Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz s (94 db)

Konditeremben rövidnadrág alá vett feszülõs rövidnaci hogy néz ki?

Egy srác, aki futógépezni szokott, a rövidnadrágja alá szokta felhúzni, de alul kilátszik. Amúgy menõ srácnak tûnik, a barátnõjét ismerem, szerinte ez így jól néz ki.

Legjobb válasz: És kit érdekel, hogy hogy néz ki? Szerinted azért hordja így? Mert szerintem nem. Inkább azért, hogy ne lötyögjenek a golyói össze-vissza. A lazább rövid gatyát pedig azért, mert mégse akar feszülõs kis sortban mutatkozni. Hogy kilátszik? Ki nem sz... le. Gondolom edzeni megy, nem csajozni. Fõleg, ha már párkapcsolatban él.

És kit érdekel, hogy hogy néz ki? Szerinted azért hordja így? Mert szerintem nem. Inkább azért, hogy ne lötyögjenek a golyói össze-vissza. A lazább rövid gatyát pedig azért, mert mégse akar feszülõs kis sortban mutatkozni. Hogy kilátszik? Ki nem sz... le. Gondolom edzeni megy, nem csajozni. Fõleg, ha már párkapcsolatban él.
Az a feszulos rovidnaci egy boxer akar lenni? :D Egyebkent csatlakozok az elsohoz, konditeremben sokadlagos szempont a kinezet.
Ha alulra vesz egy feszülõs rövidgatyát, akkor én nem vennék felülre másikat. Szerintem a feszülõs sokkal vagányabb. :)
A 3-as irta jol minek ra a bovebb? A feszulos cuccok azert jok mert szabad mozgast biztositanak, a ra vett bovebb pedig csak egy ideig enged aztan mar kenyelmetlenebb lessz! Pelda a bringasok bicajos gatyara terdig ero bo rovidgatyat vesznek minek? Amit az egyik nyujt azt a masik elveszi!
én is így hordtam futáshoz, fõleg nyáron mer úgy gondoltam ciki, ha fiúként feszülõs nadrágban mutatkozok. de hülyeség amúgy, mert sokkal jobban bemelegszik az ember. egy ideje már nem igazán érdekel ki mit gondol, én edzeni megyek nem másoknak akarok megfelelni... de különben egyre többen futnak férfiak is feszülõs gatyában szal talán egyre kevésbé lesz érdekes... 20/F
A kérdező hozzászólása: Ma megint láttam a srácot, de most még hosszabb, térdig érõ feszülõs rövidgatyát húzott a sima rövidnadrágja alá, így tényleg nagyon kilátszik. Mintha kérkedni akarna vele..ez lenne az új divat? Barátnõje szerint nagyon odafigyel az öltözködésére, szóval nem hiszem, hogy csak pont így jött ki.
Megis lehet latni a strandon, tengerparton egy ket gyikon a rovidgatyat!
10-es! Ha mindent meg akarsz mutatni, fõleg ha van mit, csak tessék, nincs vele gond. Viszont ha nem akarsz nagyon kitûnni az edzõtársaid közül, mert azért valljuk be, a srácok általában rövidnadrágot viselnek edzõteremben, akkor inkább te is hordd. Srácoknál a feszülõs cuccok közül inkább az izompóló az, amit gyakrabban látni és elfogadottabb önmagában. Persze ha a rövidgatya zavar és nem érdekel mások véleménye, akkor ne hordd. Úszásnál pl. elég zavaró lenne, ott azért nem hordják:)
9-es! Ugyan mert is? A feszulosnek pont az a lenyege, hogy szabadabb mozgast biztosit, a boszaru rovid gatya meg az ellentetje! Tehat vagy ez vagy az! Amugy meg mit kene takargatni, a nok is megmutatnak mindent... Nekunk is jogunk van hozza!
Szerintem sportos pasikon jól néz ki a feszülõs short. Azonban még jobb, ha diszkrécióból vesz rá egy rövidebb rövidnadrágot, mely jobban takarja az intim részeket, de ettõl még látszik alul a feszülõs nadrág. Hasonló a helyzet a leggings-el, ott is jobb, ha vesz rá egy rövidnadrágot.
http://molcsapat.hu/images/1008szolnoki_olaj/horvath_akos_na.. Teljesen normális ruhadarab. Más sportokban is használják.
Barátom is hordja, õ focisnadrág alá szokta felvenni. Fõleg arra jó, hogy melegen tartsa az izmokat. A rövidnadrág alól kilátszik, de szerintem tök jól mutat így is, mert passzol hozzá.
a fiam fekete leggingset vesz fel edzésre, olyan nõit csak vastagot
A kérdező hozzászólása: Nem boxer, inkább biciklisnadrághoz hasonlít.
Én fiúként görkorizni is feszülõs nadrágban szoktam, és nem veszek rá másik gatyát. :) Sokkal kényelmesebb, vagányabb így szerintem. :)

