Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz ha (1171 db)

ejj a zsidó mindenit
Mr. T XD XD
"nem szeretem az aranyat" :D:D:D persze! máson!
Nem !!undorító, primitív viselet.S ráadásúl nem is divat/szemembe mondjuk soha nem volt az/:S.egy diszkrét vékonyabb, vagy fehérarany elegánsabb.
van hozzá nagy beled is? :D
raj vagy.
nyaklánc vagy a gerincferdülésének az okozója?
Hát én már ott hagynám a pasit, ha 20 kg-os nyakláncba jönne...
ha nem 5cm vastag, csak TÉNYLEG egy nagyon vékony lánc azzal szerintem nincsen semmi baj:)
Dikkmá no fux no digidugi!
rajpujáróshavózsidócigányku*vaany*dat
Fujj mint valami cigány:D Nekem visszataszító
Nekem mindegy, de igazából nem jön be
pujaro levágom a tököd...
Nem szeretem az aranyat..
sexy
Sehol egy halálfej, sehol egy vaskereszt? Nem szeressem! Pfujj! :-DDD

Miert van ha alvas kozben neznek engem azonnal felebredek? tobbszor is ugy erzem hogy neznek almomban, de tudom hogy nincs ott senki. Altalaban megerzem ha neznek engem, ez mire utal?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.

Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.
Illetve lehet erre más magyarázat is, ha az ember hisz a szellemvilágban, vagy csak nézd meg a paranormal activity 2-t. :)

Ha egy nõt sokáig bámulok akkor azért néz rám mert látja hogy nézem? Vagy bejövök neki?

Legjobb válasz: Én általában csak azért nézek vissza, mert látom, hogy a másik néz. Sajnos akkor sem merek "flörtölõsen" nézni vagy rámosolygni, ha nekem is tetszik, mert nagyon félénk vagyok és ideges leszek ha valaki néz... (@[email protected])

Én általában csak azért nézek vissza, mert látom, hogy a másik néz. Sajnos akkor sem merek "flörtölõsen" nézni vagy rámosolygni, ha nekem is tetszik, mert nagyon félénk vagyok és ideges leszek ha valaki néz... (@[email protected])
elõször is észreveszi, hogy nézed, azért. látnád jelekbõl, hogy tetszel neki. ha pl. elmosolyodik...
A kérdező hozzászólása: de ha éreztem azt a bizonyos 'szikrát' mikor találkozott a tekintetünk?
Folyamatosan ne bámuld, mert az rémisztõ és baromi idegesítõ is tud lenni. Ha a szemedbe néz, akkor mosolyogj te rá. Vagy veszi a lapot és visszamosolyog, vagy pedig azt hiszi hogy hülye vagy. Hát ez ilyen...:-)
A kérdező hozzászólása: akkor nézünk hosszan valakit ha bejön nekünk?
érdekes vagy/fura vagy / bejössz neki
én akkor szoktam ezt csinálni, ha bejön a pasi. 18/L
igazi kihívás, és ha te tovább bírod tovább achit kapsz érte...sírok

Hogy néz ki, ha valakinek eredetileg sötétbarna haja van, feketére van festve és lenőtt? Idétlenül néz ki, vagy elfogadható?

Legjobb válasz: Hát, annyira nem néz ki hülyén mint amikor a platinaszõke haj kezd lenõni.A legjobb ha nem az egészet festeted be feketére , hanem csak a nagy részét, kicsit melirosan.Ugy egyáltalán nem néz ki hülyén,ha lenõ.

Hát, annyira nem néz ki hülyén mint amikor a platinaszõke haj kezd lenõni.A legjobb ha nem az egészet festeted be feketére , hanem csak a nagy részét, kicsit melirosan.Ugy egyáltalán nem néz ki hülyén, ha lenõ.
na, én pont ez a kategória vagyok... teljesen jól néz ki, sõt alig látszik, hogy elkezd lenõni, egyáltalán nem kell aggódni. Nem, nem csak én gondolom igy magamról, ismerõsök is ezt mondják, sõt a fordrászaim is, hogy kár vele foglalkozni, jó úgy ahogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerintem folyton festeni a hajat ahányszor lenõ nagyon igénybe veszi a hajat és a fejbõrt. Örülök, hogy akkor nem néz ki idétlenül, mégiscsak mindkét szin sötét, persze a világos hajnál, már másképp lenne.

Mostohaanyák! Hogy kezelitek, ha a párotok gyermekének az anyjának néznek?

