Találatok a következő kifejezésre: Hogy nézi a (3653 db)

Baj hogy nézem a minimaxot 13 évesen?

Legjobb válasz: Dehogy baj... én 18 vagyok és még mindig nézek meséket. Az lenne baj ha 13 évesen részegen fetrengenél valamelyik utcán.

Dehogy baj... én 18 vagyok és még mindig nézek meséket. Az lenne baj ha 13 évesen részegen fetrengenél valamelyik utcán.
Elõzõ válaszoló, igazad van. Én is nézem, 14 vagyok, barátnõm piszkál is érte. Õ meg disney channelt néz, nos, szerintem sokkal jobb...
én 50 vagyok és a Dórát szoktam nézni, tehát
A kérdező hozzászólása: azért tettem fel ezt a kérdést mert az osztálytársaimnak baj :( de azért köszi mindenkinek :)
nem én 40 éves vagyok és teletabit nézek
piszkál hogy 14 vagy?
Szerintem gáz. A minimaxon 6év alattiaknak szóló mesék vannak. Még rajzfilmnek sem lehet nevezni õket.
Attol még nézhet mesét mert 13, sok ember nézi, és nem gáz..aki szerint gáz (ikszéééé) az tudatlan [email protected]
A kérdező hozzászólása: ok köszi :)

Vácon a Boronkayban hogyan nézik a jegyeket a bejutáshoz? Melyik évet, félévet nézik és melyik tantárgyakat?

Legjobb válasz: Lehet hogy eltelt három év a kérdés feltétele óta de hátha segít még valakinek: 5., 6., 7. év végét néznek (8. félévet nem!) és a felvételit, meg ha mész és behívnak szóbelire, akkor azt.

Lehet hogy eltelt három év a kérdés feltétele óta de hátha segít még valakinek: 5., 6., 7. év végét néznek (8. félévet nem!) és a felvételit, meg ha mész és behívnak szóbelire, akkor azt.

A betöltött 40. héten hogyan nézik a magzatvízet?

Legjobb válasz: nekem egyszer sem nézték. azt csak akkor nézik ha ctg nem jó vagy toxémia veszély áll fent.

nekem egyszer sem nézték. azt csak akkor nézik ha ctg nem jó vagy toxémia veszély áll fent.
nálunk is nézik a betöltött 40.hét után! hát nem akarlak ilyesztgetni, -nekem egy kicsit fájt az elsõ alkalomkor. végülis semm extra. olyan mint amikor rákszûrést csinálnak.felhelyeznek egy kacsát (azt hiszem így mondják)a hüvelybe-és a többit már nem láttam, mert arra koncentráltam hogy lazítsak. az egész max 1perc! nekem 1hétig mindennap csinálták.ugyhogy csak azt tudom mondani minnél inkább lazítasz annál kevésbé érzed.
Nekem sem néztek egyszer sem. 41.héten szültem indítással.
csodálkozom, hogy nem nézték, mert elég veszélyes ha a baba belekakil a vízbe és nemveszik észre idõbe.
Nálunk a kiírt napon nézik elõször, majd 2 naponta újra. Engem nagyon elrémísztettek, hogy fájni fog, de olyan volt tényleg mint a rákszûrés.
nekem az elsõ terjhességemkor nagyon fájt amikor csinálták, még véreztem is utána.most a 2.nál remegõ lábakkal ültem fel a vizsgáló székbe, és mondtam a dokinak, hogy mennyire félek mert rossz élményem van errõl!de azt mondta, hogy lazítsak.és tényleg nem fájt.gonolom ez orvos függõ is, hogy ki mennyire dúrva..
betöltött terminusnál kell nézni 2 naponta. Szétterpesztesz, doki bekukkant. Fájni csak akkor fáj, ha teljesen zárt a méhszájad, mert akkor ki kell tágítania annyira, hogy az amnioszkóp beférjen. Az nem kellemes... nekem szerencsére nem fájt. 1 centire már nyitva voltam.

Miért nem mer a pasi lekapni, látom, hogy nézi a számat, oda -oda néz, hol ha beszélek, hol ha nem beszélek, csak úgy. Gondolom, hogy tetszik neki, de akkor miért nem? Mire vár?