S. O. S. Miről lehet észre venni, ha a macska férges? Vagy hogyan néz ki az a féreg?

Pár hete találtam valami apró rizsszem szerű ragadós cuccot a szőrén és azt hittem kajamaradék, így annyiban is hagytam. Erre most megint ráragadt valami az ujjamra, amikor megsimogattam, ami szintén rizsszem nagyságú, de ragadós és nyúlós, tört fehér színű. :-((( Van többféle ilyen élősködő egy állatban?

Legjobb válasz: Az féreg volt. Az pont egy pici rizs forma ragacsos dolog. Nekem is volt férges a macskám. Ilyenkor sûrûn néztem a fenekét és néha láttam, amint jön ki. Menj el egy állat patikába ott adnak rá gyógyszert. Csak elõtte mérd le hány kiló a cica mert kilóra számítják a tabletta mennyiségét. Az én cicám nem állt meg a mérlegen ezért elõször magamat mértem meg majd ölbe vettem és megint megmértem a súlyt. A kettõt kivonva meglett a cica súlya. Én cestal-t adtam neki egy nap alatt kihajtotta és az a legtöbb féregfajtára hatásos.Én is három havonta féregtelenítek de a patikus mondta, hogy ezek a gyógyszerek nem szívódnak fel a vérben, hamar kiüríti a szervezete így visszafertõzõdhet. Ha nem válik be 10 napon belül, akkor újra kell féregteleníteni. Az ilyen kis férgeket még a szobacicák is elkaphatják mert az ember a cipõjén is hazaviheti az utcáról. Ne ess kétségbe hamar orvosolható a dolog. Nem tudom pesti vagy-e, ha igen akkor a keletinél az István utcában az állatorvosi egyetemmel szemben van egy állatpatika ez egy pince üzlet. Én is ott vettem a gyógyszert egyébként van krém állagú féreghajtó is, amit megehet azt könnyebb beadni neki. Ja és alapos takarítás kell mindenhol fõleg a wc-je körül meg ahol sûrûn megfordul mert elszórhatja õket. Ez sajnos ilyen rumlival jár.

Az féreg volt. Az pont egy pici rizs forma ragacsos dolog. Nekem is volt férges a macskám. Ilyenkor sûrûn néztem a fenekét és néha láttam, amint jön ki. Menj el egy állat patikába ott adnak rá gyógyszert. Csak elõtte mérd le hány kiló a cica mert kilóra számítják a tabletta mennyiségét. Az én cicám nem állt meg a mérlegen ezért elõször magamat mértem meg majd ölbe vettem és megint megmértem a súlyt. A kettõt kivonva meglett a cica súlya. Én cestal-t adtam neki egy nap alatt kihajtotta és az a legtöbb féregfajtára hatásos.Én is három havonta féregtelenítek de a patikus mondta, hogy ezek a gyógyszerek nem szívódnak fel a vérben, hamar kiüríti a szervezete így visszafertõzõdhet. Ha nem válik be 10 napon belül, akkor újra kell féregteleníteni. Az ilyen kis férgeket még a szobacicák is elkaphatják mert az ember a cipõjén is hazaviheti az utcáról. Ne ess kétségbe hamar orvosolható a dolog. Nem tudom pesti vagy-e, ha igen akkor a keletinél az István utcában az állatorvosi egyetemmel szemben van egy állatpatika ez egy pince üzlet. Én is ott vettem a gyógyszert egyébként van krém állagú féreghajtó is, amit megehet azt könnyebb beadni neki. Ja és alapos takarítás kell mindenhol fõleg a wc-je körül meg ahol sûrûn megfordul mert elszórhatja õket. Ez sajnos ilyen rumlival jár.
Igaz az állatkórházban adnak rá gyógyszert de ha beütöd a gugliba biztos találsz ott is állatpatikát. Némelyik férget az ember is összeszedheti de ha nem csókolgatod azt a macskát ilyenkor és kellõ tisztaságot tartasz akkor kicsi az esélye. Én sem kaptam el tõle pedig volt már párszor férges de hamar túl lettünk rajta. Az enyém városi, udvari cica a baj ott van hogy le tud jutni a pincébe ezért naponta többször is ellenõrzöm õt is és a helyeit is és ezerrel takarítok. Szerencsére már régóta nincs vele probléma. Fontos a negyedévenkénti féregtelenítés.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Köszi. ilyent én is tudok rajzolni, de a kérdést tényleg nem viccnek szántam.
Vidd el állatorvoshoz.
Ha annak rendje és módja szerint viszed 3 havonta féreghajtani, nincs mitõl tartani.
A kérdező hozzászólása: 5. Köszi. Még annyi kérdésem lenne, hogy emberre veszélyes? Mert úgy tûnik elég késõn vettük észre és azóta sûrûn volt az ölemben és sokszor bejött a lakásba. amúgy kinti macsek. Nem vagyok Pesti, székesfehérvári vagyok, de gondolom az állatkórházban biztos kapok rá szert.

