Találatok a következő kifejezésre: Hogy nézz az (318 db)

Nem tudom hogy nézzem az animéket?

Most mindjárt végzek a narutoval. Melyik animét nézzem utána?:O Yu Yu Hakhuso, Bleach, Souel Eater, One Piece vagy a naruto shippudeen. milyen sorrendbe nézzem őket

Legjobb válasz: csodálkoztam is hogy "végzel a narutoval" de aztán láttam hogy ott a shippuden lol én azt hittem magától értetõdõ hogy ott folytatódik.. mármint, a mesét ugy hagyják abba, hogy várjuk a folytatást, de ha te nem érzed azt, hogy kiváncsi vagy arra, hogy mi fog történni akkor minek nézed? :s

csodálkoztam is hogy "végzel a narutoval" de aztán láttam hogy ott a shippuden lol én azt hittem magától értetõdõ hogy ott folytatódik.. mármint, a mesét ugy hagyják abba, hogy várjuk a folytatást, de ha te nem érzed azt, hogy kiváncsi vagy arra, hogy mi fog történni akkor minek nézed? :s
A kérdező hozzászólása: de a narutot is szeretem de van sok jó még
szerintem folytasd a shippudennel aztán a yu yu hakhusót csak akkor ha a régimódiság nem zavar utána nézd a soul eathert-t mert nincs túl sok része aztán bleach és végül one piece mert állítólag az a legnépszerûbb meg az amúgy is 10 000 000 részes
Szerintem is elõbb nézd meg a Shippuden-t, aztán a Yu Yu Hakusho-t (nekem egyik kedvencem), aztán a Soul Eater-t, majd a Bleach-et és aztán a One Piece-t. De amúgy teljesen mindegy...

Ezek után hogyan nézzek az anyósom szemébe?

Ma ünnepeltük a férjemmel a második házassági évfordulónkat. Van egy kislányunk is, ő most nyolc hónapos. Mivel ma volt évfordulónk áthívtuk anyósomat, hogy vigyázzon a lányunkra, amíg mi kikapcsolódunk egy kicsit. Elmentünk sétálni, ebédeltünk egy étteremben, stb. Hazaértünk körülbelül délután fél háromra, ami azt jelenti, hogy ez a kiruccanás három órát vett igénybe. Mikor beléptünk az ajtón, hallottuk, ahogy a kislányunk keservesen sír, gondoltam magamban, hogy anyósom biztos éppen nyugtatni próbálja. De mikor beléptünk a nappaliba, azt vettük észre, hogy a kislányunk a kiságyban van, keservesen sír, és már vörös volt a feje szegénykémnek. Na, nem is kellett több, a párom behívta anyósom a KERTBÕL aki a szomszéd nénivel beszélt. Jó nagy lecs*szést kapott a férjemtől, amíg én a kislányunknak adtam inni, amitől nagyjából megnyugodott. Meg is etettem, attól még jobban lett. Aztán el is szundított és amíg a férjem még mindig anyósommal ordított én kisírtam a szemem. Kihívtam a védőnőnket, akkor már anyósom nem volt nálunk, a védőnő pedig azt mondta, hogy szerencsére nem lett nagy baja, pótoljuk be a folyadékhiányt. Ki is száradhatott volna a kislányunk. És könyörgöm, azért hagytuk anyósomra a lányunkat, mert azt hittük megbízható. Három fiú gyereket nevelt fel, 65 éves és tapasztalt nő. Legalábbis eddig annak hittem. Most jelenleg meg tudnám fojtani egy vödör vízben, annyira dühös vagyok rá.

Legjobb válasz: Hát azért 3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek! Nem tudom miért mondott ilyet a védõnõ! Ettõl függetlenül anyós valóban felelõtlen volt. De megkapta ,amit érdemelt! Lehet,hogy bocsánatot is fog kérni!

