Találatok a következő kifejezésre: Hogy nevezik a (442 db)

Kisgyerekesek, ti hogy nevezitek a nemi szerveket? A gyerek hogy nevezi?

Fütyi, pucu, kuki, nuni, punci, tuni, stb. Bocsi, ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést!

Legjobb válasz: Kuki és nuni:) 4 és 2 évesek a láyaim, a nunit eddig is ismerték, az öcsi 2 hetes akkor elmagyaráztam mikor hazahoztuk, hogy neki nem nunija van hanem kukija:D

Kuki és nuni:) 4 és 2 évesek a láyaim, a nunit eddig is ismerték, az öcsi 2 hetes akkor elmagyaráztam mikor hazahoztuk, hogy neki nem nunija van hanem kukija:D
Pont ezt a kérdést akartam kiírni, köszönöm!:) Most tanul beszélni a fiam, a lányommal már ezen túl vagyunk. Elgondolkoztam, hogy vajon másoknál ez hogy van. Nálunk nuni és kuki.
Nuni és bigusz
Puni, kukac.
kuki és 2. lány lesz szerintem nuninak fogjuk hívni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Kuki és punci :)
Fütykös/kuki, nunus
Nálunk kukac és punci. :)
punci és kuki/fütyi
punci vagy suni és fütyi
kukac, és nunus/suni.(4, 2, 5évesek)
nuni és fütyi, esetleg kuki
Nálunk kukac és puncus.
szerintem ez a legelterjettebb, kuki és nuni. 3 éves a kisfiam, a kis baráétnõje is annyi, múltkor már megbeszélték h kinek mije van:) Amikor megis akarták mutatni akkor közbeléptünk:)
Punci, kuki.

Miért gondolják egyesek, hogy joguk van beleszólni, hogy nevezd a gyereked?

Legjobb válasz: Vannak olyan emberek akik feljogosítva érzik magukat hogy bárkinek bármilyen ügyébe beleszóljanak de nem kell vele foglalkozni. Véleménye mindenkinek lehet, a te döntésed kire hallgatsz és kire nem. Végül úgyis úgy nevezed el a gyereket ahogy neked tetszik (na meg amit a jogszabályok megengednek:))