A kettes alapú logaritmus (x+3) függvény hogy néz ki? És hol metszi a két tengelyt? Hogy kell ezt kiszámolni? :S Beteg voltam amikor ezt vették és így nem tudom mit kell csinálni.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Logaritmus az ábrán a zöld függvényhez hasonló. x+3 az 3-mal balra való eltolást jelent. -2 -nél metszi az x tengelyt 1,5849 -nél metszi az y tengelyt nézd meg ezt: http://www.purplemath.com/modules/graphlog3.htm

http://hu.wikipedia.org/wiki/Logaritmus az ábrán a zöld függvényhez hasonló. x+3 az 3-mal balra való eltolást jelent. -2 -nél metszi az x tengelyt 1, 5849 -nél metszi az y tengelyt nézd meg ezt: http://www.purplemath.com/modules/graphlog3.htm
A kérdező hozzászólása: Ezer hálám! :) Köszi a segítséget!

Hogy néz ki a HPS-s, méhnyakrákos "szemölcs"?

Mutatnátok képet róla? Nekem van pár helyen, de nem intim részen, amúgy meg eckémás is vagyok lightosan. Enyémek úgy néznek ki, mintha apró pattanások lennének, csak nem lehet ?ket kinyomni és inkább anyajegynek néznek ki. Az lehet HPV vagy méhnyakrák jele?

Legjobb válasz: A rákot okozó HPV nem okoz nemi szervi szemölcsöt. Amelyik okoz, az pedig nem okoz rákot. Így néz ki: http://www.healthwatchcenter.com/wp-content/uploads/2007/09/..

A rákot okozó HPV nem okoz nemi szervi szemölcsöt. Amelyik okoz, az pedig nem okoz rákot. Így néz ki: http://www.healthwatchcenter.com/wp-content/uploads/2007/09/..
A nõgyógyász évente egyszer csinál méhnyakrákszûrést, ennyit áll a TB. A háziorvoshoz ennek semmi köze. Ha letelt az egy év, akkor kérj úgy idõpontot, hogy szeretnéd megcsináltatni a méhnyakrákszûrést.
Nem. Minden szemölcs HPV. HPV=humán papilloma vírus. Ennek mintegy 70 alfaja van, amiket számozással különböztetnek meg egymástól. Csak néhány van, ami méhnyakrákot okoz, de azok kívülrõl nem látszanak. A börön lévõek, azok közönséges, hétköznapi szemölcsök, semmi közük a méhnyakadhoz. Évente el kell menni méhnyakrák szûrésre, ha évente eljársz, akkor nincs miért aggódnod. Amíg a rák kialakul, azt sok stádium elõzi meg, aminél még visszafordítható a folyamat. A méhnyakrák tünetei A betegség sajnálatos módon kezdetben tünetmentes, a tünetek már csak elõrehaladottabb stádiumban jelentkeznek, akkor sem típusosak. - vérzés a hüvelybõl nemi aktus közben, után (kontakt vérzés) - fájdalom a méhszáj területén aktus közben - rendszertelen igen kevés vérzés - alhasi panaszok - szokatlan hüvelyi folyás
A kérdező hozzászólása: Köszi, és a méhnyakrák jele lehet szemölcs?
A HPV maga esetlegesen szemölcsöt vagy egy szubakut lefolyású fertõzést okozhat, mely daganatmegelõzõ állapotot jelent.
A kérdező hozzászólása: Februárban voltam nõgyógyásznál, akkor szûrt is, szerencsére nem kerestek vissza. Nincs háziorvosom, hogy tudom intézni a rendszers szûrést? Vagy csak kérjek idõpontot sztk-n?
Szerintem eleg csak siman idopontot kerned!
A kérdező hozzászólása: ja, én is ettem. jókor jut eszembe, elsõ képtõl majdnem hánytam. :D
http://m.blog.hu/be/beka/image/wart.jpg én ezt találtam...de most ezt így evés közben végig nézni kicsit durva volt...:)