Hát azért 3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek! Nem tudom miért mondott ilyet a védõnõ! Ettõl függetlenül anyós valóban felelõtlen volt. De megkapta , amit érdemelt! Lehet, hogy bocsánatot is fog kérni!
Azért nem kell letámadni a kérdezõt, jó a kiszáradás tényleg durva, de én is kikészültem volna, ha erre megyek haza. A gyerekre jött vigyázni, nem trécselni a szomszéddal. Nem hagyunk 5 percre se egyedül egy picit, fõleg ha nem is a miénk csak vigyázunk rá.
Egyet kell értsek a 3-ikkal. 3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek, gondolom azért mondott valamit a védönö, ne hogy öt szidd mert az mondja nincs semmi baja. Soha nem siratnám a gyerekemet, teljesen ellene vagyok pl ha rosszat csinál akár a sarokba is beállítani (vannak sokkal jobb nevelési módszerek), de ha így történt akkor ez így van, többet tudod nem hagyod rá. Nem hinném hogy 3 órát ott üvöltött. Egyébként mi ha elmegyünk úgy hagyjuk bárkire is hogy mindent tudjon. Tudja mit kell neki adni, mi van ha sír, mik a szokásai stb... Szerintem nyugodj le és ez van, neked nem kell anyósoddal semmit csinálni, férjed megoldja a maga módján.
Hogyan nézz a szemébe? Õ hogy néz a szemedbe ezek után, ha van benne valami jó érzés, bocsánatot kér. De én többet nem bíznám rá a kislányt az tuti.
A konfliktus részét hagyd a férjedre, izmozzon õ vele. A hiba annyi, hogy nem hagyjuk magára a gyereket. Ezt kell hogy megértse. A sír a gyerek, meg kiszárad meg elolvad az csak máz, azzal ne bántsátok az anyóst szerintem.
johogy mar nem a rendorseget hivtatok ki...lehet epp csak 5 percre ment ki az anyuka es pont akkor ertetek be. nem hiszem hogy ilyen hidegben orakig kint traccsolt volna.. en is biztos lecsesztem volna, na de amit te muveltel az mar tulzas akar elso gyerek akar nem.
3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek! És ki vagy te, hogy -20 fokban ugráltatod hétvégén a védõnõt? Max felhívtam volna, de az is túlzás. A kiságyban semmi baja nem történt, megetetted, megitattad, elaludt azt jóvan. Nem kell romantikázni ha nincs olyan akire rábízd. Az én anyósom is 3 gyereket felnevelt, semmi gondom nincs vele, de 1 órára sem bíznám rá a gyereket.
csak a legbutácskább :)
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy mi az... :) )
Elég furán fogalmazol .... babadiktafon? ezen a kérdésen meg az anyósnak kéne filóznia , nem?
Na ez hepiend, lesz mire emlékezni 20 év múlva. Bizony a gyereket nem csak magának "csinálja" az ember, hanem a családnak, leendõ feleségnek/férjnek és ne is menjünk tovább :)
A kérdező hozzászólása: A gyereket csak anyósomra tudjuk bízni, na meg apósomra. Apósom fel is hívott tegnap és bocsánatot kért, és én mondtam neki, hogy én már ugyan nem haragszom, csak megijedtem. A párom meg felhívta anyósomat, hogy ne haragudjon amiért olyan hirtelen reagált a dolgokra. Csak meg oldódik valahogy.
Hat gpndolom a kedves szomszed is feltartotta! En is tokre birom mikor uvolt a gyerekem es csak nem hagyjak abba a pofazast... Eszre nem veszik magukat. En a sjat kicsimmel ketszer toltam ki nagyon elmeselem, es tudok tukorbe nezni mert emberbol vagyok barkivel megeshet. Szoval 4hos most a babam meg csak 10 hetes volt mikor jott a vedono mikor ment haza kiengedtem a kaun ami elektromosan nyilik, a kutya meg kisurrant vele. Kifutottam utana kergettem az utcaba, a kapu meg becsukodott kizartam magunkat kutya meg meg mindig nem volt meg. Baba bent , Maradt a hazba egyedul a jarokaba, es bogott. Kb 10perc volt mire a kutya is meglett mega ket meteres hegyes vegu keritesen bemasztam valahogy. A masik meg egyszer annyira hulla voltam hogy hiaba kelt ejel a babam enni en lenyomtam a bebiort es aludtam tovabb reggel a ababa kitakarva hason fekve aludt az agyban, kicsit aokaig boghetett szegenyem mire oda jutott hogy elalszik. Ez van emberek vagyunk... Es semmi bajunk elunk! Igaz nekem masodik fiam de en nagyobb galibakat csinaltam eddig szegenyemmel mint a mamak. Nekem vigyaz ra anyosom is anyu is vannak dolgaik amiben nem ertunk egyet de meg kell nekik mondani mit hogyan szoktal/szeretnel es ha ahhoz tartja magat akkor nem kell eltiltani toluk az unokazast Gomdolom o is banja a dolgot szerintem bekuljetek ki vele, mert nagyon nagyon jo dolog ha neha van kire szamitani.
