Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz egy srác ha (20 db)

Hogy néz ki egy srác ha vagyis honnan tudjuk hogyha leszoptad épp a szádba élvezet, milyen volt neki, h viselkedik? Hogy lehet ugy leszopni egy srácot h az felejthetetlen legyen?

Legjobb válasz: Olvass vissza kicsit, már le van írva párszor a módszer. És, hogy mibõl veszed észre? A srác hever, levegõ után kapkod, az arcán üdvözült mosoly - téged meg úgy eláraszt, hogy a szemed kerekedik :-()

Olvass vissza kicsit, már le van írva párszor a módszer. És, hogy mibõl veszed észre? A srác hever, levegõ után kapkod, az arcán üdvözült mosoly - téged meg úgy eláraszt, hogy a szemed kerekedik :-()
csak fekszik és fekszik és fekszik csukott szemmel, és azt mondja neked annyira szeretlek kicsim....:D Nem szabad azonnal rácuppani, be kell vezetni. Olyan legyen mint egy jó fogalmazás...:D Bevezetés: körbejárom mindenhol, nyali-fali itt ott.. Tárgyalás: szivod, folyamatosan nyalogatod (fõleg a makkot) és nagyon fontos, hogy a másik kezed se tétlenkedjen, símogasd a hasát, a mellét és a lefontosabb "gyúrmászd" a heréit. Imádják a férfiak...nagyon! De a gáttal is játszadozhatsz, vagy tovább megyek, prosztata masszázs közben. De ezt meg kell beszélni, nem minden férfi szeretné ha felnyúlnának neki. Ha okés akkor sikosító, és ügyes kézmozdulatok. A prosztataorgazmussal élete legjobb orgazmusát adot meg neki!!! Befejezés: Ha lenyeled neki, sokkal teljesebb érzete lesz, és örül neki, hogy mindenét elfogadod. A legfontosabb, hogy közben a kedves lássa rajta, hogy te is nagyon élvezed!!!!!! Sok sikert! Petranova
Egyrészt fogod látni, hogy elégedett-e - alvás mindenképpen az egyik jele egy kellemes magömles után. Másrészt pedig hogy felejthetetlen? Hát ez nagyon relativ. A csúcs felé közeledve, mielött elélvez, kuki ki punciból, száj rátapad....és cumi...a hatás garantált. Ezt én sem magamtól tudom. Egy sráctol tanultam -akivel csóknál tovább soha nem jutottunk. Másnál alkalmaztam, minden alkalommal mikor bevetettem, térdre esett elöttem a partner szó szerint. - és alvás....
nézz meg egy pornó filmet!abból látod hogy azok a nõk hogyan csinálják!õk értenek hozzá!ha úgy csinálod tutoi meg lesz az eredménye
Vietnámi kenõccsel tocsogósan bekenni, aztán fél pofa Erõs Pistával együtt szájba venni - maradandó élmény!
Kérdezd meg szivi h élvezte e:D
Igen! Azt, hogy zavarba vagyunk, mert tetszik a srác! :)
Pontosan. Csak nem e szerencsés szerepébe kerültél?
Nagyon is! :) Tetszel a nõnemûnek! :) én a sztori lány szerepébe vagyok:/ de ha fejre állnèk azt sem venné észre:/ remélem te nem ilyen vagy a csajjal :)

Lányok! Ha van egy srác aki tetszik, és úgy bámuljátok, hogy észre sem veszitek hogy mennyire nézitek, mi jár a fejetekben? Úgy nagyjából.

Legjobb válasz: Milyen edesen mosolyog. Imadom a szemet. Vajon eszrevette, hogy nezem? Remelem eszrevette, hogy nezem. De mit gondolhat? Olyan jo lenne, ha tetszenek neki. Oh istenem visszanezett. tenyleg ramnezett, vagy a mogottem allo csajra? de miert nem mosolygott? Lehet, hogy idegesiti, hogy nezem? Aaa nem is nezek ra tobbet. De megis. Most o nezett engem. Annyira bejon, biztosan klassz pasi, remelem megszolit. Lehet, hogy kozelebb kellene mennem. De nem merek. Tok ego. Mi van, ha azt hiszi, hogy nyomulok? Lehet nekem kellene valamit mondani, de a szia az olyan idetlenul hangzik. Miert vagyok ilyen nyuszi, csak egy szia lenne. AAAA elment. :( Kb ennyi, legalabbis tegnap valami ilyesmi jatszodott le a fejemben.