Milyen a Marcali 4D-s uh? Foglalkoznak a rendellenességekkel is, mérnek is? Vagy csak azt nézik hogy néz ki a baba?

Mert azért nem szeretnék kiadni 10ezret!

Legjobb válasz: Mindenhol elõbb "átnézik" a babát. Agyát, belsõ szerveit, cytát, vérzést stb utánna lesz a mozizás.

Mindenhol elõbb "átnézik" a babát. Agyát, belsõ szerveit, cytát, vérzést stb utánna lesz a mozizás.
Ismerõsömék voltak Marcaliban 4D-n, nagyon meg voltak elégedve mindennel, igen vizsgálat is volt nem csak mozizás és állítólag nagyon kedvesek is voltak velük , ami persze nem utolsó szempont . Ja , és kb 45 perces felvételt kaptak. Láttam képet amit készítettek, elég jók.( Mi Sz.fehérváron voltunk , az a közelébe sem ér minõségre semmilyen téren) Keszthelyen dícsérik nagyon a Vizermed-et, ott valóban mindent elmondanak , igaz potom 16.000Ft-ért , ami persze nem kevés.:o))))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Igy már nyugodtabban merünk menni.

Milyen az a 3D-s mozi? Hogy néz ki?

Sajnos még sose láttam 3D-s filmet...szóval milyen az? Olyan mintha kijönnének a szerepl?k a képerny?r?l?

Legjobb válasz: Szia, hát az elsõ válaszolóval nem értek egyet, attól függ, hogy milyen 3D-s filmre mész el. Én 4 napja voltam az M.I.B 3d-n és fantasztikus volt! Nem fájdult meg a szemem, sem a fejem, bár ez amiatt volt, hogy én az újított az úgynevezett "Master Image" verzión voltam, ami Full HD, és nem a régi piros kék szemüveges agyfájdító fajtán. Ehhez egy nagyon kényelmes sima enyhén sötétített napszemüveget adtak, igaz hogy drágább a jegy, de nekem az életem legjobb moziélménye volt! Ja és ezen tényleg olyan mintha megtudnád fogni a szereplõket! Az elején a Pussycat Dolls nevû nõi együttesbõl Nicole Scherzinger sétál elõttünk, és olyannyira tisztán látni, hogy az embernek kedve támad megtapizni, vagy megcsókolni XD hahah...

Szia, hát az elsõ válaszolóval nem értek egyet, attól függ, hogy milyen 3D-s filmre mész el. Én 4 napja voltam az M.I.B 3d-n és fantasztikus volt! Nem fájdult meg a szemem, sem a fejem, bár ez amiatt volt, hogy én az újított az úgynevezett "Master Image" verzión voltam, ami Full HD, és nem a régi piros kék szemüveges agyfájdító fajtán. Ehhez egy nagyon kényelmes sima enyhén sötétített napszemüveget adtak, igaz hogy drágább a jegy, de nekem az életem legjobb moziélménye volt! Ja és ezen tényleg olyan mintha megtudnád fogni a szereplõket! Az elején a Pussycat Dolls nevû nõi együttesbõl Nicole Scherzinger sétál elõttünk, és olyannyira tisztán látni, hogy az embernek kedve támad megtapizni, vagy megcsókolni XD hahah...
Ma már szerintem sehol nem adnak piros-kék 3D-s szemüveget cimbora. :D Egyébként haverom viccesen, és nagyon jól megfogalmazta a 3D fogalmát mikor bementünk a moziba. Parasztosan elüvöltötte magát: "Te mijön az a 3D? Én úgy hallottam, hogy ez kigyün a képbû!" :D
A 3D rém ócska, semmit sem ér. Ami lélegzetelállító az az IMAX 3D!!!
A kérdező hozzászólása: :D Köszi a válaszokat. Volt pár vicces is :) Remélem eljutok egyszer egy ilyenre. Csak az a baj, hogy a közelbe nincs ilyen mozi :(
Kisebb mozikba semmi értelme a 3D -nek szinte élvezhetetlen és csak 1-2jelenet jön át jól. Például Imax zseniális.
Utolsó, az IMAX, azért olyan zseniális, mert egész más technológia, mint a sima 3D filmek a többi moziban. http://hu.wikipedia.org/wiki/IMAX