A legrosszabb anyuka nem, csak a legrosszabb meny:)
A kérdező hozzászólása: Azért ne horrorizáljunk, ha kérhetem. Az anyósom 15-20 percet beszélgetett a szomszéddal, mikor kiment akkor a gyerek már ébredezett, de nem gondolta volna, hogy egybõl fel is ébred. Ezt mondta. Én akkor nagyon haragudtam rá, de már sajnálom. A férjemmel is beszéltem, hogy oda-vissza kell bocsánatot kérni. Szóval remélem most én leszek GYIK-en a leghisztisebb és legrosszabb anyuka. Köszönöm, valahogy átvészelem. :)
Én az utolsóval értek egyet. Iszonyat módon eltúloztátok ezt. Te is és a férjed is. Ha én lennék az anyós, az tuti, hogy többet nem vállalnám el a gyermeketeket, oldjátok meg ahogy tudjátok a dolgaitokat. És akkor mit tetettek volna, ha pl a kicsi mászás közben elesik és megüti a pofiját? Agyonveritek anyóspajtást?
Én is elsõ gyermekes anyuka vagyok és én is túl tudok reagálni dolgokat, de ez túlzás és nem is kicsit! Egyrészt az én kislányomnak kb 5 perc is elég ahhoz, hogy úgy nekikeseredjen a dolgoknak, hogy ordít és egybõl bevörösödik. Ehhez nem kell sok. A kiszáradást elõttem már kivesézték. Nekünk is volt olyan, hogy nagyszülõk vigyáztak a picire és mikor beléptünk a házba sírás volt. Mondjuk ott álltak felette, de nekem eszembe sem jutott, hogy azért van mert nem figyelnek rá. Gondolom ha te vagy vele akkor is szokott sírni keservesen. Néha én is mindent bevetek és bizony kell egy kis idõ mire rájövök mi a baj. És ha a baba aludt és anyósod tényleg kiszaladt 5 percre? Ez még nem felelõtlenség. Majd a párod megbeszéli vele, de azért az is túlzás, hogy leordítja a fejét. Meg mi az, hogy többé ne bízd rá? Õ a nagymama és azért mert egyszer ez elõfordult még nyugodtan rá lehet bízni. Nekem ez a véleményem. Mi úgy szoktuk, hogy 2 embert kérünk meg, hogy vigyázzanak babóra. így mindig van vele valaki és még beszélgetni sem ugrik ki egyik sem, mert ott vannak együtt. Ja és mindkét nagyi melle duzzad a büszkeségtõl, hogy õk vigyáztak rá.
A kérdező hozzászólása: Én már teljesen megnyugodtam, tudok tiszta fejjel gondolkodni. Nem szívesen írom le az ijedtségem fõ okát és hogy miért fogtam fel ilyen hisztivel az egészet. És köszönöm, majd leülök vele beszélgetni. :)
Szia! A kiszáradásos parát leszámítva abszolút megértelek, hogy kiakadtál, és megijedtél, mert nem tudtad, miért sír a kislányod. Nem erre számítottál, hiszen ott hagytad valakire, aki vigyáz rá... :( Viszont a mami megkapta a magáét, és biztos, hogy nem szándékosan hagyta sírni a babát. Valószínûleg, amikor kiment, csend volt. Ráadásul ilyen hidegben tuti nem töltött sok idõt odakint. Legközelebb jobban fog vigyázni, adj neki esélyt, hogy megmagyarázza. Nem most volt már az, amikor babázott, bele kell jönnie...ha megnyugodtál, próbáld végiggondolni!:)
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senkit. Nekem hasznosak voltak a válaszok, még akkor is ha benne volt a szemrehányás. Köszönöm a válaszokat még egyszer.
5. vagyok Kösz a lepontozást, rengeteget vigyáztam a bátyám gyerekeire, soha eszembe nem jutott volna egy percre is magára hagyni õket. Ez nagy felelõsség, mi van ha abban az 5 percben történik valami, volt rá eset nem régen is, amikor bennégett a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: 1. Elsõ gyerek, és nekem nincs ki elmondja, hogy mikor milyen egy gyerek és hogyan reagál. 2. A védõnõ anyukám régi ismerõse, szinte pótanyám, szóval bármikor és bármiért kijönne. Ráadásul tõlünk lakik két utcára, szóval nem jelentett neki nagy gondot. 3. Mint már írtam, a kiszáradást eltúloztam. 4. Nem vagyok hisztis, köszönöm a kérdést, de olvasd el az elsõ pontot és megtudod, hogy mibõl és miért jöhetett le ez a következtetésed.
A kérdező hozzászólása: Igen, tény, a kiszáradást eltúloztam, de az Isten tudja, hogy mennyi ideje sírt ott a kiságyban, úgy, hogy nem volt hallótávolságon belül senki, mert a drága anyós bezárta ugye a hátsó ajtót, hogy ne menjen be a hideg és még a babadiktafont sem vitte magával...
Az én anyósom és anyukám is tudja mi az a pelenkakuka, elmagyaráztuk, hogy kell használni, mégis a múltkor õk vigyáztak a babára és a használt pelusokat egy szatyorba tették, mert elfelejtették hogyan is kell felnyitni a kukát. :-)