Milyen edesen mosolyog. Imadom a szemet. Vajon eszrevette, hogy nezem? Remelem eszrevette, hogy nezem. De mit gondolhat? Olyan jo lenne, ha tetszenek neki. Oh istenem visszanezett. tenyleg ramnezett, vagy a mogottem allo csajra? de miert nem mosolygott? Lehet, hogy idegesiti, hogy nezem? Aaa nem is nezek ra tobbet. De megis. Most o nezett engem. Annyira bejon, biztosan klassz pasi, remelem megszolit. Lehet, hogy kozelebb kellene mennem. De nem merek. Tok ego. Mi van, ha azt hiszi, hogy nyomulok? Lehet nekem kellene valamit mondani, de a szia az olyan idetlenul hangzik. Miert vagyok ilyen nyuszi, csak egy szia lenne. AAAA elment. :( Kb ennyi, legalabbis tegnap valami ilyesmi jatszodott le a fejemben.
Ez ritkán fordul elõ, de ilyenkor általában vagy az jár a fejemben hogy szép-szép, jól néz ki meg minden de van benne 3 kiló szar, emésztõnedvek, meg egyéb trutyi.
vagy egy fejsze.
Elképzelem hogy mi lenne ha felszedném vagy ha összejönnék vele.:D és az is elgondolkoztat hogy mit csinálnék ha felvenné velem a kapcsolatot.
Nem szoktam sok mindenre gondolni, pl csak ezekre: "De cuki feje van. Vajon észrevette hogy állandóan nézem?. Ááá, rám nézett. Vagy nem is engem néz?. Most meg hová megy? Hé, gyere vissza!! Eltûnt. Vajon mikor fog majd megszólítani?.." Kb ezek szoktak a fejemben járni, de van, hogy csak nézem azt a cuki fejét, és közben nem is gondolok semmire, csak arra hogy milyen cuki. :P

Hogy néz ki egy goth srác frizuja és sminkje, ill. gáz-e ha néha fekete körömlakkot használok a körmeimre, mint a Nightwish billentyűs-e, Tuomas?

Az els? kérdéshez jó lenne pár kép

Legjobb válasz: szerintem goth srácokon a hosszú, minden extrától mentes, esetleg fekete színû haj néz ki jól, sõt, ha fekete szaténszallaggal van összekötve, hát az az abszolút nyerõ nálam :) victorian vampire :) De sokaknak van furán felnyírt, vagy tépett rövid fekete haja. smink: max fekete szemceruza, a fekete körömlakk sem cink szerintem, de több nem kell. és csak akkor lakkozd, ha nem többcentisek vagy nem tövig rágott az összes, mert ezeken nagyon igénytelennek hat és csúnya 22/L

szerintem goth srácokon a hosszú, minden extrától mentes, esetleg fekete színû haj néz ki jól, sõt, ha fekete szaténszallaggal van összekötve, hát az az abszolút nyerõ nálam :) victorian vampire :) De sokaknak van furán felnyírt, vagy tépett rövid fekete haja. smink: max fekete szemceruza, a fekete körömlakk sem cink szerintem, de több nem kell. és csak akkor lakkozd, ha nem többcentisek vagy nem tövig rágott az összes, mert ezeken nagyon igénytelennek hat és csúnya 22/L
A Nightwish nem Goth, hanem Heavy metal.
Szerintem nézz körül a http://darkshop.hu/ oldalon, ott elég sok képet találsz gótos fiúkról. Szerintem a fekete körömlakkot felejtsd el, fiúk ne lakkozzák a körmüket... Persze ez csak az én véleményem.
Sok fiút ismerek, aki goth és feketével ( olykor egyéb színnel is ) lakkozza a körmeit. A fekete jól néz ki rajtatok :D
Itt van pár tipikus goth pasi frizura: Tilo Wolff, a victorian vampire kategória non plus ultrája. A rajongók reakcióját elnézve nem sok nõnek lenne ellenvetése ha neikállna a szép fekete karmaival módszeresen letépni a harisnyájukat :P http://userserve-ak.last.fm/serve/500/342541/Tilo+Wolff.jpg http://userserve-ak.last.fm/serve/_/95455/Lacrimosa.jpg Ha egy kicsit elektronikusabb a stílusod, de nem akarsz mûrasztát, akkor valami ilyen: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/22920481/Blutengel+_3854.. http://userserve-ak.last.fm/serve/500/36977199/Blutengel+be_.. http://userserve-ak.last.fm/serve/_/13117255/SITD+_05.jpg Vagy van mûraszta meg egyéb szintetikus hajak, ha ipari goth akarsz lenni: http://dare2wear.hu/img/gallery/lachyx3.jpg http://dare2wear.hu/img/gallery/bobek5.jpg http://farm4.static.flickr.com/3341/3589626428_8d2958d612.jpg
Mért nem jönnek velem szembe gót crácok...?:(
szerintem egyáltalán nem gáz, ha fested a körmeidet, sõt :D Perttu Kivilaakso körömtrendjei kifejezetten bejönnek. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177255205657785&set=o..
na ja a nightwish tényleg nem ghotic m. hanem heavy, power, vagy szimfonikus, de ettõl még egy goth sréc is hallgathatja nem?:)