D/s kapcsolat életmód szempontjából hogy néz ki?

Nagyon új vagyok a témában, de többnyire csak szexuális témájú cikkeket találok. Inkább az érdekelne, hogy akiknek az az életmódja, azok mindennapi szinten hogyan csinálják, milyen módszerekkel.

Legjobb válasz: Elárulnád mi a szûzmária a D/s?

Elárulnád mi a szûzmária a D/s?
A kérdező hozzászólása: dominant/submissive. angolul olvasgattam a témáról, fogalmam sincs magyarul milyen szakkifejezéseket használnak, de a kérdés kiírásakor feltételeztem, hogy akik tudnak valamit a témáról, azok ismerik a kifejezést is :)
ELsõ vagyok.Köszi, így már értem, de sajnos én nem tudok neked tanácsot adni.
A kérdező hozzászólása: rendben, azért köszönöm, hogy normálisan írtál :)
Szerintem ez nagyon változó, mindig az adott párnak kell kitalálnia. Vannak, akiknél ez csak a szexre, játszadozásra korlátozódik, mások otthon alá-fölérendelt viszonyban élnek, de mások elõtt egyenrangúként viselkednek, és néhányan olyanok is, akiknek az egész élete ilyen viszonyban telik. Be lehet ezt csempészni a mindennapokba, pl. a domináns fél dönti el, hogy a másik milyen ruhát viseljen, megparancsolja, h a munkahelyén maszturbáljon a vécén, nyakörvre utaló nyakláncot vesz neki, esetleg tetoválást csináltat. Rengeteg módszer van, csak a fantáziátok szabhat határt ennek :) Ki kell próbálni dolgokat, megtapasztalni, hogy mi az, ami mindkettõtöknek bejön.
Nem könnyû megoldani. A mindennapokban munka és ismerõsök között, azonban ha akarjátok meg tudjátok valósítani, és ha mindketten élvezitek, akkor egy gyönyörû egzotikus minden napokban is izgalmas életet tudtok élni.

S. O. S.1993-ban szerzett érettségi bizonyítvány hogy néz ki? lehetőleg fotót is kérek! Bövebben lent

öcsém állítólag érettségizett barátn?jét szeretném lebuktatni,mert nagyban játssza az eszét szegény fiú el?tt, hogy ? érettségizett, amit?l magasan fentebb hordja az orrát,imnt amit a tür?képességem elbír!!Segitsetek, hogy néz ki egy igazi abból az évb?l? Ekkora síkhülye n? nem érettségizhetett!!!!!!

Legjobb válasz: http://zugmann.hu/akos/1993_erettsegi.jpg

Szerintetek mit tegyek? Van egy lány aki járni akar velem, jól néz ki, aranyos meg minden, csak egy baj van vele, hogy cigány. :S

Legjobb válasz: Szia! Én magyar lány vagyok, de a párom roma származású. Tudod, van egy olyan kognitív szint ami felett már nem számít hogy a kisebbségi vagy a többségi társadalomhoz tartozol, vagy sem. Én is és a párom is elsõ generációs diplomások vagyunk, nálunk soha nem volt vitakérdés a kisebbségi hovatartozás. Ha téged ez aggaszt, márpedig úgy látom, akkor nem javaslom, mert nem biztos hogy át tudsz rajta lépni! Nekem is ez volt az elsõ, elõtte csak magyar fiúkkal volt kapcsolatom, de ez lesz az utolsó és nem azért mert félelmeim lennének egy esetleges szakítás után, csupán azért mert õ az igazi!:-)Ha komolyra fordulna a dolog veled és a lánnyal, javaslom, akkor csinálj ebbõl kabinetkérdést, addig pedig megteheted hogy szimplán jól érezd magad, akárkivel akit érdemesnek tartanál rá! Ügyes legyél!;-)