Hogyan nézzek az emberek szemébe azután, ami történt?

Jártam egy fiúval, de kidobtam, mert hiába éreztem iránta valamit, megrémisztett, mert túl rámen?s volt. Két hónapig voltunk együtt. Két hónapig füzögetett, hogy találkozzunk. Meg volt a randi, felhívott a koleszszobájába, tudtam, hogy mit akar, de nem volt er?m nemet mondani. 19 éves vagyok, és csókon kívül még soha senkivel nem volt senki, és már annyira vágytam rá, hogy arra szavakat sem találok. Annyira kedves volt, ott fönt is beszélgettünk, meg minden, aztán elragadott minket a hév. Egymás után kerültek le rólam a ruhák, és azt vettem észre, hogy lent ügyködik. De én nem tudtam lazítani, így abbahagytuk. Bocsánatot kért, hogy így viselkedett, mondta, hogy öltözzek fel, aztán nézzünk meg valami filmet. De mondtam neki, hogy én már nem bírom, egyszer?en vágyok rá mióta el?ször találkoztunk. Így aztán tv-ztünk, de kis id? múlva folytattuk a dolgokat. Egyszer?en szavak sincsenek rá, amit éreztem. Mennyei volt. Utána én elégítettem ki ?t. (Tudta, hogy lefeküdni nem fogok vele, mert arra egyszer?en képtelen lennék, így nem is er?ltett semmit, s?t azt sem akarta, hogy én eljuttassam a csúcsra, de én er?sködtem.) Aztán még feküdtünk egyet egymás mellett, meg beszélgettünk, hülyültünk, filmet néztünk, aztán kikísért a buszállomásra. Azóta viszont a szüleim szemébe sem tudok nézni. Ezt tettem. Nem szerelemb?l, de együtt voltam egy fiúval, aki azóta sem hívott, pedig megígérte. Nem tudom, mit csináljak. Ha hívna, újra találkoznék vele, mert minden olyan csodálatos volt tegnap. Idilli és tökéletes. Csak most nem tudok mit kezdeni az érzéssel, hogy talán csak arra kellettem neki. Valami ötlet? Mit csináljak? Hogyan éljek ezzel a tudattal, hogy valakinek a r*banca lettem?