Ha egy srác, akit nem ismerek jól, azonkívül, hogy a szemembe néz, nem ad jelet (nem mosolyog stb. ), akkor biztos, hogy nem keltettem fel az érdeklődését?

Legjobb válasz: Ha a szemébe nézek egy lánynak, de hosszabban, akkor érdekel. Ha a szemébe nézek és nem tudom visszatartani a mosolyt, akkor már tetszik is. Ha viszont már nem tudok szemkontaktust tartani vele, mert zavarba jövök, akkor már szeretem. Hogy más hogy van ezzel, azt nem tudom. 22/F

Ha a szemébe nézek egy lánynak, de hosszabban, akkor érdekel. Ha a szemébe nézek és nem tudom visszatartani a mosolyt, akkor már tetszik is. Ha viszont már nem tudok szemkontaktust tartani vele, mert zavarba jövök, akkor már szeretem. Hogy más hogy van ezzel, azt nem tudom. 22/F
De pont, hogy felkeltetted az érdeklõdését szerintem csak nem igazán mer lépni feléd valószínûleg. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.:) Pedig én azt hittem, a szemkontaktus még semmit sem jelent.
Szerintem ez változó. Nálam pl semmit sem jelent.
azért menny biztosra ha nem mosolyog akkor mosolyogj te

Ha mindig bámul a távolságin egy srác akkor az azt jeleni, hogy tetszek neki? Vagy lehet, hogy rondának tart és azért néz mindig?

Nem tudom eldönteni, de reménykedek az első lehetőségben:$ igazából átlagos külsejű lány vagyok. de ma délután is minimum 4szer láttam, hogy néz de tök hosszú ideig.és minden nap ez van... fiúk ti csak azokat nézitek meg akik tetszenek is nektek?kort is légyszi

Legjobb válasz: Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhetõ, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.

Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhetõ, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.
egyértelmû amelyik csajhoz ma odamentem az haverjaim szerint átlag alatti, nekem meg egy angyal... relatív... :D nyújtsd ki a nyelved vagy valami, hogy jelezz neki :D f18

Érdemes várnom rá? Van egy srác aki nagyon bejön nekem és tudom, hogy én is neki, de van b. nője, ennek ellenére mégis féltékeny, ha más srácokkal beszélgetek, olyan szemekkel néz rám, majdnem elolvadok, rengeteget beszélgetünk, csörgetget telón.

1 (szenvedélyes) csókon kívül, nem volt semmi köztünk. Csak barátként tekint rám, vagy kialakulhat ebb?l 1kapcsolat? Mért nem hagyja ott a b. n?jét, ha tudja h. v.ki "vár" rá? ! Ragaszkodás, vagy talán szereti? ! De akkor nem csinálna ilyeneket, sztem. ! Vagy tévedek?Egyszer?en nem tudom eldönteni mit akarhat!Ha rákérdezek mit akar, nem jöhetek ki hülyén a dologból?:)

Legjobb válasz: Amugy van 1 tesom akinek mindig 2 barátnöje van és ha nem mükszi 1ikkel jol a kapcsolat akor VÉGE és a másik nyert De ha féltékeny biztos tégedet jobban kiszemelt csak a másik nem mászik le róla Vagy még tart a találgatás hogy ki a jobb nö csak legyél kedves hozá 1et értö azt bizt és akor talán rád izgul legyél szexi vicces izgato

