Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz s mekkora (3 db)

Hogy néz ki, s mekkora egy ürgelyuk?

Mindenféle szabályos kör alakú lukak vannak a kertben. Nagyjából az 50 forintos átmér?jével megegyez? szint szabályos kört formázó szaporodó lukak. Lehet, hogy ez az ügelyuk?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ürgelyuk lenne, hiszen az ürge kismacska-méretû, tehát nem valószínû, hogy beférne egy 50 Forintos nagyságrendû lyukon. Inkább a lóbogár élõhejét tartom életszerûnek, de persze ezt így látatlanban elég nehéz megítélni.

Nem hinném, hogy ürgelyuk lenne, hiszen az ürge kismacska-méretû, tehát nem valószínû, hogy beférne egy 50 Forintos nagyságrendû lyukon. Inkább a lóbogár élõhejét tartom életszerûnek, de persze ezt így látatlanban elég nehéz megítélni.
az ürgelyuk kb. ökölnagyságú
lehet hogy szongáriai cselõpókok tanyáznak a kertben.õk ásnak kb ekkora lukat, onnan figyelik áldozataikat.ez magyarország legnagyobb pókfaja, évente több példányt visznek be az állatkertbe, mert azt hiszik hogy egy elszabadult madárpók.kb ugy is néz ki mint egy kis növésû madárpók.

Sokan azt mondják hogy a lányok manapság a külsőt nézik, én pl még általános iskolába járok 8. -ba és csak azt veszem észre hogy az jön be nekik hogy mennyire tudja megjátszani a fejét a gyerek hogy mekkora egy s*ggfej. Mért van ez nem értem?

pl van egy osztálytársam aki magas de mellette olyan gizda mint egy szerencsétlen etióp, szemüveges,úgy sikongat mint egy kislány és abból áll az élete hogy mindenkinek beszólogasson még a tanároknak is ugat és buknak rá a csajok...

Legjobb válasz: kis kukis vagy te még ehhez

kis kukis vagy te még ehhez
sajnos ilyen ez... én sem értem miért van, pedig jóval idõsebb vagyok nálad
Minden magyarázat túlbonyolított. A mai csajok a "gizdákra" buknak. Pont. :)
ezt kikérem magunknak, nem a gizdákra bukunk!! :DD am meg azért sztem, mert annak a srácnak van önbizalma és határozott, nem úgy mint te, aki egy gép elõtt ülve ezeon nyavalyogsz:) 16/L
Pedig ez van. Nézz szét az utcán. Ez csak egy régi duma a határozottságról. Valójában mindegy, hogy határozott, vagy határozatlan gizda. Rengeteg csajt látok, aki szinte úgy vezeti a gizdáját, húzza maga után, és ezek jó csajok, de a LÉNYEG, hogy gizda legyen mellettük! :D
A kérdező hozzászólása: ott a pont! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!