Legjobb válasz: ha tegnap volta akkor ne ess kétségbe,hisz még hívhat!!! Miért nem tudsz ezért a szüleid szemébe nézni??? Akkor inkább mond el anyukádnak,meg fogja érteni,és te is megkönnyebbülsz.Nincs rosszabb a lelki furdalásnál.

ha tegnap volta akkor ne ess kétségbe, hisz még hívhat!!! Miért nem tudsz ezért a szüleid szemébe nézni??? Akkor inkább mond el anyukádnak, meg fogja érteni, és te is megkönnyebbülsz.Nincs rosszabb a lelki furdalásnál.
Szerintem ettõ egyáltalán nem letél a ribanca, hiszle se feküdtetek.Sõtt, ha lefeküdtetek volna, akkor sem lennél. Nem tudok mást mondani, csak hogy ne bánkódj, sok sikert a következõ fiuhoz:D
nem értem miért fújod fel annyira, akkor az tûnt a helyes lépésnek (elragadott a hév, te is akartad), akkor most miért bánod megy ugyanazt, amit akkor akartál? :)
Hát szerintem ne aggódj mer 1 nap telt le volt hogy én nem hyvtam csajom 4 napig... Nem is beszéltem vele... De hiányzott meg minden de nemtudom mintha kicsit megijedtem volna amugy a szüleid miatt szerintem ne aggódj mer már nagykorú vagy meg amúgy is az elsõ "eggyütlét" szinte sosem azzal van akivel leéled a további vagy a következõ 1 évet... Szerintem...Azér sok sikert :) sF
Emiatt ne szégyelld magad, nem lettél senkinek se a ribanca. Szüleid is voltak egyszer fiatalok, te meg már vagy 19 éves. Nincs ilyennel semmi probléma. A srác meg még felhívhat, sõt, egy napra szerintem szüksége is van.
Én igazából azt sajnálom csak, hogy neked ilyen mellékérzéseid vannak. Kívántál egy fiút , együtt voltatok, ha nem így akkor amúgy, jó volt és kész. Még ha soha többé nem beszélnél vele, akkor se tehetne neked senki szemrehányást.Felnõtt nõ vagy fel tudod fogni a tetteid súlyát. Én igazából az ilyen nevelésmódszert ítélem el, gyakorlatilag belédnevelték, hogy szexelni, csak rendes fiúval, 25 év udvarlás után, kizárólag sötétben, paplan alatt. és csakis házasság után. Bocsi , ha durva voltam. NEm lettél senkinek a ribanca, csak tedd fejben helyre , hogy a szex nem bûn. Persze, nem kefélünk fûvel fával, de ekkora ügyet ne csinálj belõle. Ami meg a hívást illeti...a fiúk nem úgy mûködnek, mint a csajok.Lehet hívj majd holnap vagy utána. Szorítok :)
gondolom eléggé vallásos családban nõttél fel szerintem nem muszáj elmondanod :) a te dolgod, a te életed, már felnõtt nõ vagy, ha kívántad azt a fiút és szereted, miért ne? amíg nem bánod meg, addig ne zavarjon :)
Várj még azzal a telefonnal és ne siesd el a következtetést. Türelem. Hétvége, hazutazás, ilyesmik miatt az is lehet, hogy majdcsak jövõ héten jelentkezik. Ne izgulj! Semmi olyat nem tettél, amit az emberek legalább 90%-a elítélne, vagy nem tenne meg maga is. Végre kaptál egy kis ízelítõt abból, hogy milyen jó lesz majd együtt lenni egy fiúval. Még nem lehet tudni, hogy mi lesz ebbõl. A fiú 2 hónapig járt veled, te dobtad, még 2 hónapig fûzögetett. Egyik esetben érezhette úgy, hogy neki ez már kijár, hogy ezt még el akarta venni tõled és itt lezárhatja a történetet. Szerintem így is kölcsönösen korrekt a dolog. Tehát NEM, nem lettél a ribanca ettõl. De azt