Amugy van 1 tesom akinek mindig 2 barátnöje van és ha nem mükszi 1ikkel jol a kapcsolat akor VÉGE és a másik nyert De ha féltékeny biztos tégedet jobban kiszemelt csak a másik nem mászik le róla Vagy még tart a találgatás hogy ki a jobb nö csak legyél kedves hozá 1et értö azt bizt és akor talán rád izgul legyél szexi vicces izgato
Szerintem várj ísmerd meg jóbban
Amugy hány éves vagy? mert azt is kell nézni mi vágodik abban az idö szakazban be neki meg mióta tart a kapcsolat? mert az is számit most má kicsit erotikussab dolgokat csináltok smárolás együt alvás mesztelenül azt igy lépcsözetesen 1re jobb dolgokat mutacc neki hagyod hogy megfogja csöcsöd meg segged punád azt amikor má megfogta vagy mutatja nagyon szeret akor má szex is lehet
várd ki hogy mi történik de azért bene lehet az 1.válasz vagy a 3.
A kérdező hozzászólása: 9hónapja van b.nõje, én kb.1 hónapja ismerem a srácot...Köszi az eddigi válaszokat:)
Szerintem annyira ne reménykedj. Én is voltam hasonló helyzetben. Nagyon szerettem a srácot, de neki volt barátnõje. Szakítottak, s egy idõ után elkezdett utánam járni. Hülye fejemmel lefeküdtem vele. Rá egy hétre meg újra összejött a barátnõjével. Úgyhogy én azt tanácsolom, h. vigyázz magadra! És annyira ne bízd el magad! járj nyitott szemmel!
hány évesek vagytok? és a barátnõje hány éves? de szerintem nemsok esélyed van..fõleg, hogy 9 hónapja együtt van a barátnõjével.. nem lehet, hogy te ezt az egészet félre értetted?
A kérdező hozzászólása: A srác is meg én is 21 a b.nõ 17 éves...Nehezen lehet félreérteni azt amikor szemtõl szembe õ mondta h. bejövök neki.
utolsó válaszoló vagyok. akkor megkell vele beszélned.döntsön, hogy ki kell neki. ha olyan jeleket ad, akkor érdemes rákérdezni.
simán (ha szar helyen próbálkozik)
Persze, mondjuk szegény csóró és akikkel találkozik azoknak pont az kell. Persze van kivétel.
Igen, a zárójeles rész miatt simán.Tehát ha normális, és nem ostoba hülye gyerek, aki menõnek hiszi magát és nem csak megdugni akarja a nõket, akkor bizony simán elõfordulhat. :)
Rolad van szo? :) kivancsi lennek mit takar a jol nez ki!

Hogyan érjem el, hogy szexuálisan is vonzódjon hozzám egy srác? Buszon szoktam látni (tetszem neki, biztos forrásból tudom). Ha mélyen a szemébe nézek? Vagy megérintem?

Legjobb válasz: Szerintem ne érintsd meg a szemét. Nem örülne neki. Nézzed inkább csak, ha annyira akarod. Elsõ, te meg tanulj meg írni.

Szerintem ne érintsd meg a szemét. Nem örülne neki. Nézzed inkább csak, ha annyira akarod. Elsõ, te meg tanulj meg írni.
sexuálisan vonzódjon.. "szia, sexelünk?" ennyi
Ha tetszel neki, akkor mi a probléma? Vagy te csak szexet akarsz, és ezt akarod egyértelmûen tudtára adni?
A kérdező hozzászólása: tetszik nekem nagyon, kapcsolatot szeretnék. de sok lányt ismer és az, hogy bejövök neki még semmit nem jelent. azt szeretném, hogy otthon is gondoljon el.
A kérdező hozzászólása: *gondolkodjon el rólam. (bocsi véletlenül entert nyomtam)
keresd vele a szemkontaktust, és ha megvan, akkor esetleg beszélgess vele, közös ismerõst említve
Nem, mert nem biztos, hogy szexi.
Szerintem elõször járni kellene vele, akkor már szexuálisan is vonzódik, ha igent mond, legyél kezdeményezõ, beszélj hozzá, beszédes legyél, kedves és utalgass arra, hogy tetszik neked, még ha ez egyértelmû is...
ha egy pasinak tetszik egy csaj akkor az már szexuális vonzalom...ha ránézel valakire és az alapján megtetszik akkor az már testi vonzódás ami nem áll távol a szexuális vonzódástól, pláne a fiúknál...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!