Legjobb válasz: Ez nem "nemi" kérdés manapság, aki bátrabb annak hajrá. Egy átlagos fiúnak az élete egyik legnagyobb megrázkodtatása, ha a kiválasztott lány visszautasítja, szóval kérdem én, nem megérhetõ a félelme ? :D

Ez nem "nemi" kérdés manapság, aki bátrabb annak hajrá. Egy átlagos fiúnak az élete egyik legnagyobb megrázkodtatása, ha a kiválasztott lány visszautasítja, szóval kérdem én, nem megérhetõ a félelme ? :D
Csókold meg te! Valószínûleg félénk a csávó.
Adj puszit az arcára. Nálam bevált. :)
Biztasd, bátorítsd! Valószinüleg nem érzi a vonzódásodat. Simogasd meg, fogd meg a kezét, adjál neki puszit!
A kérdező hozzászólása: foley, mire várok? Arra, hogy megcsókoljon, én mint nõ, mit kezdhetek?
A kérdező hozzászólása: ki van a tököm ezekkel a félénk pasikkal, mindegyik ilyen? Bezzeg amelyikkel nem akarok, azzal meg harcot vívok, mert annyira húz magához.
szerintem fél hogy kapna egy maflást ha csak úgy lekapna :D valami bátorító jelet adhatnál neki
És te mire vársz?
hogy te lépj:)
bátorítsd egy kicsit
A puszi jó ötlet:D

Hogy néz a férfi amikor a nőazt érzi hogy a nézésével levetközteti?

Legjobb válasz: Szinte minden nõre így nézünk. (de csak szinte). Teljesen hétköznapi nézés.☺

Szinte minden nõre így nézünk. (de csak szinte). Teljesen hétköznapi nézés.☺
Amikor 8-10-12 mp-ig néztek egymás szemébe mélyen és valahogy így néz https://lh4.googleusercontent.com/-g7l1fgjG1bk/Tzzg8cJC_rI/A.. (velem már volt)
Nem mondanám hétköznapinak, inkább olyannak mint aki belemélyed a másik szemébe és úgy varázsol el, hogy max. mosolyogni tud és nincs külvilág. A külvilág megszûnik lenni. #3 vagyok
Ha tényleg csak ennyi az élete, semmi több, akkor õ egy droid.
Ne ítélj elõre!
most ez milyen kerdes?! nem hinnem, hogy valakinek csak ennyi lenne az elete, ha megis, akkor nala meg a hangya is tobb iq-val rendelkezik... de miert erdekes ez?
A testvérem is tippmixezik mégsem droid.

Hogy nézik a szószámot levélírásnál Zöld Út nyelvvizsgán?

Angol középfokú nyelvvizsgára megyek. Az "a", "the", "not", és a személyes névmások is szónak számítanak?

Legjobb válasz: Mikor írod úgy sem fogod számolgatni- De ha kihagysz egy névelõt, ahol pedig kell névelõ, az hiba (pontlevonás).

Mikor írod úgy sem fogod számolgatni- De ha kihagysz egy névelõt, ahol pedig kell névelõ, az hiba (pontlevonás).
A megadott minimum szószámot teljesíteni kell Ne a névelõkön lovagolj-

Ti, hogy nézitek a Pankrációt?

Utálom, hogy a Viasat 6 két hónap csúszással adják. Arra gondoltam, hogy youtube-on nézem. Ti hogy csiáljátok?

Legjobb válasz: Ülve illetve feküdve vagy néha néha állva :D

Ülve illetve feküdve vagy néha néha állva :D
Ha nincs olyan csatornád amin megy nézd meg a wwe.com-on amúgy én a tvébe szoktam nézni
Igen, elore.
Én nem úgy szoktam nézni hogy na most leülök és lesem hogy mikor kezdõdik, hanem ha kapcsolgatom és éppen megy belenézek. De ezek kamu verekedések? Az látszik hogy a föld a ringben olyan mintha rugós lenne, tehát visszadobja gondolom õket, de mikor felmásznak a ring kötelére, vagy a sarkába és úgy döntik le a másikat, vagy fejelik meg, az nem hiszem hogy kamu. Pl valamelyik nap is egy kupacon volt egy csomó pasi, és rájuk ugrott 1. Ezek elõre ki vannak találva?
miért probléma a csúszás neked??legalább magyarul nézheted :) kivéve ha perfekt angolod van :D akkor nemszóltam
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/ én itt szoktam nézni.
Én a Viasat 6-on is megnézem és az Eurosporton hétfõ este 9-órától! a youtube-n is megnézem mindig!
engem nem izgat, hogy 6 hét a csúszás, a viasaton nézem. és van hogy nem is egybe, hanem a médiabox rögzít 2-3 hetet, aztán úgy megnézem õket. ha valamit megvágnak és érdekel a teljes dolog, csak akkor keresek rá a vágatlan adásra jutúbon, de ez ritka.
iratkozz fel annak a csatornájára aki föltölti a pankrációkat, és akkor ha mindennap nézed a youtube-t akkorm látni fogod lehetõleg valami hvatalosnak tûnõre iratkozz fel pl aminek a nevében benne van hogy wwe és jó minõségû videókat tesz fel.
Általában Viasat6 mert utálom, hogy a Euro-minden nevet rosszul ejtenek és kommentátor létére halhatóan csak felolvassa az angol fordítását az idegesítõbb hangú csávó.(Pelutek János asszem) Ja és a upc directnél(parabola antenna)!mindenhol máshogy extraként jönnek be külföldi csatornák pl.valamelyiken csak 1 hét különbséggel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!