mondtad udvarias volt, nem õ erõszakoskodott, te is akartad, és nem vette el a szüzességedet, csak egy kellemes élményt szerzett neked. Az is lehet, hogy rájött, hogy erõszakkal nem kaphat meg téged, és ezután elõzékenyebb lesz veled. Szal másik esetben lehet, hogy újrakezditek. Õ amúgy szeret téged? Vagy csak erre fûzöget? És te igazán szereted õt?? Mert én csak akkor folytatnám ezt a kapcsolatot. Szóval inkább arra figyelj, hogy csak a szex miatt, amit már nagyon kívánsz ne menj bele, csak ha egyébként is ez egy kedves, kedvedre való fiú. A vonzás, az ugye megvan. Én ezt látom most fontosabb kérdésnek, hogy ezzel tisztába jöjj. Ha szüleid úgyis ilyenek, hát teljesen kár volna akér felhozni is a dologt nekik. Miért? Hogy veszekedés legyen? De emiatt ne érez magad rosszul. Felnõtt vagy, azt csinálsz, amit akarsz. És ezek egyébként is magányügyek. Nem tartoznak a szülõkre. Az más, hogy sokaknak vannak jó fej szüleik, akikkel meg lehet beszélni a dolgokat, de akkor sem BELESZÓLÁSI SZINTEN.
A kérdező hozzászólása: Anyukám tényleg nagyon vallásos, de édesapám ateista, viszont nagyon szigorú ilyen témákban. Elmondani nem fogom nekik, de mégis úgy érzem, mintha rám lenne írva, vagy nem is tudom. Megbánni nem bántam. 19 évet éltem le mindenféle élvezet nélkül, és már nagyon vágytam rá, és egyszerûen fantasztikus volt, de mégsem egy hosszú kapcsolat elõzte meg, és ezért érzem magam most rosszul. Mindenesetre remélem ez az érzés azért elmúlik. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Rátapintottál a lényegre, a szüleim pont így neveltek. 25 év udvarlás után, sötétben, paplan alatt, esküvõ után. De olyan nehéz levetkõzni ezt a gondolkodásmódot. Egy barátnõm van, akivel ezekrõl a dolgokról õszintén beszélhetek, és õ is mondta, hogy nem érti, hogy miért nem vagyok vidám és boldog, ha annyira jól éreztem magam. És csak annyit tudtam neki mondani, hogy az átkozott bûntudatom miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Egy kicsit megnyugtattatok. A hívásra meg várok, elég sok a dolga, államvizsgára készül, de remélem lesz még folytatása. És tényleg nem kell ezzel a lelkiismeretfurdalással élnem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért bánt, mert mindig azt szajkózták belém, hogy csak rendes fiúval legyen bármi is, akivel már jó ideje járok. Ezért nem is volt barátom 18 éves koromig. Erre tessék, így viselkedek. Ha anyukámnak elmondanám, tuti elmondaná apukámnak, és soha többet nem szólnának hozzám. Ezt tudom, mert ismerem õket. Most meg még az is bánt, hogy nem hív, nem keres, mert én újra át szeretném élni ezt az egészet, mert akkor úgy tûnt, hogy újra együtt leszünk. És annyira kedves és aranyos volt, mint talán szakítás elõtt sem soha. Ha legalább hívna, és újra találkoznánk, akkor elmondhatnám, hogy van egy kapcsolatom, és nemcsak úgy odadobtam magam valakinek. Még akkor is, ha az a valaki Õ volt.
Szegenyke. Nem csoda hogy ilyen kontorfalazva irod le. Ha jol ertem, kozosules nem tortent, tehat nemigen kaphattal el semmit es terhes sem lehetsz? Elvezted? Akkor mi a gond?