Elég fiatal vagyok ahhoz, hogy legyen egy 7 éves gyerekem, de mégis gyakran úgy hiszik az emberek, hogy az édesanyja vagyok. Múltkor nyilvánosan (úgy 50 ember előtt) mondták Neki, hogy " Ezt add oda anyukádnak!" Szegény gyermek, olyan zavarban volt hirtelen, de szerintem én jobban. Mondtam, hogy nem én vagyok az édesanyja, párom erre rosszallóan odasúgta, hogy ne magyarázkodjak. Nekem ez olyan kellemetlen volt, nem is azért, mert az emberek azt hiszik, hanem az, hogy szegény gyereknek ez milyen rosszul eshetett. Már azon gondolkodtam, hogy csináltatok egy olyan pólót, amire feliratozva lesz, hogy Mostoha. :) Persze ez csak vicc, de most komolyra fordítva a szót, ezt hogyan lehetne a legjobban lereagálni? Ötletem sincs...

Legjobb válasz: Engem nem zavar. Ha meglátnak egy párt egy gyerekkel akkor erre gondol az ember. 24 vagyok, a párom kisfia 5, szóval éppen már lehetne a fiam. Ha az anyukájának néznek akkor általában õ maga világosítja fel az emberek mi a helyzet. De van aki abban a tudatban hal majd meg, hogy 30 éve az az ismeretlen nõ annak az ismeretlen gyereknek az anyja volt :D Engem nem érdekel. Ha olyan ember akit látásból ismerek annak mondom, hogy a párom kisfia. Olyan is volt már, hogy a vízparton ahová járni szoktunk, büfés már látásból ismer minket mondta a kicsinek hogy anyukád rám célozva. Az anyukája ott állt mellettem, akkor pont lejött õ is velünk a párjával. Mondtam hogy õ az anyja, õ meg hogy igen én, õ csak a gonosz mostoha. Erre a büfés úgy nézet mint aki most hatalmas vétket követett el, kb. embert ölt. Mi meg jót röhögtünk utána az arckifejezésén:) Nem értem neked miért számít ez ennyire :)

Engem nem zavar. Ha meglátnak egy párt egy gyerekkel akkor erre gondol az ember. 24 vagyok, a párom kisfia 5, szóval éppen már lehetne a fiam. Ha az anyukájának néznek akkor általában õ maga világosítja fel az emberek mi a helyzet. De van aki abban a tudatban hal majd meg, hogy 30 éve az az ismeretlen nõ annak az ismeretlen gyereknek az anyja volt :D Engem nem érdekel. Ha olyan ember akit látásból ismerek annak mondom, hogy a párom kisfia. Olyan is volt már, hogy a vízparton ahová járni szoktunk, büfés már látásból ismer minket mondta a kicsinek hogy anyukád rám célozva. Az anyukája ott állt mellettem, akkor pont lejött õ is velünk a párjával. Mondtam hogy õ az anyja, õ meg hogy igen én, õ csak a gonosz mostoha. Erre a büfés úgy nézet mint aki most hatalmas vétket követett el, kb. embert ölt. Mi meg jót röhögtünk utána az arckifejezésén:) Nem értem neked miért számít ez ennyire :)
Szerintem engedd el a füled mellett, mintha semmit se mondtak volna. Tényleg nem tartozol beszámolóval idegeneknek, a gyerek meg úgysem fog ettõl összezavarodni, tudja, hogy nem te vagy az anyja. Engem csak egyszer hittek párom gyerekének az anyjának, akkor is csak azért zavart, mert cikinek éreztem, hogy egy ilyen gyereket hisznek az enyémnek ( lány, de ronda fiús haja van szegénynek).
A kérdező hozzászólása: Engem azért zavar, mert tudom, hogy ez rosszul esik neki. Természetesen nem fogja ez õt összezavarni, de nyilván kellemetlen. Régebben mindig mondta, hogy õ nem az anyukám, hanem apa barátnõje. Volt olyan is, hogy játszótéren egyszer csak odament az anyukákhoz, és közölte velük. :) Jaj de jót nevettem, õk is! :) Ez így vicces volt. De mostanában (egy nap kétszer is) annak hittek, és õ nem javította ki õket. Jó lenne tudni, hogy mit érezhet ilyenkor.
Én a helyedben nem javítanám ki õket, ha a gyerek nem teszi akkor minek? Gondolom azért kedvelitek egymást, akkor meg kit érdekel mások mit gondolnak?

Hogyan nézik meg az orvosok, a munkáltatók, hogy alkalmazva vagyunk e vagy sem? Milyen oldalra lépnek fel? Ezt megnézhetjük mi is ha tudjuk az adatainkat?