Vannak olyan emberek akik feljogosítva érzik magukat hogy bárkinek bármilyen ügyébe beleszóljanak de nem kell vele foglalkozni. Véleménye mindenkinek lehet, a te döntésed kire hallgatsz és kire nem. Végül úgyis úgy nevezed el a gyereket ahogy neked tetszik (na meg amit a jogszabályok megengednek:) )
Szerintem ez azért így kicsit túlzás, hogy "úgy gondolják, joguk van". Viszont ha már egyszer itt valaki kikéri a névválasztásban a többiek véleményét, akkor miért is ne lehetne véleményt nyilvánítani, hisz megkérdezték, nem? Aztán, hogy a kérdezõ mit választ, ahhoz senkinek semmi köze.
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet ez a név... :) ))
A kérdező hozzászólása: Ezek után szerintetek leírom?Ne haragudjatok, csak nem akarom hogy mégjobban kiakadjak, nem szégyenlem, csak az emberek szemtõl szembe kevésbé szókimondók. Egyébként egy 4 betûs fiú név( Z-vel kezdõdik).Semmi különleges, csak nem szokványos.
Ha egy nem szokványos nevet választasz a gyerekednek akkor az megosztja az embereket van akinek tetszik van akinek nem. Pláne ha ezt még egy nyilvános fórumra is felteszed és véleményeket vársz (mégha csak a becézésérõl is) akkor fogadd el hogy fogsz is kapni véleményeket. Szépet is csúnyát is.
Megtaláltam a kérdésedet. :) Szerintem semmi gond nincs ezzel a névvel, sokkal extrémebb nevet képzeltem el! :) )) Nézd, mindenkibe bele lehet kötni, vannak ilyen emberek és kész. Miért vagy kövér, miért vagy sovány, miért rövid a hajad, miért hosszú a hajad, minek tanulsz, miért nem tanulsz, stb, stb. Figyelmen kívül kell õket hagyni, mást úgysem nagyon tehetsz. :) Ne búsulj!
A kérdező hozzászólása: Nem véleményt vártam a becézésrõl, csak nem tudtam, , hogy lehet becézni, de így már tudom, ez is volt a célom, nem mellesleg jött egy-két ilyen válasz.
A kérdező hozzászólása: Gondolhatod hogy esett, a férjem még a név cserét is felajánlotta, ha ennyire fáj nekem:) Nem tudom mit szólt volna ha belemegyek?
Alíz anyukája vagyok. :) Megtaláltam én is a kérdésed, így már tudom, milyen névrõl is beszélünk itt. Az az anyuka nagyon otromba módon válaszolt...értsük az eszéhez. A fiad neve teljesen rendben, nem kutyanév. Nekem is tetszik. :)
Nem találtam meg a kérdésedet, de biztosan szép név.Mikor én terhes voltam, én is gondolkodtam mindenféle kacifántos neveken a két fiamnak.A végén aztán a világ legegyszerûbb nevei mellett döntöttünk:Ákos Zsolt, és Balázs Benedek.Teljesen mindegy hogy hívják a gyermekedet, mindenhogy tüneményes lesz a te szemedben.Viszont ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne a gyakorikérdéseken kérdezd meg, hogyan becézd a kisfiadat, ill. a nevét!Jön az majd magától is...a szeretet mondatja majd veled, nem mások.
15.03-as vagyok, megtaláltam a kérdést, szerintem nagyon kedves nevet választottatok!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, valahol én is így érzem, nem fogom úgy becézni ahogy írták, egyébként magában is jó, többnyire maszatkának hívom, csak a kíváncsiság vezérelt
A kérdező hozzászólása: Amin kiakadtam:"Belegondoltál már abba hogy mennyire fogják csesztetni iskolás korába ? kész depresszió lesz a gyerek majd figyeld meg...csakis a TE hibád miatt, jó sok felelõséggel rendelkezel ezek szerint. " Meg hogy a kutyáját hívkák így. Tehetek én arról, hogy ugyanaz a neve a kutyának?A miénket pl.Matyinak hívják, most akkor mások ne hívják Matyinak a gyereküket? Azért hívjam másnak a gyerekem mert egyeseknek nem tetszik?Szerintem mindenki a saját gyerekénél élje ki az ilyen elképzeléseit.
Hát, ilyenek az emberek, ne bosszankodj ezen! Szeretik beleütni a dolgukat más ügyeibe. :)
mindenki olyan nevet ad a babájának, amilyet szeretne. egyébként milyen névre állt a kérdés eredetileg?
A kérdező hozzászólása: Én nem kérdeztem tetszik-e, csak azt hogy lehet becézni.
Miért, szerinted ha valaki VÉLEMÉNYEKET kérdez, hogy mit gondolnak mások arról, hogy Harmatcseppecskének akarja nevezni születendõ gyermekét, akkor arra nem lehet azt írni, hogy "hát azért ezt mégsem kéne..." ? Ha megsértõdik a negatív véleményeken, akkor legközelebb kérje azt, hogy "légyszi helyeseljétek, hogy Leokádiának akarom hívni a gyereket!" A vélemény nem egyenlõ a helyesléssel.
Ja, úgy már más. Akkor bunkóság. :)
általában arról szól ez az oldal hogy kevés a hasznos tanács ám annál több kéretlen marhaság és a bunkózás kedves utolsó nagyon igazad van!
14.54-es utolsó!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mégegyszer:Nem kérdeztem senkit se arról, hogy tetszik e a név, csak azt, hogy az adott nevet hogyan szokták becézni.
A mi kislányunk Alíz. Senkit nem kérdeztünk, se ismerõst se ismeretlent, hogy tetszik-e vagy sem. Nekünk tetszett és tetszik és más véleménye nem számított. Illik a vezetéknévhez mindenféle szempontból, nem is túl gyakori, de nem is meghökkentõen ritka. Becézhetõ és "viselhetõ" névnek tartjuk. Egyedül a nagynéném kampányolt, hogy gondolkozzunk még és válasszunk másikat, adta a tippeket stb...de nem érdekelt bennünket. Azóta is örülök, hogy ezt választottuk, szerintem szép név.
Akkor mégegyszer: mint ahogy írtam, az úgy már más tészta.
A kérdező hozzászólása: Egyszerre írtunk:) Egyébként nagyon rosszul esett egyik másik válasz, persze a többség adott ötletet, és senkit nem bántanék meg ezért.
Utolsó vagyok(14:57) Nem egészen a kérdésre válaszoltam, fõleg, hogy a kommentedet utána olvastam vissza. Igazad van, az már más kérdés és valóban bunkóság ebbe beleszólni.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok.Nagyon illik a neve hozzá.