Emo szülinapi torta? Ötleteket várok hogy nézzen az ki?

Kifejezetten emos tortát szeretnénk csinálni, 17 éves fiúnak.... szóval valami egyedi alakzatút, rajta vicces dolgokkal, nem tudom... jöhetnek az ötletek, ha vannak.

Legjobb válasz: Szerintem azért a torta ne legyen fekete....inkább legyen benne akár marcipánból egy emoboy...

Szerintem azért a torta ne legyen fekete....inkább legyen benne akár marcipánból egy emoboy...
Szerintem legyen koponya/halálfej alakú, és vondd be fehér mázzal, a szemüregeket és a további üreges részeket meg pl. kakaóssal. Vagy legyen kerek fekete (étcsokis bevonatú) és rózsaszínnel meg fehérrel "mázoltasd rá" a halálfejet. Kerülhetnének rá ezüst színû, ehetõ gyöngyök is.
Koskás ne legyen mert az SKA inkább... sztem egy emofej nagyon cuki:D fekete fehér csikos poloval...:D vagy itt vannak ötletek:D: http://thumbs.dreamstime.com/thumb_359/1233241357LsvtiU.jpg vagy egy felvágott ér? http://fc01.deviantart.com/fs14/f/2007/077/6/b/Emo_Cake_by_f.. akár plüssökbõl kiindulva csinálhatsz tortadiszt:D http://wakki.deviantart.com/art/Emo-Plush-58416189 vagy... ez az angyalka is gyakori az emosoknál: http://karmeliadark.deviantart.com/art/Emo-angel-43081744 am.. a torta még annyiból is lehet emos h a lapja piskóta közte csokitöltelékkel vagy forditva vagy úgy h a lapok váltogatják a színüket::D én valahogy igy tudnám elképzelni:D
A kérdező hozzászólása: A kockás nem rossz ötlet. Egyébként meg deszkás bárki lehet, de ne vitatkozzatok itt. A srác éppen nem az. Én meg emo sem vagyok, így nem sok ötletem van, úgyhogy még írhattok, ha valami eszetekbe jut:)
kedves engem fikázó helyesen írni nem tudó emós! mint mondtam, nem vagyok járatos a stílusotokban (és õszintén szólva ívbõl szarok a fejetekre), de igenis vannak deszkás emók, ismerõseim körében is, meg utcán is látni. ahogy deszkás punk is van pl, bár a punkokat nem is hozom veletek egy szövegkörnyezetbe... te vagy a szánalom.
a rózsaszín-fekete kockás tényleg jó ötlet. esetleg lehet fekete (csokis) alapon emós formák... nem értek hozzá annyira, de gyakran látok helló kittyket, szíveket, lepkéket, cseresznyéket emókon. bár ez lehet, hogy cinkes, mert mégiscsak 17 éves fiú. ha deszkás emó, akkor lehet például deszka marcipán. :) vagy szintén fekete alapon piros cukormázzal kissé szétkenve írni rá. jó, lehet, hogy ez egy kicsit morbid... több így hirtelen nem jut eszembe...
Legyen rajta máz, amely rózsaszín és fekete kockás, szerintme érted, mire célzok :)
csináltass egy halálfejes tortát. akár feketét is. egy srácnak ígyis-úgyis bejönne egy fekete torta, legalábbis a barátom nagyon szeretne egyszer egyet :D aztán ha emo akkor meg tetessetek rá egy fehér halálfejet. tuti tetszeni fog neki :)
ehh, én is. :D csak pont olyan borzalmas a helyesírásod, mint nekik. ;) õk szoktak ilyen stílusban írni... szóval járj be nyelvtanórára, és utána csesztess engem. további szép estét!
hagyuk már deszkás emo??? most vagy deszkás vagy emo..-.- jajh... szánalom amugy a fekete torta nekem tetszik. vagy vannak azok a vicces imós halálfejek.. na fehlr és fekete szem orr meg egy pink masnih?
lol?? kimondta h emos vagyok? speciel utálom az emosokat...
Hát ha emo is meg fiúu is, süthetnél neki egy pénisz alaku tortát , Meleg vagyok felirattal.
Szia! http://images.google.hu/images?hl=hu&q=emo+cake&gbv=2 Itt kedvedre válogahatsz:)
Az emos torta azért jó, mert felvágja magát.
Nem vagyok túl jártas emo téren, de szerintem a piros-fekete avagy rózsaszín-fekete kockás jó lenne. Vagy egy sima fekete mázas a tetején egy fehér csillaggal.
Ha a torta felvágja magát, akkor tökéletes :D

Minecraftban hogyan lehet beállítani hogy ne az egérrel keljen huzogatni hogy merre nézzen az emberem hanem alapvetõen nézzen arra amerre megyek?

Legjobb válasz: Te hogyan képzeled el azt, hogy arra nézzen amerre mész? Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz.