Legjobb válasz: Az orvosok TB alapján nézik ezt meg. Nekik van egy rendszerük ahová beírják a TB számodat és ott kidobja hogy van-e rá fedezet vagy nincs. Nem feltétlen van beírva a munkáltató neve de az esetek többségében a munkáltató fizeti a TB-t vagy ha esetleg olyan képzésre jár az illetõ akkor az, de lehet munkanélkülikén kérvényezni az önkormányzatnál hogy 1 évig fizessék õk, vagy te magad is fizetheted. Egyébként az orvosok adatbázisba szokták írni hogy ki hol dolgozik csak mert ha valami panasszal menne be az illetõ akkor az alapján utána tudnak nézni hogy ott van-e valami fertõzés, vagy bármi ami okozhatta ezt és akkor nem küldik el a beteget mindenféle szûrésre hanem ha gyanú az hogy járvány miatt lett beteg akkor már rögtön vagy gyógyszert ír fel neki a doki vagy ha súlyosabb a helyzet akkor elküldi egy adott szakorvoshoz.

Az orvosok TB alapján nézik ezt meg. Nekik van egy rendszerük ahová beírják a TB számodat és ott kidobja hogy van-e rá fedezet vagy nincs. Nem feltétlen van beírva a munkáltató neve de az esetek többségében a munkáltató fizeti a TB-t vagy ha esetleg olyan képzésre jár az illetõ akkor az, de lehet munkanélkülikén kérvényezni az önkormányzatnál hogy 1 évig fizessék õk, vagy te magad is fizetheted. Egyébként az orvosok adatbázisba szokták írni hogy ki hol dolgozik csak mert ha valami panasszal menne be az illetõ akkor az alapján utána tudnak nézni hogy ott van-e valami fertõzés, vagy bármi ami okozhatta ezt és akkor nem küldik el a beteget mindenféle szûrésre hanem ha gyanú az hogy járvány miatt lett beteg akkor már rögtön vagy gyógyszert ír fel neki a doki vagy ha súlyosabb a helyzet akkor elküldi egy adott szakorvoshoz.
A magyarorszag.hu-n te is meg tudod nézni, csak elõtte regisztrálni kell valamelyik okmányirodába. Ingyenes. Sok mást is látsz, pl. az orvos/kórház miket számol el utánad, a munkáltató fizeti a TB-t, adót. Mennyi pénz ment a nyugdíjhoz.
"Ezt megnézhetjük mi is ha tudjuk az adatainkat?" igen. itt: http://ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/taj.html a TAJ szám érvényességét és az azzal összefüggõ többi adatot, egy ingyenes "Ügyfélkapu" regisztráció után, lekérdezheted. http://imagerz.com/QE4XWEtvAwMCUA9KEAVQ
http://taj.oep.hu/taw/taa/ (Itt egyszerûbb)

19. heti uh-n már nézik a méhszájat? Ha nem akkro mikortól szokás nézni? Hogyan nézik? Hüvelyi uh-val?

Legjobb válasz: Minden egyes vizsgálatkor nézik,nem uh-val,hanem kitapintják!

Minden egyes vizsgálatkor nézik, nem uh-val, hanem kitapintják!
A kérdező hozzászólása: nem akkro hanem akkor
manuális vizsgálattal és dokija válogatja, hogy mikortól nézi az enyém megnézett minden hónapban, én eléggé aggódós vagyok, jót is tett, hogy mindig mondta, hogy minden rendben, zárt vagyok
Az enyém hasi uh-val nézte meg a 20 heti uh-n. Legközelebb a 28. héten fogja megnézni. 26+5 hkm
Nekem minden hónapban nézte, és nem uh-val nézik hanem kitapintja az orvos.
Nekem még sosem nézte a doki, 23 hetes vagyok. Állítólag nem is fogja majd csak talán a vége felé.
Ha van benne annyi gerinc, hogy odajön elkérni a hegyezõmet. :)
Ameddig nem vetkõzik le semmibõl! :D
A kérdező hozzászólása: Igen, pont az ilyen jellegû "értelmes" válaszoktól féltem. ^^"
Hát szerinted mibõl lehetne?? Amiket leírtál, na abból lehetne! De más.... Olyan bonyolult szerkezet a nõ, mit vársz? Honnan?
Inkább az utóbbi sztem de az elsõ is takarhat valamit de nem biztos h azért bámul mert tetszel neki csak mondjuk elbámul a messzeségbe. Inkább az elõbbi az egyértelmû ha többször is megtõrténik. :)
A kérdező hozzászólása: Végre 1 értelmes, hasznos válasz. Köszönöm. :)
mind a 2 változat jó..az elsõ azert mert tartja a szemkontaktust (ez azt jelenti hogy egy magabiztos csajjal szemezel), javaslom hogy te is tartsad addig mig el nem néz.. a 2. lehetõség azért jó mert bejösz neki
Szia :) ) ha nagyon néz téged, és sokat mosolyog rád akkor bejössz neki ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!