához, életéhez. 2. Semmi közöd leendõ sógornõd napi programjához. 3. Hisztis vagy.
Ha ez az elsõ nõje akkor nem valószínû, hogy ebbõl házasság lesz. A többi dologban pedig nem õ fog dönteni. Inkább te foglalkozzál a szüleiddel, az a te és a testvéred dolga. Amúgy meg jobb ha a csajhoz is jó képet vágsz, mert különben össze fogsz veszni az öcséddel.

Chrome-ban hogy lehet visszaállítani, hogy ugyanazon a fülön nyissa meg, amire rákattintok?

Egyik napról a másikra egyszer csak elkezdte ezt a hülyeséget, nem is értem, mi értelme van ennek. A lényeg, hogy nem találtam még csak hasonló beállítást sem. Lehet, a legújabb frissítés hülyesége, bár nem észleltem, hogy frissült volna. Valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: azt az oldal készítõje ba**ta el.

azt az oldal készítõje ba**ta el.
Akkor nem is lehet megcsinálni? csodás -.- remélem majd megoldják mert ez így nagyon nem jó. Ha zenét akarok hallgatni, de közben valakivel az asztalon skypolok, nem lehet :S
A kérdező hozzászólása: :/ El van túlozva mindig a fejlesztés... Így kerülnek ilyen felesleges hülyeségek minden oldalra.

Ha tudnád, hogy soha nem szánod rá magad, hogy nyiss mások felé, mit tennél a helyemben? (Magyarázat lent)

Az a helyzet,hogy van egy öröklött bőrbetegségem.Már kiskorom óta tele vagyok mindenféle szemölccsel meg anyajeggyel.Örököltem,és megfertőzhetek vele másokat.A szüleim nem vittek el bőrgyógyászhoz,így felnőttként magamtól mentem el.De emiatt szörnyen gátlásos voltam mindig.Úgy érzem magam,mint egy korcs,aki fertőz.Most képzeld el,összejönnék egy lánnyal,erre levetném a pólómat,és meglátná a foltos és szemölcsös bőrömet.Pff. Ezt nem élném túl!Másrészt nem lennék képes megfertőzni másokat.Inkább maradok magányos és szemérmes.

Legjobb válasz: Nem látom, miért írtad ezt ki azon kívül, hogy szánalmat és együttérzést kelts.

Nem látom, miért írtad ezt ki azon kívül, hogy szánalmat és együttérzést kelts.
keress barátokat, akik nem várják el, hogy ölelgesd õket, és elfogadnak így
Mit mondott amúgy a doki? Nincs rá valami kenõcs, gyógyszer, bármi amitõl elmúlhat/enyhülhet. Biztos nem te vagy az egyedüli a világon, aki ilyen problémával küzd és ez azért csak nem lepra vagy ilyesmi, csak szemölcsök.
A kérdező hozzászólása: -Nincs rá kenõcs, mert öröklött.Maximum leszedik, de jönnek újak. -Nem kérek szánalmat, csak tanácsot. -Nem barátokról van szó, szerintem világos, miért ebbe a kategóriába írtam.
Mentál kategóriába írd ki mégegyszer, ott szerintem hasznosabb tanácsokat tudnál kapni.
gyûjts bélyegeket, akkor nem leszel kanos annyira

Bezártam magam a szobába és nem tudok kimenni. Hogyan nyissam ki az ajtót kulcs nélkül?

Legjobb válasz: Ugorj ki az ablakon. Hogy zártad be magad kulcs nélkül? -.-

Ugorj ki az ablakon. Hogy zártad be magad kulcs nélkül? -.-
A katedrálüveg [email protected] drága. De ha másképp nem szabadul ki, nem lesz más választás. Próbáld meg kombinált fogóval. beteszed a kulcsot, megkeresed azt a mélységet, ahol fordítani lehet és akkor próbáld meg fogóval erõsen megszorítani és elfordítani. Lehet, hogy a fogót ferdén kellene a kulcs szárára illesztened.
Törd az üveget!
Az üveget csak végsõ esetben! Nincs egy szomszédod, akinek lenne ilyen belsõ ajtóhoz való kulcsa? Az feldobhatná neked az erkélyre, vagy leengedsz egy madzagot, ráköti és felhúzod.
A kérdező hozzászólása: üveget nemtörök, sajnos nem ismerek itt senkit mivel most költöztünk ide és a többiek is csak késõn érnek haza
De legalább hazajönnek, és nem egyedül laksz.
Próbálkozz a kulccsal. Lehet, hogy többedszerre sikerülni fog. Vagy nézd meg a telefonkönyvben a szomszédok telefonszámát, és hívj fel valaki(ke)t. Csak laknak ott is segítõkész emberek.
A kérdező hozzászólása: VÉGRE! Köszönöm a válaszokat, fogót oldalasan fogva és vért izzadva sikerült :)
Király! Ügyes vagy! Örülök, hogy kiszabadultál!
A zárnak sztem sincs baja. Hívj fel valakit a családból, akinek van még kulcsa a lakáshoz, sztem a saját kulccsal a zár mûködni fog, kár lenne az üveget betörni. Másrészt ha mégsem nyílik, akkor tudtok hívni egy szakembert, és akkor már van a lakásban egy olyan személy is, aki azt beengedi a bejárati ajtón.
Üveget kitörni esetleg?
Beakadt a zár nyelve, vagy a kilincs? Vagy miért nem tudsz kimenni?
A kérdező hozzászólása: Beakadt a zár nyelve, de a képek magukért beszélnek, a kulcs vége kilóg, szóval azt fogóval próbáltam de elcsúszik egymáson, nemtudom megfogni olyan erõsen hogy ne csússzon el, ablakon hiába mászok ki, erkély van csak.
Milyen képek? A kulcs kívülrõl van benne és befelé lóg ki a vége? Azt próbáltad fogóval?
Jön haza valaki? Egyedül élsz?
A kérdező hozzászólása: A képeket linkelni akartam csak sajnos nem töltötte fel öket.. A kulcs belülrõl tört a zárba, azt próbáltam fogóval.
Ha beletört, akkor nagy valószínûséggel fel kell feszíteni az ajtót.
Ez nem beletört, hanem letört a feje (ha mindkét képen ugyanaz a kulcs van) Akkor a zárnak elméletileg nincs baja.
Szerintem te k*rvanagy szerencsétlen lehetsz-.-", ha már ehezis net kellett, pl ha elfogyott vna a wc papír, akkor szaros seggel oda ültél vna a gép elé, hogy megkérdzed hogy mivel töröld ki a segged?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!