Te hogyan képzeled el azt, hogy arra nézzen amerre mész? Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz.
Nekem erre a tipusra a google csak távirányitókat dobott ki...
Lcd tv, vagy képcsöves? Utóbbi estében kizárt. Amúgy a tvben nincsen set top box. Maximum képes földfelszíni tv sugárzás vételére. (DBV-T)
~Ha hiányzik valaki, nézz fel az égre.Legalább tudhatod, hogy együtt vagytok alatta. ez? :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm:d
szívesen xd

Miért nem merek az emberek szemébe nézni? Mindig kéztetést érzek arra hogy nézzek el másfele ha belenéztem vkinek a szemébe. Ha valakivel hosszan szemezünk akkor kényelmetlenül érzem magam.

Legjobb válasz: Próbáld meg azt, hogy ne a szemébe nézz, hanem a két szeme közé, az orrára. Õ nem fogja látni a különbséget, és te se fogod kellemetlenül érezni magad. :)

Próbáld meg azt, hogy ne a szemébe nézz, hanem a két szeme közé, az orrára. Õ nem fogja látni a különbséget, és te se fogod kellemetlenül érezni magad. :)
A farkasszemet nézés a mi kultúránkban kihívás, vagy provokéció is lehet- Fõleg, ha sokáig tart. Rövid ideig, a nyíltságra utal. Más kultúrákban más a szokás, pl.: az arabok a nyíltságot, vagyis az õszinte szembenézést egymás arcába való beszéddel helyettesítik... Gyakorolnod kell, hogy ne gondolják Rólad, hogy sunyi vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam provokatívan nézni sokáig más szemébe, csak egyszerûen nézem. Észrevettem, és idegesít h ha vki jön szembe inkább másfele nézegetek csak ne kelljen a szemébe néznem. Szeretnék ezen változtatni, de kényelmetlenül érzem magam a helyzettõl.
A kérdező hozzászólása: oké, kipróbálom de ez egy kicsit zavaró

Ha egy haver pasi megkér hogy nézzek rá, majd nyomatékositja h nézzek a szemébe, azt mit akar jelenteni? Haver pasi ilyent nekem eddig nem mondott, meg utánna nem is közelitett.

Legjobb válasz: Bizarr szitu ha nem derült ki azonnal, vagy a további történésekbõl. Vagy még mindig néz és s.o.s kell segítség? :)

Bizarr szitu ha nem derült ki azonnal, vagy a további történésekbõl. Vagy még mindig néz és s.o.s kell segítség? :)
lehet úgy látta hogy csipás volt a szemed vagy el volt kenõdve a sminked és szólni akart.
Aztán nekünk honnan kéne tudni, hogy a spanodnak milyen szemnézési fétise van? Manapság senki nem ismeri a haverjait/barátait? Mellesleg ha ennyire érdekel, miért nem tõle kérdezed meg.. és hogy az istenbe lehet, hogy ezidáig nem derült ki? El se tudom képzelni ezt az egészet. :D
Lehet hogy tényleg csipákat látott a szemedben azért nem közelített utána.:)

A Turok Evolution-ban hogyan tudom beállítani, hogy ha az egeret fölfele mozdítom ne lefele nézzen és ha lefele mozdítom akkor ne fölfele nézzen?

Már próbáltam a beállításokban, de nem engedi átállítani. Nagyon zavaró így :S

Legjobb válasz: Az elõzõ válasz írója vagyok: Akkor milyen beállítási pontok vannak?

Az elõzõ válasz írója vagyok: Akkor milyen beállítási pontok vannak?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, nekem CD-n van meg
Ha van olyan akkor az invert axis-t kell kikapcsolni
A kérdező hozzászólása: nincs olyan
A kérdező hozzászólása: Ugye van a játékban X és Y tengely (vagyis föl-le és jobbra-balra) Csak ezt a két választást engedi választani: Turn left/right v. Turn Up/Down és nem tudom átállítani hogy ne Up/Down legyen hanem Down/Up... :S
Van valami oldal ahonnan le lehet tölteni ezt a játékot?Mert akkor letöltöm és megprobálom átállítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!