Hogy nevezik a fórumokon az ilyen képeket aláírásban? (minta lent)

Szóval ilyesmikrõl lenne szó

Legjobb válasz: "Hogy nevezik a fórumokon az ilyen képeket aláírásban?" Keress rá "userbar" néven "Jajj és hol találok ilyeneket? Van külön ezekre web? " Készíthetsz magad is bármilyen jobbacska képszerkesztõvel - általában 350*20 pixel méretûek vannak elterjedve - de lehet találni az Interneten is: [link]

"Hogy nevezik a fórumokon az ilyen képeket aláírásban?" Keress rá "userbar" néven "Jajj és hol találok ilyeneket? Van külön ezekre web? " Készíthetsz magad is bármilyen jobbacska képszerkesztõvel - általában 350*20 pixel méretûek vannak elterjedve - de lehet találni az Interneten is: [link]

Hogyan nevezik a tengerimalac hangját, beszédét?

Olyan értelemben, h a ló nyerít a kutya ugat a macska nyávog..a tengerimalac milyen hangot ad ki? És a hörcsög?..Mert én csak úgy hívom, h vinnyognak...XD

Legjobb válasz: hát csak "vinnyognak" :D nem hiszem hogy van ere külön szó,:D visítanak, nyöszörögnek :D

hát csak "vinnyognak" :D nem hiszem hogy van ere külön szó, :D visítanak, nyöszörögnek :D
A kérdező hozzászólása: Ja XD ..hát már sokakat kérdeztem és nem tudták, talán van valami elnevezés :) Köszi azért! kíváncsi voltam :D
gurguláznak :)
A tengerimalac gurgulázik..(pl amikor simogatod és olyan doromboló féle rezgõ hangot ad ki)-ezt akkor csinálja amikor jól érzi magát vagy ha udvarol. Ha éhes akkor meg visít vagy vinnyog. :D A hörcsögökhöz nem értek :D azok adnak ki hangot? :O
amit írtam hörcsöghöz írtam:D csak nem írtam oda...:D
Mi itthon azt mondjuk arra a hangra amit akkor ad ki amikor jól érzi magát, hogy kuncog. Amikor olyan hangot hall amit nem szeret, vagy a fenekén visszafelé simogatjuk a szõrt, akkor berreg. Amikor éhes akkor azt szoktuk mondani, hogy uízik. (uíí uíí, mint a malac)

Hogyan nevezik a menstruáció alatti anális szexet?