Szia! Én magyar lány vagyok, de a párom roma származású. Tudod, van egy olyan kognitív szint ami felett már nem számít hogy a kisebbségi vagy a többségi társadalomhoz tartozol, vagy sem. Én is és a párom is elsõ generációs diplomások vagyunk, nálunk soha nem volt vitakérdés a kisebbségi hovatartozás. Ha téged ez aggaszt, márpedig úgy látom, akkor nem javaslom, mert nem biztos hogy át tudsz rajta lépni! Nekem is ez volt az elsõ, elõtte csak magyar fiúkkal volt kapcsolatom, de ez lesz az utolsó és nem azért mert félelmeim lennének egy esetleges szakítás után, csupán azért mert õ az igazi!:-)Ha komolyra fordulna a dolog veled és a lánnyal, javaslom, akkor csinálj ebbõl kabinetkérdést, addig pedig megteheted hogy szimplán jól érezd magad, akárkivel akit érdemesnek tartanál rá! Ügyes legyél!;-)
cigányok között is van kivétel. nézd meg milyen a családja és úgy dönts szerintem. ha dolgos népség akkor no para. hadd szóljon
Már ne is haragudjatok, de magyarok közt is van olyan cigány, hogy az csak na...... És cigány közt is van tisztességes ember. Uncsi már Hitlert játszani.
Annyi pujáró van már hogy bõven jut neki majd más. Ha késõbb valami oknál fogva szakítasz vele azt tudd hogy utolsó napod. Miért nem lehet magyar lányt? annyi szép kedves aranyos lány van :/
NEEEE! szerintem. jol mondta az elöttem lévõ, annyi szép magyar lány van
Miért akadály?
Igaza van az elõttem szólónak. És nem áltudományoskodásról van szó szerintem, csak egy értelmes kommentrõl!
Kíváncsi vagyok az ilyen neonáci, álnáci, vagánynáci kommenteket miért nem törlik a kedves moderátorok?! Bár igaz, a magyar ember hatalmas eszérõl árulkodik ez az általánosítás a kisebbségi körben :) ))) Ügyesek vagytok!
gázosítsd el
Kognitív szint habbababba! Áltudományos szöveg. A cigókkal nagyon vigyázz, lehet hogy az életeddel játszol.
Ja, és 20:06 L/22
Ha cigány akkor amint szakítasz vele jön a csálád és megdöglesz mádzsárg3ci! Hagyd a fenébe, nem éri meg!
18:53-ra gondoltam
Szerintem...mondjuk ez már bíztosan rég nem aktuális mert vagy meg jött az eszed vagy elvágták a torkodat, szerintem kerüld el .Ezek mások mint mi , saját törvényekkel s szokásokkal és saját "életvitellel". Sok még ahhoz is buta hogy észre vegye a fogamzásgátlót az éjjeli szekrényen.Bele csöppensz és azt veszed észre hogy van 10 gyereketek és rongyokban jársz a sulit abba hagytad és nem lesz belõled senki.Saját véleményem hogy nem szabad velük keveredni....azt a fehér nõt nem is nézem semmire aki egy ilyennel össze áll.Számomra az már nem Magyar.
Intim terület borotválás oké, de sehol máshol! Egy férfi legyen szõrös! :D
Vágd rövidre, hogyha a csaj rácuppan akkor ne érjen a szájához orrához fel. Ha amúgy is rövid meg nem olyan erõs, békén is hagyhatod. De borotválod az ronda, h ott van egy lyuk körülötte szõrös. Mi alapján találod meg a határt? :D Aztán ha a csajnak csupasz kell, majd õ megmutatja hogy pontosan meddig. A rövidre vágással nem nagyon lõhetsz mellé, az mindenkinek belefér, aztán majd kikérdezed az adott csajt.
Egyébként [link]
Az itt véleményt mondó lányok, nõk többsége nem így van ezzel. Sajnos én is úgy jöttem össze a csajommal, hogy heréket, farkat borotváltam (2 naponta), ágyékot trimmeltem. Most húzza is a száját a természetes szõrösségre, hogy nem "selymes" a tököm. De praktikusabb, nem áll rajta úgy az izzadtság. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben fordítva van: a szõr szigetelõ réteget képez, párologtat, nem csurog a lé a golyókon, nem tapad minden össze.
12, jó meglátás, de a modelltestû szõrtelen is béna. hagyjátok, mit veszõdtök. szeretjük.
Pont ezt akartam írni itt az elsõként válaszolóknak, hogy tudják-e, hogy annál hülyébben semmi nem néz ki, mint egy egyébként szõrös pasin a csupaszra kiborotvált pöchzóna? Én tudom mirõl beszélek, sajna évekig én is fullra borotváltam, és nem jöttem rá, hogy röhejesen béna, mert a combom, fenekem tiszta bunda. Másik meg: hasat borotválni? Szerintem tök szexi a köldökig csíkban futó szõr, az a férfias. A pubertáskori fiúknak van p#csbajszuk, amikor élesen véget ér a szõr az ágyéknál. Harmadik meg: egész testet gyantáztatni? Persze, hogy jó ötletnek tûnik, mert mindenkinek egy izmos, modelltestû csajnaptársrác van a szeme elõtt. Na de egy gyantázott dagi? Vagy egy pálcikaember? Jabba meg Gollam? Mindenkinek más áll jól az egyéniségéhez, testéhez, nincs általános érvényû szabály.
Miért lenne ápoltabb látványra a csupasz intim rész? Ennyi erõvel ápoltabbnak néz ki a borotvált fej egy hosszú göndör hajnál. Ha valaki csak az fanszõrzetét borotválja, az nem néz ki furán, hogy minden máshol körülötte (combok, alhas) tiszta szõr?
Szerintem meg pont hogy szexi, ha egy pasi is szõrtelenít. :) Nekem sokkal ápoltabb benyomást kelt, ha szép sima a bõre mindenhol, szóval nekem bejön a csupaszság. Az én pasim is gyantázza a lábát, meg a karját is, és nagyon jól néz ki teljesen szõrtelen testtel. :) Nekem bejön. :) Ha benned felmerült, hogy milyen lenne szõrtelenül, javaslom próbáld ki, mert nem vesztesz semmit. Lehet hogy neked is tetszeni fog az érzés, és a látvány. :) 28N
A kérdező hozzászólása: 7-es: Herezacskó MÖGÖTTI rész Pl. szerinted, ahogy értelmezem a lyuk és a köldök alatt 3 ujjnyival szõrmentesnek kell lennie.
hagyjad. a hasadat, farkadat is kár, hogy borotválod.
én õszintén szólva nem is értem mi ez a herék közötti rész... nekem egy zacskóban van a két herém és nincs köztük semmiféle "tér" vagy szõr.. az én olvasatomban az intim szõr az maga a fanszõr, a gáton lévõ, zacsin lévõ és esetleg luk táján lévõ ha van.
borotváld le mindenhol és bukni fognak rád a cicafiúk ja hogy nõt akarsz akkor ne
2-es válaszoló vagyok. Én úgy vagyok vele, hogy pl. heréket is csak akkor, ha az a vágy, hogy azt is nyalogassa, kényeztesse a lány. Az amögötti, akörüli részt teljesen felesleges, ha nem akarod "használni" szex közben. Persze ez csak néhány vélemény, hidd el, fogsz találkozni olyan lánnyal is, akinek az lesz a vágya, hogy tetõtõl talpig mindenhol legyél csupasz... kinek mi... :)
A kérdező hozzászólása: Mi számít intim területnek? Értem ezalatt, hogy a herék mögötti részt is borotválni kell?
Csak intim területen.:D a férfi az férfi!
Én is úgy gondolom, hogy egy férfi legyen szõrös. Az egyetlen terület, ami praktikusság és igényesség szempontjából sem árt, ha néha borotválva van, a pénisz környéke, hogy ne zavarjon orális szexnél. De a többi rész legyen szõrös! 20N
Az én barátomnak csak a lába meg a keze szoros, ahogy te írod, a herék mogotti részt borotválja, vagyis az intim részeket mindenhol, mert nagyon imádja, ha a heréit nyalogatom, ill a here mogotti részt, szar lenne, ha kozben telemenne a szám szorrel. És szerintem a csupasz mellkasa is nagyon szexi, bár azt nem borotválja, egyszeruen nincs neki, nem egy szoros típus, a lába és a keze sem nagyon szoros, de nekem nagyon izgató.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!