Itt olvastam még anno az oldalon, de sehol nem találom. :/ Amúgy nem kipróbálni akarom, csak a megnevezése kell. Szóval ha nem bírod ki oltás nélkül a segítséged se kell. ;)

Legjobb válasz: menstruáció alatti anális szex:D bár nem tudom hogy melyik lánynak tetszik ez...

menstruáció alatti anális szex:D bár nem tudom hogy melyik lánynak tetszik ez...
Szerintem ugyanúgy, mint bármikor. Már miért kellene máshogy nevezni?
Van ennek egyáltalán külön neve???
Szerintem szimplán kényszermegoldásnak. XD
Menzusz analisztikusz
véres seggbedugás
P.csa zacsi pacsi!
A kérdező hozzászólása: Éreztem, hogy nem lehet itt egy ilyen kérdést feltenni. :) Kibírom anélkül, hogy nem tudom meg, szal lehet irogatni máshová, nem kell több válasz köszkösz. (K)
Menstruáció alatt is ugyanúgy lehet szexelni, nem kell a másik lyukat használni.
szégyeld magad! Nõ létedre egy nõstény kö*csög vagy! Miért nem te dugod meg a pasidat? Õ nem menstruál....és még élvezné is!
Meggyescsoki? Barnafolyás? Hisztimax?
cherry queen, fekete erdõ.

Orvosnál hogy nevezitek a gyerekeitek nemiszervét?

Legjobb válasz: Kis kukija meg kis nuncija, szerintem. Miért hogy kéne?

Kis kukija meg kis nuncija, szerintem. Miért hogy kéne?
Punci, bár nekem még nem kellett a dokinak mondani:)
Nálunk kuki(s) van. Ha lányzó lenne, akkor puncit mondanék.
lányoknál nunus, nuni, nuncus:) fiúknál kuki, kukac!
Kislányé punci, nuni, nunci, fiúké fütyi, kuki.
puni :) lányom van
kislánynak: cunca kisfiúnak: föffentyû, én így mondom.
Sajnos sokan sehogy nem nevezik meg a nemi szerveket, sem otthon, sem orvosnál! Ezzel pedig csak a gyerekeknek ártanak, mert azt hiszik, hogy az valami rossz, bûnös dolog!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, ha jól látom mindenki hétköznapi nyelvet beszél:)
fiunak egyszerûbb (nekem az van, huhhh): kuki lánynak és puncit mondanék
Fütyi:)
Kuki:) )
Aranyos kérdés, de nem kell sokat gondolkozni rajta:) :) :) Vagy kuki, vagy kancsócska :) )))
Nuninak :-)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek:nem tudom hogy kellene, még nem voltam ilyen helyzetbe, valószínû punit mondanék, itthon is így hívjuk.
suni, puni, nuni... ahogy sikerül :)
ezen én is gondolkodtam most, mert piros neki, és lehet, elviszem orvoshoz, hogy nézze meg a puncikáját:) én így mondanám. fiúnál könnyebb sztem: kuki
Nuni, ha meg kisfijam lenne, akkor kukit vagy kukacot mondanék.
Punci :)
Persze, hogy hétköznapi nyelven mondjuk. Egy gyerek nemi szervére nem kell azt mondani, hogy hüvely, vagy pénisz.

Hogy nevezik a gránát azon részét amit ki kell húzni mielõtt eldobják?

A válaszokat elõre is köszönöm. Valahogy elég gáz, hogy ezt nem tudom.

Legjobb válasz: Biztosítószeg.

Biztosítószeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Most már nem halok meg hülyén

Hogy nevezik a cápák transzát (amikor fejjel lefelé vannak)?

elfelejtettem...

Legjobb válasz: Mivan?

Mivan?
Szerintem nincs különösebb neve.
A kérdező hozzászólása: Egyszer a spektrumon láttam egy mûsort, ahol mondtak neki valami jó kis latin vagy nem tudom már milyen nevet, de egyszerûen kiment a fejembõl... na mindegy, köszönöm.

Hogy nevezik a karboránsav sóit?

a kénsavé a szulfát,salétromsavé a nitrát,sósavé a klorid.Bizonyára a karboránsav is alkot sókat.

Hogyan nevezik a Paint csillag alakú ikonját?

Legjobb válasz: Szabadkézi kijelölés

Szabadkézi kijelölés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!